Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Политическа.

Мнение от miro20 » 15 Ное 2014, 14:30

Stoqnov_1979 написа:А защо ДПС са извън властта или така е по-добре да си мислят повечето хора в тази държава? Някой запитал ли се е кой ги "изхвърли"? Никой не ги е изхвърлял. Те ще си управляват,но вече на тях не им беше удобно да е явно! Ако не бяха те да поискат оставката на предното правителство,орешака още щеше да си е на власт в оградения парламент. Така че,никой умен не реже клона на който стои,а от ДПС не ми се вярва да са глупави. Колкото и да ми се иска да ги няма въобще,не мисля че ще стане в близките десетки години!

Виж.. конспирации всеки може да вижда, но за някои неща не си прав...
Най малкото че олигарски щял да е на власт... ми той падна не без участието на общественото мнение.
Хайде, остави ДПС, ти ми кажи - има ли човек който с ръка на сърцето да одобри орешарския кабинет ????
Аз не познавам такива.
Олигарски бе символ на задкулисие, символ на мафия, символ на това как НЕ трябва да се управлява.
От самото начало.

Та той при обявяването , си чете министрите от листче бре хора ! :kuku:

За момента, симптомите които виждам , са далеч от творите конспирации.
Радвам се че Наместан е изнервен, ядосан , говори глупости.
Който го е ядосал , /а това е който е на власт/ печели моите адмирации.
Защото което за етническата партия ДПС е зле, и което тя не одобрява, признавам си , за мен е добре. МНОГО ДОБРЕ.
Защото виждам някаква, може минимална, но НАДЕЖДА
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 15 Ное 2014, 19:48

miro20 написа:Защото което за етническата партия ДПС е зле, и което тя не одобрява, признавам си , за мен е добре. МНОГО ДОБРЕ.

Нека не бързаме и да видим ще започне ли ЧИСТКА и то много яка на кадри назначени с протекциите на ДПС.
Задължително трябва да бъдат "смляни" фирмите протежирани от ДПС - ДАНС, данъчни и пр са оръдията за това. Същото да касае и фирми наемащи работници с турски произход.
Предприемат ли се тези действия ще има промяна и то ОГРОМНА!!!!!
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 15 Ное 2014, 20:24

После ще има "Бойко съсипа бизнеса" :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Ное 2014, 20:34

Фидел Кастро написа:
miro20 написа:Защото което за етническата партия ДПС е зле, и което тя не одобрява, признавам си , за мен е добре. МНОГО ДОБРЕ.

Нека не бързаме и да видим ще започне ли ЧИСТКА и то много яка на кадри назначени с протекциите на ДПС.
Задължително трябва да бъдат "смляни" фирмите протежирани от ДПС - ДАНС, данъчни и пр са оръдията за това. Същото да касае и фирми наемащи работници с турски произход.
Предприемат ли се тези действия ще има промяна и то ОГРОМНА!!!!!

Те така ше запрат 80% от общинските поръчки :mhihi: Смятай че огромна промяна няма за има.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 17 Ное 2014, 9:42

Пак маааалко бъркате щатите.
Говорим за чистка в управлението - министри, замминистри и надолу.
В областни администрации, община, кметства.
Та нали оттам тръгват птоблемите със облагодетелствани турски фирми и такива на ДПС.

Второ - май пак сте пропуснали новините и най вече това за което реве и се ядосва и плюе Наместан - че ВЕЧЕ били наритали 17 или незнам си колко кадри на ДПС от областните.
:)
т.е. забелязвате ли - реве не за коалиции, не за политики, не дали ще се коалира с някого, не каква ще е позицията в парламента и дали ще е ЗА или ПРОТИВ във парламентарния живот... не, той реве точно там където го ужилиха - ХРАНИЛКАТА и ПАРИТЕ .

Затова приветствам тези тенденции - точно така трябва да се реже ДПС - от хранилките им.

Очаквам БСП кадрите също да изчезнат лека полека.
Кой ще е на тяхно място ? за мен не е толкова важно . може сини, може гербисти , може който искате друг. нямам нищо против.
Защото по зле от ДПС и БСП доказано няма.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Ное 2014, 11:23

Т.е с последното казваш, че за теб няма значение кой ни краде стига да не са БСП или ДПС???
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 18 Ное 2014, 16:19

bum_bum написа:Т.е с последното казваш, че за теб няма значение кой ни краде стига да не са БСП или ДПС???

Не. казвам във всеки пост че това е нещо попожително и НАДЕЖДА че може да тръгнем малко напред.
Само спекулант трол може да ми вметне такава простотя.
Ти такъв ли си ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Ное 2014, 16:50

Т.е. ако не крадат БСП и ДПС, а други партии това е положително? И едни точно определени партии чрез кражбите си стимулират прогреса?

Спекулант трол не съм ама съм модератор и мога да ти спра кранчето към темата, ако ме разбираш ;)
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 18 Ное 2014, 17:48

е ся ще станеш цензуриращ трол спекулант :mhihi:

Не разбираш: ГЕРБ, а от скоро и реформаторите от както са заедно с ГЕРБ не крадат и са чисти като сълза ... те са нашата надежда ...

Човека 100 пъти го каза ... аз вече го приех между другото :mrgreen:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 18 Ное 2014, 18:20

Да , и важното е да си вярваш :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 18 Ное 2014, 23:15

е ся че опрайм ДАИ :lol: :no:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 19 Ное 2014, 0:22

miro20 написа:
bum_bum написа:Т.е с последното казваш, че за теб няма значение кой ни краде стига да не са БСП или ДПС???

Не. казвам във всеки пост че това е нещо попожително и НАДЕЖДА че може да тръгнем малко напред.
Само спекулант трол може да ми вметне такава простотя.
Ти такъв ли си ?

Аз мисля, че трябва да починеш малко
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 19 Ное 2014, 0:24

мен ми е екстра новини не гледам, нито слушам, няма и кво да ме ядосва :mhihi:

като гледах обаче боксовият мач нашите как викаха като орки и освиркваха химн на чужда държава и дори когато Кличко поздравяваше Кубрат... още поне 25г няма да мръднем :ok: просто голям % от населението е прекалено диво.. тва е поколението израсло с родители в чужбина, като добавиш и старите ни чугунени глави с промито мислене и картинката се връзва изцяло.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Ное 2014, 12:04

.
Последна промяна steeN на 06 Сеп 2019, 11:12, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 19 Ное 2014, 12:47

Какво става последно с тоя фонд за гарантиране на влоговете ? Тъй като ги слушам наште хитреци в парламента май в тоя фонд няма нито лев в смисъл че са "пренасочени " някъде ? Или нещо бъркам , ама надали .

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата