Всичко за електрическите автомобили
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: Имат ли бъдеще електрическите автомобили?
Платен клип, повече от ясно. Не, че няма да говори вътре и истини, ама на зироу, зироу като каза и го спрях. 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Като сме почнали, ето и на BMW. На 2 години е, ама
И още едно за Level 3 Autonomous Driving, който се очаква БМВ скоро да имат
Мерцедес уж вече имат, ама не съм намирал някъде истинско ревю от някой, който го е тествал?

И още едно за Level 3 Autonomous Driving, който се очаква БМВ скоро да имат

Мерцедес уж вече имат, ама не съм намирал някъде истинско ревю от някой, който го е тествал?

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
За теслата специлно ми хареса това, че платките са направени доста добре и масивно .
Да кажат колегите в бранша - но за мен изглежат здраво направени и издържащи на вибрации .
Навътре тоя дето гледа - не знам какво иска друго да намери ... някаква извънземна техлология ли
Свикнал съм вече от толкова информация по нета да отсявам това, което мисля,че е по-меродавно
п.с.: видях сега в коментарите на клипа ,че и други са обърнали внимание на електрониката :
https://youtu.be/Qktx5yx1Bjw
Интересен клип
Да кажат колегите в бранша - но за мен изглежат здраво направени и издържащи на вибрации .
Навътре тоя дето гледа - не знам какво иска друго да намери ... някаква извънземна техлология ли

Свикнал съм вече от толкова информация по нета да отсявам това, което мисля,че е по-меродавно

п.с.: видях сега в коментарите на клипа ,че и други са обърнали внимание на електрониката :
That is amazing.... especially the computer triad area. It is a sturdy design surviving those punishing/ jarring roads with pot holes and bumps .... then looking at the the home computer/lap top mother boards and knowing they are very sensitive to breaking when dropped.
https://youtu.be/Qktx5yx1Bjw
Интересен клип

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Начиии…. Хьомндая ми е новото бенве.
Йоник 5 много ми харесваше с тия стопове като на делорейн.
Това обаче, ако му изключим джантите, малко предницата или вероятно само емблемата заради контраста в цвета и двуцветната броня и прагове направо щеше да че накара да тичам към дилъра, ако имах 120к за кола.
Особено пък ако си помисля за тия пари какво опоскано бенве с бъбреци колкото врата мога да си взема.

Йоник 5 много ми харесваше с тия стопове като на делорейн.
Това обаче, ако му изключим джантите, малко предницата или вероятно само емблемата заради контраста в цвета и двуцветната броня и прагове направо щеше да че накара да тичам към дилъра, ако имах 120к за кола.
Особено пък ако си помисля за тия пари какво опоскано бенве с бъбреци колкото врата мога да си взема.

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Петицата е доста приятна, но папа доста ток в сравнение с конкуренцията.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Папа, сигурно щото е нормална кола с нормални гуми и джанти, а не патерици.
6-цата на снимки ми изглеждаше много сделана, особено отзад. На живо обаче казах "уау".
6-цата на снимки ми изглеждаше много сделана, особено отзад. На живо обаче казах "уау".
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Те прибраха някви дизайнери от бмв.
Иначе ако си пропуснал това
Подбра сеното на първия завой.
Иначе ако си пропуснал това

- hotblooded
- Потребител
-
- Кара: G30 530i
- Мечтае да кара: E31 850 CSi
Имат си бъдеще, защо да нямат.
Дали ще изместят изцяло автомобилите с ДВГ - едва ли, по скоро няма да стане следващите 30 години. Към момента най-сериозната пречка пред разпрстранението им е малкият брой на зарядните станции и сравнително късият пробег. Преди 35 години,същия проблем стоеше пред автомобилите с пропан-бутан (LPG), преди 20 - пред тези с природен гЪз (CNG), днес такива проблеми няма. Така че след 5-10 години ще има и достъчно на брой ел. колонки, а в същото време ще има и втора употреба "електрички" на по-достъпни цени. Към момента си има потребители - чийто профил (не се сещам за по-подходяща дума) на пътуванията е идеален за електричка, като и такива (като мен) на които по никакъв начин не им излиза сметката с "тролей без тиранти".
Може би златната среда, към момента, са ръг-ин (plug-in) хибридите, за хора имащи гараж/паркомясто/двор/ където могат да заредят на битов ток, а повечето дни от седмица карат по под 50 км дневно.
И за да не остане някой с грешни впечетления - хич не съм им фен - ако трябва да избрам между i7 или 760i , отговора ми ще е: "ако искам да се возя на тролей - ще ползвам градския транспорт.
Дали ще изместят изцяло автомобилите с ДВГ - едва ли, по скоро няма да стане следващите 30 години. Към момента най-сериозната пречка пред разпрстранението им е малкият брой на зарядните станции и сравнително късият пробег. Преди 35 години,същия проблем стоеше пред автомобилите с пропан-бутан (LPG), преди 20 - пред тези с природен гЪз (CNG), днес такива проблеми няма. Така че след 5-10 години ще има и достъчно на брой ел. колонки, а в същото време ще има и втора употреба "електрички" на по-достъпни цени. Към момента си има потребители - чийто профил (не се сещам за по-подходяща дума) на пътуванията е идеален за електричка, като и такива (като мен) на които по никакъв начин не им излиза сметката с "тролей без тиранти".
Може би златната среда, към момента, са ръг-ин (plug-in) хибридите, за хора имащи гараж/паркомясто/двор/ където могат да заредят на битов ток, а повечето дни от седмица карат по под 50 км дневно.
И за да не остане някой с грешни впечетления - хич не съм им фен - ако трябва да избрам между i7 или 760i , отговора ми ще е: "ако искам да се возя на тролей - ще ползвам градския транспорт.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
6 прилича малко на Порше отзад
Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Е това вече по-прилича на нещо което бих се замислил да купя, пипнали са доста от болежките на старата. Като цяло до сега теслите бяха в бета тест. Бета тест който е по-скъп от новите

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Jorixa написа:
Е това вече по-прилича на нещо което бих се замислил да купя, пипнали са доста от болежките на старата. Като цяло до сега теслите бяха в бета тест. Бета тест който е по-скъп от новите
И какво са пипнали, мигачите с копчета

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Едно от нещата които чаках с нетърпение са го добавили - обдухване на седалките. Обаче махането на лоста за мигачите е безумно според мен. Надявах се че и нещо с фаровете са направили, не че светят лошо, ама след като покарах g30 с матрични фарове всяка друга кола ми се струва зле.
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
adovet написа:Jorixa написа:
И какво са пипнали, мигачите с копчета
Возията и като цяло качеството
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
blacksapphire написа:Те прибраха някви дизайнери от бмв.
Иначе ако си пропуснал товаПодбра сеното на първия завой.
То това му е първото появяване пред публика.
Няма проблем, значи много върви