Акция "Зима"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Re: Акция "Зима"

Мнение от DigitalExile » 29 Ное 2016, 10:45

k.milanov написа:Бях тръгнал на университет, стигнах до мола и се отказах, пропускам днеска :oops: .
Малко по късно на работа с метрото, чиста работа :smoke:

(хората по другите коли ме гледаха с доста голямо недоверие :?: :oops: :?: )

Виж са, важното е ,че си си направил труда дори да опиташ да стигнеш до университета, защото аз и това не направих. Само погледнах през прозореца и ми беше достатъчно :lol:

dextuar написа:Чакаме летните шофьори да се откажат. Днес не спряха да ме бъзикат в офиса, че карам БМВ, ама си дойдох с него/ вярно с 40 мин закъснение/ като пич :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Те дали са карали BMW зимата изобщо :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 29 Ное 2016, 10:54

Nedko Anev написа:
dextuar написа:Чакаме летните шофьори да се откажат. Днес не спряха да ме бъзикат в офиса, че карам БМВ, ама си дойдох с него/ вярно с 40 мин закъснение/ като пич :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Абе май не са, ама са чувалЕ, че не вървели зимата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна Dextuar на 29 Ное 2016, 10:54, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 29 Ное 2016, 10:54

И мен в офиса са ме почнали от 2 седмици, днеска си представям какво ще е :mrgreen: , но пък с бмв-то това ще ми е трета зима, не са ме бутали до сега откакто си купих адекватни нови гуми :yes:

Както миналата година имаше едно изказване:
"Кучетата лаят, керванът си върви или с други думи, хейтърите си чешат клавиатурите вкъщи, а бмв-тата раздават цялата газ на снега, нищо че не ставали"

:bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Акция

Мнение от Don_Diego » 29 Ное 2016, 10:56

dextuar написа:Айде да си признава кой беше :D Изображение

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Тоя превъртя играта за некадърност, а с ТВ изявата отключи бонус ниво :mhihi:

Снощи пътувах почти цялата нощ и ето равносметката: По магистрала Хемус и Е79 имаше повече техника за обработка на пътя, отколкото трафик. Хубаво впечатление прави, че снегорините и опесъчаващите камиони са нови и с много лампи по тях и се виждат отдалеч. В 9 вечерта магистралата беше много мокра, в 3 след полунощ вече беше почти суха, но и валежа беше доста понамалял. В софия на почти всички големи булеварди имаше техника, която хвърля гняс по пътя. Според мен проблема е от некадърните шофьори и изненаданите. Това, че заради лошото време всеки предпочита да се качи на колата, отколкото да джапа в кишата докато стигне до градския транспорт също затормозява много трафика и текущата обработка на пътя.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316i compact

Мнение от Infinite » 29 Ное 2016, 11:06

Съвсем нормално е да има много трафик. Всеки път при първия сняг всички решеват, че ще отидат с колата на работа. Улиците в София бяха окей, просто повечето шофьори са много наплашени и карат с повишено и даже прекалено внимание. Бях свидетел на поне 15 коли движещи се с около 25-30 км/ч по Цариградско шосе, водачите им се бяха качили буквално върху волана, бяха залепили лицата си на предното стъкло, държаха дистанция колкото за влак между себе си и останалите коли и получаваха страхова невроза когато някой се престрояваше на 50 метра пред тях ... Разбирам, че трябва да се кара с повишено внимание в такива условия, но има огромна разлика между повишено внимание и абсолютно паническия начин, по които много хора управляат автомобилите си.
Без Провокация Няма Прогрес !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 29 Ное 2016, 11:11

Това навън ако е сняг, здраве му кажи. Иначе патардията дето се вдига е голяма, няма спор. Щяло да натрупа 10-15 см, може, някъде на по-високо. Те такива шофери с 50-60 км/ч. карат и извън населените места, днес срещнахме за 35 км таман трима такива.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 29 Ное 2016, 11:25

efren написа:
Ivo_Borisov написа:Най добре спри да спамиш във всяка тема и си намери занимание ако ти е скучно!
П.п. не карам със зимни 9 месеца в годината, само зимния период. Ти от толкова спам, пак ме обърка с някой.

Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk

Явно имаш голямо желание да се заяждаш с мен. В предната тема ми викаше "идиот", искаше да чукаш я жена ми, я сестра, не те бъркаше, сега пак ти е заядливо, ако съм ти създал някакви комплекси, надали ще ги избиеш с писане по форумите :winky:

Ако съм комплексар, ще спамя във всяка тема и по тоя начин ще се правя на вървежен пред всички :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 29 Ное 2016, 11:28

Иво, дай някоя снимка от Смолян, там сигурно имате повечко сняг.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 29 Ное 2016, 12:15

dextuar написа:
Nedko Anev написа:

Абе май не са, ама са чувалЕ, че не вървели зимата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

То и на мен снощи един с Ауди А6 2002г куатро ми обяснява как съм щял да му се обаждам да ме дърпа като падне снега, това че моята била xDrive нямало значение, неговото куатро било къде къде :kuku: Пуска ми някакви клипове вика гледай ко прави куатрото :lol:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Ное 2016, 12:17

Не се оплаквайте от пенсионерското шАфиране, по-добре бавно и славно,отколкото да направиш луксозен ресторант drive through набързо..
За жлЪтите павета знам,че е лъскаво,минавал съм,не ми е било проблем,'щото предварително съм го отчел като факт ;) .(Не ,че не съм правил глупости ,разбира се..)

П.С. Кажете какво е състоянието на е92-то,ще се оправи ли :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 29 Ное 2016, 12:36

Elesar74 написа:Иво, дай някоя снимка от Смолян, там сигурно имате повечко сняг.

По пътя няма сняг, иначе е бяло. И в момента вали. По късно ще кача снимки, дано има повече сняг :)

Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
Мечтае да кара: без да се ядосва

Мнение от drago9205 » 29 Ное 2016, 12:57

(h)aman написа:То и на мен снощи един с Ауди А6 2002г куатро ми обяснява как съм щял да му се обаждам да ме дърпа като падне снега, това че моята била xDrive нямало значение, неговото куатро било къде къде :kuku: Пуска ми някакви клипове вика гледай ко прави куатрото :lol:

Виж градските легенди гласят, че куатрото е най-доброто 4х4 измисляно някога - може и с летно гуми да е колата... ама това не пречи, пак е снегорин :D

:OT:
Може би е за темата с вицовете - Преди няколко месеца на една приятелка аудито се озова при майстро и като влезнал човека под колата реакцията му била "абе то това е било куатро някога ама вече не е" :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Ное 2016, 17:16

Сутринта се шибна един с Кю7 в бордюра при нас, че иначе щеше да смачка едни хора. Слиза и вика- бах го, то нали куатро. Куатро-муатро ма с летни гуми :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
Мечтае да кара: без да се ядосва

Мнение от drago9205 » 29 Ное 2016, 17:26

bum_bum написа:...и вика- бах го, то нали куатро...

Ох, много се забавлявам с такива истории, честно :mhihi: ... но то си е и за съжаление и ужас. Жалко, че хората не мислят и са невежи преди да станат белите...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 29 Ное 2016, 17:32

Аз като ви казвам, че освен средно образование трябва да искат и тест за интелигентност, не си приказвам ей така :banghead:

В момента е факт, че кишата страшно много влияе на пътното поведение на колите. Дори и чисто нови зимни гуми пак "увисват" от към поведение защото се получава нещо много подобно на аквапланинг-а. Този следобед се заиграх с единия служебен SUV с чисто нови гуми: на отъпкан и неотъпкан сняг е като танк - завива, спира, катери абе все едно лятно време караш. На киша обаче..... без малко го бях бутурясал и аз в един бордюр :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата