Протест против високите цени 16 .04 . 2011
Модератор: Общи модератори
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: Протест против високите цени
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=817128
Дават до 500 лв. повече за бензин на депутат
Подиграват ли се с нас веееееее
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Направо се гаврят с народа и то открито
Не знаеш ли да се смееш ли да плачеш ли кво да правиш.
Рак да ги изяде дано!

Не знаеш ли да се смееш ли да плачеш ли кво да правиш.
Рак да ги изяде дано!
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Е.Димитров написа:blackrider написа:Гледайте новините довечера 15.03. Току що дадоха репортаж,че депутатите си отпуснали повече пари за бензин и то за личните автомобили !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ми нормално,ти забелязал ли си че цените на горивата са скочили

Тия просто си просят нова 97-ма...

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Ако повишели минималната заплата с огроооооооооооомните 15 евро щели да фалират всички
Ами то България и така е фалирала от край време. Не мисля че ще има разлика. Да не говорим, че на запад ни се подиграват как може да работим за 150 евро заплата , а пенсионерите да взимат пенсии по 60-100 евро. Няма Худини , няма Копърфийлд братче Българите са най-големи магьосници в цяла Европа. И ние сме били европейци. Пу

Страшно ще стане тука страшно. Докато не дойдат танковете тука няма да се оправи. Не е решение да се махне правителството разберете го! И аз искам , но другите които ще изберем пак са същите! Ето това Българския народ така и не разбра за тия години и май никога няма да разбере! В пленарната зала се джавкат, а в кулоарите още си говорят като първи приятели и се уговарят за бъдещи врътки. А бай Иван гледа по талавизоро ко дават и вика "тоз добър, тоз лош" НЯМА ТАКИВА ФИЛМИ! Всички са лоши

Страшно ще стане тука страшно. Докато не дойдат танковете тука няма да се оправи. Не е решение да се махне правителството разберете го! И аз искам , но другите които ще изберем пак са същите! Ето това Българския народ така и не разбра за тия години и май никога няма да разбере! В пленарната зала се джавкат, а в кулоарите още си говорят като първи приятели и се уговарят за бъдещи врътки. А бай Иван гледа по талавизоро ко дават и вика "тоз добър, тоз лош" НЯМА ТАКИВА ФИЛМИ! Всички са лоши

- Alpina_fanatic
-
-
spacepl написа:http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=817128
Продължавайте да протестирате в НЕДЕЛЯ

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
OK
Мислех, че не си бил и се подиграваш. Извинявай.
Колкото до неделята - пак е нещо - така се събират повече хора. В един момент ще се получи много силна организация и ще почнем и през делнични дни да имаме прояви.

Колкото до неделята - пак е нещо - така се събират повече хора. В един момент ще се получи много силна организация и ще почнем и през делнични дни да имаме прояви.
Si non confectus, non reficiat.
представете си как депутата понеже бил от Варна а НС е в София и за да му е по-удобно може да си пътува с с-класата или джиБа, а не да се вози по автобуси или влакове и накрая ще може да осребри касови бонове за 8к за гориво и това на човек!!!! Не мога да повярвам, че от данъците ми аз плащам гориво по 8к на дебелогъз безмозъчник, който цял ден се чуди какво да прави само да не е в НС.

- Alpina_fanatic
-
-
latrel написа:...
Изчислява се така:
1) Служебна Ес-ка с шофер - няма лимит

2) Лична кола - признава се 10/100 разход по цената на 95...тук вече има таван от 6550 за депутат от Хасково например или 8-9 К за депутат от Варна

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Сега ще видим колко от киртаците ще се откажат от тези пари, за да покажат поне малко съпричастност към народа! Според мен - нито един!...Колко от тях ще излезат и ще кажат - Аз ще пътувам с обществен транспорт, за да не натоварвам българския народ! Според мен - нито един!
И докато нито един от тях не направи подобен жест - ще считам всичките 240 мамута за престъпници, без да ги деля на "добри" и "лоши"..
И докато нито един от тях не направи подобен жест - ще считам всичките 240 мамута за престъпници, без да ги деля на "добри" и "лоши"..
Без страх, без спирачка!
Ако някой ден обърна резбата Дянков ми е номер 1 в списъка
Признавам си, че този човек откакто е дошъл на власт нищо добро не съм видял или чул от него.

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Що така сега- ти да си виждал някъде добър (в смисъл да мисли повече хората да са добре, а не за приходите в бюджета) финансов министър