Политическа.
Модератор: Общи модератори
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Re: Политическа.
K_Ilkov написа:TNT написа:Направо се натоварвам да ти прочета едно мнение
![]()
![]()
И аз, и дори не е заради тия нескопосани опити за оригиналничене
Ми той човека си е наизустил 2-3 неща и ги върти във всичките си мнения едни и същи врели некипели. Болен герберунгел

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Политическа.
.
Последна промяна steeN на 06 Сеп 2019, 11:12, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
miro20 написа:BiTurbo написа:Аз едно не разбирам........ как народ избира правителство, което е причинило предварителни парламентарни избори с подаването на оставката си, визирам когато Боко си тръгна след ексцесиите започнали при протеста с високите сметки за ток от миналата зима. То беше ясно, че той прокара някаква игра да стане изкупителна жертва и искаше просто да си поднови мандата, но уви сметките му излязоха грешни тогава, но въпреки това на стеклите се веднага след това парламентарни избори той беше с мнозинство - КЪВ Е ТОЯ ОГРАНИЧЕН НАРОД БЕ питам аз?! Тоя просто се подиграва с хората, а те си му вЕрват.
....ама така е предлага се това, което се търси.
Защото "предизвиканите парламентарни избори " бяха заради червено турския преврат, скалъпен от червените стратези .
И да, започна именно от надутите сметки, които поне за мен, си бяха планирано ченгесарско червено мероприятие.
Предизвиквайки протести, които пъвоначално бяха изрично не срещу ББ , а срещу монополите /това го забравихте нали/ , но червената мафия лесно ги отклони в нужната посока.
Добавиха и предварително подготвените компромати и "флашки" , които излизаха абсолютно по график, и ето ти готови избори , завършили с коронката на червените активни мероприятия - аферата-балон "костинброд".
Признавам им го на червената мафия - тези процеси бяха като за учебник.
Може би бъдещите ДС кадри ще изучават тези техники христоматийно .
Така че "КЪВ Е ТОЗИ ОГРАНИЧЕН НАРОД" да те цитирам, и аз се питам... но в обратна посока.
преврата май месец 2013 г. червената мафия не очакваше да е толкова труден, очакваше тотално да срине ГЕРБ.
Но не се получи, малко хора се вързаха на измислените компромати.
Ето затова и ГЕРБ всеки път печели мнозинство.
За съжаление , мислещите хора са малко , останалите са в чужбина, затова и ДПС и БСП са все още фактор.
За огромно мое съжаление.
Пич ставаш смешен с тия твойте червенотурски преврати и компромати дет ги разправяш нон-стоп, май съвсем си се изперкал.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
http://dnes.dir.bg/news/evropeyska-komi ... d-17805009
ЕК възстанови плащанията по ОП ”Околна среда”
Значи можело.........
П.С. Знам че тази новина ще подразни мнозина във форума
,но факт!
Значи можело.........
П.С. Знам че тази новина ще подразни мнозина във форума

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Бацю, точки ли трупа, спорят кой да оноди лелката или навици от отношенията със СССР ?

След като нЕк'ви треторазрядни брюкселски мухъли идват да рЕдат кабинета....За какво ги избирате тия ? За к'во има изобри изобщо ?

След като нЕк'ви треторазрядни брюкселски мухъли идват да рЕдат кабинета....За какво ги избирате тия ? За к'во има изобри изобщо ?

Ubi dubium, ibi libertas
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
jorkata3 написа:http://dnes.dir.bg/news/evropeyska-komisia-okolna-sreda-plashtania-izbori2013-evropeyski-fond-17805009
Значи можело.........
П.С. Знам че тази новина ще подразни мнозина във форума,но факт!
Е това се чакаше. Лека полека възстановят ли всичките,източат ли ги и ще има нови избори! Догодина лятото или ранна есен.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Нещо не схващам аз повода за тая овча радост в ББ. Плащанията са спрени след проверка в началото на 2013-та, т.е. по негово време. Тогава са установени нередностите. После се върши одит,който не е ясно кога е но е по времето на Орехов или служебното правителство. Сега средствата са освободени и ББ е горд, че той го е направил. How come?
Хипотеза 2- ЕС държи да контролира кой е на власт у нас. Ако не им харесва правителството врътват кранчето. Ако са ОК го пускат пак. Честита ни независима политика.

Хипотеза 2- ЕС държи да контролира кой е на власт у нас. Ако не им харесва правителството врътват кранчето. Ако са ОК го пускат пак. Честита ни независима политика.

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
Едни си имат готови проекти,които вече ще си чакат парите! Те ще си платят на тези над тях,че ще им ги "одобрят". А тези над тях ще си платят на някой,че средствата се отпуснаха и са готови за източване! Все си мисля че има някой в сянка,извън държавата,който дърпа конците за всичко!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
bum_bum написа: How come?![]()
неведоми са пътищата Му

Ама виж как позна човека - личи си, че те подразни тая новина

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Дърпат конците да точно така .....на куклата на конци ББ.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
Jordana написа:Дърпат конците да точно така .....на куклата на конци ББ.
Ми така си е...
b.bonev написа:miro20 написа:BiTurbo написа:Аз едно не разбирам........ как народ избира правителство, което е причинило предварителни парламентарни избори с подаването на оставката си, визирам когато Боко си тръгна след ексцесиите започнали при протеста с високите сметки за ток от миналата зима. То беше ясно, че той прокара някаква игра да стане изкупителна жертва и искаше просто да си поднови мандата, но уви сметките му излязоха грешни тогава, но въпреки това на стеклите се веднага след това парламентарни избори той беше с мнозинство - КЪВ Е ТОЯ ОГРАНИЧЕН НАРОД БЕ питам аз?! Тоя просто се подиграва с хората, а те си му вЕрват.
....ама така е предлага се това, което се търси.
Защото "предизвиканите парламентарни избори " бяха заради червено турския преврат, скалъпен от червените стратези .
И да, започна именно от надутите сметки, които поне за мен, си бяха планирано ченгесарско червено мероприятие.
Предизвиквайки протести, които пъвоначално бяха изрично не срещу ББ , а срещу монополите /това го забравихте нали/ , но червената мафия лесно ги отклони в нужната посока.
Добавиха и предварително подготвените компромати и "флашки" , които излизаха абсолютно по график, и ето ти готови избори , завършили с коронката на червените активни мероприятия - аферата-балон "костинброд".
Признавам им го на червената мафия - тези процеси бяха като за учебник.
Може би бъдещите ДС кадри ще изучават тези техники христоматийно .
Така че "КЪВ Е ТОЗИ ОГРАНИЧЕН НАРОД" да те цитирам, и аз се питам... но в обратна посока.
преврата май месец 2013 г. червената мафия не очакваше да е толкова труден, очакваше тотално да срине ГЕРБ.
Но не се получи, малко хора се вързаха на измислените компромати.
Ето затова и ГЕРБ всеки път печели мнозинство.
За съжаление , мислещите хора са малко , останалите са в чужбина, затова и ДПС и БСП са все още фактор.
За огромно мое съжаление.
Пич ставаш смешен с тия твойте червенотурски преврати и компромати дет ги разправяш нон-стоп, май съвсем си се изперкал.
Нали ?
Само че мен не ми е толкова къса паметта.
Много добре си спомням развоя на събитията след прословутите сметки на монополите , и последвалите събития.
Хората в прав текст си говореха от протестите че НЕ СА срещу ГЕРБ или ББ. Но се забрави това.
Компроматите срещу ГЕРБ също се оказаха 99% спекулации , по точно на 2/3-ти - ще цитирам главния прокурор - фактите и делата са истина на 2/3-ти .
т.е. ти имаш сестра, тя е жена, следователно е к'рва.
КАк ти се струва, това доказателство ли е за сестра ти със 2/3-ти че е к'рва ?
Компромати валяха единствено и само в една посока - срещу гЕРБ.
Умишлено си поставих за цел да видя.. с какво ще отговорят ГЕРБ ?
- ми с нищо . Те не очакваха тази тотална атака на всички фронтове.
Единственото което чакайки видях - бе един плах опит за компромат срещу Стани Шеф - че си е купил председателското място.
Но това дори не донесе някакъв отзвук...
Та... без да казвам някаква пропаганда, те изборите отдавна минаха, мислещите хора отдавна прозряха тези кухи червени атаки и внушения.
За злите торбалани ББ и ЦВ ЦВ , коит подслушват рекетират, присвояват бизнеси, ядат деца, и какво ли не.
Виждам толквоа се е загнездило това в мозъците, че и дори тук на много им е смешно когато чуят нещо по различно от тези внушения.
Пак питам нещо простичко - ако някой може обективно да мисли, с какво мафитоската олигархия на БСП ДПС и ЮРУШ е по добра от всички правителства до сега ?
Според мен е най лошото след жан виденовата криза... но .. виждам някои изпитват фетишизъм някакъв и гъдел под ректума да плюят и обиждат ей тъй... ама що ? щото ей тъй ...

типично неграмотно , тролско хейтърство

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
То сега вече миро20 , нищо не ти се разбира .В това правителство ГЕРБ ли подкрепяш , РБ, АБВ ,ПФ ,лично персонажа "Мазника" или общо всичките ? Ама той Боко няма нужда да му адвокатстваш за протестите щото сам си напусна с тънкия замисъл да извлече дивидент от демонстративната си оставка .Кой хвърля оставки 3 месеца преди избори ? Е такива парвенюта като ББ .Явно е останал възмутен от тълпа скандираща "оставка" под прозореца му
ГЕРБ не правели компромати ..
много ме радва тоя оптимизъм .Не може да се отрече обаче тъжния факт че НЕ гербаджиите са по майстори на кинжала .Айде да не ги изреждаме боковите гафове че са един куп предъвкани по 1000 пъти .
Може да пропуснеш лафа с торбаланите , ще ти спестя мозъчното усилие защото никъде и дума няма да намериш в подкрепа на червени и турци.Нито сега нито преди , така че смятай ме за умерен симпатизант на ПФ .

ГЕРБ не правели компромати ..

Може да пропуснеш лафа с торбаланите , ще ти спестя мозъчното усилие защото никъде и дума няма да намериш в подкрепа на червени и турци.Нито сега нито преди , така че смятай ме за умерен симпатизант на ПФ .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Виж, аз и в други теми съм си казвал че симпатизирам на ГЕРБ именно от червения майски преврат 2013г.
Тогавашните избори може би щях да гласувам за Св.Витков, или нещо от сорта, но .. да не се повтарям защо си смених мнението.
И другото което съм ви се чудил - аз не се срамувам от избора си , дори се гордея и до момента че не съм сбъркал, но ви се чудя , къв вие проблема да не се срамувате че сте червени симпатизанти ? или атакисти ? или жълти, зелени ?
Виждам само едно отрицание - аз не съм такъв онакъв, обаче ББ е торбалан и го мразя
т.е.единствено и само хейтърство
Както и да е..
О ! има някаква еволюция при теб
Би трябвало тогава да си приличаме .
Само че аз не мога да съм пълен симпатизант на ПФ, просто защото мн добре си спомням защо и как се разделиха с другия 40-сребърник - Сидероуглу.
-За пари , за постове , за избираеми места, за далавери. Ето затова се разделиха.
Реално нямаме националистичекса партия - Атака гласува с турската партия, предизборната им кампания сеп равеще от руснаци, и целуваше ръка на Кобзон /автора на нацисткия руски химн на госдумата/ , А след сегашните избори прави митинги ПРОТИВ партията която за пръв път ИЗРИТА ДПС от властта , и митинги СРЕЩУ тези , които заговориха за махане на новините на турски !
Не ДПС прави протести, а Атака !
Това не е нормално, каквито и доводи да ми изтъкват.
А ПФ в момента лавира , колкото да е симпатичен за народа, и популистки интересен.
Тогавашните избори може би щях да гласувам за Св.Витков, или нещо от сорта, но .. да не се повтарям защо си смених мнението.
И другото което съм ви се чудил - аз не се срамувам от избора си , дори се гордея и до момента че не съм сбъркал, но ви се чудя , къв вие проблема да не се срамувате че сте червени симпатизанти ? или атакисти ? или жълти, зелени ?

Виждам само едно отрицание - аз не съм такъв онакъв, обаче ББ е торбалан и го мразя

т.е.единствено и само хейтърство
Както и да е..
така че смятай ме за умерен симпатизант на ПФ
О ! има някаква еволюция при теб

Само че аз не мога да съм пълен симпатизант на ПФ, просто защото мн добре си спомням защо и как се разделиха с другия 40-сребърник - Сидероуглу.
-За пари , за постове , за избираеми места, за далавери. Ето затова се разделиха.
Реално нямаме националистичекса партия - Атака гласува с турската партия, предизборната им кампания сеп равеще от руснаци, и целуваше ръка на Кобзон /автора на нацисткия руски химн на госдумата/ , А след сегашните избори прави митинги ПРОТИВ партията която за пръв път ИЗРИТА ДПС от властта , и митинги СРЕЩУ тези , които заговориха за махане на новините на турски !
Не ДПС прави протести, а Атака !

Това не е нормално, каквито и доводи да ми изтъкват.
А ПФ в момента лавира , колкото да е симпатичен за народа, и популистки интересен.

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
А защо ДПС са извън властта или така е по-добре да си мислят повечето хора в тази държава? Някой запитал ли се е кой ги "изхвърли"? Никой не ги е изхвърлял. Те ще си управляват,но вече на тях не им беше удобно да е явно! Ако не бяха те да поискат оставката на предното правителство,орешака още щеше да си е на власт в оградения парламент. Така че,никой умен не реже клона на който стои,а от ДПС не ми се вярва да са глупави. Колкото и да ми се иска да ги няма въобще,не мисля че ще стане в близките десетки години!