Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: Политическа.

Мнение от K_Ilkov » 14 Ное 2014, 13:42

Фидел Кастро написа:...

Тъжни факти ...
Когато човек по някаква причина излезе от средата си установява колко е зле положението наистина ...

За съжаление сме малка, но много проста държава.
А това, че в управлеинето влизат все по-прости хора не дава добри изгледи за развитие.
В комбинация с няколко хитри играчи от началото на "прехода", които все още дърпат конците и ... оле-мале ...

Ще си газим в лайната и ще им гледаме номерата ... тва е положението ...

ето ви и новина от днес:

Щял да сложи портрет на П.Москов в мин. съвет ако успее да усвои некви фондове .... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ми толко - за селски кмет е идеален за премиер ... де да знам :dunno:
Ама щом народа си го е избрал значи ни е баш по мярка :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 14 Ное 2014, 15:27

[quote="b.bonev"]Днес в София се проведе конференция по сигурност и тоя дрисък Даниелчо митов министъръ на външните посочи Русия за агресор нарушаващ международното право и заплащващ сигурността в европа.
/quote]

То и служебния министър на отбраната имаше подобно изказване, даже го беше заявил не на конференция ами в проекта за Национална отбранителна стратегия - Русия била основната заплаха за нашата сигурност. Ама така ще е като се пишат, говорят и правят неща дето някой навън ги е решил вместо нас :banghead: Сега гледам пак някви малоумщини се случват в министерстово на отбраната: земеделски министър да ръководи отбраната........ :kuku: , е това ако не е малоумщина не знам кое е???? Макар че си има и логично обяснеие за това - военните имат страшно много имоти, а земеделеца със сигурност ще намери начин да ги разпродаде...те армията премахнаха, какво остава за имотите дето и принадлежат....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 14 Ное 2014, 15:39

acer написа:Говори от болшинството от гласувалите ;) Аз също мисля че Русия е агресор, иначе щяха да дадат на украйнците референдум "за ЕС" или "за Брикс" и хората чисто и просто да си кажат, без 1 човек да умре.. Ама те чекистите знаеха че след 25г крадене хората ще изберат ЕС в 80% от страната и решиха да вземат решението вместо хората, ама нещо не им се получи.
В България пък ако народа искаше Русия чисто и просто бсп и атака щяха да са водещи партии, не ви кефи ситуацията, ама е такова.

Добре казано.
Но като се замисля, дали пък това не е единствената сламка която крепи рубладжиите ??
Защото по всяка нормална политическа логика , след повече от година осиране с Олигарски, нито БСП , нито ЮРУШ трябваше да са в парламента.
Но все още има които вЕрват на бат Серго от трамвая и на целуващия преклонил глава пред Кобзон, Сидеороуглу.
Между другото, Кобзон е "автор" на стария нов химн на руската Госдума , който поразително прилича на нацисткия химн :
https://www.youtube.com/watch?v=-Mf3y9YsUPQ
:)

Интересна ми е и ситуацията със ноините на турски.
И най вече парадоксалната ситуация, "националистите" и Сидероуглу да протестират срещу точно това правителство , което е на път ребром да постави въпроса.

За "тефтерчетата" също смехория.... добре де.. всички гледат и коментират детайлите, а не търсят глобалния поглед.
Как например не излезе тефтерче от сараите на Доган ? Как нямаше едно записче някакво от мезонетите на Стани Шеф ??
Р.Овч. за мен е също много интересен ? почти колкото Хр.Бисеров...
Но уви... за тях няма нищичко :) защо ли ? Щото са най чисттие политици ли ??? :lol:

И ще добавя лично мнение - аз не знам кой по добър и кой по черен, но едно знам - гледайте кои са враговете на ДПС и БСП , кой вбесява Наместан , кой нервира Стани шеф, и срещу кого коват компромати - за мен това са партиите и хората, с които България има някакъв шанс да тръгне в правилна посока.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 14 Ное 2014, 16:19

Аз тази тема не я следя, но не можех да не споделя възмущението си от факта, че доказателство, което явно уличава управляващи в злоупотреба с власт изчезна 2-3 дни след като тези управляващи се върнаха в нея. Точка. Няма какво друго да се говори за политиката в България към момента. Всичко останало е шум в системата, който заглушава злоупотреби и кражби.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 14 Ное 2014, 16:36

Между другото, това не е никакъв проблем. Още когато публикуваха ИЗБРАНИ листченца от тефтерчето, се разбра че са СКАНИРАНИ .
И не е никакъв проблем , при желание да се публикуват, па дори да ги няма самите тефтерчета.
И другото немаловажно нещо - не е било едно тефтерче, а поне две.
Защо, и кой реши да публикува ИЗБРАНИ части от това тефтерче, вие си правете изводи.

Аз накланям на извод че както останалите дела срещу ГЕРБ тотално издишаха, така и това ще отиде в глуха, но не защото ГЕРБ са толквоа зли престъпници , колкото това че червение компромати не успяха, а "покриване" ако има такова, то е за да не зилезнат ОСТАНАЛИТЕ странички от тефтерчетата , и в хората да остане мита за злите торбалани от ГЕРБ.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 14 Ное 2014, 17:00

Нищо не е компромат, всичко е истина стига си лъгал ве! Нищо не се доказва защото Герб си замитат следите и измамите. Ти и acer лъжете като дърти цигани!
Това е най–шибаното управление за 25 години!!
И ще намаляват инвалидната пенсия понеже 200 лв са “много“ мамичката им долна продажна! Нямам думи просто....
Вместо хората да се палят по–добре да влезне някой опасан с бомба и да се гръмне за да ги избие всичките 240 хрантутници.
Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 14 Ное 2014, 17:09, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 14 Ное 2014, 17:06

Аз едно не разбирам........ как народ избира правителство, което е причинило предварителни парламентарни избори с подаването на оставката си, визирам когато Боко си тръгна след ексцесиите започнали при протеста с високите сметки за ток от миналата зима. То беше ясно, че той прокара някаква игра да стане изкупителна жертва и искаше просто да си поднови мандата, но уви сметките му излязоха грешни тогава, но въпреки това на стеклите се веднага след това парламентарни избори той беше с мнозинство - КЪВ Е ТОЯ ОГРАНИЧЕН НАРОД БЕ питам аз?! Тоя просто се подиграва с хората, а те си му вЕрват.

....ама така е предлага се това, което се търси.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 14 Ное 2014, 17:13

BiTurbo написа:Аз едно не разбирам........ как народ избира правителство, което е причинило предварителни парламентарни избори с подаването на оставката си, визирам когато Боко си тръгна след ексцесиите започнали при протеста с високите сметки за ток от миналата зима. То беше ясно, че той прокара някаква игра да стане изкупителна жертва и искаше просто да си поднови мандата, но уви сметките му излязоха грешни тогава, но въпреки това на стеклите се веднага след това парламентарни избори той беше с мнозинство - КЪВ Е ТОЯ ОГРАНИЧЕН НАРОД БЕ питам аз?! Тоя просто се подиграва с хората, а те си му вЕрват.

Абе, ти като неограничен, може ли да споделиш за кого си гласувал? Или не си гласувал? Силно ме интересува неограниченото, интелигентно поведние, за да не съм и аз от тоя простия български народ. Да ме посъветваш нещо?

И ония предните, непростите, ако може и те?

Някак си пропускате, че подкрепата на Борисов намалява драстично, но намалява и процентът на гласуващите.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 14 Ное 2014, 17:23

Аха, разбрах, начи и тук има от тоя "народ" :mhihi:

Боко нали те просветлява тебе, за какво съм ти аз да ти давам наклон на оная работа :wave:

Просто питах как като отидеш в даден магазина те лъжат в очите и на следващия ден пак си там в същия тоя магазин по твое собствено желание? Простичък въпрос, на който не мога да си дам отговор.

Просто Бокича си прокарва добре играта момчето, явно има добри съветници, щото се съмнявам умствения му капацитет да е на такова ниво, че да успява сам да ги мисли тия неща.

И да кажа, не съм в подкрепа нито на БСП нито на който и да било, на последните избори съм гласувал с празна бюлетина по простата причина, че със стари к**ви нов бардак не става.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 14 Ное 2014, 17:40

BiTurbo написа:Аз едно не разбирам........ как народ избира правителство, което е причинило предварителни парламентарни избори с подаването на оставката си, визирам когато Боко си тръгна след ексцесиите започнали при протеста с високите сметки за ток от миналата зима. То беше ясно, че той прокара някаква игра да стане изкупителна жертва и искаше просто да си поднови мандата, но уви сметките му излязоха грешни тогава, но въпреки това на стеклите се веднага след това парламентарни избори той беше с мнозинство - КЪВ Е ТОЯ ОГРАНИЧЕН НАРОД БЕ питам аз?! Тоя просто се подиграва с хората, а те си му вЕрват.

Защото "предизвиканите парламентарни избори " бяха заради червено турския преврат, скалъпен от червените стратези .
И да, започна именно от надутите сметки, които поне за мен, си бяха планирано ченгесарско червено мероприятие.
Предизвиквайки протести, които пъвоначално бяха изрично не срещу ББ , а срещу монополите /това го забравихте нали/ , но червената мафия лесно ги отклони в нужната посока.
Добавиха и предварително подготвените компромати и "флашки" , които излизаха абсолютно по график, и ето ти готови избори , завършили с коронката на червените активни мероприятия - аферата-балон "костинброд".
Признавам им го на червената мафия - тези процеси бяха като за учебник.
Може би бъдещите ДС кадри ще изучават тези техники христоматийно .

Така че "КЪВ Е ТОЗИ ОГРАНИЧЕН НАРОД" да те цитирам, и аз се питам... но в обратна посока.
преврата май месец 2013 г. червената мафия не очакваше да е толкова труден, очакваше тотално да срине ГЕРБ.
Но не се получи, малко хора се вързаха на измислените компромати.
Ето затова и ГЕРБ всеки път печели мнозинство.
За съжаление , мислещите хора са малко , останалите са в чужбина, затова и ДПС и БСП са все още фактор.
За огромно мое съжаление.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 14 Ное 2014, 17:44

bmw maniqk ivo bmw написа:Нищо не е компромат, всичко е истина стига си лъгал ве! Нищо не се доказва защото Герб си замитат следите и измамите. Ти и acer лъжете като дърти цигани!
Това е най–шибаното управление за 25 години!!
И ще намаляват инвалидната пенсия понеже 200 лв са “много“ мамичката им долна продажна! Нямам думи просто....
Вместо хората да се палят по–добре да влезне някой опасан с бомба и да се гръмне за да ги избие всичките 240 хрантутници.

Кое е истина ??
:)

А дали е "по шибано за 25 години" ... не знам.. имам много по лоши спомени .. и то все от червени правителства... кеф ти жан виденов, кеф ти стани шеф... и т.н. и т.н..
Няма управление, поето от червената мафия, което да не е завършило с тотален провал.
Последното едногодишно управление пък надмина себе си .

Не знам дали има нормален чивек , който с ръка на сърцето да каже - ето мина година на орешарски, най доброто, най прозрачното , най успешно правителство ! :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Ное 2014, 17:44

Отново се създава впечатление, че всички или гласуват за ГЕРБ, или са интелигентни и не гласуват :lol:

miro20 написа: рубладжиите...
Олигарски,...
ЮРУШ ....
бат Серго ....
Сидеороуглу....
Стани Шеф...
Р.Овч....
Наместан

:OT: Направо се натоварвам да ти прочета едно мнение :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 14 Ное 2014, 17:46

Всъщност, "интелигентните" са си ги присвоили РБ и костовистите :) Поне по техни твърдения де...

КАто споменах РБ :
http://offnews.bg/news/%D0%9F%D0%BE%D0% ... 17607.html
Хубави думи за лустрация, надявам се един ден да имаме истинска такава, но ме съмнява...
Дали от РБ ще обяснят какво прави техния агент КАМЕН като... съветник.... ? и как се връзва това с пропагандираната "лсутрация" ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 14 Ное 2014, 17:51

Пак промивате мозъци.
Но интелигентните хора няма да ви повярват.
Кое било истина пита хахаха нагла работа :mhihi: :mhihi: Знаеш кое ама се правиш на приятно разсеян и не разбрал. :lol:
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 14 Ное 2014, 17:53

TNT написа: :OT: Направо се натоварвам да ти прочета едно мнение :mhihi: :mhihi:

:OT:

И аз, и дори не е заради тия нескопосани опити за оригиналничене :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата