Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Re: Войната започна ...
steeN написа:Ти лично си допринесълТака и не разбрахме защо не отиде да увеличиш населението на Русия, а на тъпите канадци.
Бягаш от тоя въпрос като дявол от тамян?
Това, къде е избрал да живее/имигрира човек, и това каква е най-добрата въшна политика за България в момента, какво общо има? Поне това аз правя в темата- разсъждавам каква е най-добрата политика на България в момента, и това не е санкции срещу Русия, с която има икономически взаймоотношения!
За имиграция, ако питаш мен добре бих се чувствал в Malibu, CA; но ако ме питаш дали удобрявам външната политика на САЩ в периода 1945-2022г определено НЕ! Според мен идеологията тип - да защитаваш политиката на своята страна/съюз на всяка цена, само защото "така трябва", и защото "живееш там" е комунизъм!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
шойгу буквално си ева майката
... позаинтересувах се какъв е с тия дръпнати очи- баща му е от някакво сибирско племе, майка му е... украйнка...

... позаинтересувах се какъв е с тия дръпнати очи- баща му е от някакво сибирско племе, майка му е... украйнка...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
https://bgstaysafe.com/
Не очаквах да имаме толкова много в добро състояние, или това е само на хартия
Не очаквах да имаме толкова много в добро състояние, или това е само на хартия

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
"Добро състояние" може да бъде такова разтегливо понятие.... 

9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
Grozdanoff написа: За имиграция, ако питаш мен добре бих се чувствал в Malibu, CA; но ако ме питаш дали удобрявам външната политика на САЩ в периода 1945-2022г определено НЕ!
Всъщност едното има много общо с другото. Ако САЩ не беше зла експанзивна империя, Малибу щеше да е мексиканска територия сега в най-добрия случай и да върлуват бандюгите там.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
ivoaudi написа:"Добро състояние" може да бъде такова разтегливо понятие....
НЕ са в добро състояние! Като деца успяхме да влезем в паметника на "българо-съветската дружба"

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
enigma написа:Grozdanoff написа: За имиграция, ако питаш мен добре бих се чувствал в Malibu, CA; но ако ме питаш дали удобрявам външната политика на САЩ в периода 1945-2022г определено НЕ!
Всъщност едното има много общо с другото. Ако САЩ не беше зла експанзивна империя, Малибу щеше да е мексиканска територия сега в най-добрия случай и да върлуват бандюгите там.
Перфектен си за политик, колега!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Навремето в село Шумен почнаха да строят метро
, така поне беше слухът..
Та сега една голяма част от центъра ни е е разкопана, ама айде да нЕма нужда, че сигурно там са костенурките нинджа и учителят им, ама не похапват топла пица..
Това, което е на картата, сега не знам какво е, навремето беше опитно поле за любимите часове по трудово..
Може като минавам тия дни, да погледна, ама си е по принцип насред нищото, накрая на града е, а след него са... гробищата, колкото и злокобно да звучи.

Та сега една голяма част от центъра ни е е разкопана, ама айде да нЕма нужда, че сигурно там са костенурките нинджа и учителят им, ама не похапват топла пица..
Това, което е на картата, сега не знам какво е, навремето беше опитно поле за любимите часове по трудово..
Може като минавам тия дни, да погледна, ама си е по принцип насред нищото, накрая на града е, а след него са... гробищата, колкото и злокобно да звучи.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
sub_eleven написа:Моджо написа:Вместо да "анализирате" и бля бля дайте да съберем 1,2 коли багаж да им помогнем на тия хора в бг.
Ние дарихме 4 плика с детски дрехи, 2 плика обувки и огромен кашон играчки. Тази неделя дето мина събирахме по инициатива на един приятел (руснак).
Евала, Човек!

- Bogat-Beden
-
-
Koлко много съм подценявал тоя смислен филм...
Супер актуален и обяснява събитията от сега и последните 2 години, кризата 2008-ма, втората световна и т.н..
https://zamunda.net/banan?id=273597&hit=1&t=movie
Супер актуален и обяснява събитията от сега и последните 2 години, кризата 2008-ма, втората световна и т.н..
https://zamunda.net/banan?id=273597&hit=1&t=movie
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Четох, че очакват включване и на Беларус в конфликта. Пак казвам - не го вярвам това, Лукашенко може е луд, но не чак толкова. Вие какво мислите?
Друго, което не вярвам - руската атака за превземане на Киев. От тактическа гледна точка това е пълно безумие...
Замислих се и за друго - доколко е вероятно войната в Украйна да резултира в гражданска война в Русия? Тия същите танкове, дето сега се редят около Киев, след някоя седмица да ги видим около Москва? Украинците ще им осигурят нафта за връщане, сигурен съм... Сериозно, представяте ли си този вариант - гражданска война и разцепване на РФ?!?
Егати в какво време уцелихме да живеем...

Друго, което не вярвам - руската атака за превземане на Киев. От тактическа гледна точка това е пълно безумие...
Замислих се и за друго - доколко е вероятно войната в Украйна да резултира в гражданска война в Русия? Тия същите танкове, дето сега се редят около Киев, след някоя седмица да ги видим около Москва? Украинците ще им осигурят нафта за връщане, сигурен съм... Сериозно, представяте ли си този вариант - гражданска война и разцепване на РФ?!?
Егати в какво време уцелихме да живеем...

Excellent! Steven is my name!
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
Borymeckata написа:Четох, че очакват включване и на Беларус в конфликта. Пак казвам - не го вярвам това, Лукашенко може е луд, но не чак толкова. Вие какво мислите?
Егати в какво време уцелихме да живеем...![]()

пс: САЩ са русофоби от 1945г!!!

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Не им знаем тактиката на Руснаците, що тряя се взима Киев...за сега си напредват плътно на запад, поне по инфо от нета..обграждат големите градове, малките чистят. Източната армия на Украйна скоро ще е плътно затворена/обкръжена.
А за Беларус...че те влезнаха от там, реално са си в играта.
Много армия се трупа в Румъния и Полша. Цял ден САЩ говори, че руснаците ще използват химическо оръжие...дали не търсят предтекст за действия.
П.п Тактиката да не се излъчва нищо и да се издебне момента с издевателствата върху пленниците и труповете , спомогна да се надъха руската армията...
Много армия се трупа в Румъния и Полша. Цял ден САЩ говори, че руснаците ще използват химическо оръжие...дали не търсят предтекст за действия.
П.п Тактиката да не се излъчва нищо и да се издебне момента с издевателствата върху пленниците и труповете , спомогна да се надъха руската армията...
Последна промяна Сондьора на 11 Мар 2022, 22:28, променена общо 2 пъти
- Bogat-Beden
-
-
е тва ше е кошмар..Сондьора написа:дали не търсят предтекст за действия.
Там вече никой нищо не може да предскаже..
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
Сондьора написа:Не им знаем тактиката на Руснаците, що тряя се взима Киев...за сега си напредват плътно на запад, поне по инфо от нета..обграждат големите градове, малките чистят. Източната армия на Украйна скоро ще е плътно затворена/обкръжена.
Нали намериха амеркански "био-научен" център в Украйна, незнам точно къде...