СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Don_Diego » 07 Мар 2023, 0:11

ivanski_2 написа:
drifty написа:Ивански, да не ще и предлагаш брак, че ако откаже да я бутнеш? :ok:

Don_Diego написа:Е той адаша каза вече, че е изгорял и е сгоден :lol:

slatanic написа:Ще я караш ли да скача или ще чакаш сама да го направи!? :ok: :mhihi:

Аз и предложих на много удобно място, ако беше казала не и щеше да ходи да плува , случайно разбира се.... човек трябва да е готов за всичко :mhihi:

Аз едно време така ги опарвах на Витоша с Тикото… ass или слиза да види дали работят стоповете :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 07 Мар 2023, 0:36

Опасен си бил.

Иначе ние обсъждаме жените, но и повечето от нас са .... абе да не коментирам по-добре да не се припознае някой. :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 07 Мар 2023, 1:07

Аз си признавам, че бях свинско краче - където видех локва джапах :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Simson S51
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 07 Мар 2023, 1:36

Аз не мога да се похваля като да съм вършал наред, за добро или лошо. :dunno: Все ми са били в главата сериозни отношения.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 07 Мар 2023, 8:36

drifty написа:Аз не мога да се похваля като да съм вършал наред, за добро или лошо. :dunno: Все ми са били в главата сериозни отношения.
С такова задание особено ако те усетят много от тях може да се "уплашат". Просто голяма част предполагам не търсят в началото човека за дългата писта. Така, че един съвет от мен ако позволиш. Не показвай, че си бегач за дългата писта. Забележи кои са вървежните момци.....тея дето лъжат, мажат, усмихват се на неща, които не са смешни дори за теб предполагам. Ти би ли свалил жена от колата си ако не иска да ти пусне? Предполагам "не", нали? Обаче голяма част от днешните жени не уважават джентълменското поведение. Другата грешка е да търсиш съвършената жена. Не търси, че ще остарееш, докато (ако) я откриеш. Просто игнорираш някои неща и опитваш, иначе ....тик-так... тик-так...за съжаление наистина си лети времето....

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Мар 2023, 8:44

Е, че то за да открие принцесата на неговите представи, бая жаби трябва да целуне. :mhihi: Която принцеса и той няма как да знае коя е, понеже когато се появи ще види, че има неща, които харесва у нея, а преди това е подценявал. Ако някоя жена не промени с нещо кръгозора ти и не научиш неща и ти от нея, значи си пропуснал нещо, което няма да разбереш какво е.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Simson S51
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 07 Мар 2023, 9:03

ceco_kd написа:
drifty написа:Аз не мога да се похваля като да съм вършал наред, за добро или лошо. :dunno: Все ми са били в главата сериозни отношения.
С такова задание особено ако те усетят много от тях може да се "уплашат". Просто голяма част предполагам не търсят в началото човека за дългата писта. Така, че един съвет от мен ако позволиш. Не показвай, че си бегач за дългата писта. Забележи кои са вървежните момци.....тея дето лъжат, мажат, усмихват се на неща, които не са смешни дори за теб предполагам. Ти би ли свалил жена от колата си ако не иска да ти пусне? Предполагам "не", нали? Обаче голяма част от днешните жени не уважават джентълменското поведение. Другата грешка е да търсиш съвършената жена. Не търси, че ще остарееш, докато (ако) я откриеш. Просто игнорираш някои неща и опитваш, иначе ....тик-так... тик-так...за съжаление наистина си лети времето....

Хубав коментар. Забелязал съм и аз вървежните, на мен все още ми е трудно да играя образ, какъвто не съм. :dummy: Другото, което ми прави впечатление е, че като наближат 30те, им писва от лигавщини и вече се оглеждат за дългата писта. Аз правя опити да не го показвам, къде успешни, къде не. Абе с две думи - болна тема, явно съм си сбъркан нещо.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Мар 2023, 9:22

Обикновено тази дето най не я забелязваш е най подходящата партия за тебе и вече те е забелязала . Очичките им шарят шарят ама сама никоя няма да ти пристане , трябва да им говориш за леглото първо после за тия дългите позиции .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 07 Мар 2023, 10:44

drifty написа:.... явно съм си сбъркан нещо.

Не си, не се притеснявай!

Карам бавно! Стигам Бързо!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 07 Мар 2023, 10:53

Нищо ти няма бе, младеж! Като цяло вече се завъртяха нещата и жените са по-силния пол: те гледат за еднократни отношения или кратки връзки, всички са еманципирани продавачки в мола и трябва да се говори на "Вие" с тях, градят кариера и болшинството ползват мъжете за задоволяване на плътски нужди :lol: . За да ги правиш ти тия неща трябва да си играч или хубава да имитираш такъв :mhihi: или ще ги правиш с някви гуди дето дават на всеки и всеки път е като за последно.

Важното е да не се променяш за да станат нещата с няква кифла, отстоявай си своето и ще изскочи заека. Аз също се бях отказал да търся сериозна връзка, бях чук и бег докато от нищото в асансьора при стария офис не се запознах с момиче, с което просто си паснахме като дялани камъни :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от shlosera » 07 Мар 2023, 11:44

drifty написа:
ceco_kd написа:

Хубав коментар. Забелязал съм и аз вървежните, на мен все още ми е трудно да играя образ, какъвто не съм. :dummy: Другото, което ми прави впечатление е, че като наближат 30те, им писва от лигавщини и вече се оглеждат за дългата писта. Аз правя опити да не го показвам, къде успешни, къде не. Абе с две думи - болна тема, явно съм си сбъркан нещо.
НЕма да се плашиш живота ще те на*бе и теб с някоя Така или иначе след 2-3 година всички си връщат заводските настройки

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 07 Мар 2023, 12:59

Дрифтк неа се плашиш :yes:

Според статистиката жените в България са 53 % ....все ща та огрее ,няма универсална рецепта в тези неща то кът дойде не пита .Просто бъди себе си :yes:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 07 Мар 2023, 15:04

Ивайло Димов написа:Дрифтк неа се плашиш :yes:

Според статистиката жените в България са 53 % ....все ща та огрее ,няма универсална рецепта в тези неща то кът дойде не пита .Просто бъди себе си :yes:

Пропуснал си да уточниш, каква част от тези 53% са в пенсионна възраст :idea:

Жените спят, с когото си поискат. Ние пък само с тези, дето ни пуснат ;)
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 07 Мар 2023, 15:14

Дадох статискика според която жените са в излъшък :ok: ,то там влиза цялото дамско царство от всички възрасти.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Мар 2023, 15:34

баси нерешителното младо поколение... не моа ви мислА.

ако такива вълнения има около избора на жената- представям си как ще вземете решение да правите деца... щото второто е в пъти по- трудно :angel:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата