Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Войната започна ...

Мнение от BMW_POWER » 11 Мар 2022, 15:30

steeN написа:Ти лично си допринесъл :lol: Така и не разбрахме защо не отиде да увеличиш населението на Русия, а на тъпите канадци.

Бягаш от тоя въпрос като дявол от тамян?

Хи хи, отговорил съм 100 пъти.

Нямам работа нито в Русия, нито в Европа. Какво да правя там?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 11 Мар 2022, 15:42

zAcK написа:Едно е легионери, друго е паплач от ислямските формирования в сърцето на Европа, въоръжена до зъби и готови да се взривяват за девственици в рая. Ама ти си знаеш и всеки сам си преценя :bchug:

Правиш ли разлика между редовната сирийска армия и Ислямска държава?
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 11 Мар 2022, 15:46

Според едни ''експерти'' Русия е в 2130г. а според други не е точно така.
https://www.economic.bg/bg/a/view/ruski ... a-v-1917-g
Руският крал на металите: Путин може да върне Русия в 1917 г.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Мар 2022, 15:47

Зак, а легионерите от девическо училище ли идат :lol:
Там са предимно хора с минало, търсещи препитание, бъдеще и френско поданство.
Инак си прав за Русия и Европа, отчасти Америка запали тая война и заради това, да го избегне.. :bchug:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 11 Мар 2022, 15:51

Зак преди 70 години щеще да бъде един от петимата ....петмата от ремс имам предвид , с тия емоции дето влага в борбата със злото . Боримечката най малко командир на партизански отряд с тая квалификация , полковник най малко ..:mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 11 Мар 2022, 16:19

Благодаря за високата оценка! :bowdown: :bowdown:

Според мен е мъжко като се издъниш, да излезеш пред хората, да си признаеш грешката и да се извиниш. Аз лично така съм правил и нямам проблем пак да постъпя по същия начин. А да караш други, напълно невинни хора да плащат с кръв, пот и сълзи за твоите грешки... не е мъжко поведение, най-меко казано.

Смятам, че тази авантюра скоро ще приключи. Бих добававил, че "ще приключи по един или друг начин", но няма да е вярно - начинът е само един. Също смятам, че този катаклизъм може дори да се окаже полезен за Русия, Украйна и цяла Европа, в дългосрочен план. Както казахте по-нагоре, светът се пренарежда и аз, като един хроничен оптимист, се надявам всички да живеем в един по-спокоен, сигурен и успешен свят. Та мисълта ми беше, че когато тази идиотщина приключи (вярвам - до няколко месеца), ще имаме достатъчно информация и време за анализи. Търпеливо да ровим в отломките и да стигнем да истината, която сега е затрупана под планини от пропагандни лъжи.
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 11 Мар 2022, 16:22

И ще се възцари вечен мир по целия свят .. :yes:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 11 Мар 2022, 17:04

E34 написа:
Моджо написа:Вместо да "анализирате" и бля бля дайте да съберем 1,2 коли багаж да им помогнем на тия хора в бг.

Според мен много скоро ще плачем от "тия хора" ама айде да съм лош пророк! И едно друго въпросче, що така биехме, стреляхме, онова лайно ямболското Диче връзваше и т.н гаври с циганетата дето бягаха откъм Турция и то от много жестока война, а сега се надпреварваме в милосърдие! Дейва и лицемерието и жалкарството дейва! Пфу!
И аз викам вместо да анализираме да вземем да се разделим и едните за Донбас, другите за Киев - чемодан вокзал дет се вика :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Некой мераклия ако има за визита в руското посолство да свирка :mhihi:

Не знам кой визираш...
1. Ако е оня с джипа дето ги ловеше , ма не се казваше Диче - помияр е. Плюл съм го и аз.
2. Дали съм помогнал с нещо на въпросните "циганета" - да. В лично качество, без да го афиширам.
3. Ако му викаш да помогнеш на жени и деца с необхдимото /не с пари ако си забелязал/ е лицемерие и жалкарство..ми, добре.
За разлика от много "писари"тук ,дето нали...,.само пред клавиатурата и тичат презглава за нов айфонь през месец или некава подобна простотия на цената на издръжка на 1 семейство за няколко месеца, аз тая сума или подобна на нея я дарявам...нуждаещи се има много. Е, всеки месец не мога толкова, въпреки, че съм във форума на милионерите аз самия не съм такъв.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 11 Мар 2022, 17:26

Зеленски казва, че Украйна не е разработвала химически и биологически оръжия, а СЗО го съветва да ги унищожи. Познават си човека. :lol:
https://www.banker.bg/sviat/read/szo-pr ... toriite-si
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 11 Мар 2022, 17:28

Моджо написа:Вместо да "анализирате" и бля бля дайте да съберем 1,2 коли багаж да им помогнем на тия хора в бг.

Ние дарихме 4 плика с детски дрехи, 2 плика обувки и огромен кашон играчки. Тази неделя дето мина събирахме по инициатива на един приятел (руснак).

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 11 Мар 2022, 17:34

Моджо написа:
E34 написа:

Според мен много скоро ще плачем от "тия хора" ама айде да съм лош пророк! И едно друго въпросче, що така биехме, стреляхме, онова лайно ямболското Диче връзваше и т.н гаври с циганетата дето бягаха откъм Турция и то от много жестока война, а сега се надпреварваме в милосърдие! Дейва и лицемерието и жалкарството дейва! Пфу!
И аз викам вместо да анализираме да вземем да се разделим и едните за Донбас, другите за Киев - чемодан вокзал дет се вика :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Некой мераклия ако има за визита в руското посолство да свирка :mhihi:

Не знам кой визираш...
1. Ако е оня с джипа дето ги ловеше , ма не се казваше Диче - помияр е. Плюл съм го и аз.
2. Дали съм помогнал с нещо на въпросните "циганета" - да. В лично качество, без да го афиширам.
3. Ако му викаш да помогнеш на жени и деца с необхдимото /не с пари ако си забелязал/ е лицемерие и жалкарство..ми, добре.
За разлика от много "писари"тук ,дето нали...,.само пред клавиатурата и тичат презглава за нов айфонь през месец или некава подобна простотия на цената на издръжка на 1 семейство за няколко месеца, аз тая сума или подобна на нея я дарявам...нуждаещи се има много. Е, всеки месец не мога толкова, въпреки, че съм във форума на милионерите аз самия не съм такъв.

Абе и ти си прав.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Мар 2022, 17:49

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 11 Мар 2022, 17:55

Никой не им даде самолети, решиха да си ги купят доректно от производитя с безплатна доставка :mhihi:
https://twitter.com/i/status/1502001711589830657

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 11 Мар 2022, 18:19

Сондьора написа:Никой не им даде самолети, решиха да си ги купят доректно от производитя с безплатна доставка :mhihi:
https://twitter.com/i/status/1502001711589830657

Щатските долари винаги намират начин......
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 11 Мар 2022, 18:34

Ако някой все още се изненадва, че може да има много срутени сгради и после да се възмущава ето още един пореден факт как ги гонят (молят им се хорицата :banghead: ): https://t.me/SolovievLive/92755
Някой питаше преди ден какво стана с експерименталният реактор - първо се появи инфо че укрите са го минирали, снощи се появи видео как там всичко гори и бил ударен от руснаците, днес пък МО на руската страна обяви, че си е взривен от самите укри. Та истината е по средата: или е калибриран или са си го взривили. Все едно, вече го няма.
Относно чуждестранните студенти - 7000 се пише, че е бройката останала която все още не се е евакуирала - твърди се, че не ги пускат.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата