Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от alx » 24 Юни 2020, 22:38

zAcK написа::bchug:

ако по времето на алеко е имало интернет, ганьо си го представям точно като този...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 24 Юни 2020, 23:05

alx написа:
zAcK написа::bchug:

ако по времето на алеко е имало интернет, ганьо си го представям точно като този...

Не уточняваш кой от двамата :mhihi: Харесва ми този подход :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 24 Юни 2020, 23:28

IMG_1593007906419.jpg

Единият е Барба Ганьос, Буда и бай Хой.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 25 Юни 2020, 10:04

grkv написа:Ако се затворят заведенията се връщаме пак на последниците от март-април от икономическа гледна точка, което би било пагубно и за хората и за сезон като цяло.

Заведенията сами ще се затворят в един момент.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 25 Юни 2020, 10:38

steeN написа:
grkv написа:Ако се затворят заведенията се връщаме пак на последниците от март-април от икономическа гледна точка, което би било пагубно и за хората и за сезон като цяло.

Голяма част от заведенията са празни и в момента. Всеки ден ги наблюдавам.
Отделно все повече помещения започват да висят с табели "Дава се под наем" :roll:
Важното е, че в дискотеката може да се натъпчат 500 човека, а в бакалията на баба Пенка до нас те глобяват без маска :kuku: :kuku: :kuku:

P.S. Дейба и герберите гениални :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 25 Юни 2020, 10:54

zAcK написа:
steeN написа:

Отделно все повече помещения започват да висят с табели "Дава се под наем" :roll:
Важното е, че в дискотеката може да се натъпчат 500 човека, а в бакалията на баба Пенка до нас те глобяват без маска :kuku: :kuku: :kuku:

Не са празни,точно обратното .. Занимавам се със заведения и то с най-известните в София. Оборотите са като миналата година, дори отгоре.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 25 Юни 2020, 10:58

Най-популярните в момента обират клиентите на другите, които са останали, но и там е въпрос на време да започнат да намалят посещенията...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 25 Юни 2020, 11:10

Ганьо може да няма пари да си смени маслото на колата, но задължително трябва да е в кръчмата. Иначе му пада статуса :ok: В предната криза помня как се появиха разни бюджетни заведения с по 2лв салата (която беше половин порция или дори 1/3 :mhihi: ). Обаче бяха с вход :mhihi:

На мен ми е все тая за заведенията. По-интересно ми е какво ще правят, ако се появят 10 заразени в завод с 1200 служителя :wave:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 25 Юни 2020, 11:22

Имам чувството, че тука сте се събрали само хейтъри и каквото и да решение да се вземе по даден въпрос, дошло ли е отгоре, то моментално бива квалифицирано като малоумно.

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 25 Юни 2020, 11:55

BaDxBoY написа:
zAcK написа:
steeN написа:

Не са празни,точно обратното .. Занимавам се със заведения и то с най-известните в София. Оборотите са като миналата година, дори отгоре.

Като се разхождаме довечера да взема да наснимам "пълните" заведения разцепващи оборота в центъра на София, като изключим тези по самата Витоша :bchug: :mhihi:
Явно перат пари повечето, защото голямата част от тях не съм виждал да имат заети повече от 1-2 маси от март месец насам, ама може и да не виждам добре :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 25 Юни 2020, 12:16

И като ги наснимаш Зак какво ?
Щаба крив, мерките криви, Космоса крив или просто сме си племе неандерталци и треа до всеки един да има полицай. Че явно иначе не става.
Хм,хм...

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 25 Юни 2020, 12:23

Проблемът е, че в последно време забелязвам супер много празни помещения, както и сгради.
Не говоря само за заведения. Вчера говорих с магазинчетата в кооперацията - всичките казват,
че почти никой не влиза в тях и ако продължава така, скоро ще затварят. :dunno:

Говоря за магазинчета за чанти и т.н. Тоя Ковид тепърва ще му сърбаме попарата.
Просто нашата държава и икономика е толкова сбъркана, че може да очакваш всичко.

За празните сгради, минете по Цариградско и се огледайте :dunno:
Да не говорим, че има фирми, на които работата от вкъщи им хареса, защото осъзнаха,
че могат да спестяват стотици хиляди на месец. А и май се оказва по-продуктивна :dunno:

Интересно ми е всичката тая гнус, която се строи в момента, дали няма да си остане празна?
И офис, и жилищни сгради? :dunno:

P.S. Вече 3 месеца и половина не съм стъпвал в офиса, както и доста други колеги. За една секунда не ми е липсвал, или пречило на работата :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 25 Юни 2020, 12:33

Интересно. Значи да идем в заведение е ок, да влезем в магазин не :)) Ся не съм се заглеждал. Около мен всичко си е нормално. Който иска може и от вкъщи да работи, който иска в офиса. Наоколо всичко си работи. В мола не съм влизал януари - не знам там. Трафика си се върна къвто си беше... На село сме 4-5 човека дето ебаваме да си слагаме маска като влизаме в местното магазинче и да пазим дистанция. Сичко друго е племе..и после зарад такива помияри па ша ни затворят. Независимо от това правилно ли е , не е ли. За заведнията не знам. По заведения не ходя и никога не ми са били приоритет. Ся на ресторант ходим да хапваме , ама можем да пропуснем съвсем спокойно няколко месеца, година, колкото трябва. Със същия успех мога да си направя пикник сред природата, даже ще ми е по-хубаво. Само да зема Жипо :)))
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 25 Юни 2020, 13:03

zAcK написа:P.S. Вече 3 месеца и половина не съм стъпвал в офиса, както и доста други колеги. За една секунда не ми е липсвал, или пречило на работата :bchug:

Ти не разбра ли, че не си критерии за нищо... Такива като теб са 1-2% от работещите. Останалите не могат да работят от вкъщи...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 25 Юни 2020, 14:01

Моджо написа:На село сме 4-5 човека дето ебаваме да си слагаме маска като влизаме в местното магазинче и да пазим дистанция. Сичко друго е племе..и после зарад такива помияри па ша ни затворят.

Нека не се прекалява с квалификациите и съденето на себеподобните. Затварянето със сигурност няма да бъде заради носене и неносене, и други подобни причини от здравно естество. Намекна се вече какви са по-основателните причини. Искам само да припомня, че щеше да има истински апокалипсис след Гергьовден, но последния месец нещо позабравиха да тролят. Тупове така и не валяха и нещата зеха да заприличват на нормални. Сега изведнъж дойде моментът да забравим за гъшата хуйня и се пробва същата песен на нов глас. Искам съвсем откровенно да ви призная, че в моето софийско гето хората и децата са по площадките от началото на топлото и първото леко загърбване на актовете за бира на пейка. Та от тогава тук локално няма хора с лигавници отвън, децата играят заедно повече от всякога и болни НЕМА!!! Само в някой магазини с по-ошашкан персонал се чака на опашка отвън (както и БИЛИ и подобно, дето е почти задължителна маската). Та заради народа в моя ареал ви гарантирам, че няма да ни затворят, щото са си живи и здрави всички...
Готов съм да се обзаложа, че ако представят верни статистически данни, 2020 ще е годината с няй-ниска смъртност в световен мащаб в новия век и ера...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата