Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Войната започна ...
Шепа не са хич, то у нас не са шепа, какво остава за Русия.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
alekangg написа:Шепа не са хич, то у нас не са шепа, какво остава за Русия.
Образно казано. Ама това, че са много не прави нещата по-добри

Имаш абсолютната власт и вместо да се бориш с корупция и т.н., да си оправиш Родината, ти се занимаваш с това, да изгониш талантливите хора от държава и да репресираш останлите. И после други са ти виновни

Имаш най-много ядрено оръжие. Никой никога няма да помисли да те напада. Имаш най-голямата територия и ресурси. Какво още искаш? Коплексирани блядове са това.
P.S. И още нещо. Дали някой би искал да се отцепи от силна икономически и демократична Руска федерация?
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
Както написах и в началото (някъде към 25.02), украинците дават люта съпротива. За 16 дни не са изгубили нито един важен град. Оказа се, че добре са подготвили и Херсон. Нито вода, нито ток към Крим. Срещнах един техен коментар в телеграм "Няма и няма да има скоро, погрижили сме се за това".
Относно изхода, аз за разлика от Боримечката директно минах в запас, след клетва и целуване на знамето в окръжното.
Кой ще спечели, зависи кой ще извади повече хора накрая. Украинците нанасят доста поражения, но причина за това са както разпасаната армия от руска страна, така и лошото и недостатъчно въоръжение. Да не качвам снимки на руски мобилни компютри тип сандък с екран пощенска картичка по 22 кг. Или екипировката... Или да коментираме Панцир С1, който уж трябваше да пази от всякакви въздушни заплахи, дори и при движеща се колона...В момента е някакъв паритет, но явно украинците нямат хора да минат в настъпление, от друга страна руснаците също нямат достатъчно хора за да напреднат. Тоталното изравняване на селища със земята, няма да им помогне освен още повече да засили съпротивата срещу тях. Всеки момент трябва да се влеят първите мобилизирани украинци след военното обучение. Ще видим това дали ще доведе до съществено изменение.
Санкциите ще вземат своя дан след около месец. Което най-вероятно ще доведе до свалянето на Путин. Вероятно ако олигарсите се разберат да си запазят парите, може и Русия да поеме по нов път. Най-изгодно за Путин ще е да върне Крим и да се изтегли, в замяна Украйна да не влиза в НАТО. И да плати компенсации. В противен случай, Русия може и да се разпадне. И първи към Сибир ще посегне Китай.
Относно изхода, аз за разлика от Боримечката директно минах в запас, след клетва и целуване на знамето в окръжното.
Кой ще спечели, зависи кой ще извади повече хора накрая. Украинците нанасят доста поражения, но причина за това са както разпасаната армия от руска страна, така и лошото и недостатъчно въоръжение. Да не качвам снимки на руски мобилни компютри тип сандък с екран пощенска картичка по 22 кг. Или екипировката... Или да коментираме Панцир С1, който уж трябваше да пази от всякакви въздушни заплахи, дори и при движеща се колона...В момента е някакъв паритет, но явно украинците нямат хора да минат в настъпление, от друга страна руснаците също нямат достатъчно хора за да напреднат. Тоталното изравняване на селища със земята, няма да им помогне освен още повече да засили съпротивата срещу тях. Всеки момент трябва да се влеят първите мобилизирани украинци след военното обучение. Ще видим това дали ще доведе до съществено изменение.
Санкциите ще вземат своя дан след около месец. Което най-вероятно ще доведе до свалянето на Путин. Вероятно ако олигарсите се разберат да си запазят парите, може и Русия да поеме по нов път. Най-изгодно за Путин ще е да върне Крим и да се изтегли, в замяна Украйна да не влиза в НАТО. И да плати компенсации. В противен случай, Русия може и да се разпадне. И първи към Сибир ще посегне Китай.
На фона на 150 милиона бедни мужици баш са си шепа.alekangg написа:Шепа не са хич, то у нас не са шепа, какво остава за Русия.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Вместо да "анализирате" и бля бля дайте да съберем 1,2 коли багаж да им помогнем на тия хора в бг.
Хм,хм...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
дайте да дадеме ли ве
вместо да призоваваш, действай ти

вместо да призоваваш, действай ти
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-
zAcK написа:..
За много неща си прав, особено вътрешнополитически, икономически, социално, аз няма да споря, съгласен съм.
Но военно не е така, започнаха СаЩ да разполагат ракети в източна европа, с оправдание, че са срещу Иран?

Виж американски западни изотчници за доктрината Монро, за стремежа гъм глобална англосаксонска доминация (Нов световен Ред), стига ти само да видиш филма измамата Обама (от 2008-ма

Отделно, Русия, СССР и руската империя са имали и досега имат васални страни, но роби и търговия с роби никога! Как е било в това отношение в Англия и ЮесЕй до немного отдавна? Нали не мислиш, че при една победа от страна на САЩ над Китай и Русия, ние няма да сме низвергнато племе, в най-добрия случай безправни, а с голяма вероятност и затрити - къде директно, къде не...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Тази "статия" за НАТО и Русия и как видиш ли са се оттеглили от това съглашение си е направо смешна работа.
Имаме НАТО, което е под ръководството на САЩ.
Всичко точно, ще се "отбраняваме" срещу агресори.
Кои са агресорите в крайна сметка?!
Оказват се точно поддръжници и партньори на Русия.
Тоест арабски държави, Венецуела и тн.
Е да, ама едните не са съгласни да им "влизат в териториите на суверенна държава с оръжие" (както казва един колега за сегашната ситуация, но услужливо забравя предишните ситуации) и съответно някой еднолично да разпределя задачи. Така не се прави партньорство.
И ето ти раздор между "приятели", каквото се е случило.
Русия се оттегля и не само поради тази причина, но как и да е. В крайна сметка почват да правят БРИКС, което още повече ядосва САЩ, защото в БРИКС валутата не е $.
Подобно нещо е и когато Кадафи реши да прави златен арабски динар и "нахлуха е суверенна държава".
И въобще, когато си на 18-22 годинки и още ползваш лексикони/фейсбучени жаргонни думички, като "ай чао, путлер" и тн производни, не мисля, че някой би те взел като човек, който има какво да каже по тема или поне да звучи честно и коректно.
Кое да "светна"?!
Тука говорим за кой има лъскаво със станиол и кой има само кал под ноктите.
Ние обичаме лъскавото и гъзъ и истината жертваме за това и мразим бедни и мизерни.
За това някакви ми дават примери, що не съм избягал (все едно искам да одя да мия чинии някъде) към Русия а искам в САЩ.
Имаме НАТО, което е под ръководството на САЩ.
Всичко точно, ще се "отбраняваме" срещу агресори.
Кои са агресорите в крайна сметка?!
Оказват се точно поддръжници и партньори на Русия.
Тоест арабски държави, Венецуела и тн.
Е да, ама едните не са съгласни да им "влизат в териториите на суверенна държава с оръжие" (както казва един колега за сегашната ситуация, но услужливо забравя предишните ситуации) и съответно някой еднолично да разпределя задачи. Така не се прави партньорство.
И ето ти раздор между "приятели", каквото се е случило.
Русия се оттегля и не само поради тази причина, но как и да е. В крайна сметка почват да правят БРИКС, което още повече ядосва САЩ, защото в БРИКС валутата не е $.
Подобно нещо е и когато Кадафи реши да прави златен арабски динар и "нахлуха е суверенна държава".
И въобще, когато си на 18-22 годинки и още ползваш лексикони/фейсбучени жаргонни думички, като "ай чао, путлер" и тн производни, не мисля, че някой би те взел като човек, който има какво да каже по тема или поне да звучи честно и коректно.
Bogat-Beden написа:zAcK написа:..
За много неща си прав, особено вътрешнополитически, икономически, социално, аз няма да споря, съгласен съм.
Но военно не е така, започнаха СаЩ да разполагат ракети в източна европа, с оправдание, че са срещу Иран?![]()
Това вярваш ли го честно?
Виж американски западни изотчници за доктрината Монро, за стремежа гъм глобална англосаксонска доминация (Нов световен Ред), стига ти само да видиш филма измамата Обама (от 2008-ма) и ще ти присветне, та може пак на началния си акъл да дойдеш...
Отделно, Русия, СССР и руската империя са имали и досега имат васални страни, но роби и търговия с роби никога! Как е било в това отношение в Англия и ЮесЕй до немного отдавна? Нали не мислиш, че при една победа от страна на САЩ над Китай и Русия, ние няма да сме низвергнато племе, в най-добрия случай безправни, а с голяма вероятност и затрити - къде директно, къде не...
Кое да "светна"?!
Тука говорим за кой има лъскаво със станиол и кой има само кал под ноктите.
Ние обичаме лъскавото и гъзъ и истината жертваме за това и мразим бедни и мизерни.
За това някакви ми дават примери, що не съм избягал (все едно искам да одя да мия чинии някъде) към Русия а искам в САЩ.
Последна промяна Е.Димитров на 11 Мар 2022, 13:54, променена общо 1 път
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ID A написа:Да не качвам снимки на руски мобилни компютри тип сандък с екран пощенска картичка по 22 кг.
Качи да го видим тоз руски ЕИМ както му викат.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
steeN написа:ID A написа:Да не качвам снимки на руски мобилни компютри тип сандък с екран пощенска картичка по 22 кг.
Качи да го видим тоз руски ЕИМ както му викат.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
https://t.me/uniannet/37114
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Е.Димитров написа:....
Може би забравяш, че тук просто изразяваме мнение? Нито искаме да налагаме нещо на някой, нито да променяме световния ред

А и не съм те нападал лично. Не разбирам защо го обръщаш в лична вендета, че и да се опитваш да ме засягаш в последните си няколко мнения и т.н.?

--------------------
Хич няма да им е лесно на руснаците с партизанската война, която се очертава!

Последна промяна zAcK на 11 Мар 2022, 14:12, променена общо 4 пъти

- Bogat-Beden
-
-
в тая тема стана каша, дайте да се маркираме със "Z", да няма приятелски огън
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
zAcK написа:Е.Димитров написа:....
Може би забравяш, че тук просто изразяваме мнение? Нито искаме да налагаме нещо на някой, нито да променяме световния ред![]()
А и не съм те нападал лично. Не разбирам защо го обръщаш в лична вендета, че и да се опитваш да ме засягаш в последните си няколко мнения и т.н.?
Извинявай,
не съм искал да те обидя, както и да обиждам другите колеги!

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Моджо написа:Вместо да "анализирате" и бля бля дайте да съберем 1,2 коли багаж да им помогнем на тия хора в бг.
Според мен много скоро ще плачем от "тия хора" ама айде да съм лош пророк! И едно друго въпросче, що така биехме, стреляхме, онова лайно ямболското Диче връзваше и т.н гаври с циганетата дето бягаха откъм Турция и то от много жестока война, а сега се надпреварваме в милосърдие! Дейва и лицемерието и жалкарството дейва! Пфу!
И аз викам вместо да анализираме да вземем да се разделим и едните за Донбас, другите за Киев - чемодан вокзал дет се вика

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Е.Димитров написа:Извинявай,
не съм искал да те обидя, както и другите колеги!

Мани, ами ударих 40 и пак из форумите/социалките се изказвам така --->

Та наистина не изглеждам сериозно, ама не ми стига цялата останала сериозност в работата с клиенти и т.н., та тук мисля да си я спестявам.

Относно Путин, наистина не ми харесва това, че имаше възможност да направи от Русия една по-добра страна!