Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Хайдее, пак ударихме рекорд - 130 "нови" случая за днес...
Слушайте, аз подозирам, че само летните жеги няма да го изтрепят тоя вирус. Може би ще трябва някаква фатална (за него) комбинация от температура на въздуха, влажност, сила и посока на вятъра, магнитни полета, радиационен гама-фон... Ще се наложи да почакаме доста, докато в един момент всички метеорологични фактори се уцелят, та да изпука шибаният вирус най-накрая...

Слушайте, аз подозирам, че само летните жеги няма да го изтрепят тоя вирус. Може би ще трябва някаква фатална (за него) комбинация от температура на въздуха, влажност, сила и посока на вятъра, магнитни полета, радиационен гама-фон... Ще се наложи да почакаме доста, докато в един момент всички метеорологични фактори се уцелят, та да изпука шибаният вирус най-накрая...

Excellent! Steven is my name!
Ааа, ще изкараме лятото на извънредно, видяло се е..
Дано поне на есен не затворят всичко пак изведнъж, че ни отидЕ икономиката.

Дано поне на есен не затворят всичко пак изведнъж, че ни отидЕ икономиката.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Който е измислил тия "тестове" и цялата схема си е цял гений на 21-ви век
Колко находчиво, удобно и лесно е да модулираш/рандъмизираш съставките на тия тестове според това какъв резултат заразени би искал да получиш. Съответно модулираш, и най-вече манипулираш общественото, мнение, нагласа, начин на живот, страх и какво ли не както си искаш. И накрая - пари взимаш за всичкото това. Накрая правиш "ваксина" и пак пари взимаш. Гениално!
Това, ако не е терор здраве му кажи 

Колко находчиво, удобно и лесно е да модулираш/рандъмизираш съставките на тия тестове според това какъв резултат заразени би искал да получиш. Съответно модулираш, и най-вече манипулираш общественото, мнение, нагласа, начин на живот, страх и какво ли не както си искаш. И накрая - пари взимаш за всичкото това. Накрая правиш "ваксина" и пак пари взимаш. Гениално!

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Колеги, някой влизал ли е в дискотека или бар последните седмици ? Щото миналия петък, влезнах с 300 зора в столична дискотека и вътре имаше поне 600-700 човека. Гледам и снимки от други места и е мазало. Някой може ли да ми обясни, защо подяволите на стадиона в киното и т.н. има мерки, защо в кварталния магазин или хипер маркета, дето я се доближиш до някой, я не ,има мерки, а в дискотеката, където всички са на куп няма такива ?
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Вчера бях на кръчма (бар) с колегите, имахме нещо като парти. Бяхме 15-тина човека на три долепени маси. Не видях никой с маска, включително и сервитьорките, всички бъркахме с ръце в купите с ядки... Иначе в магазина на 50 метра от кръчмата не пускат без маска.

Excellent! Steven is my name!
Добре де, верно ли не хващате, или се правите на луди?
Нещата отдавна нямат общо със заразата, това мисля е ясно.
През ден излизат нови заповеди които забраняват в различен ден различни неща.
По последната маските не важат за заведенията, като причината за това не е, че като пиете алкохол ще се опазите, а просто защото е абсолютно невъзможно това нещо да бъде спазено и да работят заведенията. Невъзможно е и да се контролира на практика.
Ако се затворят заведенията се връщаме пак на последниците от март-април от икономическа гледна точка, което би било пагубно и за хората и за сезон като цяло. Да, обаче извънреднато положение/обстановка е крайно интересна от гледна точка на обществените поръчки, които от март месец насам не минават по каналния ред и има огромен интерес това нещо да продължи.
Е да де, ама хем нещата са ''на оправяне'', хем да ги закършим пак... и тако и вако - трудно. От това се стига до подобни неща - заведенията на свободен режим, да си се завърта колелото, народа доволен, пък на другите затворени места - мерки, 'щото много болни. Достатъчна причина да удължим нещата още малко.
Не знам дали забелязвате, до преди десетина дена във вечерните емисии почти не се споменаваше нищо по темата, последната седмица е фул. Снощи от 5-6 репортажа по Нова, май всички бяха по някакъв начин обвързани с Ковид.
Аз очаквам това да продължи още поне две седмици след края на този месец и на есен отново.

Нещата отдавна нямат общо със заразата, това мисля е ясно.
През ден излизат нови заповеди които забраняват в различен ден различни неща.
По последната маските не важат за заведенията, като причината за това не е, че като пиете алкохол ще се опазите, а просто защото е абсолютно невъзможно това нещо да бъде спазено и да работят заведенията. Невъзможно е и да се контролира на практика.
Ако се затворят заведенията се връщаме пак на последниците от март-април от икономическа гледна точка, което би било пагубно и за хората и за сезон като цяло. Да, обаче извънреднато положение/обстановка е крайно интересна от гледна точка на обществените поръчки, които от март месец насам не минават по каналния ред и има огромен интерес това нещо да продължи.
Е да де, ама хем нещата са ''на оправяне'', хем да ги закършим пак... и тако и вако - трудно. От това се стига до подобни неща - заведенията на свободен режим, да си се завърта колелото, народа доволен, пък на другите затворени места - мерки, 'щото много болни. Достатъчна причина да удължим нещата още малко.
Не знам дали забелязвате, до преди десетина дена във вечерните емисии почти не се споменаваше нищо по темата, последната седмица е фул. Снощи от 5-6 репортажа по Нова, май всички бяха по някакъв начин обвързани с Ковид.
Аз очаквам това да продължи още поне две седмици след края на този месец и на есен отново.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
А бе то малко се спестява и че вече са основно мангусти
Бес расизан молиа

Nickelback написа:Който е измислил тия "тестове" и цялата схема си е цял гений на 21-ви век![]()
Колко находчиво, удобно и лесно е да модулираш/рандъмизираш съставките на тия тестове според това какъв резултат заразени би искал да получиш. Съответно модулираш, и най-вече манипулираш общественото, мнение, нагласа, начин на живот, страх и какво ли не както си искаш. И накрая - пари взимаш за всичкото това. Накрая правиш "ваксина" и пак пари взимаш. Гениално!Това, ако не е терор здраве му кажи
Къв терор? вика му се бизнес. гет уйт д програм

като казах това - аз мисля, че разбрах какво се случва... сега понеже имам малко повече време и се заседявам в къщи започнах да се връщам към едно старо хоби- дей трейдинга... и си търгувам ама и ги гледам разни големи фондове какви ходове правят... не ги знам кои са, но им гледам транзакциите на левъл 2 трейдинг платформата защото са големи кръгли цифри и си личи някои като купи 12345678 акции и после ги продаде след няколко часа или няколко дена... и се правят някакви страшни пари от някакви (определено не индивиди а организации, щото говориме за примерно 200 милиона транзакция в една а посока и след 2 дена същата цифра ама на обратно... та се замислих, че тази безпътица на борсата където всеки ден пазара е 350 точки нагоре и после 350 надолу е много удобна за някакви много големи играчи...
сега не знам, дали просто тези играчи се възползват от ситуация или те са тези които я създават за да се възползват...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
grkv написа:Да, обаче извънреднато положение/обстановка е крайно интересна от гледна точка на обществените поръчки, които от март месец насам не минават по каналния ред и има огромен интерес това нещо да продължи.
Я кажи по колко обществени поръчки си участвал от март месец насам и по кой ред минават, че ми стана интересно...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
alx написа:Nickelback написа:Който е измислил тия "тестове" ..
Недейте така ве колеги, сега ще скочат някакви дървени философи да ви обясняват, колко сте прости и половин милион са умрели (без аутопсия) от КОРона вирус...

drago_pavlov написа:grkv написа:Да, обаче извънреднато положение/обстановка е крайно интересна от гледна точка на обществените поръчки, които от март месец насам не минават по каналния ред и има огромен интерес това нещо да продължи.
Я кажи по колко обществени поръчки си участвал от март месец насам и по кой ред минават, че ми стана интересно...
Аз ще ти кажа, ама за дето ми влизаш така с бутонките напред, обещаваш ли след това като едно голямо момче искрено да се извиниш, а не да се изнижеш като попикано мушкато?

alx написа:
като казах това - аз мисля, че разбрах какво се случва... сега понеже имам малко повече време и се заседявам в къщи започнах да се връщам към едно старо хоби- дей трейдинга... и си търгувам ама и ги гледам разни големи фондове какви ходове правят... не ги знам кои са, но им гледам транзакциите на левъл 2 трейдинг платформата защото са големи кръгли цифри и си личи някои като купи 12345678 акции и после ги продаде след няколко часа или няколко дена... и се правят някакви страшни пари от някакви (определено не индивиди а организации, щото говориме за примерно 200 милиона транзакция в една а посока и след 2 дена същата цифра ама на обратно... та се замислих, че тази безпътица на борсата където всеки ден пазара е 350 точки нагоре и после 350 надолу е много удобна за някакви много големи играчи...
сега не знам, дали просто тези играчи се възползват от ситуация или те са тези които я създават за да се възползват...
Бизнес???
https://thepostmillennial.com/trudeaus- ... 1-trillion
Златото удари 2400CAD за унция. За първи път в историята. Само преди три години един многознайко се кълнеше, че аз няма да продам на 1720CAD. Той отказа тази цена. Сега си яде гъза, защото изпусна 40% профит без да излиза от дома си. Не е зле за три години

Тук лудницата с имотите е пълна къщи под 500К се продават като цветни телевизори по Татово време. С наддаване и опашка.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
grkv написа:drago_pavlov написа:grkv написа:Да, обаче извънреднато положение/обстановка е крайно интересна от гледна точка на обществените поръчки, които от март месец насам не минават по каналния ред и има огромен интерес това нещо да продължи.
Аз ще ти кажа, ама за дето ми влизаш така с бутонките напред, обещаваш ли след това като едно голямо момче искрено да се извиниш, а не да се изнижеш като попикано мушкато?
Какви бутонки, какви пет лева

Най-чистосърдечно питам, просто така си говоря...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real