Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Политическа.
Е те такива точно "старчета " му наливаха акъл на Боко като се въртеше около царя и като глав сек на МВР .Дългата ръка на бивашата ДС .Кръга Банкя ли Монтерей ли , както и да му викаш все тая .Как мислиш все излиза от калта чист и неопетнен ? След 2009 вече няма нужда от бившите си куратори ама школата е все същата .
Относно подкрепата ...е те тия и магаре да сложим за премиер пак ще го подкрепяг щом носи на потупване по рамото и тегли в правилната посока
Относно подкрепата ...е те тия и магаре да сложим за премиер пак ще го подкрепяг щом носи на потупване по рамото и тегли в правилната посока

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
acer написа:На ББ мисля че шефовете са му единствено в европа, не мисля че би стигнал там дето е ако не го подкрепяха.

ай стига бе

Jordana написа:Относно подкрепата ...е те тия и магаре да сложим за премиер пак ще го подкрепя щом носи на потупване по рамото и тегли в правилната посока

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
След предишните и шимпанзе да сложиш на трибуната, пак ще изглежда по на място
За да си успешен политик има едно незаобиколимо условие, да предоставяш информацията, кратко, ясно и на моменти с нотка шега, това прави информацията лека и запомняща се.
Като слушаш някой който говори заучено, плахо или монотонно го отписваш на момента, сиреч трябва да има изказ, да знае как да поднесе информацията, така че да се разбере от раз. У нас добри оратори няма, изключвам ББ с артистизма си и Румен Петков който изкара пикаенето във фонтани нещо добро
Любен Дилов син също има запомнящ се изказ.
Обаче за да останеш успешен политик, трябва да изпълниш обещанията си.. в случая ББ поведението го има, въпреки моментната колоритност, за второто много неща НЕ свърши и затова няма 150 депутата сам, но пък свърши повече от другите.. които могат да се видят, затова е и първият министър-председател на България избиран 2 пъти. Сега само не изтрещявайте, едва ли ще му е за дълго с тия сини комунисти
1г го плюха, сега му правят мили очи
Ще е успех ако изкарат до изборите догодина.

За да си успешен политик има едно незаобиколимо условие, да предоставяш информацията, кратко, ясно и на моменти с нотка шега, това прави информацията лека и запомняща се.
Като слушаш някой който говори заучено, плахо или монотонно го отписваш на момента, сиреч трябва да има изказ, да знае как да поднесе информацията, така че да се разбере от раз. У нас добри оратори няма, изключвам ББ с артистизма си и Румен Петков който изкара пикаенето във фонтани нещо добро

Обаче за да останеш успешен политик, трябва да изпълниш обещанията си.. в случая ББ поведението го има, въпреки моментната колоритност, за второто много неща НЕ свърши и затова няма 150 депутата сам, но пък свърши повече от другите.. които могат да се видят, затова е и първият министър-председател на България избиран 2 пъти. Сега само не изтрещявайте, едва ли ще му е за дълго с тия сини комунисти

Последна промяна acer на 08 Ное 2014, 20:26, променена общо 2 пъти
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Добре де .. мен друго ми е смешното... голямо плюене на злия торбалан ББ, кой бил мументор, кой му бил кръстник... добре... обаче га бяха на власт неговите ментори , в лицето на последната тройна престъпна червена коалиция, и по старите такива, които ВИНАГИ са водели държавата я до нова криза, я до нови изолации, я до спрени проекти, и какво ли не.... та.. тогава мълчите 
По вашата логика стани шеф , сокола и цялата им мафия около тях, са най чистите и неопетнени душици в политиката, само защото цялата им кариера е в бели якички.
Изключително много ме радва днес това че Наместан продължава да се гърчи , заплашва едва ли не с Украйна 2 , някакви евроантлатизми му в главата...
Заговори се за спиране на социални след 3-то дете.
Радвам се че за пръв път от много години се заговори за изместване на новините натурски в регионалните ТВ центрове /Атака например се бореше за втори национален канал на турски/ ,
А всичко което мачка ДПС БСП и кръговете им, и което ги изнерва, според мен е добра посока.Може и да не е идеално, но е към добро.

По вашата логика стани шеф , сокола и цялата им мафия около тях, са най чистите и неопетнени душици в политиката, само защото цялата им кариера е в бели якички.

Изключително много ме радва днес това че Наместан продължава да се гърчи , заплашва едва ли не с Украйна 2 , някакви евроантлатизми му в главата...
Заговори се за спиране на социални след 3-то дете.
Радвам се че за пръв път от много години се заговори за изместване на новините натурски в регионалните ТВ центрове /Атака например се бореше за втори национален канал на турски/ ,
А всичко което мачка ДПС БСП и кръговете им, и което ги изнерва, според мен е добра посока.Може и да не е идеално, но е към добро.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
А какво ще кажете за последното творчество на НАП , влизат в фирмата длъжник на НАП и наличноста от касата се конфискува принудително .Казват че жълтите стотинки дори обирали . Бюджета е продънен и почнаха пак с дивотиите .Какъв финансов терор предстои над бизнеса не ми се мисли изобщо .Тепърва има време да им се радваме на маймунджулуците ,аз затова още преди изборите казах не бързайте с хвалбите ще има доста време да им се радваме на герберунгелите .Преди беше "злия" Дянков сега ще е "неопитния" Х и винаги ще има оправдание и Боко кристално чист 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Искаш да кажеш че НАП действа незаконно ?
Нали разбираш че "ей така някой влиза и ти взема оборота, или те набива с бухалка /ББ лично разбира се/ , или те обира" щото е от ГЕРБ, и децата ще ти се смеят.
Ех ех ех .. то зи торбалан ББ съвсем ви е взел страха
А сериозно погледнато - бизнеса слезам не верит.
Критерия е очевиден - интересно защо точно по времето на червената мафия, една камара фирми и инвестиции просто .. се закриха или изнесоха от тук.
Сещ'ш се - пеевски - "вас вече не ви страхуват" - след което и малки и големи бизнеси се изнесоха, а във хората се върна прословутото - "не е за телефон"...
или Хр. Бисеров дето го покриха - "болят ли ви сега зъбките.... " от трибуната на НС към ББ.
Нали разбираш че "ей така някой влиза и ти взема оборота, или те набива с бухалка /ББ лично разбира се/ , или те обира" щото е от ГЕРБ, и децата ще ти се смеят.
Ех ех ех .. то зи торбалан ББ съвсем ви е взел страха

А сериозно погледнато - бизнеса слезам не верит.
Критерия е очевиден - интересно защо точно по времето на червената мафия, една камара фирми и инвестиции просто .. се закриха или изнесоха от тук.
Сещ'ш се - пеевски - "вас вече не ви страхуват" - след което и малки и големи бизнеси се изнесоха, а във хората се върна прословутото - "не е за телефон"...
или Хр. Бисеров дето го покриха - "болят ли ви сега зъбките.... " от трибуната на НС към ББ.

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
а да ви питам Вие бизнесмените що не си плащате задълженията към НАП, ми ги чакате да дойдат да ви вземат оборота от касата. Може би и с ДДС-то сте изрядни всичките. Или БМВ-тата ги купихте с данъчен кредит. И едните тарикати и от НАП тарикати? Кой кого излъга? 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ми може би щото, ако имаш малък магазин или заведение е много трудно да съществуваш при положение, че 90% от клиентите ти са бедни като църковни мишки. И при положение, че през ден те посещават от тая и оная агенция, дирекция и т.н. да видят дали имаш тая специалната дъска с точно определен цвят за рязане на едикво си и ако точно нея я намаш трябва да почерпиш. И дали си попълнил книгата кога си си мил ръцете и т.н...
По тая причина в един момент си принуден да избереш дали да дадеш парите на НАП, дали да купиш стока или да си купиш хляб да ядеш.
Ма нека, ние намираме за голям престъпник атомния физик, инженера или учителя за който няма работа по специалността опитващ се да живее като отвори магазинче или някакъв друг дребен бизнес съществувайки на ръба на мизерията. Пък в същото време въздишаме и се възхищаваме на гъзарите с Ферарита, Ламборджините и други такива.
По тая причина в един момент си принуден да избереш дали да дадеш парите на НАП, дали да купиш стока или да си купиш хляб да ядеш.
Ма нека, ние намираме за голям престъпник атомния физик, инженера или учителя за който няма работа по специалността опитващ се да живее като отвори магазинче или някакъв друг дребен бизнес съществувайки на ръба на мизерията. Пък в същото време въздишаме и се възхищаваме на гъзарите с Ферарита, Ламборджините и други такива.

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Не мога да разбера какво е това радване заради правителството!? Така или иначе ББ трябваше да направи правителство,защото едни европейски пари трябва да бъдат усвоени по един тарикатски начин. Дойде ли лятото и "разпределят" ли се парите всичко ще приключи! Пак ще реве като ощипана мома и готово!
Ми аз не се радвам толкова на правителството, колкото на това че ДПС и БСП и техните евразийски гмо-проекти като Атака са вън от управлението.
Това е мн добър знак , и всичко останало, бледнее , поне за мен.
НЕ се радвам и за друго - че в близките години едва ли ще станат "чудеса".
И не знам дали има заблудени които очакват такива .
Така че - нека от тук нататък си тече нормален политически живот, нямам нищо против всякакви сътресения и проблеми в управляващите, нека има и обществен натиск, това ще е супер даже, но това ще си е нормален цивилизован политически живот , без червенотурската мафия.
Естествено няма да е толкова розово както си го мисля... мафията не се предава, сигурен съм ще намерят начин да продължават да спъват държавата.
За европейските пари кво толква те притеснява ?
След като сме част от ЕС , нали това е целта - да сме пълноправни участници.
По ли е хубаво при червената мафия - хем да плащаме членство, хем да не получаваме пари в отраслите ???
Това е мн добър знак , и всичко останало, бледнее , поне за мен.
НЕ се радвам и за друго - че в близките години едва ли ще станат "чудеса".
И не знам дали има заблудени които очакват такива .

Така че - нека от тук нататък си тече нормален политически живот, нямам нищо против всякакви сътресения и проблеми в управляващите, нека има и обществен натиск, това ще е супер даже, но това ще си е нормален цивилизован политически живот , без червенотурската мафия.
Естествено няма да е толкова розово както си го мисля... мафията не се предава, сигурен съм ще намерят начин да продължават да спъват държавата.
За европейските пари кво толква те притеснява ?
След като сме част от ЕС , нали това е целта - да сме пълноправни участници.
По ли е хубаво при червената мафия - хем да плащаме членство, хем да не получаваме пари в отраслите ???

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
miro20 написа:За европейските пари кво толква те притеснява ?
Доколкото разбирам го притеснява, че цялото бързане е за да се усвоят тия пари от подходящи хора. В развити западно европейски страни седят по 6+ месеца без правителства, а тук го изкараха все едно ще падне небето, ако няма правителство в рамките на 2-3 седмици.
^
страдаме от хиперактивност и не трябва да губим време, защото..губим пари

страдаме от хиперактивност и не трябва да губим време, защото..губим пари

enjoy life and drink cold beer

- bum_bum
- старши ентусиаст
-