СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Jordana » 05 Мар 2023, 11:24

Такива атрибути на късмета в живота имаше ли в това 69 ? :roll:
зар.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 05 Мар 2023, 11:27

Top Gun Maverick написа:Иначе женска цица като обараш вече виждаш дали е раждала или не, дали са я сукали или не, ако е силиконова дали е сложена подмускулно или не, дали са в нормите като местоположение и т.н. кубика е последното по важност...стига да е поне по 300. :mhihi:

Dr.E.. ряпа да яде! Only TOP GUN! :ok:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 05 Мар 2023, 11:31

Exclusive89 написа:
Top Gun Maverick написа:Иначе женска цица като обараш вече виждаш дали е раждала или не, дали са я сукали или не, ако е силиконова дали е сложена подмускулно или не, дали са в нормите като местоположение и т.н. кубика е последното по важност...стига да е поне по 300. :mhihi:

Dr.E.. ряпа да яде! Only TOP GUN! :ok:

Тя задната седалка на таксито е като операционна, докато стигнеш до адрес си с нови цици... :mhihi:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Simson S51
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 05 Мар 2023, 11:36

Маверика това ли има предвид като казва, че не е нормално такси вече?
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Мар 2023, 12:45

Aaaa, не, не, не, всички случки са дълбоко в миналото, моля ви, нали сега спазваме някакви норми? 8) :mhihi:
Под не нормално имам предвид, че да ме хване ей така някой случайно трябва да не съм по обичайните си селски маршрути където ги събирам по бая народ из фургона ми. Вановете таксита не са само за секс. :mhihi:
Данчо, такива неща не съм имал, но висеше там едно плюшено сърце подарък известно време. :mhihi: Иначе големи мартеници ми е слагала жената и някакви коледни такива, особено като карах облечен като дядо Коледа едни години. :ok:

Като говорите за предназначения на такситата, сещам за нещо като виц, може да не го разкажа толкова смешно, ама нещо от тоя род беше:
Качва се някаква мадама в едно такси на задната седалка и докато пътуват гледа едни чехли залепени на тавана точно над нея. И пита от любопитство за какво са залепени там. Шофьорът се усмихва и казва "обуй ги и ще разбереш". :mhihi:

Истинска история от нашия град:
Един колега малко шматка такъв си пада, качва му се клиент и го кара там до един блок да идат като по пътя му казва нещо от сорта "отиваме до блока да оправя една там, ама ще видим дали ще ми е оставила знак, че мъжа и го няма и ако е така ще ме оставиш, ако не, ще ме върнеш". Сега аз не помня точно какъв беше знака, някакъв прозорец ли, тя ли трябвало да е на терасата, но в общи линии се случва следното. Отиват там и бакшиша установява, че терасата на която живее жената е...неговата собствена. :mhihi: :help:
Та после щяха да се развеждат нещо, ама не знам какво стана, та голяма ирония се е получила в случая.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Мар 2023, 13:56

Абе като те чета се сещам само за един персонаж от киното - Яким Донев . Същия си като инструктор в малък град :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Мар 2023, 14:39

Жената едно време ме базикаше, че вместо такси съм имал табела У отгоре. :mhihi:
Филмът е култов иначе, само където на очите наистина бяха леко страшни:
https://youtu.be/U17bArPe_0c
:mhihi: :ok:
Бог да го прости Ламбо, не успях да го гледам в театъра като беше дошъл тука месеци преди да умре, пак от алчност, че имах работа. :banghead:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 05 Мар 2023, 22:04

Spunky много добър съвет даде на колегата drifty - Friendzoned. Край, точка. Next one.

Снощи бяхме с тази дето разказвах предните страници, на ресторант.
Звъни й по едно време сестра й. Говориха си там нещо и ми вика, сестра ми ще дойде за малко да ми остави едни ключове.

Идва сестра й :shock:
Същата красавица, само че с чуплива/къдрава коса.

С някви елегантни токче обувки, панталон, риза, шалче, изтънчен дамски часовник и т.н.

Запознахме се, говорихме си. Тя много високо образована и топ мениджър в една голяма международна компания. Топ жена.

Усетих я, че беше притеснена и реших да я дръпна в приятелски и непринуден разговор.

Викам й, с искрена/добронамерена усмивка, кажи ся на къв ВИП бал ще ходите тая вечер със сестра ти, да дойда и аз, че като гледам как сте облечени, отивате на ВИП събиране. (Сестра й почна да се смее, щот вече ми познава хумора).

Смути се и ми казва, никъде няма да ходя, бях на делова среща и се прибирам вкъщи. (Събота вечер била на среща, може, ама малко вероятно).

Аз продължих: аре ся, не ми дреме че съм по суитшърт, тениска, дънки и кецове. Аз така си ходя винаги и не ми дреме. Ще се правя, че не ви познавам, ама да видя и аз малко вип хора :D

(а, аз наистина в 99% от времето така си ходя, дори и на high level meetings в нашата компания. Тренда го пусна CEO-то за Европа, вечно и на всякъде е по маратонки и тениска) :D

Много бързо влезна тя в майтапа и след малко, с усмивка ме пита, а вие къде ще ходите после със сестра ми, на някой рок бар с много наливна бира ли?

Размях се и й викам гепи майна, и тя се разсмя яко и вече се отпусна.

Уж щеше да е за малко, ама остана цяла вечер с нас в ресторанта.

Отидохме на бар. Обади се тя на мъжа й и той да дойде, ама ония нещо отказа.

Тази как се раздаде на яко танци и бира с тия дълги токчета и шалчета, не знам :lol:

Одеве “моята” ми казва, че сестра й много я боляли краката. Викам, тя добре че не си ги счупи снощи с тия танци на тия високи токчета :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 05 Мар 2023, 22:14

Eй днеска ми е ден за покупки, взехме на колега една е60-ка фейс 2010 - 310 000 км , ВСЯКА година влизала в бмв баси късмета.
Иначе и жената си хареса алфа, в мобилето пак заради салона , дайте някой сайт да я пусна да я проверя, платих в единия, но излезна исторя само 2020-22

2008-09 tl-g-vehicle
PRODUCTION OF THE VEHICLE
2020-01 tl-o-user
ODOMETER READINGS: 153000 km
COUNTRY OR LANGUAGE OF THE INFORMATION:EUROPEAN UNION
tl-g-inspect
ACTIONS TAKEN
FRONT BRAKE PADS SERIES
SERVICE VEHICLE
2022-06 tl-o-user
ODOMETER READINGS: 167500 km
tl-g-inspect
ACTIONS TAKEN
OIL LIGHT
SERVICE VEHICLE

Явно това OIL LIGHT е било сериозно щом е решил човек да я продава и сега е в автокъща в дупница :dunno:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M62B44

Мнение от anttonev » 05 Мар 2023, 22:17

Я някой да ми припомни, там за балдъзата имаше нещо... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 06 Мар 2023, 1:05

... и снимки да качи :smoke: на балдъзата де
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M57, N52, S65

Мнение от tintirimintiri » 06 Мар 2023, 2:00

Ивански, само дизел ли гледате ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 06 Мар 2023, 3:24

anttonev написа:Я някой да ми припомни, там за балдъзата имаше нещо... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Който има балдъза еве два гЪза... древните гърци са го казали. :lol:
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 06 Мар 2023, 8:47

Те баш гърците баджанака са имали предвид,но карай. :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Simson S51
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 06 Мар 2023, 8:52

А добро утро! Ползвате ли сурат тефтера? От известно време ползвам почти и само месинджъра, във фейса влизам на няколко дни веднъж за кратко. Всеки път като вляза и из групите се наглеждам на изключително тъпи хора и се чудя наистина възможно ли е някои хора да са толкова прости парчета. Ясно може, но от както влизам рядко ми е много по-добре.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата