Кога ще е следващия срив в цените на имотите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

годината на голямата резачка

2020
35
30%
2021
32
28%
2022
14
12%
2023
3
3%
2024
4
3%
2025
3
3%
2026+
24
21%

Общо гласове : 115
старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Кога ще е следващия срив в цените на имотите?

Мнение от steeN » 25 Окт 2019, 22:10

Завиждам. Уругвайско гражданство хич не е зле да има човек точно.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Окт 2019, 17:12

Тая тема ме подсеща колко гаден селянин щях да си бъда отново, ако не бяха КТБ и някои други неприятни обстоятелства.

Изображение
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Окт 2019, 17:15

bum_bum написа:Тая тема ме подсеща колко гаден селянин щях да си бъда отново, ако не бяха КТБ и някои други неприятни обстоятелства.

Изображение

това изглежда прекрасно.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 26 Окт 2019, 17:24

Кое е селото ако не е тайна ?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 26 Окт 2019, 17:24

Банкя, но в последния квартал.

Далеч от къщи, комшии, разправии за паркоместа и т.н. градски екстри. 2 дка със собствена гора, заради последното дърво от която резнахме един квадрат от покрива, че да не го бутаме.

Иначе, на 20 мин от центъра, даже се вижда градът.

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 26 Окт 2019, 17:36

При бат Бойко значи. Банкя наистина е станало много добре. Имаше едно до него Иваняне май до него пак изглежа доста приятно.
Поне според мен лично превъхожда селата из Витоша и модерната сега дестинация Лозен.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 26 Окт 2019, 17:55

Днес докато минавах покрай Драгалевци на кръговото, трябваше да пусна рециркулацията, така миришеше навремето на село, когато си пускаха септичните ями, преди да направят канализация...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 26 Окт 2019, 17:57

Добре де, защо вече трета сделка в рамките на около 3 години, и все ме гледат като трансформатор, когато кажа, че настоявам да се изповядва на реална цена?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 26 Окт 2019, 18:03

Аз като си плащах апартамента, строителят се дърпаше да му ги пускам по банков път вноските - заради мен щели да излязат “реалните” цени на квадрат и щели да му направят проблем :kuku: Всичките ми съседи “уж” му давали повечето пари под масата и видиш ли аз съм мътил водите...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 26 Окт 2019, 18:08

Dextuar написа:Аз като си плащах апартамента, строителят се дърпаше да му ги пускам по банков път вноските - заради мен щели да излязат “реалните” цени на квадрат и щели да му направят проблем :kuku: Всичките ми съседи “уж” му давали повечето пари под масата и видиш ли аз съм мътил водите...

Повечето купувачи с пари кеш ще скачат от радост от това предложение.
Всички знаем защо.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 26 Окт 2019, 18:09

А извън чисто илюзорната възможност, ако нещо се осере да си търсите парите по съдебен ред, защо на реална цена?

Аз също 5 имота съм изповядал на реална цена и сега като се сетя какви пари потънаха в кацата без дъно ме е яд.
Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 26 Окт 2019, 18:19

Ем по практически и по идеалистични причини.
Всички помним колко страници стана темата с драмата НАП и ЕКОНТ..
Данъчните имат право за 10 години назад да ровичкат и да те гонят...
А от тия пари, дето плащаме, 30 или 50 процента да отиват по предназначение, все е нещо.
Вярвам и аз, че рибата се вмирисва откъм главата и всички знаем, къде е най-големият проблем, ама моята философия е, че "всички правят така" не оправдава.
Всеки се цупи, като трябва да взема някакви пари от държавата, или да доплаща за операция и т.н., ама откъде да дойдат?

П.С. относно строителя на Декстуар - моят купувач и крупен инвеститор на земя направо арогантно ми се караше как съм го "вкарвал в проблеми", точно по тая логика.. То щот управляващите и данъчните не са на ясно какво и как се случва масово..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 26 Окт 2019, 18:22

Напълно се отказах да оправям света със светлия си пример аз. Утре ако мога да изповядам и на 1 стотинка няма да имам абсолютно никакви скрупули. По-добре да си купя нещо на децата с тия 10 хиляди, отколкото някой мазен тумбак да ги усвои и утре да ме гледа от високо от джипа.
Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 26 Окт 2019, 18:25

Страхувам се, че си прав и не мога да те опровергая на този етап :|

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 28 Окт 2019, 5:42

Звучи изгодно
Освен ако не е къща близнак, че не става много ясно :conf:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата