Винетката от догодина - 97 лева!*
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Винетката от догодина - 97 лева!*
b00st написа:Ми как да има концесия, като някой може да прибира и да поръчва после черни джиБове.
Иначе най-смешното е, че сме 2015г, а нямаме една магистрала цялата изрядна от началото до края. То си е трагично всъщност.
2150-та да е , пак няма да имаме
манталитет

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Джип се движи по релсите на булевард в София (видео)
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/dzhip-se-dvizhi-po-relsite-na-bulevard-v-sofiia-video-6047484
Ако се движеш така, примерно от Сф до Плд, нужна ли е винетка?

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
За влаковете няма винетки. Ако се движиш по релсите на влака не би трябвало да има
Все пак не са в ресора на АПИ 

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Всяка година броят на автомобилите се увеличава.И какво ми мрънкат управляващите,че не се била увеличавала цената на винетките от няколко години като през тези години приходите от винетки са се увеличили многократно.И продължават да се увеличават.А с това увеличение в цената вече не знам.Колко милиони потъват незнайно къде... 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
аз си купих новата винетка онзи ден
КРАСИВА Е!

КРАСИВА Е!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
vicho написа:аз си купих новата винетка онзи ден
КРАСИВА Е!![]()
![]()
![]()
![]()
за тея пари не красива ами златна трябва да е...

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
Голямо реване за 30 лв . Това българина освен да недоволства и да се оплаква друго не може. Щом проблема е 30 лв ходете пеш -по здравословно е и икономично.
Не протестирайте заради 30-те лв увеличение на винетките, протестирайте за увеличение на заплатите ВИ. И аз примерно плащам 110 паунда рол такса и 1200 паунда иншуранс на година , ама ми е ок, и не плача че ми е скъпо. Представям си какво ще стане ако направят застраховката в БГ 1200 лв
Не протестирайте заради 30-те лв увеличение на винетките, протестирайте за увеличение на заплатите ВИ. И аз примерно плащам 110 паунда рол такса и 1200 паунда иншуранс на година , ама ми е ок, и не плача че ми е скъпо. Представям си какво ще стане ако направят застраховката в БГ 1200 лв

Последна промяна ivoo на 29 Дек 2015, 1:47, променена общо 1 път
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
То не е за 30 лв,ама няма нищо срещу тях. Отивам да минавам преглед и 5 лева увеличена цената,нищо не е. Правя застраховка-10 лв увеличена-нищо не е. И пункта за прегледа не е променен,а и като гледам полицата си е все една и съща. Но с винетката станаха 50 лв. Нищо не са,нали бензина падна с 5 стотинки,ще се избият от там!
- BorislavB
- ентусиаст
-
ivoo написа:Голямо реване за 30 лв . Това българина освен да недоволства и да се оплаква друго не може. Щом проблема е 30 лв ходете пеш -по здравословно е и икономично.
ако ми сравняваш англия с българия....
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
Винетките НЕ са задължителни нали? Карате си колите само в града който живеете , а извън него си хващате автобуса. Така си спестявате 97лв и си оправяте живота.
97лв : 365 =0.26 на ден. Голяма скъпотия

- BorislavB
- ентусиаст
-
ivoo написа:Винетките НЕ са задължителни нали? Карате си колите само в града който живеете , а извън него си хващате автобуса. Така си спестявате 97лв и си оправяте живота.
колега ти не разбираш ли,че тея 97лв. все едно ги хвърляш през прозореца същата работа е. даваш нещо, получаваш нищо затова е скъпа дори и 50лв. да е пак е скъпа щото пътищата приличат на офроуд писти. правят една магистрала да замажат положението,а тя след 2 седмици е с облика на Черно море цялата във вълни... как да ти го обясня не знам...
BorislavB написа:
ако ми сравняваш англия с българия....
Да колега. Както ти работиш и със заплатата си посрещаш нуждите си , така и аз. В зависимост от това колко получаваш , определяш дали нещо ти е скъпо или не. Така че отново стигаме до това че заплатите са ниски -което впрочем на всички е добре известно де .А ако говорим за това къде е по скъпо- в БГ или тук в UK бъди сигурен , че тук е в пъти по скъпо. Обаче никой не се оплаква. Това си е БГ запазена марка .
BorislavB написа:
колега ти не разбираш ли,че тея 97лв. все едно ги хвърляш през прозореца същата работа е. даваш нещо, получаваш нищо затова е скъпа дори и 50лв. да е пак е скъпа щото пътищата приличат на офроуд писти. правят една магистрала да замажат положението,а тя след 2 седмици е с облика на Черно море цялата във вълни... как да ти го обясня не знам...
Няма нужда и да ми обясняваш.Така казано от теб, излиза че и аз и още 60 млн. британци си хвърлят парите през прозореца. Вие за не мислите че пътищата в цяла Европа са като стъкло. И в Австрия и в Германия си имат вълни и дупки- е не като БГ ама са си дупки. Ами тук да не говорим.Хайде магистралите като изключим това че асфалта е мн. едър и шума при движение е голям, извън тях понякога съм си мислел че в БГ пътищата са по добре.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
ivoo написа:...

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Вчера чух чак по радиото почнали да ги рекламират тея винетки. И един изпада във възторг колко е евтино - само 8 лв на месец, по-евтино и от кабелната телевизия