Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.
Модератор: Общи модератори
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.
DaGa написа:http://bradva.bg/bg/article/article-72432#.VrULG8n8JAh
Сега форумните екперти ще кажат, че сайта е жълт и това не е вярно

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Снимката в брадва - е кадър от по горе каченото видео на тоя "свидетел" гундерсон . Двата материала са качени в мрежата с разлика 3 дена . Типично как нещо се завърта в мрежата и накрая първоначалния услужлив информатор може да цитира собствените си глупости като доказателство че информацията е потвърдена и от други източници . Никъде в материала не се казва какво пръскат - променящи климата агенти или зомбиращи хората вещества
Къде са качени оригиналите на тия "достоверни" материали ? Е.Сноудън като разкри пред общественоста глобалното подслушване и шпионаж от страна на американското правителство , всички материали бяха достъпни за преглед с конкретни описания на технологии , методи и технически средства кое как става а не като тия да се разтягат локуми .
В България такива вещества се пръскат постоянно с тонове всяка година - това е системата град . Сребърен йодид е активното вещество на тия ракети . В САЩ е забранено да се стреля с ракети град заради малкия ефект и правните последици от това . Какво чудно има че опитват да разпръскват вещества променящи климата с друг носител , или разработват по-ефективни методи за въздействие върху климата ?На фона от всичките тия урагани торнада мисля че им е простено да опитват промяна на климата . NASA не е ЦРУ , хакерите да бяха разкрили истината за Армстронг и неговата малка голяма крачка в лунния прах . Или за аполо 13 , или айде нещо по-лесно поне истината за житните кръгове или още по-лесно - кои са царевичните деца

В България такива вещества се пръскат постоянно с тонове всяка година - това е системата град . Сребърен йодид е активното вещество на тия ракети . В САЩ е забранено да се стреля с ракети град заради малкия ефект и правните последици от това . Какво чудно има че опитват да разпръскват вещества променящи климата с друг носител , или разработват по-ефективни методи за въздействие върху климата ?На фона от всичките тия урагани торнада мисля че им е простено да опитват промяна на климата . NASA не е ЦРУ , хакерите да бяха разкрили истината за Армстронг и неговата малка голяма крачка в лунния прах . Или за аполо 13 , или айде нещо по-лесно поне истината за житните кръгове или още по-лесно - кои са царевичните деца

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Jordan, извинявай, но разсъжденията ти са крайно повърхностни и ограничени, пренебрегващи факти от различни източници и по различни направления. Moжеше да си направиш труда да изгледаш различни материали по темата, но или не си го направил или гледаш и нищо не разбираш
Това е годишната конференция на Обединените нации 2007-ма година, когато обсъждат проблема. Трябвало е да присъстваш и да им обясниш, че няма такова нещо.
https://www.youtube.com/watch?v=J4qKhNmTofg
Тук го има същото видео със субтитри след 4:50.
https://www.youtube.com/watch?v=LwHJIQ6-A-8#t=211
Сигурно и техниката на всички специалисти измерващи количествата на тежки метали във въздуха, водите и почвата в цял свят са счупени и в следствие на това показват стойности в пъти над допустимите.
Можем да продължим да гледаме новините по телевизията и да си мислим, че сме много осведомени и знаем какво се случва около нас.

Това е годишната конференция на Обединените нации 2007-ма година, когато обсъждат проблема. Трябвало е да присъстваш и да им обясниш, че няма такова нещо.
https://www.youtube.com/watch?v=J4qKhNmTofg
Тук го има същото видео със субтитри след 4:50.
https://www.youtube.com/watch?v=LwHJIQ6-A-8#t=211
Сигурно и техниката на всички специалисти измерващи количествата на тежки метали във въздуха, водите и почвата в цял свят са счупени и в следствие на това показват стойности в пъти над допустимите.
Можем да продължим да гледаме новините по телевизията и да си мислим, че сме много осведомени и знаем какво се случва около нас.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Виж сега , дай да не бъркаме глобалното замърсяване със целенасочено увреждане на човешката психика със психотропни вещества или други неизвестни ??? субстанции .
Човешкото ДНК е постоянно подложено на атака от хиляди активни вещества във въздуха водата и храната на тая планета . Човека вече е изсрал едно токсично лайно продукт на великата човешка цивилизация , достатъчно да отрови средата за поколения напред . Стотици години използаване фосилни горива последните 70 с прибавка на тетраетил олово , близо 2000 ядрени експлозии и неизвестно количество радионуклеиди разпръснати в почва въздух и вода още стотици примери за замърсяване с тежки метали и химически субстанции и стотици факти а за капак и ГМО продуктите навсякъде около нас .
Ако някой се опитва да ме убеждава с такива конспирации че има замърсяване във въздуха и почвата ....ми добър ден пенке . Дотук не видях и не чух нито едно смислено обяснение защо как и с какво ни "тровят " ....само една мантра се повтаря и това трябва да е достатъчно да пляскаме със ръце от възторг ?
Човешкото ДНК е постоянно подложено на атака от хиляди активни вещества във въздуха водата и храната на тая планета . Човека вече е изсрал едно токсично лайно продукт на великата човешка цивилизация , достатъчно да отрови средата за поколения напред . Стотици години използаване фосилни горива последните 70 с прибавка на тетраетил олово , близо 2000 ядрени експлозии и неизвестно количество радионуклеиди разпръснати в почва въздух и вода още стотици примери за замърсяване с тежки метали и химически субстанции и стотици факти а за капак и ГМО продуктите навсякъде около нас .
Ако някой се опитва да ме убеждава с такива конспирации че има замърсяване във въздуха и почвата ....ми добър ден пенке . Дотук не видях и не чух нито едно смислено обяснение защо как и с какво ни "тровят " ....само една мантра се повтаря и това трябва да е достатъчно да пляскаме със ръце от възторг ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Ти си безнадежден случай
Предполагам вярваш и че "атентатите" на 11 Септември 2001, този в Пентагона, както и така наречените терористични организации като Ал Кайда и Ислямска държава са реални, а не част от цирка на Щатите?

Предполагам вярваш и че "атентатите" на 11 Септември 2001, този в Пентагона, както и така наречените терористични организации като Ал Кайда и Ислямска държава са реални, а не част от цирка на Щатите?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Не виждам нищо нелогично да са истина. В смисъл, всеки може да си вярва в конспирацията, че Щатите сами се удариха и че иначе не можело да влезнат в Ирак и Афганистан(сякаш преди не са влизали тук там и им трябва разрешение
)и честно казано само човек с крайно развинтена фантазия(няма да ти казвам граничеща с какво)би могъл да вярва, че те сами си избиха 3000 човека за да погнат чалмите и да вземат още петрол.
Ако има трябваше повод за война, просто щяха да свалят пътническите самолети чакайки ги ПОДГОТВЕНИ с изтребители, или пък щяха да си насочат някоя ракета в някоя празна сграда, където НИКОЙ няма да знае, че е празна(освен те самите)и после куп хора със специален достъп само щяха да влизат и още куп възможни варианти. Ама не и да им се смее цял свят на всичката техника как допуснаха да им думнат кулите, точно насред Манхатън с ВЪЗМОЖНО най-много жертви и ВЪЗМОЖНО най-големи материални щети. Не са толкова глупави, не ги подценявай.
Това ако бе така, ти имаш ли идея КОЛКО много народ от управляващите Америка, до обикновени служители щяха да са замесени в тези планове и ВСЕКИ един от тях да знае колко невинни живота ще приключат с негова помощ? Не мисля, че е възможно. На мен пък ми изглежда напълно в реда на нещата да се оформят такива Ислямистки групи, но сега когато в САЩ вече контрола е крайно засилен, просто да не им се рискува толкова и да си действат из Европа защото тук е доста по-лесно.

Това ако бе така, ти имаш ли идея КОЛКО много народ от управляващите Америка, до обикновени служители щяха да са замесени в тези планове и ВСЕКИ един от тях да знае колко невинни живота ще приключат с негова помощ? Не мисля, че е възможно. На мен пък ми изглежда напълно в реда на нещата да се оформят такива Ислямистки групи, но сега когато в САЩ вече контрола е крайно засилен, просто да не им се рискува толкова и да си действат из Европа защото тук е доста по-лесно.
Изглежда ти невъзможно Щатите сами да са срутили кулите(+третата голяма сграда част от търговския център, за която не се тръби толкова) и да са жертвали толкова животи?
Т.е. ти вярваш, че за управляващите Щатите, най-важното е спазването правата на човека и слагането на живота му на първо място и че медиите не са манипулирани и предават истината?
Нима смяташ, че удрянето на самолет в 50-ия етаж на огромна, солидна сграда, проектирана да издържа на земетресения, може да предизвика сриването и за секунди от основите? Или каквото е официалното заключение на властите относно третата сграда, че се е срутила(за 6 секунди), в следствие на пожар? А там най-интересното е, че на една от новинарските емисии, където съобщават за падането и, зад репортерката се вижда сградата все още да стърчи
Или че след "атентата" е пентагона уж от самолет, няма намерена нито една отломка, даже и болтче останало от този самолет? Всичко се е изпарило.
При положение, че има тонове с информация в нета, се учудвам, че не се интересуваме и вярваме безусловно на това, което ни се дава като информация в медиите.
Ще постна няколко кратки клипчета, в които е обобщено набързо за какво става въпрос, а пълна информация всеки може намери в интернет. Има наистина много, както на английски, така и на български.
Като приключим с тази тема, можем да обсъдим и така наречените терористични организации.
Т.е. ти вярваш, че за управляващите Щатите, най-важното е спазването правата на човека и слагането на живота му на първо място и че медиите не са манипулирани и предават истината?
Нима смяташ, че удрянето на самолет в 50-ия етаж на огромна, солидна сграда, проектирана да издържа на земетресения, може да предизвика сриването и за секунди от основите? Или каквото е официалното заключение на властите относно третата сграда, че се е срутила(за 6 секунди), в следствие на пожар? А там най-интересното е, че на една от новинарските емисии, където съобщават за падането и, зад репортерката се вижда сградата все още да стърчи

Или че след "атентата" е пентагона уж от самолет, няма намерена нито една отломка, даже и болтче останало от този самолет? Всичко се е изпарило.
При положение, че има тонове с информация в нета, се учудвам, че не се интересуваме и вярваме безусловно на това, което ни се дава като информация в медиите.
Ще постна няколко кратки клипчета, в които е обобщено набързо за какво става въпрос, а пълна информация всеки може намери в интернет. Има наистина много, както на английски, така и на български.
Като приключим с тази тема, можем да обсъдим и така наречените терористични организации.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Добре де , някаква автентична теория относно произхода на chemtrails - идваща от участници във дискусията ще има ли ? Или ще се замерваме със препратки към разни материали меко казано пристрастни по темата 

Jordana написа:Добре де , някаква автентична теория относно произхода на chemtrails - идваща от участници във дискусията ще има ли ? Или ще се замерваме със препратки към разни материали меко казано пристрастни по темата
При положение, че има толкова много информация по темата и ти все още нищо не си разбрал, съм сигурен, че ако дори те качат на такъв самолет и видиш с очите си, ще кажеш, че правят постановка, за да те убедят

Аз нямам лична изгода от това да убедя някого в нещо, нито целта ми е да се правя, че много знам.
Желанието ми е, повече хора да разберат истината за това, какво се случва около нас. И съм пределно наясно, че ще има подобни крайно скептични мнения. Пропагандата около нас е толкова брутална, че е нормално. Но не е нормално, когато на човек му се покаже истината, да я отхвърля с лека ръка, защото на пръв поглед не му звучи логично и достоверно.
Трябва да се опитаме да излезем от сянката на собственото си его и да се опитаме да мислим и разсъждаваме трезво и обективно. В противен случай, бихме живели завинаги в заблуда.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Подробно ако хванем да дискутираме, то няма да ни стигне деня и следващите, а определено има по-интересни теми от тая. Но гледай сега, ти ВЯРВАШ на всевъзможни МОНТИРАНИ клипчета от интернет пространството и ВЯРВАШ, че те са истински, а всичко отразено реално е монтаж и преиначено? Не мисля, че има какво да говорим на тази тема защото от тук нататък спора ни ще бъде излишен. Аз ще си пея едно, ти друго, а истината едва ли бихме могли да я знаем точно каква е аз и ти.
Аз затова исках да стана президент на САЩ, та да прочета оная прословута книга, да науча повече за извънземните(вярвам, че ги крият)за Кенеди, за куп неща. И всъщност аз съм един привърженик на конспиративните теории и забележи, че като такъв дори аз не вярвам точно тази с атентатите да е инсценирана. Само помисли на всичките предатели, които се навъдиха в САЩ и оповестиха всевъзможни данни за всякакви неща и избягаха по други държави, дали нямаше да има ПОНЕ няколко, които да излезнат някъде по света за всичките тези 15 години и кажат, че знаят еди какво си и т.н? Няма как според мен. В толкова мащабни събития като тези няма как да се опази тайна защото трима знаещи я, вече са много. Всичките пари на света не биха ги накарали да мълчат, все някой щеше да поддаде.
Аз определено вярвам в това, че Щатите бяха позабравили опитите за атентати срещу кулите от началото на 90-те мисля бяха и изобщо всякакви терористични такива, като определено са смятали, че няма да посмее никой да направи подобно нещо и са подценили ситуацията. Иди сега да блъснеш самолет там с всичките тези мерки. То затова и никой не се опитва, а се преместиха в Европа защото тук шанса е с 1000%-та по-голям да успея, понеже до атентатите в Лондон никой не беше подготвен в Англия, до тези в Париж никой не бе подготвен и т.н.
Тероризма е жив и има много лица, не ги отричай и да обясняваш как нямало Ал Кайда, как нямало Ислямска държава, при положение, че има достатъчно на брой сведения за това, включително и от самите муджахидини там.Сигурно и в Турция атентатите са на Американски агенти а? Ми те ако бяха отговорини САЩ за тия атентати, досега света да бе заличен от ядрена война защото никой нямаше да ги търпи, а с целия този шпионски антураж, който е на разположение на всякакви водещи военни нации, то истината щеше да излез наяве. Тя винаги излиза, може да е след 50 години, но излиза и ако ти си прав, а не аз, ще се разбере. Защото това не е като убийството на Кенеди, просто един човек да го думне и след това да умре, това са хиляди хора, куп инциденти и стотици замесени лица, които няма как да мълчат толкова време. Човешката природа не го позволява, а относно нея, никоя теория на конспирацията не е по-голяма. Природа му се вика.

Аз определено вярвам в това, че Щатите бяха позабравили опитите за атентати срещу кулите от началото на 90-те мисля бяха и изобщо всякакви терористични такива, като определено са смятали, че няма да посмее никой да направи подобно нещо и са подценили ситуацията. Иди сега да блъснеш самолет там с всичките тези мерки. То затова и никой не се опитва, а се преместиха в Европа защото тук шанса е с 1000%-та по-голям да успея, понеже до атентатите в Лондон никой не беше подготвен в Англия, до тези в Париж никой не бе подготвен и т.н.
Тероризма е жив и има много лица, не ги отричай и да обясняваш как нямало Ал Кайда, как нямало Ислямска държава, при положение, че има достатъчно на брой сведения за това, включително и от самите муджахидини там.Сигурно и в Турция атентатите са на Американски агенти а? Ми те ако бяха отговорини САЩ за тия атентати, досега света да бе заличен от ядрена война защото никой нямаше да ги търпи, а с целия този шпионски антураж, който е на разположение на всякакви водещи военни нации, то истината щеше да излез наяве. Тя винаги излиза, може да е след 50 години, но излиза и ако ти си прав, а не аз, ще се разбере. Защото това не е като убийството на Кенеди, просто един човек да го думне и след това да умре, това са хиляди хора, куп инциденти и стотици замесени лица, които няма как да мълчат толкова време. Човешката природа не го позволява, а относно нея, никоя теория на конспирацията не е по-голяма. Природа му се вика.

- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Ето прекия резултат на всичко това,изразен в постовете на колегата по-горе.Стадото си е стадо,гледайте БТВ,търкайте билетчета и вярвайте в добрите намерения на "кликата",напук на толкова много инфо,но нейсе....... 

- Larbi
- Потребител
-
МИТАКА1654 написа:Ето прекия резултат на всичко това,изразен в постовете на колегата по-горе.Стадото си е стадо,гледайте БТВ,търкайте билетчета и вярвайте в добрите намерения на "кликата",напук на толкова много инфо,но нейсе.......
Че то положението винаги е било безнадеждно. Още с оная ми тема преди 100 години "С какво ни пръскат..." разбрахм че няма смисъл да се обяснява нищо на никой, щото по принцип всеки е професор по всичко тук и знае всичко и няма как да има каквито и да е конспирации, а пък извънземни на Земята още повече. Поне имаме напредък и от "има сигурно извънземни организмни, ама те са на други планети и са само бактерии и микроби" до "сигурно има някъде си там, ама със сигурност няма как да дойдат на Земята, щото не можем да си представим как ще дойдат, все пак ние сме най най умните и ако ние нямаме транспорт, значи и извънземните нямат"

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Що да е безнадеждно положението ? Индианците са вярвали в Маниту , египтяните в бог Ра , японците в Аматеру митама, индусите в Брахма ..и т.н да не ги изброявам доста са . Характерното е че всички те слизат от небето с огнени колесници , хвърлят огнени стрели , приемат различни образи по свой избор ,живеят в облаците тераформират планетата и после изчезват безследно като оставят само своите напътствия към земляните .Било то във вид на скрижали , кивоти , мечове и други предмети със сакрална стойност .Имат една обща черта обаче която няма как да не се набива на очи - древните вярват че са истински реални герои , дори ги рисуват по пергаменти , глинени плочки в пещери , по скалите по храмове и т.н Трупат в тяхна чест грамади от камъни , мъкнат трошат и дялкат варовик гранит и мрамор с десетилетия само и само да са под ръка когато се наложи .
to be continued
to be continued

- Larbi
- Потребител
-
Jordana написа:Що да е безнадеждно положението ? Индианците са вярвали в Маниту , египтяните в бог Ра , японците в Аматеру митама, индусите в Брахма ..и т.н да не ги изброявам доста са . Характерното е че всички те слизат от небето с огнени колесници , хвърлят огнени стрели , приемат различни образи по свой избор ,живеят в облаците тераформират планетата и после изчезват безследно като оставят само своите напътствия към земляните .Било то във вид на скрижали , кивоти , мечове и други предмети със сакрална стойност .Имат една обща черта обаче която няма как да не се набива на очи - древните вярват че са истински реални герои , дори ги рисуват по пергаменти , глинени плочки в пещери , по скалите по храмове и т.н Трупат в тяхна чест грамади от камъни , мъкнат трошат и дялкат варовик гранит и мрамор с десетилетия само и само да са под ръка когато се наложи .
to be continued
Характерно е че са вярвали в Богове, които са виждали да слизат с тия огнени колесници и да се бият в небето. Нямали са речников багаж какъвто имаме днес и вместо летящи кораби и чинии, както ги наричаме сега са използвали думи, които те си знаят като колесници. Рисували са извънземните с крила, не щото са имали крила в действителност, а защото са имали възможност да летят с техните си кораби в небето и от там хората са изразявали, че тия хора притежават умението по някакъв начин да летят.
Колесниците на Езикиел са материализирани в проект на двама учени и се получава много як космически кораб. Ако случайно не си гледал видеа по въпроса и не си чел може да погледнеш. Но едва ли. Знам какво ще кажеш - Не може да бъде

Особено в древно-Индийските текстове има истории за всичко + битки в небесата. По цял свят е така. Извънземните са били край тях открито, показвали са им разни неща за да напреднат, били са се в небето различните видове за надмощие над ресурсите на Земята и хората.
Даже като оставим настрана съвсем за малко древните текстове има картина от Нюрнберг мисля че беше във вестник ли беше излязло от 15-6-7 век някъде как е имало страшно много неиндентифициани летящи обекти в небето. Тогава е нямало Земни самолети и няма как да са объркали с някоя свръх секретна разработка на военните. Боже Господи