СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: СПАМ ТЕМА
drifty написа:Spunky написа:drifty написа:В хода на три часовия разговор
Friendzoned! Next…
Разясни малко, моля![]()
Нали някак трябва да я опозная що за човек е.
Много ги опознаваш
Имали сте вече контакт, имало е някаква симпатия и от двете страни...да биеш път до Варна и да не я опариш си е загуба на време
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Simson S51
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Никога не ми се е получавало така, да го ева.. Липсва ми нещо, че да опаря на първа среща. Ето ви идея за тема на разговор - за или против секса на първа среща
На мен лично ми е малко 50/50.
Иначе по друга причина бях там.
Иначе по друга причина бях там.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Жените в тази възраст са като маймуни , не се пускат от единия клон преди да се хванах на другия , затова е било проучването , ако беше избрала твоя клон (теб), щеше вече да знаеш.
Практически съвет не се занимай повече с нея , давай го пас дори да ти пише , отговаряш бързо после чак след часове , като тук играеш най много за чук чук , за друго мисля че и сам си разбрал че не е ок дамата , освен ако не си падаш по хора които гледат само €€€
Sent from my iPhone using Tapatalk
Практически съвет не се занимай повече с нея , давай го пас дори да ти пише , отговаряш бързо после чак след часове , като тук играеш най много за чук чук , за друго мисля че и сам си разбрал че не е ок дамата , освен ако не си падаш по хора които гледат само €€€
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Simson S51
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
ivanski_2 написа:Жените в тази възраст са като маймуни , не се пускат от единия клон преди да се хванах на другия , затова е било проучването , ако беше избрала твоя клон (теб), щеше вече да знаеш.
Ясно ми е, че няма смисъл да се занимавам аз.
Иначе за пари, не мисля, че са основен двигател там. Шефа изглежда като добра партия, има доста качества, нищо лошо не мога да кажа за него. А познавам и предната и занимавка, която далеч не разполага с пари. Пък и професията и е много перспективна и си личи, че се е хванала много сериозно с нея. Съседката ми в същата сфера паркира ново Х6 пред гаража.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Ясно, е да сега с тази информация нещата са други 
А каква е светата ?
А каква е светата ?
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
В някоя от темите бях писал за такива коври, няма нищо странно, ово е стандарт вече и то не само в големите градове и за съжаление на мъжката част не се свежда само до млади неомъжени коврички. Хората ненапразно са казали, че женското сърце и гъз са като автобус от градския транспорт - винаги има място за още един
Тва са вече "модерните" връзки и човек, особено мъж, въобще не трябва да се чуди, да ги съжалява подобни миндили и т.н. Евеш без да питаш и "продължаваме напред"
Ама шефа чукал там, е па чукай и ти, то не е сапун да се свърши
Съмнява ме шефа ти да я взима сериозно въпросната и да мисли да се жени за нея, та ти кво толко я мислиш
Или правила била тройки, докато е бременна. Кво ти пука е бричед
ръгай чушката там, па тя после, ако иска и шесторка с негри да прави
Много си усложнявате живота с всякакви миндили. Хората ги използват и хвърлят, като мръсни парцали, тук едва ли не на пиедестал ги издигате 
Или правила била тройки, докато е бременна. Кво ти пука е бричед - Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Шефът ти я чука според мен, просто тя е казала, че човека не работи в същата сфера за да не заподозреш ти.
Шефът ти вероятно е женен с деца и това някои жени имат предвид под нещо неопределено.
Защото нито е рак, нито е риба, реално е едно нищо за забавление освен ако у някой няма чувства, което не пречи пак да приключи съвсем логично като едно нищо, понеже втория вариант е шефа са се развежда. Трети вариант няма. Просто с времето тя ще иска все повече и повече неща(общочовешка черта)ще иска внимание в телефона, ще иска внимание лично, шефа ще трябва да лъже много силно вече жена си за да се освобождава, а ако има чувства към жена си, просто в един момент ще и набие маратонката на тази, понеже жена му ще разбере за нея (100%)и ще му каже някои неща, които ще го накарат да избере и той ще избере жена си вероятно.
И да, от написаното на мен ми изглежда, че би се чукала и с теб. Не знам доколко има физическо привличане между нея и шефа, да кажем, че има, но ако не е само това и тя гледа и парите му, то със сигурност привличането към теб може да се окаже по-силно и тя да му се отдаде. Със сигурност си и влезнал в акъла, просто не излизай, но колегата ти каза правилно, не и отговаряй веднага като ти пише, изчаквах малко, прави се, че грам, ама грам не ти пука, но същевременно пък някак да покажеш, че те привлича, обаче мноооооого тънко. Обаче не влизай да ги четеш и да и ги маркира като прочетени и после да бавиш отговора, ще се усети, че се правиш на тежък. Просто като видиш, че е тя не влизай веднага в чата, ако можеш гледай през падащото меню с известията, но и да не виждаш. Почне ли вече да ти пише редовно, няма какво да чакаш и спирай с тая тактика и хващай бика за рогата като покажеш по-силен интерес. Това ще накара кръвта и да нахлуе в главата и да усили производството на хормони защото ще създаде усещане за нещо спечелено у нея, тоест ти си спечеленото. После вече е лесно.
Не слушай глупости, щом се е навила първо да ти откликва на писанията, значи си и направил впечатление.
Жените не си пишат с кой да е ей така, освен ако не го имат за някакъв добър познат, но и така да е в един момент ще спрат като усетят, че онзи иска нещо повече, а те не естествено. По твоите думи разбирам, че едва ли не тя те е поканила кафе.
Теоретично можеше вече да си я оформил и няма такова нещо като за ли сте или против. Това зависи от жената, набий си го в главата. Твоята роля като имаш интерес към нея е да я изчукаш при първата отдала ти се възможност. Няма такива глупости, ама първа среща, ама не знам си какво. Чукаш ако ще и да няма среща бе, ей там на пътя да си я видял и да сте се заговорили за времето и да си я срещнал за първи път. Разбира се казвам АКО имаш интерес към нея. И не подценявай нищо в никакъв случай. С времето може да разбереш дали е пълен миндил или някаква жена, която шефа или някой друг я е подмамил като се представя за неженен, за малко женен или за развеждаш се току що. Това последното е най-лесно, понеже олигофрените лъжат така само и само да барнат някоя, а това е много долно. После се оправдават, че сега не може да и пишат защото е деликатна ситуацията и докато не мине развода не трябва да ядосват жените си защото ще им вземат децата. После в един момент и казват, че май няма да се развеждат защото жена му ще му вземе децата, а той не можел без тях и се отърват от любовницата също деликатно и тя вече е разбрала, че тоя е пълен лъжец, ама е късно. Таа не бързай да я съдиш, да, вероятно е миндил, но има шанс и да не е, човек никога не знае. Върви и се възползвай от неопределената ти ситуация и не слушай форумни глупости ЩОМ момичето ти харесва. Човек никога не знае как може да открие жена за дълга връзка, понеже понякога временните неща са най-постоянни и както нямаш очаквания, така утре може да си женен с деца за някоя, за която си имал напълно погрешно първоначално мнение. Не визирам твоят случай, а по принцип.
Ако просто правите секс и тя си е миндил, ще си направиш кефа и чао след време и ще ти остане някоя на повикване за неизвестен период. Ако пък ти откаже КАКВО ТИ ПУКА??? Единствената възможна загуба за теб от тук нататък би била да не направиш нищо, пак казвам щом интерес. И като почне някой разговор тя, просто я подканяй да говори за себе си и слушай, анализирай каквото казва, ама да не е досадно, а сякаш наистина ти пука. То в един момент може и да почне да ти пука, човек се привързва и към животно, а да е съпричастен със съдбата на друг не е толкова трудно. За себе си говори по-малко и ако все пак почнеш в някакъв момент се извини и кажи, че не си свикнал да говориш теб, ама тя някак те предразполага и е странно как се случва, ти самия не знаеш, но явно и имаш някакво поне малко доверие.
Айде, изчезвай и да се похвалиш някой ден.
И да, от написаното на мен ми изглежда, че би се чукала и с теб. Не знам доколко има физическо привличане между нея и шефа, да кажем, че има, но ако не е само това и тя гледа и парите му, то със сигурност привличането към теб може да се окаже по-силно и тя да му се отдаде. Със сигурност си и влезнал в акъла, просто не излизай, но колегата ти каза правилно, не и отговаряй веднага като ти пише, изчаквах малко, прави се, че грам, ама грам не ти пука, но същевременно пък някак да покажеш, че те привлича, обаче мноооооого тънко. Обаче не влизай да ги четеш и да и ги маркира като прочетени и после да бавиш отговора, ще се усети, че се правиш на тежък. Просто като видиш, че е тя не влизай веднага в чата, ако можеш гледай през падащото меню с известията, но и да не виждаш. Почне ли вече да ти пише редовно, няма какво да чакаш и спирай с тая тактика и хващай бика за рогата като покажеш по-силен интерес. Това ще накара кръвта и да нахлуе в главата и да усили производството на хормони защото ще създаде усещане за нещо спечелено у нея, тоест ти си спечеленото. После вече е лесно.
Не слушай глупости, щом се е навила първо да ти откликва на писанията, значи си и направил впечатление.
Ако просто правите секс и тя си е миндил, ще си направиш кефа и чао след време и ще ти остане някоя на повикване за неизвестен период. Ако пък ти откаже КАКВО ТИ ПУКА??? Единствената възможна загуба за теб от тук нататък би била да не направиш нищо, пак казвам щом интерес. И като почне някой разговор тя, просто я подканяй да говори за себе си и слушай, анализирай каквото казва, ама да не е досадно, а сякаш наистина ти пука. То в един момент може и да почне да ти пука, човек се привързва и към животно, а да е съпричастен със съдбата на друг не е толкова трудно. За себе си говори по-малко и ако все пак почнеш в някакъв момент се извини и кажи, че не си свикнал да говориш теб, ама тя някак те предразполага и е странно как се случва, ти самия не знаеш, но явно и имаш някакво поне малко доверие.
Айде, изчезвай и да се похвалиш някой ден.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Маверик замислял ли си се да напишеш книга нещо а у... ? 
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
BorislavB написа:Маверик замислял ли си се да напишеш книга нещо а у... ?
Няма да успее да я завърши

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
СПАМ ТЕМА
Маверик за едно не съм съгласен , “жените не си пишат с някой просто ей така …”
Напротив правят го , поради нуждата от внимание и валидация.
Ако си лесно достъпен интереса ще спадне, ако си прекалено трудно - пак.
Като цяло се опитвай да не задълбаваш и мислиш много , това не е като да разбереш защо липсва компресия някой цилиндър няма смисъл от много време и размишления
Напротив правят го , поради нуждата от внимание и валидация.
Ако си лесно достъпен интереса ще спадне, ако си прекалено трудно - пак.
Като цяло се опитвай да не задълбаваш и мислиш много , това не е като да разбереш защо липсва компресия някой цилиндър няма смисъл от много време и размишления
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Да ви се оплача, служебния Lenovo ThinkPad инсталира неуспешно някаква актуализация на биос. Сега идват някакви сини екрани и прочие. Преинсталирах ОС, но не помогна изобщо. В последствие разбрах от чичо Гугъл, че е масово явление при Леново. Сега се чудя какво да го правя, ама най вероятно ще го нося на сервиз…
И на Леново не им работи страницата със супорта. Бахти скапания производител е това.
И на Леново не им работи страницата със супорта. Бахти скапания производител е това.
Не искам много, искам всичко!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Нямаш ли техническа тема за тия неща, че ни разваляш миндилската?
Ами съгласен съм Ивански, но само до някъде с писането. Ако искаш мога да те оборя много лесно. Направи си един профил във фейсбук и пиши на 100 жени. Айде после виж резултата колко ще са ти отговорили. Направи си даже профила такъв примамлив според разбиранията ти.
Да, има много жени, които само това правят даже, пишат си с всеки втори или всеки обърнал им внимание, ама тука не говорим май за такава и баз държа, че точно тая не си пише с всеки. Тука имаме ефекта на уловката вече, не виждаш ли? Той и е станал интересен в офиса поради някаква си причина, нормално е да си пише. Да, усещам някакви слабости у нея от малкото, което той е написал, тя си има нещо като връзка, но определено няма внимание от другия мъж и може да търси подсъзнателно такова. Затова ти казах, че само да някъде съм съгласен.
Но без да си намокри гащите няма как да хване раци нашия човек в случая и трябва да се пробва. Просто да внимава да не потъне в тинята.
Борка, може да ти се струва странно, но наистина съм се замислял, от срам от роднините обаче не бих го направил.
А и няма нужда, хората и без моята книга ще се оправят в живота. Виж на познати съм помагал със съвети, по принцип не греша за тия неща, но и избягван да съм категоричен защото крайните заключения трудно могат да се дадат отстрани без да си вътре в нещата. Затова...леко с кадифена ръкавица, а човека да си мисли той. Очи гледат, очи плачат както обичам да казвам. 
А и вместо книга ще съм зает да обяснявам глупости на сина ми и дъщеря ми.
Ами съгласен съм Ивански, но само до някъде с писането. Ако искаш мога да те оборя много лесно. Направи си един профил във фейсбук и пиши на 100 жени. Айде после виж резултата колко ще са ти отговорили. Направи си даже профила такъв примамлив според разбиранията ти.
Да, има много жени, които само това правят даже, пишат си с всеки втори или всеки обърнал им внимание, ама тука не говорим май за такава и баз държа, че точно тая не си пише с всеки. Тука имаме ефекта на уловката вече, не виждаш ли? Той и е станал интересен в офиса поради някаква си причина, нормално е да си пише. Да, усещам някакви слабости у нея от малкото, което той е написал, тя си има нещо като връзка, но определено няма внимание от другия мъж и може да търси подсъзнателно такова. Затова ти казах, че само да някъде съм съгласен.
Но без да си намокри гащите няма как да хване раци нашия човек в случая и трябва да се пробва. Просто да внимава да не потъне в тинята.
Борка, може да ти се струва странно, но наистина съм се замислял, от срам от роднините обаче не бих го направил.
А и вместо книга ще съм зает да обяснявам глупости на сина ми и дъщеря ми.
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Майтапя се разбира се. Просто като видя,че си пуснал мнение вземам пакет пуканки и сядам да чета...

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Нямаш ли техническа тема за тия неща, че ни разваляш миндилската?![]()
:
Хайде да се обзаложим, сега нещата са много комплексни, ако си от топ 10% мъжкарите, ще имаш достъп до 90% от жените, всичко в експеримента зависи от това към кой жени се стремиш и с каква цел, но в общи линии ако си красив, успял, умен, заможен и демонстрираш добър стандарт на живот и интересен живот ами от 90 от 100 ще ти отговорят.
Другото е че преди 20 години жените са имали достъп до N мъже, а сега имат достъп до N + n 000 000 заради социалните мрежи и постоянно биват валидирани от някакви чикдиж** от долно У*ново, което и напомпва самочувствието и не стига че е 4/10 и се мисли за 8/10, ами и задължително иска 10/10 и е сигурна че го заслужава, а като я питаш какво слага на масата че изисква от теб ...... абе мани това с жените е ..... добре че свърших тази работа и се сгодих преди някоя друга година.
drifty
Иначе за места за гледане, един път си платихме за да ни го пуснат преди 7-8 години и ни водиха на една тераса или покрив по-скоро бяха ни наредили столчета абе готина работа беше, не знам дали за тези места говориш .
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Много правилно го написа, въпроса е към кои жени се стремиш.
Та много пъти е въпрос на много неща и ситуация. Ама това с валидирането е голям фактор, понеже изкуствено са напомпани много женски самочувствия. А едно време на жените им помпаха самочувствието като им подвикваха пак разни чекиджии от строежите, а ония викаха само нещо от сорта на "простак" с кисела физиономия и целия строеж избухваше в смях.
Та нашият човек както казах няма как да е категоричен в нищо без да опознае човека. Нека само разбере 100%-та ли има връзка с женен мъж мацката и ще му дадем лесно решение на нещата как да я убеди, че той е човека, а не другия.
Само да не тръгва с рогата, че щом има връзка с женен значи 100%-та е миндил без да знае историята и какво, защо се е случвало и т.н.
Та нашият човек както казах няма как да е категоричен в нищо без да опознае човека. Нека само разбере 100%-та ли има връзка с женен мъж мацката и ще му дадем лесно решение на нещата как да я убеди, че той е човека, а не другия.