Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Нали ви писах още пролетта за антителата и ваксините, след прегледите в нашия завод... Няма никаква връзка между това, кой се е ваксинирал, дали е преболедувал и колко тежко го е изкарал, с броя на антителата! Имаше всички вероятни резултати!
При мен загубата на мирис се върна след малко повече от месец (става дума за миналия Октомври). Въпреки това дори в момента мисля, че не е съвсем същото. Какво имам пред вид: Ако приемем, че една миризма е 'букет' от няколко компонента, предполагам, че някой компонент дори сега не го усещам по същия начин или нещо от този род. Т.е. някои неща ми миришат по съвсем леко различен начин, ако мога така да се изразя!
Това за гугъл и Джордана си е за бисери
!
При мен загубата на мирис се върна след малко повече от месец (става дума за миналия Октомври). Въпреки това дори в момента мисля, че не е съвсем същото. Какво имам пред вид: Ако приемем, че една миризма е 'букет' от няколко компонента, предполагам, че някой компонент дори сега не го усещам по същия начин или нещо от този род. Т.е. някои неща ми миришат по съвсем леко различен начин, ако мога така да се изразя!
Това за гугъл и Джордана си е за бисери
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз съм ваксиниран и по принцип не обичам ваксини и лекарства, но съм за мерките и ваксините.
НО ТЕЯ ТЕЛЕВИЗИИ ВЕЧЕ ПРЕКАЛЯВАТ!
Пускам нова - директно от кови отделение предават.
Пускам бтв- абсолютно същата работа, и те се заврели в някаква болница.
Минавам на канал 1 ...и там се наврели в болница.
Какво ли са си казали сценаристите.
"Я, имам гениална хрумка, да предаваме от ковид отделение или болница"-Шок, нечувано, иноваторски.
Вече съм сигурен, че телевизиите взимат пари за тези неща. Не мое да си толкова тъп и бездарен!
"Я, имам гениална хрумка, да предаваме от ковид отделение или болница"-Шок, нечувано, иноваторски.
Вече съм сигурен, че телевизиите взимат пари за тези неща. Не мое да си толкова тъп и бездарен!
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Е.Димитров написа:Аз съм ваксиниран и по принцип не обичам ваксини и лекарства, но съм за мерките и ваксините.
Затова моята работа вкъщи е да гася телевизорите. Преди гасях и лампите в коридора, но се сетих да сложа фотоклетки и сега се грижа само за телевизорите. Любимо време за гасене е точно преди да започнат новините.
Последна промяна sub_eleven на 03 Ное 2021, 10:36, променена общо 1 път
Просто следват тренда, за съжаление такива новини обикновено привличат вниманието, само че отдавна имат обратен ефект, на мен лично ми писнаха още след първите 1-2 месеца. Не мисля че някой им дава пари и насоки да плямпат за ковид постоянно, просто толкова си могат.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
А бе може или не може да си толкова тъп... глей кво става в темата. Разбиха се всички Бил Гейтсове, Сороси, Ротшилди, биг фарми. България се превръща нещо като галското селце в "Астерикс и Обеликс", опълчило се на цялата Римска империя 
- sub_eleven
- ентусиаст
-
TNT написа:България се превръща нещо като галското селце в "Астерикс и Обеликс", опълчило се на цялата Римска империя
Не защитавам крайностите, но пък вие/ти правите каквото и да ви кажат - ваксини, мерки и т.н. Други ден ще ви кажат от запада и ще пуснете някой да ви такова в гъза и после в устата, пак няма да е проблем за вас и ще се присмивате на останалите, които не са се съгласили.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Всеки си знае от какво е каран да се ваксинира или да си носи маската. Аз имам близки завеждащи реанимация, имам познати завеждащи инфекциозни отделения, имам познати разработвали ваксини 30+ години в Ню Йорк. Ваксините докато дойдат в България, по други страни вече имаше милиони милиони ваксинирани. Аз съм се информирал. А ти заедно с африканците си мислите, че сте тарикатите на света и никой не ви такова от гъза в устата. Даже африканците не са боцнати, щото нямат ваксини - не за друго. В темата се вижда, че информация се взима от таксито, от Киро Брейка, от Хапчета, от фейсбук. Ама се притеснявате от телевизията
Поне хубавото е, че като всички джендъри измрат, бай Ганьо ще завладее света и България ще е не на 3, а на поне 5 морета!
Последна промяна TNT на 03 Ное 2021, 12:04, променена общо 1 път
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
sub_eleven написа:TNT написа:България се превръща нещо като галското селце в "Астерикс и Обеликс", опълчило се на цялата Римска империя
Не защитавам крайностите, но пък вие/ти правите каквото и да ви кажат - ваксини, мерки и т.н. Други ден ще ви кажат от запада и ще пуснете някой да ви такова в гъза и после в устата, пак няма да е проблем за вас и ще се присмивате на останалите, които не са се съгласили.
Това не е сериозно.
Онзи ден четох твое мнение, че 80 % искали да си ходят без никакви мерки и за това трябва да се съобразят с тези проценти.
Ми аз пък съм сигурен, че 100% не искат да си плащат данъци, да плащат ГО, да карат колите без ограничения и въобще да си правят каквото поискат.
Трябва ли да се съобрази държавата/управляващите с тея неща?!
- TNT
- младши ентусиаст
-
За да си отговориш на въпроса, може да отвориш темата за смъртността по пътищата. "Кой па ше ми каже да не карам със 160 по булеварда".
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
Мене от снощи ме мъчи адско главоболие, даже ставах да пия аналгин че не се спеше. Днес съм доста отпаднал и с 37.2
Май още е рано да си правя тест до колкото знам?
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Да, най-добре утре или в петък го направи PCR-a.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
TNT, ок, явно си се интересувал доста. Кажи тогава и на преболедували ли препоръчваш ваксина? И коя от всичките препоръчваш?
- TNT
- младши ентусиаст
-
Да, и на преболедували. При положение, че има всичко вече, че даже имаме и избор - Пфайзер. Вече, ако има заболявания - консултация с адекватен доктор. Аз не съм. Но дотук адекватна причина за неваксинация съм чул само от двама човека с наистина тежки алергии.
Аз и по-назад бях писал. 90% от хората около мен, които не желаят да се ваксинират, не могат да изброят 3 прочетени книги по каквато и да е тема за последните 5 години. Останалите 10% са вече прекарали го, мислейки че няма да повторят.
Аз и по-назад бях писал. 90% от хората около мен, които не желаят да се ваксинират, не могат да изброят 3 прочетени книги по каквато и да е тема за последните 5 години. Останалите 10% са вече прекарали го, мислейки че няма да повторят.
- MrManson
- Потребител

-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
Meanwhile in Bulgaria:
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/v-balgar ... a-covid-19
По скалата на вирусна ефективност очаквайте в най-скоро време Делта++ и Делта+++
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/v-balgar ... a-covid-19
По скалата на вирусна ефективност очаквайте в най-скоро време Делта++ и Делта+++
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Има и други групи с хора, които не искат ваксина сега, и не влизат във вече изброените групи по-нагоре! Малко крайно и ограничено беше разделението на това 90/10 ...
Ex: 96' BMW318ti