Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Не съм го карал, или поне не знам да съм го. Не съм си правиш тест за антитела. Факт е, че по принцип имам силен имунитет и рядко боледувам, за сметка на това приятелката ми е със слаб такъв и хваща всичко, но до сега не е имала никакви симптоми. Дори в момента е само с хрема и нищо повече. Вкус си има.Top Gun Maverick написа:Първият път миналата година различавах, ама самия вкус като вкус го...нямаше. Хапвах доста едни пици преди това сутрин, направо ги намразих и спрях да ги ям с него, чак ми се гадеше от тях. Бонуса беше обаче, че мангалите в колата бяха спрели да ми миришат.Върна се след поне месец, не помня точно. На мой приятел беше след два месеца и други с които съм разговарял също са имали такива дълги периоди. Вторият път съвсем леко намаляха, но не беше като първия със сигурност откъм вкус и мирис, но пък самия вирус го прекарах една идея по-зле, първия път не бях вдигнал температура дори, а този път държах два дни. Сега със съмненията ми за третия нищо не изгубих или намаля
А ти беше ли го карал преди? И ваксинира ли се? Може да имаш силен имунитет към момента и да го караш на майтап.
Между другото първо е сигурно, че караш някакъв коронавирус, но не е сигурно, че е Ковид 19. Като малки не помните ли да сте губили вкус и мирис все едно храната ви се струва трева? Ами още тогава си имаше коронавируси и сте ги карали. Но е възможно да е Ковид 19 и теста ти пак да е отрицателен. Не се шашкай, калпава пара не се губи викали хората.
Изпратено от моят SAMSUNG S9 SM-G960F с помощта на Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

randity написа:Та ми е интересно тези, които са го прекарали, дали са били така, или изобщо никакъв вкус?
Изпратено от моят SAMSUNG S9 SM-G960F с помощта на Tapatalk
Аз миналата година по това време боледувах и бях изгубил вкус, случи се за няколко часа - примерно от сутрешното кафе с жената до обяд вече и двамата нямахме никакъв вкус. Като под никакъв наистина не усещах какво ям - солено, сладко, кисело, горчиво .. нищо. Така беше около 3 седмици и след това започна да ми се възвръща вкуса лека полека, като може би на 100% беше след 2 месеца
Иначе мирис си имах, поне парфюмите си ги усещах. Имах 1-2 дена главоболие и май в началото един ден лека температура 37-37.4 и това беше след това изгубихме обоняние и с това приключихме със симптомите, та леко го изкарахме.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Spit-Fire написа:Ето астричка 6 месеца след 2-ра доза. Уж не били много ама масово колегите ми са с по 30-40 та аз с 90 се чувствам като бог
Ти ваксинира ли се?
Това го чета сега на жена ми и каза, че на нейна много близка приятелка дъщеря и е на 19 години със 140 без ваксина и въпреки това хвана Ковид и пневмония. Майка и е лаборантка и постоянно си я изследва.
А на жена ми първата братовчедка, че на мъжа и(на които сме и кумове) сестра му си сложи Пфайзер и има 40.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Top Gun Maverick написа:Spit-Fire написа:Ето астричка 6 месеца след 2-ра доза. Уж не били много ама масово колегите ми са с по 30-40 та аз с 90 се чувствам като бог
Ти ваксинира ли се?
Това го чета сега на жена ми и каза, че на нейна много близка приятелка дъщеря и е на 19 години със 140 без ваксина и въпреки това хвана Ковид и пневмония. Майка и е лаборантка и постоянно си я изследва.
А на жена ми първата братовчедка, че на мъжа и(на които сме и кумове) сестра му си сложи Пфайзер и има 40.
Ако питаш за 3-та доза, не съм още - на 17-ти тоя месец ми минават официално 180-те дни които искат и като дойде датата ще го смятам. Иначе 140 не са малко за без ваксина, явно е била болна и преди това без да разбере.
Абе според мен са шано тея тестове ама си го направих щото се налагаше.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Don_Diego написа:Родителите ми са ковидни, покрай обслужването им май и аз го лепнах, че днес вдигам периодично температура. Не успях да се свържа с личната та понеже тук знам има всякакви светила в медицината: как да се лекувам?
Няма лечение.
Ако си принципно здрав, не ти и трябва - няколко дни с температура и после си доизлежаваш карантината скучаейки.
Аз 2-3 дни оставих температурата да си е каквато си е (до 38), но после личният лекар ми каза да я свалям.
Не знам за този вариант на вируса дали все още препоръчват да се пие аспирин, но ако нямаш проблеми със съсирването не ти пречи да го пиеш за всеки случай.
Ако имаш хронични заболявания или забележиш проблеми, които по-рано не си имал задължително търси специалист, не че ще ти е лесно докато си под карантина.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
randity написа:Не съм го карал, или поне не знам да съм го. Не съм си правиш тест за антитела. Факт е, че по принцип имам силен имунитет и рядко боледувам
Същия съм, от както е почнала пандемията за втори път вдигам температура (предния път я преборих за 24 часа). Покрай доста болни съм се въртял, все в момента когато са били най-зле и нищо не съм прихванал.
Сега за няколко дни покрай нашите явно го хванах, а уж го карат лекичко и двамата.
Мойта ме побърка от тестове: бързи, бавни, антитела, кръвни…каквото има правих го миналата седмица и все отрицателни, включително за антитека
В четвъртък ще се тествам и ще се похваля дали съм в статистиката
- Jordana
- старши ентусиаст

-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
bioz написа:Глупости говориш.Jordana написа:2 седмици . Толкова отнема да се получат чисто нови неврони на мястото на убитите от вируса .
Обонятелните неврони се подменят почти напълно за около 4 седмици . Този процес протича през целия живот на човек . Отделните неврони се възстановяват за около 2 седмици . Ковид атакува обонятелните рецептори в лигавицата на носа и устата , по точно спомагателните клетки в обонятелния епител и луковица където има АС2 . Това е причината за загуба на вкус и обоняние . Докато не израстнат нови обонянието е променено липсва или е силно намалено .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Понякога се чудя дали Гугъл не търси чрез теб, а не обратното. 
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Top Gun Maverick написа:Понякога се чудя дали Гугъл не търси чрез теб, а не обратното.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Той Джорди участва в едно филмче баш като бай Гугле. Ей го:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Колко интересно става. Още през 2015г един човек да вземе да патентова метод за изследване на COVID-19. Лошото обаче е,че не го казала една жена у фейсо,ами всичко е написано в Световната Медицинска Библиотека тук. https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/#query ... tab=patent
Ето някоя страница за размисъл.
Цъкнете на " Патенти"
И как беше онази дума? Констипация ? А не тва беше Запек.
Иначе продължавайте да се самонавивате как някой го е&е за Вас да ви спасява.
Ето някоя страница за размисъл.
Цъкнете на " Патенти"
И как беше онази дума? Констипация ? А не тва беше Запек.
Иначе продължавайте да се самонавивате как някой го е&е за Вас да ви спасява.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ротшилд сигурно си гризат ноктите в момента от нерви как не могат да контролират света, защото акъла не им е стигнал за да се сетят да си прикрият следите на патентите, та ivoo от форума на БМВ ги е разкрил.
https://www.reuters.com/article/uk-fact ... SKBN27C34O
https://www.reuters.com/article/uk-fact ... SKBN27C34O
- Jordana
- старши ентусиаст

-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тоя "патент" от 2015 е метод при който данните за сатурацията от оксиметър на средния пръст на пациента се изпраща към смарт фон . После смарт фоня разбира от какво си болен
Пише инфекции подобни на ковид 19 , вероятно автора е добавил информация по някое време като се светнал че лови ковид .
Същото е да твърдиш че ковид 19 е бил известен през 1984 когато е разработен метода на полимеразната верижна реакция . Който днес се използва за доказване на ковид19
Пише инфекции подобни на ковид 19 , вероятно автора е добавил информация по някое време като се светнал че лови ковид .
Същото е да твърдиш че ковид 19 е бил известен през 1984 когато е разработен метода на полимеразната верижна реакция . Който днес се използва за доказване на ковид19
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !