Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от seimo » 02 Ное 2021, 17:35

K_Ilkov написа:
seimo написа:При нас правиха тест за антитела на цялата фирма( около 110 човека) и резултатите са интересни :mhihi: Особенно за тези боцнати с Астрата :mhihi:

Явно нямат тия с Астрата ? Сподели?

Ами да кажем че за 6 месеца някой нямат изобщо. Тези с Пфайзер и Модерна имат десетки пъти повече. Преболедувалите имаме даже някой имат страшно много, а са го карали преди 1 година. Може би скорошна среща с вируса незнам :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 02 Ное 2021, 18:15

Нали затова се говореше за клетъчния имунитет? Като срещнеш вируса и се произвеждат антителата... Като не го срещнеш, изчезват постепенно и нямаш.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Ное 2021, 18:17

По-скоро ще е среща с вируса без да разбереш ако са много голям брой. Ама може да си има и от преди една година, то не пречи. Нищо, че точно там 29-тата анти-клетка(или както му се вика)от общо 30-те отговаряща за точно каквото трябва не оставала след преболедуване, а само след ваксина. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 02 Ное 2021, 18:35

Кефиш ме с каква ирония говориш за неща, от които няма как да имаш и халхабер , освен ако па не си гледал некои ютуб гуру :mhihi:

Малко е като "виждал ли си жирав, е такова животно нема"
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 02 Ное 2021, 19:45

Родителите ми са ковидни, покрай обслужването им май и аз го лепнах, че днес вдигам периодично температура. Не успях да се свържа с личната та понеже тук знам има всякакви светила в медицината: как да се лекувам? :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 02 Ное 2021, 20:19

То светилото обяви че няма да огрява в темата . Така че ще се наложи да се самолекуваш :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Ное 2021, 20:23

Ами Илков, нормално да вкарвам ирония, все пак когато се обяснява някой защо не се е ваксинирал винаги се иронизира и се препраща всичко към Алеко Константинов. На всичко отгоре как да не иронизраш (не)отговорните лица, които се скъсаха да лъжат?

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 02 Ное 2021, 21:19

Аз от събота загубих вкус и мирис. Ама до средата на събота имах криво-ляво вкус, след това нищо :mhihi: Нищо друго , нито отпадналост, нито температура, нито кашлица. Запуши ми се носа, но в четвъртък с един колега прехвърляхме едни чували и леко настинах.
Направих си тест, е така за всеки случай - отрицателен, а вкус и мирис още ги няма... та някой да знае горе-долу кога да ги чакам, че ми е кофти да хабя храната :mhihi:

Изпратено от моят SAMSUNG S9 SM-G960F с помощта на Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 02 Ное 2021, 21:27

2 седмици . Толкова отнема да се получат чисто нови неврони на мястото на убитите от вируса .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 02 Ное 2021, 21:32

Jordana написа:2 седмици . Толкова отнема да се получат чисто нови неврони на мястото на убитите от вируса .
Глупости говориш.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 02 Ное 2021, 21:38

Впрочем усещам и различавам сладко, солено, горчиво, та дори безсолно. Само че, ако ми затвориш очите не знам какво ям или пия. Та ми е интересно тези, които са го прекарали, дали са били така, или изобщо никакъв вкус?

Изпратено от моят SAMSUNG S9 SM-G960F с помощта на Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 02 Ное 2021, 21:40

Ето как се манипулират малоумните тикви
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 2185021938

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Ное 2021, 21:43

Първият път миналата година различавах, ама самия вкус като вкус го...нямаше. Хапвах доста едни пици преди това сутрин, направо ги намразих и спрях да ги ям с него, чак ми се гадеше от тях. Бонуса беше обаче, че мангалите в колата бяха спрели да ми миришат. :mhihi: Върна се след поне месец, не помня точно. На мой приятел беше след два месеца и други с които съм разговарял също са имали такива дълги периоди. Вторият път съвсем леко намаляха, но не беше като първия със сигурност откъм вкус и мирис, но пък самия вирус го прекарах една идея по-зле, първия път не бях вдигнал температура дори, а този път държах два дни. Сега със съмненията ми за третия нищо не изгубих или намаля
А ти беше ли го карал преди? И ваксинира ли се? Може да имаш силен имунитет към момента и да го караш на майтап.
Между другото първо е сигурно, че караш някакъв коронавирус, но не е сигурно, че е Ковид 19. Като малки не помните ли да сте губили вкус и мирис все едно храната ви се струва трева? Ами още тогава си имаше коронавируси и сте ги карали. Но е възможно да е Ковид 19 и теста ти пак да е отрицателен. Не се шашкай, калпава пара не се губи викали хората. :mhihi:
Последна промяна Top Gun Maverick на 02 Ное 2021, 21:46, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 02 Ное 2021, 21:44

randity написа:... та някой да знае горе-долу кога да ги чакам, че ми е кофти да хабя храната :mhihi:

Аз бях без обоняние повече от месец. Много се бях уплашил да не остана завинаги без. Един приятел ми препоръча йодна решетка на стъпалата, че се активирал някакъв протеин. Не знам дали от това или е било случайност, но след две процедури започна да ми се възвръща.

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 02 Ное 2021, 21:46

Ето астричка 6 месеца след 2-ра доза. Уж не били много ама масово колегите ми са с по 30-40 та аз с 90 се чувствам като бог :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата