Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Някакъв извод ще направиш ли, че абсурд да почна да го чета толкова дълго това нещо, особено касаещо ковид. 
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Top Gun Maverick написа:Някакъв извод ще направиш ли, че абсурд да почна да го чета толкова дълго това нещо, особено касаещо ковид.
то това е 1/4 от твоите постове ... да видиш какво ни е на нас
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
Ааа, недей с лошото, ограничавам се когато мога.
Ама тоя наистина дълъг. Но гледам и някаква терминология имаше вътре, която не мисля, че съм способен да разбера с тези ми знания за Вселената и вирусите, там затова викам някой да ми ги смели на готово. Иначе трябва да ползвам Гугъл и Уикипедия. 
Ами философства се върху имагинерното, текст пълен с догатки, очаквания, предположения, сценарии...
И докато примката към обикновения човек все повече и повече се затяга и вече се наблюдават фалити, недостиг и недоимък, изникват други философи да обяснят случайния повей в Суецкия канал, закономерното изчезване на контейнери, случайното преминаване на енергията към свободния пазар, липсата на чипове и прочее такива случайно-закономерни неща.
И докато разберем колко пластичен е еволюционно пластичният спайк протеин, "great reset"-а може да е приключил.
И докато примката към обикновения човек все повече и повече се затяга и вече се наблюдават фалити, недостиг и недоимък, изникват други философи да обяснят случайния повей в Суецкия канал, закономерното изчезване на контейнери, случайното преминаване на енергията към свободния пазар, липсата на чипове и прочее такива случайно-закономерни неща.
И докато разберем колко пластичен е еволюционно пластичният спайк протеин, "great reset"-а може да е приключил.
Едни въпроси ме терзаят .
1. Вярно ли на граждани български пристигащи си в БГ от държави извън ЕС ( с пълен курс ваксинация , с одобрени в Европа ваксини , но боцнати извън ЕС ) се отказва издаване на зелен сертификат по този критерий.
2. При издадена препоръка за предварителен преглед преди ваксинация особено на групи хора с предписана антикоагулантна терапия защо не се прави кръвен тест за определяне моментните стойности на определените кръвни показатели.
3. Някой виждал ли е или има ли информация за наличие черно на бяло на документ валидиращ удължаването срока на годност на някои използвани в БГ ваксини с изтекъл такъв.
Съвсем отговорно и сериозно ме интересува .
1. Вярно ли на граждани български пристигащи си в БГ от държави извън ЕС ( с пълен курс ваксинация , с одобрени в Европа ваксини , но боцнати извън ЕС ) се отказва издаване на зелен сертификат по този критерий.
2. При издадена препоръка за предварителен преглед преди ваксинация особено на групи хора с предписана антикоагулантна терапия защо не се прави кръвен тест за определяне моментните стойности на определените кръвни показатели.
3. Някой виждал ли е или има ли информация за наличие черно на бяло на документ валидиращ удължаването срока на годност на някои използвани в БГ ваксини с изтекъл такъв.
Съвсем отговорно и сериозно ме интересува .
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Питай Борисов , той пусна мухата че няма удължаване на годноста при ваксина . Не било като с кренвирши и майонеза 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз като начало ми се искам да разбера, каква е разликата между ваксини и лекарства?
Не говоря за ковид ваксините.
Защото преди въпросната пандемия ваксините за грип се продаваха и все още се продават без рецепта, докато лекарствата повечето са с рецепта.
Значи, ваксините не спадат към...медикаменти, които биха могли да навредят , поне тези, дето са срещу тетанус и грип.
Защото преди въпросната пандемия ваксините за грип се продаваха и все още се продават без рецепта, докато лекарствата повечето са с рецепта.
Значи, ваксините не спадат към...медикаменти, които биха могли да навредят , поне тези, дето са срещу тетанус и грип.
- TNT
- младши ентусиаст

-
- Мечтае да кара: 911
Щото има чип в тях. И Бил Гейтс като те чипоса, ще разбере как се претаква зеЙето 

- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
https://finance.yahoo.com/news/pfizer-r ... 14325.html
Честито на печелившите
Driven by an unprecedented vaccination drive against the COVID-19 pandemic globally, Pfizer's shot has quickly become one of the best-selling products in the company's roughly 172-year history.
Честито на печелившите
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
Ти си се объркала колега, те нищо не печели и всичко било за Биг да прости, а печелят само производителите на лекарства.
Чудя се като измислят 8-ма бу-би-бу-би-бу-би-бустерба доза, за колко нормално ли ще ни го представят всичко?
Ей така само се чудя, че имам свободно време пак.
Ааааа, ти мигача остави на нас. А ако питаш за наденицата, той тоя циганин не е като другия циганин. Единственото общо между тях е, че и двамата са цигани, но единия като е по-бял на цвят значи е различен.
С други думи, за мен лично си е просто въпрос на интереси. Мани тая за тетанус, да речем си се ударил или порязал вечерта и трудно ще намериш лекар, ами тая за грипа си е все едно аспирин. Който аспирин също не е безвреден и на деца е забранен да се дава, но ако питаш някой човек е съвсем нормално да си вземеш аспирин дори за най-обикновена мускулна треска.
Та и с ваксините така, що да не свикнем, че трябва да ги бодем през няколко месеца за няколко десетилетия докато изчезне вируса? Това, че някои мразят да вземат лекарства и го избягват, не значи, че трябва и ваксина да не слагат щом не искат. Щом не слагат значи непременно ги е страх от ваксината.
Ето днес имало 6000 заразени и рекорден брой умрели 300, всички отивайте да се ваксинирате докато е време и да си ходи по-бързо болестта. Откъде е дошла разбира се. От днес стават вакс-гуру и ще призовавам хората да се ваксинират. То и преди бях на мнение, че всеки, който иска нека се ваксинира, ама сега вече съм само за. Така по-бързо ще излезнат числата и изведнъж всичко ще утихне, без значение дали ваксината помага или не. Тоест дори да бе заговор като си преизпълнят числата, всичко ще свърши, а ако наистина помага на всички, значи пак по-бързо ще свърши всичко. Изводът какъв е? Без ваксинирани няма да стане работата. Ето днес министърът каза, че имало недостиг на 35000 здравни работници(що ли пък имало толкова умрели)и Българите нямали равен шанс за добро лечение, но пък от тези работници не достигала цифра и да поставят колкото искат хората ваксини. Тоест...ваксинирайте се бе хора.
Ей така само се чудя, че имам свободно време пак.Е.Димитров написа:Аз като начало ми се искам да разбера, каква е разликата между ваксини и лекарства?
Ааааа, ти мигача остави на нас. А ако питаш за наденицата, той тоя циганин не е като другия циганин. Единственото общо между тях е, че и двамата са цигани, но единия като е по-бял на цвят значи е различен.
С други думи, за мен лично си е просто въпрос на интереси. Мани тая за тетанус, да речем си се ударил или порязал вечерта и трудно ще намериш лекар, ами тая за грипа си е все едно аспирин. Който аспирин също не е безвреден и на деца е забранен да се дава, но ако питаш някой човек е съвсем нормално да си вземеш аспирин дори за най-обикновена мускулна треска.
Та и с ваксините така, що да не свикнем, че трябва да ги бодем през няколко месеца за няколко десетилетия докато изчезне вируса? Това, че някои мразят да вземат лекарства и го избягват, не значи, че трябва и ваксина да не слагат щом не искат. Щом не слагат значи непременно ги е страх от ваксината.Ето днес имало 6000 заразени и рекорден брой умрели 300, всички отивайте да се ваксинирате докато е време и да си ходи по-бързо болестта. Откъде е дошла разбира се. От днес стават вакс-гуру и ще призовавам хората да се ваксинират. То и преди бях на мнение, че всеки, който иска нека се ваксинира, ама сега вече съм само за. Така по-бързо ще излезнат числата и изведнъж всичко ще утихне, без значение дали ваксината помага или не. Тоест дори да бе заговор като си преизпълнят числата, всичко ще свърши, а ако наистина помага на всички, значи пак по-бързо ще свърши всичко. Изводът какъв е? Без ваксинирани няма да стане работата. Ето днес министърът каза, че имало недостиг на 35000 здравни работници(що ли пък имало толкова умрели)и Българите нямали равен шанс за добро лечение, но пък от тези работници не достигала цифра и да поставят колкото искат хората ваксини. Тоест...ваксинирайте се бе хора.
450лв за редовен цифров ковид сертификат на ЕС и Света е отворен за теб 

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
При нас правиха тест за антитела на цялата фирма( около 110 човека) и резултатите са интересни
Особенно за тези боцнати с Астрата 
Jordana написа:Питай Борисов , той пусна мухата че няма удължаване на годноста при ваксина . Не било като с кренвирши и майонеза
Не му симпатизирам на въпросния господин дори напротив , но тази кратка характеристика и по-точно промяната в нея относно срока на годност кога и как трябваше да стане достояние до ползвателите. Всъщност откога е влязла в сила така наречената промяна е важно или е било под сурдинка . Нормално промяна в документ е съпроводено с анекс и ако засяга Сульо и Пульо иди дойди похарчени са . Но иде реч за цяла нация щото нали уж сме суверенна държава и нещата фактически са всичкото стадо равно на Сульо и Пульо . Когато ти я хакат ваксинката този акт не е съпроводен с надлежно информиране подсигурено документално за евентуални промени като важна част срок на годност . Министър на държава с няколко милиона поданици да се прави на ощипана другарка и да се замитат важни за хората информации изтиквайки на преден план политически ла.на е престъпно , пошло и нагло . Но пък намерих отговор на единия въпрос , явно съм пропуснал изявлението с уточнение за промяна в кратката характеристика макар да гледах първите реакции на "засегнатите" . А че правят всички на маймуни правейки квото си искат различно от необходимото и далеч далеч от загриженост към физическо оцеляване на човешката раса вече не е конспирация особено пък теория , а реално еба.не без презерватив . Извинявам се за последното леко цинично заключение .
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
seimo написа:При нас правиха тест за антитела на цялата фирма( около 110 човека) и резултатите са интересниОсобенно за тези боцнати с Астрата
Явно нямат тия с Астрата ? Сподели?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
seimo написа:При нас правиха тест за антитела на цялата фирма( около 110 човека) и резултатите са интересниОсобенно за тези боцнати с Астрата
Какво ще рече интересни?