Тръмп трети мандат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Трети мандат на Тръмп

да
5
15%
не
26
79%
не знам
2
6%

Общо гласове : 33
големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Тръмп трети мандат?

Мнение от BMW_POWER » 07 Мар 2026, 16:39

Exclusive89 написа:...56-годишният Моджтаба Хаменей, е изградил чрез подставени лица глобална империя от недвижими имоти на стойност над 115 милиона евро, финансирана от приходи от петрол...

Тоя е такъв стотинкаджия, че да вземе да се зарови някъде дълбоко в пясъка. Баце изтегли кеш 30 милиона евро само за един удар от магистрала Хемус :dunno: Като цяло само от Хемус се говори, че са откраднали над 750 милиона евро.

Та тая арабела с някакви си 115 милиона :mhihi: :mhihi: :mhihi:
(не го оправдавам, ама на фона на нашите е меко казано голтак)
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Мар 2026, 17:24

Ти пък Тома Неверни , как може да не вярваш на такива факти ? Пише си черно на бяло че новия Аятолах имал "глобална империя" от 2 вили и 2 хотела... :mhihi:
То тука само един от държавна заплата спестил толкова за японски хотел със водопад , що мислите че оня персиец няма спестявания да си купи хотел ??!!
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 07 Мар 2026, 17:38

Вярвам, просто сумите са смешни.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Мар 2026, 18:58

Данчо, стига сте ги наричали персийци тези крадци и измамници. Те НЕНАВИЖДАТ Персия, сменят знамето след революцията, опитват се да подменят историята, слагат 22 пъти надписа Аллах е велик макар и ситно за да не може да бъде изгорено на протести(бъдещи, сякаш са знаели боклуците)без да се оскверни името на Бог, неслучайно на протести излизат със старите символи на знамето си, лъва и Слънцето, а не с това петно в средата както го наричат тези имащи се за персийци. Техните бащи са искали равенство в Иран защото в столицата елита е живеел като буржоазията в Париж, а в провинцията са умирали от глад. Шахът не е бил светец, но е нямал нищо общо с тези. Неговата грешка е била, че е подценил социалното неравенство и е разкарал опозицията в лицето на кимуняги и либерали, но е подценил религията. И то не толкова самата религия защото в началото тя не е била врага му. Просто недоволните е нямало къде другаде да се събират и са го правили в джамиите. Когато са били празнували 2500 години Персия в началото на 70-те е било най-скъпото парти в историята. Тоя шах е получил абсолютната власт не без благоволението на ЦРУ и на Великобритания, които в началото на 50-те свалят от власт демократично избран президент, който е искал да национализира петрола :idea: :idea: :idea: и реално тоя шах става нещо техен васал. Тия паразити ползват това като искра за всичко последвало. Ето, вижте шаха, той е западна марионетка и не е персиец, давайте да го сваляме, ние сме истинските родолюбци. Аятолахът е стоял в Париж и от там е сеел пропаганда. Да не мислиш, че предлагал шериат, забрадки или ислямска революция??? Не, не, не, нищо такова. Просто е обещавал безплатен ток, вода и забележи Данчо, ДЕМОКРАЦИЯ! На негова страна застават интелектуалци, студенти и дори МАРКСИСТИ, въпреки обещанията на Аятолаха за демокрация. Смятай колко не са искали шаха. Мислели са си, че ще свалят краля, но са се съюзили с дявола, буквално! Този човек е изверг и никой народ не е заслужавал това, което е последвало. Веднага с идването си нарежда екзекуции на същите тези свои "съюзници". И останалото е история, на който му се чете, има изкуствен интелект, има източници, нека чете. Ама да ми пишете персийци за тези фанатизирани самозванци просто не е коректно, да не говорим за исторически издържано. Баш персийците там са ненавиждани от властта и доколкото знам имат 1 място в парламента, което реално за пред света, но няма абсолютно никаква власт или дума.
Та четете ги тия неща, това е горд народ, ама властта им няма нищо общо с персийци. Много напред интелектуално и духовно са били, все пак са модернизирали шаха(играта)и са я превърнали в това, което е до днес. Казвам модернизирали защото реално тръгва от Индия, макар и под малко по-различна форма, затова на много места е прието персийците да са измислили шаха.

П.п: Смаян съм от системата им за охлаждане на храна, която са измислили още не знам си кога и която система за охлаждане се ползва за някои неща и до ден днешен. :bowdown: Много е дълго да го обясня, ако на някой му е интересно да порови и това.
Последна промяна Top Gun Maverick на 07 Мар 2026, 19:38, променена общо 2 пъти
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 07 Мар 2026, 19:34

steeN написа:Шах с пешката. Да не би да има връзка с това, че чебурашките си крият кинтите там или просто се опитват да излязат от кашата, която забъркаха по някакъв начин, който да изкарат приемлив? :mrgreen:
Каквото и да е, руснаците определено хвърлиха иранците под автобуса.
.

Това решение според мен няма много общо с разговора с Путин. Те са си го обсъждали така или иначе на джедайския съвет. Но нека си направи малко ПР човекът, няма лошо… може да е тазгодишният претендент за Нобел на мира :ok:

Иранският посланик в БГ също е казал, че никакви планове не е имало и няма са има да удрят нещо в БГ…
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 07 Мар 2026, 19:54

Аз не мога да си обясня, защо САЩ и Израел не нападнаха Иран по време на протестите в началото на 2026?
I love the sound of V8 in the morning...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 07 Мар 2026, 19:58

П.п: Смаян съм от системата им за охлаждане на храна, която са измислили още не знам си кога и която система за охлаждане се ползва за някои неща и до ден днешен. :bowdown: Много е дълго да го обясня, ако на някой му е интересно да порови и това.
Ако става въпрос за тия прозорци с дупките къде въздуха се охлажда като става течение , това си е арабска хитрост . Не знам дали точно е няккаво изобретине на персите :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 07 Мар 2026, 20:09

msi200 написа:Аз не мога да си обясня, защо САЩ и Израел не нападнаха Иран по време на протестите в началото на 2026?

Искаше му се на Тръмп, но нямаше достатъчно огнева мощ концентрирана в района. Операцията започна, когато генералите са преценили, че е възможна.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 07 Мар 2026, 20:13

Искаше му се на Тръмп, но нямаше достатъчно огнева мощ концентрирана в района

Парадокса е че сега има огнева мощ , но вече не му се иска ... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 07 Мар 2026, 20:18

enigma написа:
steeN написа:Шах с пешката. Да не би да има връзка с това, че чебурашките си крият кинтите там или просто се опитват да излязат от кашата, която забъркаха по някакъв начин, който да изкарат приемлив? :mrgreen:
Каквото и да е, руснаците определено хвърлиха иранците под автобуса.
.

Това решение според мен няма много общо с разговора с Путин. Те са си го обсъждали така или иначе на джедайския съвет. Но нека си направи малко ПР човекът, няма лошо… може да е тазгодишният претендент за Нобел на мира :ok:

Иранският посланик в БГ също е казал, че никакви планове не е имало и няма са има да удрят нещо в БГ…

Успехът има много бащи

Изображение

Колко да не му се иска? Притеснителното, че започва да му харесва... не че не беше очаквано де. Апропо, забелязвам, че зачезнаха постовете "удряй ги бай Тръмп" нещо.
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Мар 2026, 20:28

Jordana написа:
Ако става въпрос за тия прозорци с дупките къде въздуха се охлажда като става течение , това си е арабска хитрост . Не знам дали точно е няккаво изобретине на персите :dunno:

Не само. Там вечер замразявали лед в пустинята и го слагали в едни специални отделения от по 5000 кубични метра ли беше, които отделения са като конус над земята, изработени от някакъв материал, който служел като супер изолатор от жегата. Някаква смеска между пясък и глина, пепел и вар, козя вълна и...белтъци от яйца. :shock: Това нещо държало горе в конуса на екстремни жеги, но тайната си е долу. Този конус служел като естествен радиатор и отвеждал топлия въздух нагоре, а долу в големите помещения се слагал леда. Тоя лед си го произвеждали на място, с помощта на тия "кладенци" вече за които ти говориш, които носят студена вода от планината. И докато околните държави и армии страдали от болести и развалена храна, персите си ядяли и някакви сладка там не запомних какви, предхождащи сладоледа или нещо такова.
И тая система с кладенците не е арабска, има доказателства за нея от времето на Кир Велики, 1000 година преди Христа. Просто арабите като идват там 7-ми век и в виждат са изумени и като много други неща си я присвояват. Разпространяват я дори до Испания и затова идва объркването драги ми Данчо.
Последна промяна Top Gun Maverick на 07 Мар 2026, 20:33, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 07 Мар 2026, 20:31

steeN написа:Колко да не му се иска? Притеснителното, че започва да му харесва... не че не беше очаквано де. Апропо, забелязвам, че зачезнаха постовете "удряй ги бай Тръмп" нещо.

Аз вече съм на мнение, че добре, че се появи Тръмп! Не стига, че не му пука, ами и ще еманципира Европа до такова ниво,
че никоя вмирисана подчовешка гнус няма да си помисли да я нападне в близките десетилетия :bowdown:
И ще излезе какво, че Тръмп е най-голямото добро случвало се през последните години, колкото и безумно да звучи!
Ама време беше някой от неговия ранг да им каже на тукашните педеруги, че например ядрената енергия не е нещо лошо,
че да имаш модерна армия е жизненоважно и т.н. :bowdown:
Отделно, такива вмирисани диктаторчета ще се замислят в бъдеще. Колко вече заминаха? :ok:

----

За колегите русофили, обичащи сляпо всеки масов убиец, тиранин, дикатор и прочее гад, която е в съюз с вмирисаната руZZка сган.
Явно ви харесват убийства на жени с камъни и подобни?
Или нямате нищо против руZZките свине да нападат суверенна държава, да избиват хиляди невинни,
да заличат хиляди села и стотици градове, но е проблем, когато някой реши да обяви война на терора?
Що? Комплексираният Путлер и пияната му вмирисана пасмина що не ги хейтите? Или щото "При бай Тошо беше по-добре"?
И вие ли сте от тия, дето искат да не работят и да са от по-равните?

Колкото до мен, ще се радвам ако цялата подобна гнус бъде заличена от Земята и заживеем на малко по-добро място, да!
И някой ден и това ще стане. Щото колкото и невероятно да ви звучи, макар да живеете в демокрации, включително модераторът,
няма по-добро измислено до момента. Иначе щяхте да сте във външния кенеф на Европа, в Северна Корея и т.н. Ама не сте. Нито някога сте искали да сте.
И така.

Тоя път човекоподобните не познаха. Ето ви сводката от X. САЩ нон-стоп ги бомбят тия примати с B-2 Spirit, B-1 Lancer и B-52 Stratofortress :bowdown:

https://x.com/i/status/2030294462073831867
https://x.com/i/status/2030287810352357763
https://x.com/i/status/2030286638283202911
https://x.com/i/status/2030298183113306248
https://x.com/i/status/2030279080327680183

И като сте се надъхали, че Иран били нацелили произволен танкер, проверете колко танкера от сенчестия флот на вмирисаните са задържани и т.н.
Включително украинците ги целят чак в Средиземно море :ok:

US reports 43 Iranian ships damaged in massive strikes
More than 3,000 targets have been struck in Iran during the first week of Operation Epic Fury, with 43 Iranian warships damaged or destroyed, according to US Central Command.
The losses include major vessels from Iran's navy and IRGC fleet, severely weakening Tehran's conventional naval power in the Persian Gulf and beyond. Officials say the Iranian navy is now "largely neutralized," with strikes continuing on missile sites, command centers, and remaining assets.
The count of 43 includes ships hit but not fully sunk, up from earlier figures of over 30 destroyed. Iran has not confirmed the extent of the losses and continues missile attacks on US and allied positions.
The operation shows no signs of slowing.

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 07 Мар 2026, 20:42

Абе оставете поне една здрава къща с балкон , където ще стои Тръмпона на парада на победата !!!Трябва да му вдигат отделна трибуна от дъски , ако продължавате с тия темпове да чупите всичко .... :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 07 Мар 2026, 20:50

enigma написа:
msi200 написа:Аз не мога да си обясня, защо САЩ и Израел не нападнаха Иран по време на протестите в началото на 2026?

Искаше му се на Тръмп, но нямаше достатъчно огнева мощ концентрирана в района. Операцията започна, когато генералите са преценили, че е възможна.

Ами като проспаха момента, сега ако искат да сменят властта или ще трябва да разчитат на местната опозиция(които пострадаха от протеста), или външна армия да влиза сухопътно.
Без ботуши на терен смяна на властта е трудна работа.
I love the sound of V8 in the morning...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 07 Мар 2026, 23:42

Когато подчовеците си мислят, че само те могат да бомбят каквото им падне в околните държави :ok:

https://x.com/i/status/2030375896482517102
https://x.com/i/status/2030364699229893070
https://x.com/i/status/2030366153504137540
https://x.com/i/status/2030360698245583358
https://x.com/i/status/2030363668580286871

Подчовеците са ударили една най-високите жилищни сгради в Дубай.
Тия са точно като вмирисаните. Като не могат друго, бой по цивилните :censored:

UAE, Dubai, and Saudi Arabia are reportedly considering freezing all Iranian assets.
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата