Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
Re: Войната започна ...
BMW_POWER написа:enigma написа:Jordana написа:Натовците ще са по добре ..вервай ми
Със сигурност. Да си чувал за американска затлачена километрична опашка по време на офанзива в Ирак ? Че и всичко се доставя отвъд океана...
Енигма, при цялото ми уважение, това е най-голямата дивотия, която си написал във форума. Ако не си съгласен с мен, ще те "вътря" с една бутилка уиски и ще ти обясня
Давай, аз не претендирам да съм експерт по логистиката. Чакам някой да ми обясни.
Бутилката за тебе винаги

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
enigma написа:BMW_POWER написа:enigma написа:Jordana написа:Натовците ще са по добре ..вервай ми
Със сигурност. Да си чувал за американска затлачена километрична опашка по време на офанзива в Ирак ? Че и всичко се доставя отвъд океана...
Енигма, при цялото ми уважение, това е най-голямата дивотия, която си написал във форума. Ако не си съгласен с мен, ще те "вътря" с една бутилка уиски и ще ти обясня
Давай, аз не претендирам да съм експерт по логистиката. Чакам някой да ми обясни.
Бутилката за тебе винаги. Само кажи откъде да я поръчам онлайн и отива още днес.
В пустинята пътища няма. Няма и украински чернозем, няма гори и трудно можеш да скриеш ....
Сещаш се нататък

Е да ама и в пустинята се затъва, и може да ти свършат горивото и запасите. И условията в пустинята са не по-малко опасни.
Реална история от 2003, можеш да си я преведеш с гугъл - https://www.csmonitor.com/2003/0324/p12s01-woiq.html Игнорирай идеологическата част, за логистика говорим. Не искам да обидя никого...
Тука по-рано постнах анализ от специалист за проблема с гумите на руснаците... не са правили поддръжка на машините по някакви причини (корупция?) и бордовете се скапват.
Ето го пак - https://twitter.com/TrentTelenko/status ... 5250002944
Та бутилката както казах я имаш във всеки случай, само ми прати инфо
Реална история от 2003, можеш да си я преведеш с гугъл - https://www.csmonitor.com/2003/0324/p12s01-woiq.html Игнорирай идеологическата част, за логистика говорим. Не искам да обидя никого...
Тука по-рано постнах анализ от специалист за проблема с гумите на руснаците... не са правили поддръжка на машините по някакви причини (корупция?) и бордовете се скапват.

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
enigma написа:Е да ама и в пустинята се затъва, и може да ти свършат горивото и запасите. И условията в пустинята са не по-малко опасни.
Ти досега това ли прави

Не искам да се карам с никой, но пропагандата, че руснаците са тъпи и им свършва бензина, и сега ще умрат от студ в Украйна е меко казано смешна! Това ми е малко като да ми кажат, че китайците ги е хванала клаустрофобия и ще измрат от пристъпи на паника...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
Енигма, в пустинята имаш избор. 10м или 10км вляво или вдясно. Натоварен камион в калта е детска играчка за всеки противник. Атаката на Витман при Виле Бокаж е невъзможна в пустинята. Там танкове не можеш да скриеш. "Светят" като новогодишна елха вечер и А-10 ги отварят като консерви. В гората е малко по-различно.
Ще изпием уискито като минеш насам, живот и здраве
Ще изпием уискито като минеш насам, живот и здраве

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Е той какво да дири в Канада като е в швейцария ? Най много да отнесе 2-3 мсиии в украйна така като се отворил прозореца.. 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Eliyan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70 3.0D LCI
- Мечтае да кара: M550D
zAcK написа:Jordana написа:Който не е ходил казарма да не пише в темата за войната ...някака си редно е така да бъде
Който е ходил в казарма, особено кашик, автоматично става военен експерткойто издържа със седмици на -20 и може да подкара танк с разтопен сняг, вместо нафта
Владее всички сили, включително и на полеви термоядрен синтез и т.н.
Но не е само товаРазбира от финанси и икономика. ФалирВа европейски съюзи за закуска, а за обяд разработва секретни технологии с подръчни материали. Да не казвам какво прави като има ТНТМ
![]()

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Някой спомена руснаците и WWII. То хубаво, ама с цената на какво?
Бройката на загубените танкове и самолети е повече от внушителна.
Ако смятат да го докарат до същия резултат, вероятно самите руснаци ще запалят Кремъл
Но както казахме, там никога не се ценил човешкия живот, дори руски да е. Какво остава за този на останалите
Върнах

Ако смятат да го докарат до същия резултат, вероятно самите руснаци ще запалят Кремъл

Но както казахме, там никога не се ценил човешкия живот, дори руски да е. Какво остава за този на останалите

Eliyan написа:Колега драснах ти едно ЛС, дали може когато имаш време да видиш за какво те търся ?
Благодаря ти!
Върнах

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
zAcK написа:Някой спомена руснаците и WWII. То хубаво, ама с цената на какво?Бройката на загубените танкове и самолети е повече от внушителна.
Eliyan написа:Колега драснах ти едно ЛС, дали може когато имаш време да видиш за какво те търся ?
Благодаря ти!
Върнах![]()
Мисля, че аз споменах ВСВ. Тогава хитлеровата войска е била нещо страшно: брилятни военни стратези, превъзхождаща времето си техника и са имали момента на изненадата. В старта на операция "Барбароса" руснаците са били по-разпасани от всякога... Какво се случва! Сталин изнася заводите на изток с влакови композиции и увеличава производството 10 пъти! За броени месеци руските инженери проектират нов тип мобилна артилерия, огнестрелни оръжия и доработват новия танк Т-34. В импровизираните военни заводи, поточните линии започват да изкарват по 800 танка на месец... истината относно 1945г е, че военна мощ с която Сталин е разполагал така или иначе щеше да вземе Европа, без или със САЩ.
Днес трябва да вярваме, че същият този народ му свършва бензина в Украйна и може да измръзнат от студ

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
Дано се приберат у дома живи и те... не пожелавам на никого такива условия.
Игор Конашенков днес е признал, че са пратили наборници в Украйна.
Путин до вчера лъга, че били само професионални военни. За какво ли друго лъже?
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
За всичко лъже. Добре, че са тука лапнишарани да го защитават.enigma написа:Дано се приберат у дома живи и те... не пожелавам на никого такива условия.
Преди седмица бях пуснал пленени руснаци обясняват, че даже не да знаели къде ги пращат, тука у форума веднага прозряха истината - актьори.
Последна промяна bioz на 09 Мар 2022, 22:44, променена общо 2 пъти
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
TNT написа:https://www.bloombergtv.bg/a/8-novini-ot-sveta/104175-ruskite-it-spetsialisti-byagat-ot-bezdnata-kam-koyato-leti-rusiya
Ще пребъде новата технологична сила на света
А всичко беше толкова хубаво през 1945г... днес какво се случва няма никакво значение

https://www.capital.bg/politika_i_ikono ... _otnovo_e/
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Сенилният старец:
"Ukraine will be never left alone"
"Ukraine will be never left alone"
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Това с -20 и замръзването нещо не ми се вярва.
Оня ден гледах един пич в тубата, който тества някакви спални чували и спа на брега на някакво езеро при (ако не се лъжа) -30. Ако тоя джендър го може, някак силно ме съмнява, че руснаците ще бъдат оставени да измръзнат и да зае*ат танк, дето струва 5 торби с пари
Оня ден гледах един пич в тубата, който тества някакви спални чували и спа на брега на някакво езеро при (ако не се лъжа) -30. Ако тоя джендър го може, някак силно ме съмнява, че руснаците ще бъдат оставени да измръзнат и да зае*ат танк, дето струва 5 торби с пари