Киномания
Модератор: Общи модератори
Re: Киномания
empar написа:b_u_b_o написа:имахме тема и за книги ама тя нещо стремглаво потъна
Както каза Крум - не се пие! Може и от кетото да е!![]()
![]()
Мда, така е. Виното е било задължителна част от живота на хората хиляди години и затова е имало прогрес. Днес нещата са различни.
Не знам, колко от вас са фенове на долното. Танковата тема в киното. Гледах "Fury" (2014г) и .... типично по американски. Дойдоха добрите, оправиха германците, оправиха германките и ... спечелиха войната.

После дойде и "Т-34" (2018г). Пак германците не бяха изкарани много в час. Но поне екшънът беше малко повече. Или поне така си мисля

С нетърпение чаках немския отговор. "The Tank" (2025г). "Тигърът" си е един от най-добрите танкове на ВСВ и честно казано, имах големи очаквания. Голямо разочарование. Гледах го вчера и ... нещо ми звучеше много познато. Днес ми "светна" какво. Филмът е бледа (или съкратена) имитация на "Apocalypse Now".
Тук не слагам "Белый Тигр" (2012г), който е фантастичен, но се оказа и не съвсем такъв.

Е, не слагам и "Sahara" (1995г). Той поне не е толква фантастичен и става за гледане.

Руснаците имат доста филми по въпроса, но повечето от тях са стари. Пуснах си "Sahara" (1943г) с Хъмфри Богарт, ама върви с много прекъсвания.

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Най-накрая имах неработен уикенд и се отлежах/отспах за да презаредя батериите, та изгледах доста неща...с една дума Нетфликс бълва боза след боза, сериозно се замислям да си спра абонамента там

Боза, много лесно предвидим и посредствен. 5/10

Toва даже не знам как да го коментирам
....може би не съм дорасъл умствено да схвана идеята на режисьора. 2/10
Landman е супер як сериал обаче
Последно предложения също изглежда интересен

Боза, много лесно предвидим и посредствен. 5/10
Toва даже не знам как да го коментирам
....може би не съм дорасъл умствено да схвана идеята на режисьора. 2/10Landman е супер як сериал обаче
Последно предложения също изглежда интересен
BMW_POWER написа:empar написа:b_u_b_o написа:имахме тема и за книги ама тя нещо стремглаво потъна
Както каза Крум - не се пие! Може и от кетото да е!![]()
![]()
Мда, така е. Виното е било задължителна част от живота на хората хиляди години и затова е имало прогрес. Днес нещата са различни.
Не знам, колко от вас са фенове на долното. Танковата тема в киното. Гледах "Fury" (2014г) и .... типично по американски. Дойдоха добрите, оправиха германците, оправиха германките и ... спечелиха войната.
......
Белият Тигър направо си е пророчески.
Даже последните 3 години редовно го използвам като илюстрация за причините за войната в Украйна и 'какво искат руснаците'. Уви, дори след подробно обяснение на последната сцена, хората(основно млади, западно ориентирани) пак не го разбират.
Мисля, че си пропуснал най-великия от всички.
The Beast(Звярът) - https://m.imdb.com/title/tt0094716/
Аз лично не съм фен на холивудските или михалковите хиперболи.
Висиш по цял ден и нощ в горещата/ледената консерва, докато отвън постоянно те дебнат....нещото иска постоянен ремонт и поддръжка...и от време на време стреляш по нещо което дори не виждаш...