Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от Bogat-Beden » 29 Окт 2021, 22:13

vladobate написа:
Bogat-Beden написа:
TNT написа:Щом си го карал два пъти, да беше отишъл да се тестваш. Щяха да ти дадат за година. Сега ваксина.

Aма ми се скарА, като нЕква даскалка в предучилищна, май ти пиеш сок от филм ;)
Няма си туря ваксина, г-н колега, вече има случаи на хора с ампутации от тромбове, предизвикани от ваксина, ама сега ще искаш статия от масмедиите или? Пожелавам на всички в тая тема здраве и да нямаме нужда от системата, било то здравна, било то май и в чисто човешки план помощ от сънародник ;)

Изчакай малко , ще приемат валидиране с тест за антитела ама поне да разбереш какъв точно и действай .

тенкс :bchug:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 29 Окт 2021, 22:48

Bogat-Beden написа:
TNT написа:Щом си го карал два пъти, да беше отишъл да се тестваш. Щяха да ти дадат за година. Сега ваксина.

Aма ми се скарА, като нЕква даскалка в предучилищна, май ти пиеш сок от филм ;)
Няма си туря ваксина, г-н колега, вече има случаи на хора с ампутации от тромбове, предизвикани от ваксина, ама сега ще искаш статия от масмедиите или? Пожелавам на всички в тая тема здраве и да нямаме нужда от системата, било то здравна, било то май и в чисто човешки план помощ от сънародник ;)
Лошото е ,че с тия зелени простотии целта им е да накарат хората които не са се ваксинирали или преболедували да се ваксинират. Щото иначе без валидна трябва да си вадиш сертификат през два/три дена ....

Sent from my M2007J17G using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 30 Окт 2021, 1:36

https://www.nbcnews.com/health/health-n ... s-rcna3933

В заглавието на темата да се допълни ''... за четвърти път?''
Последна промяна FaceOff на 30 Окт 2021, 11:45, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 30 Окт 2021, 10:03

За феновете на правилното решение на министъра да кажа:
Пет дни след като чаках на опашка за бърз тест съм с температура и положителен тест, направен в домашни условия. Ако не бяха тези мерки, със сигурност нямаше да съм болен. Сега освен аз, очаквам и още трима болни покрай мен.
До сега не бях боледувал

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 30 Окт 2021, 10:14

STEVAL написа:За феновете на правилното решение на министъра да кажа:
Пет дни след като чаках на опашка за бърз тест съм с температура и положителен тест, направен в домашни условия. Ако не бяха тези мерки, със сигурност нямаше да съм болен. Сега освен аз, очаквам и още трима болни покрай мен.
До сега не бях боледувал

Искаш да кажеш,че единственият ти контакт с хора досега е бил с тези на опашката за тест? :shock: или тестовете са заразени?!? :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 30 Окт 2021, 10:54

Единствения ми контакт с непознати хора е бил с тези на опашката.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 30 Окт 2021, 10:56

Ваксиниран ли си

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Окт 2021, 11:06

STEVAL написа:За феновете на правилното решение на министъра да кажа:
До сега не бях боледувал

Колега, дано всичко да е наред и да мине леко и без някакви грижи.
Но само да допълня, АКО на подобни опашки се спазват дистанция, маски и тн , мисля че няма как да стане заразяване там.
Това, което гледам по снимки за такива опашки е едно струпване, хора без маски и никакви мерки за безопасност.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 30 Окт 2021, 11:29

Сега като стане и студено, ще бъде идеална комбинация на кучия студ, без да се движиш за час да се редиш - директно да си се разболееш.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 30 Окт 2021, 13:29

Много ми е забавно едно нещо. Всеки ден хвърлям бърз поглед на новините сутрин като дойда на работа и наблюдавам следното.

Като почна да се дига % на положителните проби и почнаха да правят и по много тестове, преди правеха по 20 000, сега правят по 50 000 на ден.

Заглавието е гръмко много ясно - "Отново висок брой новозаразени", а те правят по 50 000+ теста.

От 10-на дена % на положителните проби почна да пада и днес вече е под 10(преди 2 седмици се въртеше около 20).
Реално обстановката се подобрява, никой обаче не го казва това, затвориха всичко с тия сертификати и т.н. :conf:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M57, N52, S65

Мнение от tintirimintiri » 30 Окт 2021, 13:50

Искат ваксини, кое не е ясно вече :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 30 Окт 2021, 14:22

Kroki написа:Много ми е забавно едно нещо. Всеки ден хвърлям бърз поглед на новините сутрин като дойда на работа и наблюдавам следното.

Като почна да се дига % на положителните проби и почнаха да правят и по много тестове, преди правеха по 20 000, сега правят по 50 000 на ден.

Заглавието е гръмко много ясно - "Отново висок брой ново-заразени", а те правят по 50 000+ теста.

От 10-на дена % на положителните проби започна да пада и днес вече е под 10 (преди 2 седмици се въртеше около 20).
Реално обстановката се подобрява, никой обаче не го казва това, затвориха всичко с тия сертификати и т.н. :conf:

Това е любимото им поведение! Все пак е важно кое им изнася повече! И преди го 'играеха' с представяне не неважната информация, за сметка на реалното положение на нещата!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 30 Окт 2021, 14:33

Kroki написа:Много ми е забавно едно нещо. Всеки ден хвърлям бърз поглед на новините сутрин като дойда на работа и наблюдавам следното.

Заглавието е гръмко много ясно - "Отново висок брой новозаразени", а те правят по 50 000+ теста.

От 10-на дена % на положителните проби почна да пада и днес вече е под 10(преди 2 седмици се въртеше около 20).

Естествено че ще правят повече тестове, нали един тест ти дава зелен сертификат за определено време, същото беше и лятото за гърция. С повечето хора се се вдигат и болните /влизат и тези дето го карат безсимптомно/. То затова логиката е да гледаш, хора в интензивно и умряли, ако те се вдигат лошо...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 30 Окт 2021, 15:45

bioz написа:Ваксиниран ли си

Не, не съм намирал за необходимо да слагам ваксина.

Е.Димитров написа:...
Но само да допълня, АКО на подобни опашки се спазват дистанция, маски и тн , мисля че няма как да стане заразяване там.
Това, което гледам по снимки за такива опашки е едно струпване, хора без маски и никакви мерки за безопасност.

На самата опашка съм стоял на разстояние, но вътре в лабораторията вече няма избор.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 30 Окт 2021, 15:47

Кое се подобрява, че са пълни болниците ли?
Дано не свърши кислорода, че после ще се почне...ама що няма кислород, кой е виновен :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата