Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
vladobate написа:Bogat-Beden написа:Aма ми се скарА, като нЕква даскалка в предучилищна, май ти пиеш сок от филмTNT написа:Щом си го карал два пъти, да беше отишъл да се тестваш. Щяха да ти дадат за година. Сега ваксина.
Няма си туря ваксина, г-н колега, вече има случаи на хора с ампутации от тромбове, предизвикани от ваксина, ама сега ще искаш статия от масмедиите или? Пожелавам на всички в тая тема здраве и да нямаме нужда от системата, било то здравна, било то май и в чисто човешки план помощ от сънародник
Изчакай малко , ще приемат валидиране с тест за антитела ама поне да разбереш какъв точно и действай .
тенкс

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Лошото е ,че с тия зелени простотии целта им е да накарат хората които не са се ваксинирали или преболедували да се ваксинират. Щото иначе без валидна трябва да си вадиш сертификат през два/три дена ....Bogat-Beden написа:Aма ми се скарА, като нЕква даскалка в предучилищна, май ти пиеш сок от филмTNT написа:Щом си го карал два пъти, да беше отишъл да се тестваш. Щяха да ти дадат за година. Сега ваксина.
Няма си туря ваксина, г-н колега, вече има случаи на хора с ампутации от тромбове, предизвикани от ваксина, ама сега ще искаш статия от масмедиите или? Пожелавам на всички в тая тема здраве и да нямаме нужда от системата, било то здравна, било то май и в чисто човешки план помощ от сънародник
Sent from my M2007J17G using Tapatalk
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
https://www.nbcnews.com/health/health-n ... s-rcna3933
В заглавието на темата да се допълни ''... за четвърти път?''
В заглавието на темата да се допълни ''... за четвърти път?''

Последна промяна FaceOff на 30 Окт 2021, 11:45, променена общо 1 път
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
За феновете на правилното решение на министъра да кажа:
Пет дни след като чаках на опашка за бърз тест съм с температура и положителен тест, направен в домашни условия. Ако не бяха тези мерки, със сигурност нямаше да съм болен. Сега освен аз, очаквам и още трима болни покрай мен.
До сега не бях боледувал
Пет дни след като чаках на опашка за бърз тест съм с температура и положителен тест, направен в домашни условия. Ако не бяха тези мерки, със сигурност нямаше да съм болен. Сега освен аз, очаквам и още трима болни покрай мен.
До сега не бях боледувал
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
STEVAL написа:За феновете на правилното решение на министъра да кажа:
До сега не бях боледувал
Искаш да кажеш,че единственият ти контакт с хора досега е бил с тези на опашката за тест?

- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Единствения ми контакт с непознати хора е бил с тези на опашката.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
STEVAL написа:За феновете на правилното решение на министъра да кажа:
До сега не бях боледувал
Колега, дано всичко да е наред и да мине леко и без някакви грижи.
Но само да допълня, АКО на подобни опашки се спазват дистанция, маски и тн , мисля че няма как да стане заразяване там.
Това, което гледам по снимки за такива опашки е едно струпване, хора без маски и никакви мерки за безопасност.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Сега като стане и студено, ще бъде идеална комбинация на кучия студ, без да се движиш за час да се редиш - директно да си се разболееш.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Много ми е забавно едно нещо. Всеки ден хвърлям бърз поглед на новините сутрин като дойда на работа и наблюдавам следното.
Като почна да се дига % на положителните проби и почнаха да правят и по много тестове, преди правеха по 20 000, сега правят по 50 000 на ден.
Заглавието е гръмко много ясно - "Отново висок брой новозаразени", а те правят по 50 000+ теста.
От 10-на дена % на положителните проби почна да пада и днес вече е под 10(преди 2 седмици се въртеше около 20).
Реално обстановката се подобрява, никой обаче не го казва това, затвориха всичко с тия сертификати и т.н.
Като почна да се дига % на положителните проби и почнаха да правят и по много тестове, преди правеха по 20 000, сега правят по 50 000 на ден.
Заглавието е гръмко много ясно - "Отново висок брой новозаразени", а те правят по 50 000+ теста.
От 10-на дена % на положителните проби почна да пада и днес вече е под 10(преди 2 седмици се въртеше около 20).
Реално обстановката се подобрява, никой обаче не го казва това, затвориха всичко с тия сертификати и т.н.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- tintirimintiri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M57, N52, S65
Искат ваксини, кое не е ясно вече 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Kroki написа:Много ми е забавно едно нещо. Всеки ден хвърлям бърз поглед на новините сутрин като дойда на работа и наблюдавам следното.
Заглавието е гръмко много ясно - "Отново висок брой ново-заразени", а те правят по 50 000+ теста.
От 10-на дена % на положителните проби започна да пада и днес вече е под 10 (преди 2 седмици се въртеше около 20).
Това е любимото им поведение! Все пак е важно кое им изнася повече! И преди го 'играеха' с представяне не неважната информация, за сметка на реалното положение на нещата!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Kroki написа:Много ми е забавно едно нещо. Всеки ден хвърлям бърз поглед на новините сутрин като дойда на работа и наблюдавам следното.
Естествено че ще правят повече тестове, нали един тест ти дава зелен сертификат за определено време, същото беше и лятото за гърция. С повечето хора се се вдигат и болните /влизат и тези дето го карат безсимптомно/. То затова логиката е да гледаш, хора в интензивно и умряли, ако те се вдигат лошо...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
bioz написа:Ваксиниран ли си
Не, не съм намирал за необходимо да слагам ваксина.
Е.Димитров написа:...
Но само да допълня, АКО на подобни опашки се спазват дистанция, маски и тн , мисля че няма как да стане заразяване там.
Това, което гледам по снимки за такива опашки е едно струпване, хора без маски и никакви мерки за безопасност.
На самата опашка съм стоял на разстояние, но вътре в лабораторията вече няма избор.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Кое се подобрява, че са пълни болниците ли?
Дано не свърши кислорода, че после ще се почне...ама що няма кислород, кой е виновен
Дано не свърши кислорода, че после ще се почне...ама що няма кислород, кой е виновен