Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от kiko » 29 Окт 2021, 13:21

sub_eleven написа:Аз със сигурност ако ме сгащят някъде проверяващи от РЗИ с полиция, ще настоявам първо да ми покажат своите сертификати. Ако си ги покажат, в суматохата мисля да им бягам, че актът е 1000лв. А лошото е, че има и акт за фирмата/учреждението, което те е допуснало. Той май беше 3 или 5 хиляди лева.
Все още съм достатъчно атлетичен да избягам на повечето хора, а за който успее да ме настигне, ще има някое бързо джудо хвърляне и продължавам... Какво, ще ме застрелят докато бягам ли? Нищо не могат да ми направят.

Днес за малко се разминах с проверка в един обект. Малко след като съм си тръгнал от служебно посещение, са дошли. Като цяло ще пускам бързи тестове, но не бях съобразил днес, че ще ми трябва за там.

Най лошите болести които ни тормозят от 100г насам сигурно са инфаркт,инсулт и тн.А най големите причинители на тях са напрежение,стрес. Защо си го причинявате това зорлем?Гледам ги и в нашия офис половината са паника,сертификати,кой кога боледувал кой кога си е правил тест,други и те революционери ще стават....защо??Живота е кратък да си го утежнявам с глупости.Даже и да нямам грам антитела от ваксината,в момента съм доста по спокоен заради нея и си жиевя живота...а не да влизам във филми като Рамбо първа кръв :mhihi:
Последна промяна kiko на 29 Окт 2021, 13:56, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 29 Окт 2021, 13:26

Ти май хич не четеш темата. Спокойно се живее от Рамбо-нинджите, биещи проверяващи. Всички ваксинирани треперят и са балъци-джендъри :mhihi:

П.П. Джудо-хватки, армбари, сетих се за това меме :mhihi:
Изображение
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Окт 2021, 13:41

sub_eleven написа:За държава, която очевидно работи срещу гражданите си(защото работи срещу 80% неваксинирани)аз нямам какво да добавя повече. Това да се каже е достатъчно. В крайна сметка не сме някъде другаде по света и всяка от трите власти, трябва да се съобразява с мнозинството, което е категорично в случая.

Останалите 20% можете да си цъкате с език, това е положението.

Като цяло сме общество, в което 80-90% от хората не желаят да се съобразяват с нищо и никого, и нямат уважение към институции ред и правила.
Някак обаче не успяват да наберат достатъчно смелост и единомислие същите за да изберат някой като Волен за да ни извади от ЕС и и да се кротнем ;)

kiko написа:Защо си го причинявате това зорлем?

Въпрос на нужди

Един иска да е спокоен, друг иска да се чувства като Левски на ковида като избяга на заптиетата от РЗИ в мола :ok:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 29 Окт 2021, 14:00

TNT написа:Ти май хич не четеш темата. Спокойно се живее от Рамбо-нинджите, биещи проверяващи. Всички ваксинирани треперят и са балъци-джендъри :mhihi:

Още не съм избягал или набил някой... Не схващате и когато човек не говори сериозно. Няма никъде да влизам неуреден документално. Беше инцидентно вчера, защото не съобразих.

Иначе някои неща си познал... Че съм си носил маската под носа през цялото време от март 2020-та... И както правилно спомена думата джендер, като излязла от моята уста е. Знаеш ми речника вече. :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 29 Окт 2021, 14:26

TNT написа:Само в темата има няколко човека карали по 1-2-3 пъти

Само така си мислят. То ако всеки със запушен нос, зачервено гърло или покашлял 3 дни беше коронясал, досега цялото население да е преболедувало поне 2 пъти ;)
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48

Мнение от Jorixa » 29 Окт 2021, 15:27

Адски много хора assume-ват че имат ковид, щото покрай цялата пропаганда забравихме че има и други вируси. За тва викат "е то ме повтори" а най вероятно пича е карал 2 пъти грип просто. Приятелката ми например в момента е болна със същите симптоми като на ковид, ама не е ковид.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 29 Окт 2021, 16:49

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Не е за смях де, но ми стана смешно...дано уж е изчезнал тоя....че лошо.

https://www.nature.com/articles/s41423-021-00779-5

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Окт 2021, 17:08

Jorixa написа:Адски много хора assume-ват че имат ковид, щото покрай цялата пропаганда забравихме че има и други вируси. За тва викат "е то ме повтори" а най вероятно пича е карал 2 пъти грип просто. Приятелката ми например в момента е болна със същите симптоми като на ковид, ама не е ковид.

Не отхвърляй и другия шанс да е Ковид, а теста да не го отчита като такъв. Вече няколко познати имам, които правят тестове и са отрицателни, но след няколко дни нов тест показва положително. Особено тия бързите тестове понякога са ала-бала или е в много начален стадий.
И всъщност да, много хора го караха по два пъти със сигурност. Много други пък го караха по толкова и така и не разбраха. Но в много среди се тиражира, че като има леки симптоми, не може да е Ковид, то трябва да си на легло задължително.
:mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 29 Окт 2021, 17:13

МЗ бъзика :mhihi:

Изображение
"Чемодан, вокзал, Москва"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 29 Окт 2021, 17:26

Не са само тестовете. Никога не е имало 100% тестове. А при неправилно взимане на пробата... в половината лаборатории само те почесват по носа. Има и разлика от щамове или тестове, щото от лекари знам... при първата вълна не са имали проблеми с фалшиво отрицателни. 2-3 вълна масово не ги хващаха. Ся тука някой ще каже, щото са си живи и здрави, ама като си стигнал до реанимация не си много здрав.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 29 Окт 2021, 18:08

Top Gun Maverick написа:
Jorixa написа:Адски много хора assume-ват че имат ковид, щото покрай цялата пропаганда забравихме че има и други вируси. За тва викат "е то ме повтори" а най вероятно пича е карал 2 пъти грип просто. Приятелката ми например в момента е болна със същите симптоми като на ковид, ама не е ковид.

Не отхвърляй и другия шанс да е Ковид, а теста да не го отчита като такъв. Вече няколко познати имам, които правят тестове и са отрицателни, но след няколко дни нов тест показва положително. Особено тия бързите тестове понякога са ала-бала или е в много начален стадий.
И всъщност да, много хора го караха по два пъти със сигурност. Много други пък го караха по толкова и така и не разбраха. Но в много среди се тиражира, че като има леки симптоми, не може да е Ковид, то трябва да си на легло задължително.
:mhihi:

+1 ! И верно ли има хора, които все още си мислят, че има хора, които не са 'срещали' вируса все още :shock: ?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Окт 2021, 18:46

TNT написа:Щом си го карал два пъти, да беше отишъл да се тестваш. Щяха да ти дадат за година. Сега ваксина.

Aма ми се скарА, като нЕква даскалка в предучилищна, май ти пиеш сок от филм ;)
Няма си туря ваксина, г-н колега, вече има случаи на хора с ампутации от тромбове, предизвикани от ваксина, ама сега ще искаш статия от масмедиите или? Пожелавам на всички в тая тема здраве и да нямаме нужда от системата, било то здравна, било то май и в чисто човешки план помощ от сънародник ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 29 Окт 2021, 20:39

Сондьора написа::mhihi: :mhihi: :mhihi:
Не е за смях де, но ми стана смешно...дано уж е изчезнал тоя....че лошо.

https://www.nature.com/articles/s41423-021-00779-5

За всеки влак си има пътници и антибиотици.... :ok:
Е може да ги няма у нас,но това е друга бооолна тема.
Миналата година си докарах успешно антибиотици от Турция,Господ здраве да им дава на една десета от цената тук.
Освен цената се оказа,че въпреки рецептата ми не мога да ги взема от никъде.
Намерих ги и в Белгия на цена х10 на нашата разбира се.
Схемата е такава,че ако тия антибиотици не действат имаш 2 варианта или караш втори курс от същият дето го няма или пробваш още 1 щото други няма за това за което ми трябват.
Ако не действат отиваш да копаш,че да не тормозиш тия около тебе след това.
А у нас даже няма от къде да се купят...
Ей затова смъртността е такава у нас... + че открих с какво трябва да се лекувам сигурно след десетият лекар който съм ползвал за 20 години назад. :dunno:
А можеше и да не подействат... ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 29 Окт 2021, 22:09

Bogat-Beden написа:
TNT написа:Щом си го карал два пъти, да беше отишъл да се тестваш. Щяха да ти дадат за година. Сега ваксина.

Aма ми се скарА, като нЕква даскалка в предучилищна, май ти пиеш сок от филм ;)
Няма си туря ваксина, г-н колега, вече има случаи на хора с ампутации от тромбове, предизвикани от ваксина, ама сега ще искаш статия от масмедиите или? Пожелавам на всички в тая тема здраве и да нямаме нужда от системата, било то здравна, било то май и в чисто човешки план помощ от сънародник ;)

Изчакай малко , ще приемат валидиране с тест за антитела ама поне да разбереш какъв точно и действай .

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 29 Окт 2021, 22:09

K_Ilkov написа:Това за паркинга го потвърждавам, жена ми го каза същото, през паркинга няма контрол, само на входа на улицата :mrgreen:
Като всичко у нас проформа ...

Е.Димитров написа:...

А па аз си мисля, че това е просто поредното нещо, за което си намерихме да се разделим и да обясняваме другия колко е тъп …

То си е явно някаква БГ черта щото два синода, комунисти и антикомунисти, две автомобилни федерации , 3 отбора ЦСКА и тн. и тн.
Определено сме по-силни в това да се разделим на отбори до крайности, а не в обединяването ...

Едва ли е БГ патент ама ние сме царе на тва да нахрачим и да се подиграем на различния и човека с друго мнение. Не изключвам и себе си :ok:

В Мега мол и на паркинга проверяват. Затворили са горните и само на долния се паркира и си проверяват

Sent from my M2007J17G using Tapatalk

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата