Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Re: Войната започна ...

Мнение от ildivvy » 09 Мар 2022, 18:52

За изкарването нощем в 'хладилника' веднага 'долагам' :mhihi: :mhihi: ! Стоиш/седиш опрян на възможно най-малко точки до метала, като в точките се иска и малко подлагане на разни допълнителни платнени неща :mhihi: ! В моя случай, можех да сведа точките до само три, за да мога и да дремя вътре... След 10-12ч примерно, в окоп, водата, с която е пълен, е направила около >35см дебела ледена кора :mhihi: :mhihi: По-гадното е с ходенето по нужда... Познайте по коя :mhihi: :mhihi: ? Защото снега отстрани също е около 50-60см... И това си има решение, но...е друга тема! Още едно пояснение - не знам как са по-съвременните танкове, но по-старичките всъщност нямат отопление! Каквото влезе откъм двигателя (когато работи), но то не е много... Лятото, поне по нашите ширини, също не е по-добре! Трудно е да се каже, кой е по-гадния за 'танкизъм' сезон :mhihi: :mhihi: !
Последна промяна ildivvy на 09 Мар 2022, 18:53, променена общо 1 път
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Мар 2022, 18:53

.
Последна промяна Е.Димитров на 10 Мар 2022, 7:57, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 09 Мар 2022, 18:59

Тука във Варна от няколко дена все едно съм във Москва ..пълно е със руско говорящи :shock:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 09 Мар 2022, 19:10

Jordana написа:Тука във Варна от няколко дена все едно съм във Москва ..пълно е със руско говорящи :shock:

Сега тоя над теб ще те пита дали си бил в Москва, за да знаеш, че е пълно с рускоговорящи :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 09 Мар 2022, 19:16

enigma написа:Техниката може да няма проблем на -20, но за хората е лошо.
Ако нямат гориво да се топлят, как ще изкарат войничетата нощем в тия хладилници?

И проблема какво ще се яде също е сериозен :mhihi: https://twitter.com/DimSel007/status/15 ... 3356948480
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 09 Мар 2022, 19:18

Jordana написа:Тука във Варна от няколко дена все едно съм във Москва ..пълно е със руско говорящи :shock:

Няма да се притесняваш, това са украинци. Просто повечето си говорят помежду си на руски незнайно защо... :ok:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 09 Мар 2022, 19:23

По хотелите имало доста украйнци чух. Вчера един чичак с нов голф мина на червено на винса... чудя се ако беше блъснал някой дали застрахователната му компания все още функционира/съществува!?
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 09 Мар 2022, 19:24

Защо на руснаците им се налага да пердашат по блокове и междублоковите пространства :arrow:

https://www.youtube.com/watch?v=s4-zYV_6Tgk
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 09 Мар 2022, 19:27

Grozdanoff написа:
Пак казвам на някои колеги, не искам да забранявам на никой да мрази Русия, ако това поражда позитивни емоции у вас! Не си мислете, че НАТО е някаква военна мощ спрямо Русия, както го рекламират. Точно обратното е: танкове, авиация... военното преимущество е на Русия!

Точно пък това въобще не е вярно ! :|
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 09 Мар 2022, 19:35

Tова наистина не е вярно, ама няма да се стига дотам да си ги мерят... Безсмислено е даже да се обсъжда..

Мале тоя Зеленски колко ми е противен, напомня ми на някои хора от училище или от фирмите, в които съм работел, нула достойнство, не можеш да разчиташ на думите му (отмята се постоянно), интригант, лъжец, безскрупулен, вероломен, всичко, което един човек не трябва да притежава, още по-малко пък мъж! Жалко за подчинените и народа му.. :|
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 09 Мар 2022, 19:41

Bogat-Beden написа:Tова наистина не е вярно, ама няма да се стига дотам да си ги мерят... Безсмислено е даже да се обсъжда..

Мале тоя Зеленски колко ми е противен, напомня ми на някои хора от училище или от фирмите, в които съм работел, нула достойнство, не можеш да разчиташ на думите му (отмята се постоянно), интригант, лъжец, безскрупулен, вероломен, всичко, което един човек не трябва да притежава, още по-малко пък мъж! Жалко за подчинените и народа му.. :|

Ама ги избират и те , Президент - актьор. Кмет боксьор :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 09 Мар 2022, 19:41

Grozdanoff написа:
enigma написа:По-фрапиращото за този 60км "конвой" е, че не е конвой... били са малки единици по 50-100 машини, но поради лошо планиране, липса на гориво, атаки и повреди са се задръстили.

Да... разбирам! А нато не са им видяли сметка още само, защото са хуманни...само бутат оръжие на Украйна! Давай ЕС, да се бием за демокрацията до последния украйнец! :banghead:

Те сами са си видели сметката... за този "конвой" специално, ще остане в съвременната военна история като една от най-лошо планираните офанзиви - https://twitter.com/TrentTelenko/status ... 5250002944
Последна промяна enigma на 09 Мар 2022, 19:50, променена общо 1 път
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 09 Мар 2022, 19:46

Натовците ще са по добре ..вервай ми :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 09 Мар 2022, 19:49

Jordana написа:Натовците ще са по добре ..вервай ми :mhihi:

някой от Варна да знаеш, учител по руски?
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 09 Мар 2022, 19:50

enigma написа:
Grozdanoff написа:
enigma написа:По-фрапиращото за този 60км "конвой" е, че не е конвой... били са малки единици по 50-100 машини, но поради лошо планиране, липса на гориво, атаки и повреди са се задръстили.

Да... разбирам! А нато не са им видяли сметка още само, защото са хуманни...само бутат оръжие на Украйна! Давай ЕС, да се бием за демокрацията до последния украйнец! :banghead:

Те сами са си видели сметката... за този "конвой" специално, ще остане в съвременната военна история като една от най-лошо планираните офанзиви - https://twitter.com/TrentTelenko/status ... 5250002944

Ти определено, не си чел военна история, колега!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата