Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Войната започна ...
За изкарването нощем в 'хладилника' веднага 'долагам'
! Стоиш/седиш опрян на възможно най-малко точки до метала, като в точките се иска и малко подлагане на разни допълнителни платнени неща
! В моя случай, можех да сведа точките до само три, за да мога и да дремя вътре... След 10-12ч примерно, в окоп, водата, с която е пълен, е направила около >35см дебела ледена кора
По-гадното е с ходенето по нужда... Познайте по коя
? Защото снега отстрани също е около 50-60см... И това си има решение, но...е друга тема! Още едно пояснение - не знам как са по-съвременните танкове, но по-старичките всъщност нямат отопление! Каквото влезе откъм двигателя (когато работи), но то не е много... Лятото, поне по нашите ширини, също не е по-добре! Трудно е да се каже, кой е по-гадния за 'танкизъм' сезон
!

Последна промяна ildivvy на 09 Мар 2022, 18:53, променена общо 1 път
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тука във Варна от няколко дена все едно съм във Москва ..пълно е със руско говорящи 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Jordana написа:Тука във Варна от няколко дена все едно съм във Москва ..пълно е със руско говорящи
Сега тоя над теб ще те пита дали си бил в Москва, за да знаеш, че е пълно с рускоговорящи

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
enigma написа:Техниката може да няма проблем на -20, но за хората е лошо.
Ако нямат гориво да се топлят, как ще изкарат войничетата нощем в тия хладилници?
И проблема какво ще се яде също е сериозен

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Jordana написа:Тука във Варна от няколко дена все едно съм във Москва ..пълно е със руско говорящи
Няма да се притесняваш, това са украинци. Просто повечето си говорят помежду си на руски незнайно защо...

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
По хотелите имало доста украйнци чух. Вчера един чичак с нов голф мина на червено на винса... чудя се ако беше блъснал някой дали застрахователната му компания все още функционира/съществува!?
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Защо на руснаците им се налага да пердашат по блокове и междублоковите пространства
https://www.youtube.com/watch?v=s4-zYV_6Tgk

https://www.youtube.com/watch?v=s4-zYV_6Tgk
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Grozdanoff написа:
Пак казвам на някои колеги, не искам да забранявам на никой да мрази Русия, ако това поражда позитивни емоции у вас! Не си мислете, че НАТО е някаква военна мощ спрямо Русия, както го рекламират. Точно обратното е: танкове, авиация... военното преимущество е на Русия!
Точно пък това въобще не е вярно !

keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Tова наистина не е вярно, ама няма да се стига дотам да си ги мерят... Безсмислено е даже да се обсъжда..
Мале тоя Зеленски колко ми е противен, напомня ми на някои хора от училище или от фирмите, в които съм работел, нула достойнство, не можеш да разчиташ на думите му (отмята се постоянно), интригант, лъжец, безскрупулен, вероломен, всичко, което един човек не трябва да притежава, още по-малко пък мъж! Жалко за подчинените и народа му..
Мале тоя Зеленски колко ми е противен, напомня ми на някои хора от училище или от фирмите, в които съм работел, нула достойнство, не можеш да разчиташ на думите му (отмята се постоянно), интригант, лъжец, безскрупулен, вероломен, всичко, което един човек не трябва да притежава, още по-малко пък мъж! Жалко за подчинените и народа му..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Bogat-Beden написа:Tова наистина не е вярно, ама няма да се стига дотам да си ги мерят... Безсмислено е даже да се обсъжда..
Ама ги избират и те , Президент - актьор. Кмет боксьор

Grozdanoff написа:enigma написа:По-фрапиращото за този 60км "конвой" е, че не е конвой... били са малки единици по 50-100 машини, но поради лошо планиране, липса на гориво, атаки и повреди са се задръстили.
Да... разбирам! А нато не са им видяли сметка още само, защото са хуманни...само бутат оръжие на Украйна! Давай ЕС, да се бием за демокрацията до последния украйнец!
Те сами са си видели сметката... за този "конвой" специално, ще остане в съвременната военна история като една от най-лошо планираните офанзиви - https://twitter.com/TrentTelenko/status ... 5250002944
Последна промяна enigma на 09 Мар 2022, 19:50, променена общо 1 път
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Натовците ще са по добре ..вервай ми 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
Jordana написа:Натовците ще са по добре ..вервай ми
някой от Варна да знаеш, учител по руски?
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
enigma написа:Grozdanoff написа:enigma написа:По-фрапиращото за този 60км "конвой" е, че не е конвой... били са малки единици по 50-100 машини, но поради лошо планиране, липса на гориво, атаки и повреди са се задръстили.
Да... разбирам! А нато не са им видяли сметка още само, защото са хуманни...само бутат оръжие на Украйна! Давай ЕС, да се бием за демокрацията до последния украйнец!
Те сами са си видели сметката... за този "конвой" специално, ще остане в съвременната военна история като една от най-лошо планираните офанзиви - https://twitter.com/TrentTelenko/status ... 5250002944
Ти определено, не си чел военна история, колега!