кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол
Баси сабЙЬТЪ.
Малко моторджийски мазила си земах аз.

И един ключодържател.

Малко моторджийски мазила си земах аз.

И един ключодържател.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Тва кожа ли е?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Не, плат. Не съм достатъчно бърз за кожено 

bum_bum написа:Не, плат. Не съм достатъчно бърз за кожено

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?
Видимо поне няма прах след 400км. За ойлер не е късно, така че ако не ме кефят спрейовете ще си взема.
А и стоковата верига се разтягала сташно така или иначе, тъй че като си взема по-хубава ще я мисля.

А и стоковата верига се разтягала сташно така или иначе, тъй че като си взема по-хубава ще я мисля.

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31

alozavar написа::OT: Без да искам ви се мешам и да давъл акъл последна инстанция по въпроса с веригите... Мотор не съм карал, но работих доста време в магазин за мотоциклетни части и много клиенти залагаха на ойлер система- не съм видял някой недоволен. Изисква малко по-голяма първоначална инвестиция, но според мен се избива от консумативи, спрейове и т.н. Ако някой го интересува ще му пусна линк на ЛС към продукта, да не става реклама
Пусни на мен , само да вметна че не е задължително да се дават 100-200 лв. за истински (с най-качествени направи си сам части излиза към 50-60лв. )
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Има едни английски с много добри отзиви. Към 20 паунда излизаха. Ще видя как бяха и ще пусна линк.
хм.. на вас ви изкарват веригите достатъчно време, че да трябва да ги смазвате повторно?
закачам се.
аз в момента съм останал с два мотора и единия е с ремък а другия е с кардан...
закачам се.
аз в момента съм останал с два мотора и единия е с ремък а другия е с кардан...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
alozavar написа:Ако някой го интересува ще му пусна линк на ЛС към продукта, да не става реклама
Пускай линка тук, няма проблем.
Ето тези, които аз знам. Хората са доволни от тях.
http://www.loobman.co.uk
- feron
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 dA Touring
- Мечтае да кара: BMW F11
bum_bum написа:alozavar написа:Ако някой го интересува ще му пусна линк на ЛС към продукта, да не става реклама
Отдавна се замислям за такова нещо. Имам приятел със Скот изкара с една верига около 45к км и като продаде мотора изглеждаше като нова. Виждам, че имат промоция за колективно пазаруване. Ако има желаещи може да поръчаме 3+1. Доставка с gbgb или gabco.
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Както е споменал вече колегата над мен- https://www.scottoiler.com/uk/vsystem/vsystem.html
Електронния вариант вече е изгъзица и са пари на вятъра, а и този функционира достатъчно добре. За БГ вносител е MotorCo, в онлайн магазина има комплекти, както и всички консумативи и масла. Може и да се монтира на място, ако някой не се чувства уверен. Това е "истинския" и по-скъп вариант на такова нещо, клиентите с монтирана система винаги са споделяли, че парите се избиват бързо и зарязват спрейовете директно, но всеки си преценява все пак
Електронния вариант вече е изгъзица и са пари на вятъра, а и този функционира достатъчно добре. За БГ вносител е MotorCo, в онлайн магазина има комплекти, както и всички консумативи и масла. Може и да се монтира на място, ако някой не се чувства уверен. Това е "истинския" и по-скъп вариант на такова нещо, клиентите с монтирана система винаги са споделяли, че парите се избиват бързо и зарязват спрейовете директно, но всеки си преценява все пак

feron написа:bum_bum написа:alozavar написа:Ако някой го интересува ще му пусна линк на ЛС към продукта, да не става реклама
Отдавна се замислям за такова нещо. Имам приятел със Скот изкара с една верига около 45к км и като продаде мотора изглеждаше като нова. Виждам, че имат промоция за колективно пазаруване. Ако има желаещи може да поръчаме 3+1. Доставка с gbgb или gabco.
Аз съм навит за обща поръчка , но нещо няма снимки на компонентите . Най-важното е какво дозира капките , както и иглата .
Банката (аз де) си купи 3000ft2 място с къща в прекрасна ерия на Отава. Парк срещу мен и велосипедна алея до центъра на града. Дупе да ми е яко в следващите 25 години ...