Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
ivoo написа:Е.Димитров написа:От друга страна, аз понеже вече съм на някакви години, така да се каже превъртам километража образно казано и обичам вече да ми е по-спокойно по ресторантите и тихичко и си мисля, сега може да използвам "намалението" докато не са измислели друга схема за посещения на тея заведения и % с носители на заветните сертификати е малък.
Влизам в ресторанта и всичко работи за теб или още някой като теб предал се на рептилите и целият персонал начело с готвача бачка за теб.
Храната не се бави, носи се веднагически. Тихичко е , никой не ти досажда.
Разбира се , гледаш да няма някой ваксиниран музикант да ти се лепне и да ти свири на уше, че няма къде да го разкараш.
Тази Умна мисъл след ваксинация ли я придоби? Все повече се убеждавам,че от ваксите хората изперкват
Аз пък все-повече гледам подобни откровено глупави коментари на тема "това от ваксината ли е, ти май си се ваксинирал".
Е измислете някаква друга тъпня, тая вече се върти с месеци по всички канали и сурат тефтери.
Някой продава нещо на различна цена от възможностите на коментиращите се- "Май е от ваксината"
Друг нещо изрази някакво мнение- "май е от ваксината"
Почвам да си мисля, точно обратното деЙва!
Да не говоря, че постовете са ми с лек незлоблив хумор.
Ако ваксината помага да извадиш бастуна от там, където не трябва да е, ми ваксинирай се и ти, май е наложително!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
DaGa написа:Мен ми е чудно как си влязъл в обект,в който се изисква сертификат без да имаш такъв ?!
Sent from my M2007J17G using Tapatalk
Е как - просто няма кой да го провери
И аз бях ония в ден в столичен мол. Проверката обаче само за пешеходци на главния вход - K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Това за паркинга го потвърждавам, жена ми го каза същото, през паркинга няма контрол, само на входа на улицата
Като всичко у нас проформа ...
А па аз си мисля, че това е просто поредното нещо, за което си намерихме да се разделим и да обясняваме другия колко е тъп …
То си е явно някаква БГ черта щото два синода, комунисти и антикомунисти, две автомобилни федерации , 3 отбора ЦСКА и тн. и тн.
Определено сме по-силни в това да се разделим на отбори до крайности, а не в обединяването ...
Едва ли е БГ патент ама ние сме царе на тва да нахрачим и да се подиграем на различния и човека с друго мнение. Не изключвам и себе си
Като всичко у нас проформа ...
Е.Димитров написа:...
А па аз си мисля, че това е просто поредното нещо, за което си намерихме да се разделим и да обясняваме другия колко е тъп …
То си е явно някаква БГ черта щото два синода, комунисти и антикомунисти, две автомобилни федерации , 3 отбора ЦСКА и тн. и тн.
Определено сме по-силни в това да се разделим на отбори до крайности, а не в обединяването ...
Едва ли е БГ патент ама ние сме царе на тва да нахрачим и да се подиграем на различния и човека с друго мнение. Не изключвам и себе си

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Вчера в парадайз беше точно обратното,на входа на подземния паркинг си имаше 2ма бая бабанки охранители които всъщност бяха и доста любезни
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
K_Ilkov написа:А па аз си мисля, че това е просто поредното нещо, за което си намерихме да се разделим и да обясняваме другия колко е тъп …
Точно така е, разделяме се на два противоположни лагера, винаги на двете крайности и без "среда". Друго, което винаги ме е учудвало в споровете е, че всеки има мнение по всеки въпрос, независимо дали обсъждаме медицина (както в случая сега с ваксините), транспорт, ядрена енергетика или друга специфична област. И както казах - мненията са винаги крайно поляризирани (яростно отричане или фанатична защита), без нюанси или средно положение. Много ясно се вижда при футболните агитки - тия са "наште" и винаги са прави, а другите ги мразим... Ако са единодушни за нещо, това е само сексуалната ориентация на съдията...
И ето я рецептата ни за национално обединение! Можем да сме единни само "срещу" нещо, никога "за"...

Excellent! Steven is my name!
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
kiko написа:Вчера в парадайз беше точно обратното,на входа на подземния паркинг си имаше 2ма бая бабанки охранители които всъщност бяха и доста любезни
При мен откъм паркинга имаше един възрастен, ама си искаше сертификата / да метне един поглед само де/.
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
alx написа:
а в моята фирма обявиха, че до нова година всички трябва да са ваксинирани...
Би ли споделил коя е фирмата? Може и на лично
- TNT
- младши ентусиаст
-
Ще има сега един период, в който едни само ще ги гледат, а други ще проверяват + лична карта. След още 2-3 седмици ще разберем държавата дали иска правила или пак ще е наши и ваши. И който си плаща, няма да го проверяват дали проверява
А пък и в край на сметка хората ще бягат и ще правят джудо-хватки на проверяващи, кво толко 
А пък и в край на сметка хората ще бягат и ще правят джудо-хватки на проверяващи, кво толко - sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
TNT написа:: А пък и в край на сметка хората ще бягат и ще правят джудо-хватки на проверяващи, кво толко
Може и летящ армбар на ръката, с която посяга да ме хване...
За държава, която очевидно работи срещу гражданите си(защото работи срещу 80% неваксинирани)аз нямам какво да добавя повече. Това да се каже е достатъчно. В крайна сметка не сме някъде другаде по света и всяка от трите власти, трябва да се съобразява с мнозинството, което е категорично в случая.
Останалите 20% можете да си цъкате с език, това е положението.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Да не ревете от понеделник, като спрат плановите операции
После СлавитУ ще обещае да построи още 40 болници за 6 месеца и ще гласувате пак за него 
После СлавитУ ще обещае да построи още 40 болници за 6 месеца и ще гласувате пак за него 
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
В този ред на мисли, болните взеха да намаляват като бройка нови.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
TNT написа:Да не ревете от понеделник, като спрат плановите операцииПосле СлавитУ ще обещае да построи още 40 болници за 6 месеца и ще гласувате пак за него
Защо, според теб ние ли сме виновни? И като ги спрат, после да не тръбят, че ни спасяват от каквото и да е. Точно обратното правят.
Нещо си се объркал, че съм гласувал за Славиту. Слаби са ти догадките.
Top Gun Maverick написа:В този ред на мисли, болните взеха да намаляват като бройка нови.
Само да не тръснат после, че заради мерките им е така. Напротив, има си естествен пик, който идва, ебал ти е мерките щом в Кауфланд се гъчкат хората.
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
банда, аз пак неразбрал, като неваксиниран, какви са ми вариантите за зелен паспорт?
Може ли да ида да се тествам някъде за антитела, или по някакъв начин да имам за поне 6 месеца?
Мисля, че го карах пак преди месец, по-леко от мин. есен.
Може ли да ида да се тествам някъде за антитела, или по някакъв начин да имам за поне 6 месеца?
Мисля, че го карах пак преди месец, по-леко от мин. есен.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
Щом си го карал два пъти, да беше отишъл да се тестваш. Щяха да ти дадат за година. Сега ваксина.
А кой е виновен ? На запад отворят всичко вече без да са им затворени болниците. Тука маски не щем, локдаун не щем, дистанция не щем, не искаме да си мием ръцете, ваксини абсурд! Кой ни е виновен ? За мен заедно с неакведните действия на правителство, са виновни и тея 76% от народа. Щото тея, които отказват да се ваксинират, са същите, които си носеха маските под носа. Същите, които се скатаваха от карантина и заразяваха наред. Само в темата има няколко човека карали по 1-2-3 пъти, без да се тестват и спазват карантини. И продължават да го правят. Всеки е отговорен. Но се вижда какво става, като отговорността е размита и всеки иска да си прави каквото иска. Болниците ще работят само за ковидясали, заведенията ще фалират, щото са празни. Само общинската погребална агенция чух, че си вдигнала таксите - тя ще е напред
sub_eleven написа:Защо, според теб ние ли сме виновни?
А кой е виновен ? На запад отворят всичко вече без да са им затворени болниците. Тука маски не щем, локдаун не щем, дистанция не щем, не искаме да си мием ръцете, ваксини абсурд! Кой ни е виновен ? За мен заедно с неакведните действия на правителство, са виновни и тея 76% от народа. Щото тея, които отказват да се ваксинират, са същите, които си носеха маските под носа. Същите, които се скатаваха от карантина и заразяваха наред. Само в темата има няколко човека карали по 1-2-3 пъти, без да се тестват и спазват карантини. И продължават да го правят. Всеки е отговорен. Но се вижда какво става, като отговорността е размита и всеки иска да си прави каквото иска. Болниците ще работят само за ковидясали, заведенията ще фалират, щото са празни. Само общинската погребална агенция чух, че си вдигнала таксите - тя ще е напред