Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от Е.Димитров » 29 Окт 2021, 9:09

ivoo написа:
Е.Димитров написа:От друга страна, аз понеже вече съм на някакви години, така да се каже превъртам километража образно казано и обичам вече да ми е по-спокойно по ресторантите и тихичко и си мисля, сега може да използвам "намалението" докато не са измислели друга схема за посещения на тея заведения и % с носители на заветните сертификати е малък.
Влизам в ресторанта и всичко работи за теб или още някой като теб предал се на рептилите и целият персонал начело с готвача бачка за теб.
Храната не се бави, носи се веднагически. Тихичко е , никой не ти досажда.
Разбира се , гледаш да няма някой ваксиниран музикант да ти се лепне и да ти свири на уше, че няма къде да го разкараш.

Тази Умна мисъл след ваксинация ли я придоби? Все повече се убеждавам,че от ваксите хората изперкват

Аз пък все-повече гледам подобни откровено глупави коментари на тема "това от ваксината ли е, ти май си се ваксинирал".
Е измислете някаква друга тъпня, тая вече се върти с месеци по всички канали и сурат тефтери.
Някой продава нещо на различна цена от възможностите на коментиращите се- "Май е от ваксината"
Друг нещо изрази някакво мнение- "май е от ваксината"
Почвам да си мисля, точно обратното деЙва!

Да не говоря, че постовете са ми с лек незлоблив хумор.
Ако ваксината помага да извадиш бастуна от там, където не трябва да е, ми ваксинирай се и ти, май е наложително!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 29 Окт 2021, 9:33

DaGa написа:Мен ми е чудно как си влязъл в обект,в който се изисква сертификат без да имаш такъв ?!

Sent from my M2007J17G using Tapatalk

Е как - просто няма кой да го провери :dunno: И аз бях ония в ден в столичен мол. Проверката обаче само за пешеходци на главния вход :mhihi: Тези с автомобили през паркинга няма кой да провери. Ние имаме ли някоя заповед, която да важи за всички ?
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Окт 2021, 9:34

Това за паркинга го потвърждавам, жена ми го каза същото, през паркинга няма контрол, само на входа на улицата :mrgreen:
Като всичко у нас проформа ...

Е.Димитров написа:...

А па аз си мисля, че това е просто поредното нещо, за което си намерихме да се разделим и да обясняваме другия колко е тъп …

То си е явно някаква БГ черта щото два синода, комунисти и антикомунисти, две автомобилни федерации , 3 отбора ЦСКА и тн. и тн.
Определено сме по-силни в това да се разделим на отбори до крайности, а не в обединяването ...

Едва ли е БГ патент ама ние сме царе на тва да нахрачим и да се подиграем на различния и човека с друго мнение. Не изключвам и себе си :ok:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 29 Окт 2021, 9:42

Вчера в парадайз беше точно обратното,на входа на подземния паркинг си имаше 2ма бая бабанки охранители които всъщност бяха и доста любезни

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 29 Окт 2021, 10:04

K_Ilkov написа:А па аз си мисля, че това е просто поредното нещо, за което си намерихме да се разделим и да обясняваме другия колко е тъп …

Едва ли е БГ патент ама ние сме царе на тва да нахрачим и да се подиграем на различния и човека с друго мнение. Не изключвам и себе си :ok:

Точно така е, разделяме се на два противоположни лагера, винаги на двете крайности и без "среда". Друго, което винаги ме е учудвало в споровете е, че всеки има мнение по всеки въпрос, независимо дали обсъждаме медицина (както в случая сега с ваксините), транспорт, ядрена енергетика или друга специфична област. И както казах - мненията са винаги крайно поляризирани (яростно отричане или фанатична защита), без нюанси или средно положение. Много ясно се вижда при футболните агитки - тия са "наште" и винаги са прави, а другите ги мразим... Ако са единодушни за нещо, това е само сексуалната ориентация на съдията... :mhihi: :mhihi:

И ето я рецептата ни за национално обединение! Можем да сме единни само "срещу" нещо, никога "за"... :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 29 Окт 2021, 10:39

kiko написа:Вчера в парадайз беше точно обратното,на входа на подземния паркинг си имаше 2ма бая бабанки охранители които всъщност бяха и доста любезни

При мен откъм паркинга имаше един възрастен, ама си искаше сертификата / да метне един поглед само де/.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48

Мнение от Jorixa » 29 Окт 2021, 11:02

alx написа:
а в моята фирма обявиха, че до нова година всички трябва да са ваксинирани...

Би ли споделил коя е фирмата? Може и на лично

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 29 Окт 2021, 11:03

Ще има сега един период, в който едни само ще ги гледат, а други ще проверяват + лична карта. След още 2-3 седмици ще разберем държавата дали иска правила или пак ще е наши и ваши. И който си плаща, няма да го проверяват дали проверява :kuku: А пък и в край на сметка хората ще бягат и ще правят джудо-хватки на проверяващи, кво толко :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 29 Окт 2021, 12:45

TNT написа:: А пък и в край на сметка хората ще бягат и ще правят джудо-хватки на проверяващи, кво толко :mhihi:

Може и летящ армбар на ръката, с която посяга да ме хване...

За държава, която очевидно работи срещу гражданите си(защото работи срещу 80% неваксинирани)аз нямам какво да добавя повече. Това да се каже е достатъчно. В крайна сметка не сме някъде другаде по света и всяка от трите власти, трябва да се съобразява с мнозинството, което е категорично в случая.

Останалите 20% можете да си цъкате с език, това е положението.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 29 Окт 2021, 12:49

Да не ревете от понеделник, като спрат плановите операции :wave: После СлавитУ ще обещае да построи още 40 болници за 6 месеца и ще гласувате пак за него :clap:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Окт 2021, 12:55

В този ред на мисли, болните взеха да намаляват като бройка нови.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 29 Окт 2021, 13:00

TNT написа:Да не ревете от понеделник, като спрат плановите операции :wave: После СлавитУ ще обещае да построи още 40 болници за 6 месеца и ще гласувате пак за него :clap:

Защо, според теб ние ли сме виновни? И като ги спрат, после да не тръбят, че ни спасяват от каквото и да е. Точно обратното правят.

Нещо си се объркал, че съм гласувал за Славиту. Слаби са ти догадките.
Top Gun Maverick написа:В този ред на мисли, болните взеха да намаляват като бройка нови.

Само да не тръснат после, че заради мерките им е така. Напротив, има си естествен пик, който идва, ебал ти е мерките щом в Кауфланд се гъчкат хората.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 29 Окт 2021, 13:07

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Окт 2021, 13:11

банда, аз пак неразбрал, като неваксиниран, какви са ми вариантите за зелен паспорт?
Може ли да ида да се тествам някъде за антитела, или по някакъв начин да имам за поне 6 месеца?
Мисля, че го карах пак преди месец, по-леко от мин. есен. :dunno:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 29 Окт 2021, 13:15

Щом си го карал два пъти, да беше отишъл да се тестваш. Щяха да ти дадат за година. Сега ваксина.

sub_eleven написа:Защо, според теб ние ли сме виновни?

А кой е виновен ? На запад отворят всичко вече без да са им затворени болниците. Тука маски не щем, локдаун не щем, дистанция не щем, не искаме да си мием ръцете, ваксини абсурд! Кой ни е виновен ? За мен заедно с неакведните действия на правителство, са виновни и тея 76% от народа. Щото тея, които отказват да се ваксинират, са същите, които си носеха маските под носа. Същите, които се скатаваха от карантина и заразяваха наред. Само в темата има няколко човека карали по 1-2-3 пъти, без да се тестват и спазват карантини. И продължават да го правят. Всеки е отговорен. Но се вижда какво става, като отговорността е размита и всеки иска да си прави каквото иска. Болниците ще работят само за ковидясали, заведенията ще фалират, щото са празни. Само общинската погребална агенция чух, че си вдигнала таксите - тя ще е напред :yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата