С какво ни пръскат от небето?
Модератор: Общи модератори
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Re: С какво ни пръскат от небето?
лелеее... 27 стр глупости... самолета в пентагона и падането на сграда 7 има ли ги по-нагоре
... ако ги няма, скоро ще ги има
... световния заговор не спи, добре че са будните антиконспиратори, да ни го обяснят
... е, не с думи прости, ама колкото може...
зазо, ти питаш отговори бе младеж
... я отвори тълковния, и ни прочети какво пише на феномен...

зазо, ти питаш отговори бе младеж

zazomazo написа:как бихте обяснили феномена Ванга?
и след като дарбата и противоречи на физични, еволюционни и т.н. закони трябва ли да приема, че не е съществувала?
или този феномен е още една конспирация?
Бате, готов ли си да си сложиш оная работа на дръвника и да се подпишеш под твърдението, че баба Ванга НЯМА непознати предсказания

Аз не съм се ровил много, но квито съм слушал - от почването на 3 световна война до любовниците на Доган и други мистерии...

Или викаш те и феномените некой път се случва да бъркат като има слънчеви изригвания

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Владо написа: добре че са будните антиконспиратори, да ни го обяснят...
Добре, че е зомбираното стадо да купува петрола на всякакви цени, че иначе от къде ще си правят милиардите

Feanor написа:.....
zazomazo, какво точно питаш? Можеш ли да цитираш документирани факти, които противоречат на физични закони?
Еволюционните по-добре да не ги коментирам, че...
какво точно питам ли?
чакай да се опитам да го формулирам по-лесносмилаемо...
питането ми беше как би ми обяснил научно феномена Ванга....и по-точно ако не можеш да ми го обясниш научно трябва ли да смятам, че такъв феномен е нямало?
щото нали такава е твоята позиция /доколкото схванах/-щом няма логично обяснение и звучи неестествено значи не съществува.../или е конспирация/
или пък е следващото стъпало в еволюцията...ама не, не би могло да бъде, щото нали ние сме най-висшите форми на живот и следващо стъпало не би трябвало да има....
съвсем се обърках...

най-общо казано дарбата и да вижда места, на които не е била, да предсказва събития, които предстои да се случат...един вид поглед в бъдещето...това не противоречи ли на познатите физични закони?

larbi написа:Владо написа: добре че са будните антиконспиратори, да ни го обяснят...
Добре, че е зомбираното стадо да купува петрола на всякакви цени, че иначе от къде ще си правят милиардите
Ай сиктир и петрола им скъп и прескъп на тия гадове!!!

Що вместо БМВ да не карам на фотосинтеза или да ходя пеша вместо да им пълня гушите на гадните им илюминати, които и без това ни морят повсеместно!
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
larbi написа:KoolyO написа:Аз обаче, очевидно съм по-глупавичък и така и не разбрах защо не е "официално оповестено".
Даже вече май не разбирам и кое/какво е трябвало да бъде оповестеното.
Ти сам си го каза макар и иронично да си го написал![]()
Но ще ти го обясня въпреки огромния риск да не ме разбереш.
през 1947 година когато публикуват във вестниците , че военните притежават НЛО което не е известно от къде идва и на кого принадлежи настъпва всеобща паника
сред населението. Ама от къде е това нещо ама как така , ама какво искат от нас ама ще ни наранят ли ама ама ама ... Много въпроси без отговор. На другия ден излизат военните и замазват всичко като казват, че бил техен балон и няква нова техника разбиишли ...
И хората си отдъхват казват си опа няма страшно всичкото това притеснение е било напразно...
Ако утре се оповести всичко което е ставало и става, голяма част от хората ЩЕ БЛОКИРАТ! И вие ще сте първите. И не само ще обират банки ами ще са всички за лудница.
Сега имаш някаква ИЛЮЗОРНА сигурност - казано ти е, че полицията те пази и, че ако някой ти направи нещо то си има съд и присъда и така.
ДА ама утре ако се окаже, че скитосват някви образи с летящи апарати които никой изтребител не може да прихване ко праим? Утре ако те отвлекат и те нарежат или правят нещо против волята си на кого ще се оплачеш на арменския поп ли ? И той кво ще направи - ще прати Спец частите след тях ли ? Къде ще ги прати тия спец части? На някое крайпланетарно кафене на Плутон или как ?
Познавам хора като вас. ограничени и не можещи да мислят аут ъф дъ бокс. В компания някой спомена за извънземни и чинии , аз си мълча гледам ко става![]()
2-3 блокираха тотално в погледа им се чете че им доиде в повече и само очнаха да повтарят "Няма такова нещо, не може да бъде, а е как ще ги има е само ние сме си"![]()
Голяма картинка бяха същата сте и вие и жалко, че този разговор не е на живо.
Ми не, не е иронично. Не блестя с научни изобретения, или нобелови награди. И висшето си не завърших. Смятам се за глупавичък.
Не изключвам напълно възможността да са ни посетили извънземни, марсианци, андромедианци, или каквито и да са.
Просто според мен вероятността за това е нищожна. Но не го изключвам.
По-интересно ми е ти защо изключваш възможността никога на планетата ни да не са идвали чуждопланетни организми. М? Хайде, think out of the box. Общоприетото схващане е, че вселената е безкрайна, ерго, трябва да има безкрайно голямо разнообразие от живи същества и населени планети. 'Що не допуснеш, че пък сме единствени във вселената?
Ми да, много въпроси без отговор. Ти обаче си отговорил на тези въпроси.
И аз имам въпроси. В кои вестници, през 1947г. е публикувано, че военните на САЩ разполагат с НЛО? Ти чете ли ги? Или го чете в един форум? А допускаш ли, че тези теории и необясними открития нарочно се фабрикуват от същите хора, които Mind Controll-ват населението и с тези откъслечни инфромации държат цели групи хора да си седят кротко и да си хортуват за пирамиди, багдадски батерии, гиганти, и прочие? М? Come on, think out of the box, eh?
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Cry...
- Larbi
- Потребител
-
KoolyO написа:В кои вестници, през 1947г. е публикувано, че военните на САЩ разполагат с НЛО? Ти чете ли ги?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
larbi написа:Викаш пак ще ходиш на протест срещу вдигането на цените на петрола, а няма да се наредиш на опашка да си купиш личен летящ апарат с който можеш да ходиш за секунди до всяка една точка на планетата и отвъд
Чакай сега, ти не си казвал "да дойдат пичовете от Сириус и да отворят едно представителство, в което да продават летящи чинии на лизинг". Каза, че ще хвърчат наоколо, което... не е точно същото.

zazomazo написа:щото нали такава е твоята позиция /доколкото схванах/-щом няма логично обяснение и звучи неестествено значи не съществува.../или е конспирация/
Не си схванал. Щом няма логично обяснение или такова, което се вписва в познатите ни модели, такова обяснение следва да се търси, естествено. Само че то следва да се търси с научно аргументирани теории, които да бъдат проверени практически. А не с развинтеното въображение на някой, който няма дори повърхностни знания в областта, в която гради смело хипотези. Ей това е моята позиция.

zazomazo написа:най-общо казано дарбата и да вижда места, на които не е била, да предсказва събития, които предстои да се случат...един вид поглед в бъдещето...това не противоречи ли на познатите физични закони?
Аз затова питах има ли документирани факти, които да показват недвусмислено противоречие с познатите ни закони. Гадателите по принцип говорят доста общи приказки, така че аз съм силно скептичен към такива предсказания. Формулирай нещо достатъчно мъгляво и шансът да се случи става все по-голям.

П.П. larbi, изумяваш ме. Ти не си ли чувал прословутото журналистическо правило за човека и кучето? Правилото е следното:
"Едно куче ухапало човек. Това не е новина. Новина е ако човекът ухапе кучето."
Какво има да отричам на публикации в произволни печатни издания? На журналистите им плащат за да намират сензации, не за да намират факти. За фактите плащат на учените...
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
larbi написа:![]()
Enjoy , и само не пишете, че и това е изфабрикувано защото никой не отрича за тези статии
И аз не ги отричам.
100% съм сигурен, че няма нищо изфабрикувано! Ама не 99.9, а 100%. Абсурд е да допусна, че има нещо изфабрикувано в тия "статии", които никой не отрича, защото Roswell daily record и Alexandria Gazette са едни от най-авторитетните издания в световен мащаб!
Освен това по никакъв начин не мога да допусна, че издания от такъв ранг, ще посмеят да пишат неща, които не са 100% сигурни. И то това е 'щото мисля аут ъф дъ бокс, а не за друго.

Еееееех ако можех да сложа наистина такива емотиконки, че да опишат по-точно настроението ми...
Laugh...
Cry...
Cry...
- Larbi
- Потребител
-
KoolyO написа:larbi написа:![]()
Enjoy , и само не пишете, че и това е изфабрикувано защото никой не отрича за тези статии
И аз не ги отричам.
100% съм сигурен, че няма нищо изфабрикувано! Ама не 99.9, а 100%. Абсурд е да допусна, че има нещо изфабрикувано в тия "статии", които никой не отрича, защото Roswell daily record и Alexandria Gazette са едни от най-авторитетните издания в световен мащаб!
Освен това по никакъв начин не мога да допусна, че издания от такъв ранг, ще посмеят да пишат неща, които не са 100% сигурни. И то това е 'щото мисля аут ъф дъ бокс, а не за друго.
![]()
![]()
![]()
![]()
Еееееех ако можех да сложа наистина такива емотиконки, че да опишат по-точно настроението ми...
Е ако се беше случило във Варна и беше писал за това вестник "Варна Днес" по-различно ли щеше да бъде бе момко?
И какво значи авторитетно издание? Кой го определя едно издание колко е авторитетно тиража, да? Викаш ще им е интересно на хората извън Розуел да четат какво става в Розуел или на теб ще ти е интересно да четеш какво става в Мадан ?
П.С. Има и статия от "Сан Франциско Хроникъл". "Сан Франциско Хроникъл" по твоята логика е по=авторитетен щом го четат повече хора

- Larbi
- Потребител
-
Feanor написа:П.П. larbi, изумяваш ме. Ти не си ли чувал прословутото журналистическо правило за човека и кучето? Правилото е следното:
"Едно куче ухапало човек. Това не е новина. Новина е ако човекът ухапе кучето."
Какво има да отричам на публикации в произволни печатни издания? На журналистите им плащат за да намират сензации, не за да намират факти. За фактите плащат на учените...
Викаш тия журналисти са виновни за всички злини на планетата и само пишат измислени работи за да се продават. Всички журналистки в спалнята, всички журналисти на бесилото

- Feanor
- ентусиаст
-
Виновни? Не, защо... само си вършат работата. Проблемът е, че твърде много хора вярват твърде безрезервно на тези сензацийки. Но това си е проблем на хората, не на журналистите. 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Larbi
- Потребител
-
Feanor написа:Виновни? Не, защо... само си вършат работата. Проблемът е, че твърде много хора вярват твърде безрезервно на тези сензацийки. Но това си е проблем на хората, не на журналистите.
Никой не отрича, че журналистите пишат измислици , но има жълти издания за това.
Един всекидневник се купува и без да пишеш сензации в него.
Къде измести всичко при журналистите сега. Смях ! Момчето първо спори, че има такива новини издадени, а като се оказа, че наистина има (щото му показах да види сниман вестника от тогава, пак око да види ръка да пипне) почна да плюе по авторитетността на вестника. Ей няма угодия

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
flame написа:larbi написа:Владо написа: добре че са будните антиконспиратори, да ни го обяснят...
Ай сиктир и петрола им скъп и прескъп на тия гадове!!!![]()
Що вместо БМВ да не карам на фотосинтеза или да ходя пеша вместо да им пълня гушите на гадните им илюминати, които и без това ни морят повсеместно!
Ма тва е факт, има един "далай лама" ли къв е, дето беше и тук, та и в наса им гостува непомня 400 дена ли колко само на слънце го карал...
А без петрола.... като слънчогледите

- Feanor
- ентусиаст
-
larbi написа:Момчето първо спори, че има такива новини издадени
Това пък как го измисли?! Изказвал съм съмнения относно съществуването на документирани факти - и продължавам да изказвам такива. Новинарските издания не ме касаят изобщо и не съм ги споменавал досега, струва ми се. Вложи малко повече усилия в четенето, явно пропускаш ключови моменти.