Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Киномания

Мнение от acho.rs » 16 Окт 2011, 22:33

Изображение
Преди да започна - горещо ви препоръчвам ДА НЕ ХОДИТЕ на кино в четвъртък в АРЕНА . Аз все избгвах промоциите , но в четвъртък ми се догледа филм много и си викам да се възползвам от промоцията - претъпкани салони , пълен кошмар на паркигна - по-зле от 5те кюшета в понеделник сутрин :ranting:
Та - филма е много добър . Сега ще проверя до колко е по-действителен случайн , но ако това е така това означава , че е абсолютно задължителен за гледане . Както всички филми със Стейтъм , има малко абсурдни каскади , но това не разваля удоволствието . Историята е заплетена , филма е много динамичен , на моменти брутален ... Малко дразни , че на моменти англичаните прехвалват САС , но все пак филма е от острова . Със 70 млн бюджет навярно е най-скъпия бритиш филм евър и бих казал , че си стува парите вложени в него . Клайв Оуен прави много силна роля :bowdown:
Лична оценка 7,5/10

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 16 Окт 2011, 22:39

Изображение
Не разбрах тази оценка от 8,6/10 в ИМДБ :kuku:
Екшъна и престрелките в филма са нереални , самата идея някой да обучи 13 годишно момиче и да ходи на мокри поръчки с него , е абсурдна ... През целия филм човек се чуди Жан Рено кога ще се изкуши от малолетната (94та година) Натали Портман и ще я оправи - тва за мен е малко педофилски :no: Гари Олдман отново играе психар и отново се справя блестящо :bowdown:
Лична оценка 5/10

ПС:май имах нечисти помисли към главната геройнка :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 17 Окт 2011, 14:24

acho.rs написа:Изображение
Преди да започна - горещо ви препоръчвам ДА НЕ ХОДИТЕ на кино в четвъртък в АРЕНА . Аз все избгвах промоциите , но в четвъртък ми се догледа филм много и си викам да се възползвам от промоцията - претъпкани салони , пълен кошмар на паркигна - по-зле от 5те кюшета в понеделник сутрин :ranting:
Та - филма е много добър . Сега ще проверя до колко е по-действителен случайн , но ако това е така това означава , че е абсолютно задължителен за гледане . Както всички филми със Стейтъм , има малко абсурдни каскади , но това не разваля удоволствието . Историята е заплетена , филма е много динамичен , на моменти брутален ... Малко дразни , че на моменти англичаните прехвалват САС , но все пак филма е от острова . Със 70 млн бюджет навярно е най-скъпия бритиш филм евър и бих казал , че си стува парите вложени в него . Клайв Оуен прави много силна роля :bowdown:
Лична оценка 7,5/10

Преди не знам колко време като постнах да не гледате BLITZ и след това трейлър на "Killer Elite" се опитваше да ме убедиш, че над 50% от филмите на Jason са ебати бозите ... СЕГА ВСЕКИ ФИЛМ МУ БИЛ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН :dunno:

П.П. ако чак сега гледаш ЛЕОН :dunno: къде си живял до сега :?: Тоя филм на времето го даваха всеки ден по диема (предполагам и сега :mhihi: ) ...

П.П.2 Също така преди известно време ти казах, че е супер тъпо да следиш някакви класации и тем по добни (или нещо такова). При което ти ми каза, че класацията на IMDB била яката работа :dunno: сега пък се чудиш на хората, че са дали такава оценката на леон ...

Да не съм :OT: малко старо но златно :mhihi:
Изображение
http://zamunda.net/details.php?id=131368
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 17 Окт 2011, 14:33

Преди не знам колко време като постнах да не гледате BLITZ и след това трейлър на "Killer Elite" се опитваше да ме убедиш, че над 50% от филмите на Jason са ебати бозите ...

- казах , че има доволен брой глупави филми , като ги избороих - Призраци от Марс,В името на краля,Транспортер 1,2,3 и Блитц
СЕГА ВСЕКИ ФИЛМ МУ БИЛ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН :dunno:

- това къде видя да го казвам ? Писал съм : Както всички филми със Стейтъм , има малко абсурдни каскади , но това не разваля удоволствието .
П.П. ако чак сега гледаш ЛЕОН :dunno: къде си живял до сега :?: Тоя филм на времето го даваха всеки ден по диема (предполагам и сега :mhihi: ) ...

- не гледам телевизия , най-малкото Диема с кретенските им дублажи . Ти имаш ли проблем , че АЗ не бях гледал Леон ?
П.П.2 Също така преди известно време ти казах, че е супер тъпо да следиш някакви класации и тем по добни (или нещо такова). При което ти ми каза, че класацията на IMDB била яката работа :dunno: сега пък се чудиш на хората, че са дали такава оценката на леон ...

- казвал , съм че оценката в ИМДБ често се припокрива с моята , дори изброявах кои са изключенията :idea:
Да не съм :OT:

След като разбра че поста ти няма абсолютно никаква стойност , трябваше да се досетиш , че не си оф топик а си СПАМ :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 17 Окт 2011, 15:41

Как на траспортер ше кажеш боза :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 17 Окт 2011, 15:45

Класика :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 17 Окт 2011, 15:52

barabqga написа:Как на траспортер ше кажеш боза :mhihi:

Добре де - не е боза , но особено 3ката е изпълнена с тотално нерални сцени , като мишън импосибъл , примерно ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 17 Окт 2011, 15:59

- казах , че има доволен брой глупави филми , като ги избороих - Призраци от Марс,В името на краля,Транспортер 1,2,3 и Блитц

Транспортер 1,2 и 3 са тъпи филми :clap:

- не гледам телевизия , най-малкото Диема с кретенските им дублажи . Ти имаш ли проблем , че АЗ не бях гледал Леон ?

След като си налагаш "компетентното" мнение с лични оценки и крайни критики, няма да е лошо да се запознаеш с някой класики от близкото и далечно минало (сигурен съм и че филм-а от горния ми пост не си гледал).

ОООО забравих, за теб хубав филм е този с яко пари в него ...

П.П. Относно спам-а :roll: , малко е несериозно/жалко ти да казваш че някой спами ....

П.П.2. Довечера ще гледам отново :
Изображение

Лична оценка :mhihi: Много висока

П.П. със здраве ачка, дано си сложил още 2 зимни гуми, че се бях претеснил като каза че си сложил само от зад :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 17 Окт 2011, 16:04

Ще те помоля да се ограничиш в предлагането и коментиранто на заглавия . Радвам се че си гледал класики , ако искаш споделяй , ако не - не ми сери повече в темата :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 17 Окт 2011, 17:37

Гледайте "Операция Шменти Капели". Надмина очакванията ми този филм. Личи си изтънчения хумур на Варгала - груб, директен и прав :) Абе яката работа, сигурно ще ходя пак да го гледам на кино.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 17 Окт 2011, 18:07

Еми честно казано и аз не мисля ,че "Транспортер" е голямата работа. Чак тъп незнам ама и далеч не е нещо особено. И наистина с Джейсън Стетъм няма кой знае колко стойностни филми...
A сещам се един с Джет Ли който много ми хареса :

Изображение
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 17 Окт 2011, 18:13

Ето и един не много известен , но добър филм с въпросния "батка"
Изображение
Този тук вече със сигурност е по действителен случай . Препоръчвам го :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 17 Окт 2011, 18:18

acho.rs написа:Ето и един не много известен , но добър филм с въпросния "батка"
Изображение
Този тук вече със сигурност е по действителен случай . Препоръчвам го :yes:

И аз препоръчвам , много добър филм :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 17 Окт 2011, 18:18

Изображение
Добър филм по действителен случай! Приятно съм изненадан от немското кино!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 17 Окт 2011, 18:21

Изображение

този е доста добър, уникално добра кинематография ;)

http://youtu.be/uEXsOqdzYhE
Последна промяна steeN на 17 Окт 2011, 18:33, променена общо 2 пъти
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата