Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Войната започна ...
Панцир С1, дето уж беше супер дупер защитна система за 15-20 милки $, се оказа, че има обхват по-малък от този на байрактарите. Трябвало с С300 да ги поразяват, пък те били прекалено дребни мишени за нея. Рамките върху танковете, нулев ефект, пак ги отварят като консерв
Панцира не е за безпилотни дронове . Това е ЗАРК , 18км обхват . А байрактара може да насочва ракети на около 60км . Такива дронове като байрактарите са работа на авиацията .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Ей тва изтепа рибата. Не знам от тук нататък кво има да се коментира.Grozdanoff написа:ID A написа:Яко руска пропаганда тука.
Любимия ми съфорумник! Само мъдри неща съм чувал от теб!
Разбира се, че руска пропаганда... нашите братя руснаци в момента се бият за една свободна и независима Украйна! Я се засмари, ти самият си много повече руснак отколкото европеец, това са братски славянски народи с обща история и религия!
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Путин каза за какво е тая операция, толкова ли научна фантастика ви се струва, че е просто да защити границите си от НАТО и да предотврати по големи войни , както и геноцид от нацистите.

- shlosera
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 M50B20
- Мечтае да кара: e36 M3
40 лв на ден за украинец със статут в България а бабите с 300лв пенсия…. Кирчо и всички други идиоти е време да ги измете народа не да се реди по опашки на бензиностанциите….
Sent from my iPhone using Tapatalk
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Великата колона на Путлер и в момента е замръзнала, ама тогава от утре ще замръзне буквално
https://offnews.bg/sviat/tajms-arkticheski-stud-shte-prevarne-ruskite-tankove-v-40-tonni-frize-772010.html
P.S. Изумявам се колко от сънародниците ми са върли русофили
Ама верояно почти никой от тях дори не е стъпвал в Русия

https://offnews.bg/sviat/tajms-arkticheski-stud-shte-prevarne-ruskite-tankove-v-40-tonni-frize-772010.html
P.S. Изумявам се колко от сънародниците ми са върли русофили

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
zAcK написа:Великата колона на Путлер и в момента е замръзнала, ама тогава от утре ще замръзне буквално![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Изумявам се колко от сънародниците ми са върли русофилиАма верояно почти никой от тях дори не е стъпвал в Русия
![]()
![]()
![]()
![]()
Я да опитаме да разшифроваме казаното.
Значи, според теб ако някой има друго мнение, различно от твоето веднага му се слага етикет?!
Мислех те за по-широко скроен човек.
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
zAcK написа:Великата колона на Путлер и в момента е замръзнала, ама тогава от утре ще замръзне буквално![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Изумявам се колко от сънародниците ми са върли русофилиАма верояно почти никой от тях дори не е стъпвал в Русия
![]()
![]()
![]()
![]()

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
shlosera написа:40 лв на ден за украинец със статут в България а бабите с 300лв пенсия…. Кирчо и всички други идиоти е време да ги измете народа не да се реди по опашки на бензиностанциите….
Печатницата за пари тамън я спряха след коронавируса, но за малко явно е било.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Е.Димитров написа:Значи, според теб ако някой има друго мнение, различно от твоето веднага му се слага етикет?!
Не. Но чета много мнения, които подкрепят войната. Какъв човек трябва да си, за да подкрепяш нахвлуването в дадена държава с цел да я унищожиш? А милионите хора, бежанци и т.н
Само един пример ще ти дам! Знаеш ли колко майки с деца ще станат жертви на трафик на хора

И не мога да разбера. Как преди Русия да се намеси и да започне да разпокъсва Украйна всички са обичали руснаците? Нали бяха нацисти???

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
zAcK написа:Е.Димитров написа:Значи, според теб ако някой има друго мнение, различно от твоето веднага му се слага етикет?!
Не. Но чета много мнения, които подкрепят войната. Какъв човек трябва да си, за да подкрепяш нахвлуването в дадена държава с цел да я унищожиш? А милионите хора, бежанци и т.н
Само един пример ще ти дам! Знаеш ли колко майки с деца ще станат жертви на трафик на хора![]()
![]()
Това ли подкрепяте?
И не мога да разбера. Как преди Русия да се намеси и да започне да разпокъсва Украйна всички са обичали руснаците? Нали бяха нацисти???
Кой пък ти каза че подкрепя войната.......

- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Слава на ЕС, джендъри напред !!! Нормален ли си, колега?
Нека ти напомня някои неща от историята: наполеоновата войска е била считана за непобедима, докато не е марширувала на изток. Хитлеровия wehrmacht e бил страховита сила, която никой не е могъл да спре, преди да са тръгнали на изток. В момента Русия е военна мощ, каквата не сме я познавали преди 30г.
Не искам да преча на никой да мрази Русия, мразете я щом Ви харесва, но почнете да размишлявате малко по-трезво!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
mihal написа:zAcK написа:Е.Димитров написа:Значи, според теб ако някой има друго мнение, различно от твоето веднага му се слага етикет?!
Само един пример ще ти дам! Знаеш ли колко майки с деца ще станат жертви на трафик на хора![]()
![]()
Това ли подкрепяте?
Кой пък ти каза че подкрепя войната.......
И аз това викам.
Колегата чете по диагонал и не вкарва много разсъждения, но пък е цар на поставяне на етикети на хората/държавите.
Да не говорим, че писането на някакви неразбираеми неща като "путлер" и тн. е присъщо за по-малки потребители (деца).
Няколко пъти казах, в никакъв случай не съм за войната!
За никоя война!
- MrManson
- Потребител
-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
Grozdanoff написа:zAcK написа:Великата колона на Путлер и в момента е замръзнала, ама тогава от утре ще замръзне буквално![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Слава на ЕС, джендъри напред !!! Нормален ли си, колега?
Нека ти напомня някои неща от историята: наполеоновата войска е била считана за непобедима, докато не е марширувала на изток. Хитлеровия wehrmacht e бил страховита сила, която никой не е могъл да спре, преди да са тръгнали на изток. В момента Русия е военна мощ, каквата не сме я познавали преди 30г.
Не искам да преча на никой да мрази Русия, мразете я щом Ви харесва, но почнете да размишлявате малко по-трезво!
Прав си колега, но с много тънката разлика, че това са били защитни /отечествени/ войни за Русия. Абсолютно несъпоставимо с настоящата ситуация. Моралът е бил на съвсем различно ниво. В момента те са агресорите, окупатори.
Стискам палци по-скоро и отблизо да се запознаят с привлекателната украинска зима и да си отговорят на въпроса какво по дяволите правят там.
Ето какво пише военният министър Куропаткин на цар Николай Втори: „Ваше императорско величество! През 18 и 19 век Русия в продължение на 128 години води войни, мирни са едва 72 години. От общо 128-те войни само пет са отбранителни, останалите са завоевателни”.
Изказване на писателката Светлана Алексиевич по публикации в „Нойе Цюрхер Цайтунг”, „Ди Цайт” и "Дойче Веле": През 20 век не е по-различно: руският човек не е привикнал към мирен живот. Той винаги е живял във война и в името на държавата - никога не е живял заради самия себе си. Руският човек има специално отношение към смъртта. А самата страна дълбинно не е способна да води цивилен, нормален, мирен живот.
Последна промяна MrManson на 09 Мар 2022, 15:52, променена общо 1 път
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Само да вмъкна едно лично техническо 'наблюдение': Преди 25-26г , температури от -17 -20'С не оказваха влияние на руската техника, налична тогава в БА. Предполагам и сега няма да стане нещо особено, дори при -25'С примерно... Та, както се казва: А дано, ама надали!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Е.Димитров написа:..
Няколко пъти казах, в никакъв случай не съм за войната!
За никоя война!
Да съм се обърнал към теб?

Ако прочетеш мненията назад ще разбереш какво имам предвид.
А това как наричам един диктатор и тиранин не ме определя като човек, но не пречи да мислиш, че е детинска постъпка

Или Путлер не е диктатор? Човек, който вече близо 25 години упралвява Русия и смазва всеки опит за инакомислие с всякакви средстава и на всяка цена? Точно както е правил един друг мустакат тиранин преди 80-90 години