Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
Потребител
Аватар

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от Petrolhead » 27 Окт 2021, 16:04

сигурно 95% от мъжете, които ги питам защо не са се ваксинирали, ми отговарят че от ваксините се ставало стерилен.

чурките са най-важни

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Окт 2021, 16:17

Честно казано ако е преди да имат деца, да, най-важни са. Това при положение, че наистина се ставаше стерилен, което е почти абсурдно да е така, но за лафа да го кажем.
Не е истина ако някой би избрал липса на страх от Ковид, спрямо възможността си за размножаване. Тогава вече бих се съгласил, че ковида е изсмукал здравия разум от хората.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 27 Окт 2021, 16:33

max- написа:
K_Ilkov написа:Единия не се сеща защо има повече тестове от населението другия не може да си представи как ще се фалшифицира тест :mhihi:

Лаборатория, 50 проби днес, 10 положителни и 40 отрицателни, лаборанта топва от положителна и цъка на твоята кутишка с взет материал от заразения материал :dunno:
Не ми изглежда толкова сложно :dunno:

Не е нужно и това да си причинява лаборантът, даже и лабораторията да има LIS. В крайна сметка не е важен резултата, дори не е нужно да има такъв, важно е какво е въвел в системата.

:yes: да бе и документално сигурно става само , аз тръгнах от идеята на колегата, че трябва болен
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 27 Окт 2021, 18:59

Petrolhead написа:сигурно 95% от мъжете, които ги питам защо не са се ваксинирали, ми отговарят че от ваксините се ставало стерилен.

чурките са най-важни
Между безполодие и импотентност правиш ли разлика? :kuku:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Окт 2021, 19:43

Еми като си импотентен трудно ще заплодиш нещо , така че импотентното си е безплодие както и да го въртиш :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 27 Окт 2021, 19:59

Снощи пред дюнерите на пазара в Люлин едни пичове си говореха, че няма шанс да се ваксинират, щото не се знае какво има във ваксините. После си взеха дюнерите и си ги изядоха :bowdown:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Окт 2021, 20:58

Е, то в един дюнер какво има, торба картофи с някакво олио, а месото е стабилно осолено, преди това хранено и тъпкано с антибиотици. Честно казано по-добре пица от баничарница (ако знаеш къде ги правят да не са мазни)отколкото дюнера, но...се тъпчат с дюнери навсякъде, Германии, Англии...
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 27 Окт 2021, 21:56

Точно на опашка за дюнер се засекох с една позната и стана дума за ваксини.Думите и бяха че дане е луда да се ваксинира още нямала деца.Явно съм я гледал очудено защото побърза да поясни,че не е антиваксърка :mhihi: :mhihi:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 27 Окт 2021, 22:11

Да не е искала друго да ти каже :ok:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d

Мнение от stean » 27 Окт 2021, 23:15

vixx написа:Снощи пред дюнерите на пазара в Люлин едни пичове си говореха, че няма шанс да се ваксинират, щото не се знае какво има във ваксините. После си взеха дюнерите и си ги изядоха :bowdown:

Сигурно щото 2-3 пъти седмично се ваксат, а за дюнери сега чуват и са решили да пробват.
Интересно е с какво се храниш, ти колега, понеже пилешкото и зелето е същото каквото е и по витрините на хипермаркетите?
Така че, дори мама да им сготви "пиуе със зеуе", няма да е много по-здравословно.
Въпреки това, за умрял от дюнер, или получил парализа, или съсиреци или аутизъм не съм чувал, но за другото...

И не каза, ти какво правиш на дюнерите в Люлин... ?

kiko написа:Точно на опашка за дюнер се засекох с една позната и стана дума за ваксини.

Странна работа. :kuku:

Уж сте интелигентни хора, а някак не усещате логическата дупка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Окт 2021, 9:29

Bogat-Beden написа:
Petrolhead написа:сигурно 95% от мъжете, които ги питам защо не са се ваксинирали, ми отговарят че от ваксините се ставало стерилен.

чурките са най-важни
Между безполодие и импотентност правиш ли разлика? :kuku:

Според една теория, ако дядо ти не може да има деца, баща ти не може да има деца, то и ти няма да можеш да имаш деца :mhihi:

stean написа:
vixx написа:Снощи пред дюнерите на пазара в Люлин едни пичове си говореха, че няма шанс да се ваксинират, щото не се знае какво има във ваксините. После си взеха дюнерите и си ги изядоха :bowdown:

Сигурно щото 2-3 пъти седмично се ваксат, а за дюнери сега чуват и са решили да пробват.
Интересно е с какво се храниш, ти колега, понеже пилешкото и зелето е същото каквото е и по витрините на хипермаркетите?
Така че, дори мама да им сготви "пиуе със зеуе", няма да е много по-здравословно.
Въпреки това, за умрял от дюнер, или получил парализа, или съсиреци или аутизъм не съм чувал, но за другото...

И не каза, ти какво правиш на дюнерите в Люлин... ?

kiko написа:Точно на опашка за дюнер се засекох с една позната и стана дума за ваксини.

Странна работа. :kuku:

Уж сте интелигентни хора, а някак не усещате логическата дупка.

Ето ти логика.
Той човека може да се е ваксинирал и да няма нищо против дюнерите (аз също обичам дюнери)
Никъде не е казал, че е веган, който не пипа нищо различно от гледано в хола му.

Иначе, аз съм против две неща, насилване на нещата и...свободната воля на хората :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 28 Окт 2021, 11:28

Stean, със същото се храня, колега. Не съвсем, понеже точно тоя дюнер го бяха затворили заради салмонела преди година и половина, даже по новините имаше някакви репортажи май.
Месото в дюнерите далеч не е като пилето, което ще си купиш от магазина. Това го знам от личен опит, но е друга тема. Странното беше, че тея момчета пушат, пият и ядат съмнителни неща, но избирателно ги притеснява само ваксината.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 28 Окт 2021, 12:03

То да беше само тва :mhihi:

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 28 Окт 2021, 13:20

Някой знае ли защо има препоръка за консултация с лекар ако си на антикоагулантна терапия и ти предстои ваксинация за Ковид .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Окт 2021, 14:54

Не съм запознат много с ваксините при децата, тези дето са задължителни, но всички деца ли се ваксинират без изключение или има все пак някакви условия за васинация?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата