Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Окт 2021, 11:23

Don_Diego написа:
TNT написа:Някой от колегите в чужбина да сподели за фалшиви тестове и сертификати ? И то масово ? :wave:

До преди да обменят изискванията за пътуване колега от виенския ни офис имаше бланки за положителен и отрицателен ПСР, та пишеше на поразия такива според нуждите - дали за пътуване или за посещение на заведение

Американски клиент от старата ми фирма пък пътува с едно тесте сертификати за ваксинация според това коя ваксина е одобрена за държавата където отива, а не е ваксиниран

Не сме само ние тарикатите :ok:

Честно казано не сме само ние в много отношения, да не кажа в почти всички, просто тука немотията в принудила много хора на много неща, а знаем, че един организъм или винаги намира начин или загива. Аз не мога да обвинявам много хора, че просто са намерили своя начин. Ама как било в Германия. Вие били ли сте в Германия след втората световна война да видите как са живяли и как едно цяло поколение е изстрадало и дало всичко от себе си за да е проспериращо следващото. Ми дайте всички да спрем да живеем и да дадем всичко за следващото поколение и мисля ще имат много по-голям шанс от нас. Аз за себе си съм направил много жертви, ама диктатурите тогава и свободата сега малко няма как да направят общата картинка сега като тогавашната. България е изтървала курса когато е трябвало, тоест когато се разсипва соца и не остави нищо хубаво от онези времена, а се концентрира само върху крадене. Ами това е резултата. Ако някак се бяха ползвали основите на миналото за да се гради по-добро бъдеще, можеше да е по-добре всичко. Вместо това шепа крадци обясняваха и обвиняваха соца за всичко лошо и изведнъж викат няма нищо в тая държава, всичко е окрадено, докато те не спряха да карат и разграбват през това време, чак до времето на Костов с приватизациите. Тогава ха последните огромни кражби, после вече от ЕС средствата, ама те никога не са били наши.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 27 Окт 2021, 11:27

Top Gun Maverick написа:Българинът вече измисли почти законна схема за една година зелен сертификат. Отиваш и плащаш 100 лева за фалшив пср тест

Е кой го дава тоя фалшив ПЦР, нали трябва да бръкнат на някои болен че да излезе положителен :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 27 Окт 2021, 11:29

Е.Димитров написа:
Jorixa написа:
bai_ILIA написа:...

Верно ли отдели толко време да напишеш такава топ простотия?

Дай аргументи.

Ми примерите са просто тъпи и дори не разбирам дали са контра или про ваксините. Щото например да, от електричество са умряли доста хора и са били напълно прави да ги е страх. То до ден днешен си е опасно.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 27 Окт 2021, 12:09

Jorixa написа:
Top Gun Maverick написа:Българинът вече измисли почти законна схема за една година зелен сертификат. Отиваш и плащаш 100 лева за фалшив пср тест

Е кой го дава тоя фалшив ПЦР, нали трябва да бръкнат на някои болен че да излезе положителен :roll:

Тука малко сме като в детската градина :mhihi:

Единия не се сеща защо има повече тестове от населението другия не може да си представи как ще се фалшифицира тест :mhihi:

Лаборатория, 50 проби днес, 10 положителни и 40 отрицателни, лаборанта топва от положителна и цъка на твоята кутишка с взет материал от заразения материал :dunno:
Не ми изглежда толкова сложно :dunno:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Окт 2021, 12:22

bai_ILIA написа:“Днес е 27 Октомври. Това, разбира се, е мое мнение, на никого не го натрапвам. Всеки сам си преценя коя дата е” Иво Сиромахов

Много добре, но аз предпочитам да си направя собствено проучване по темата :lol:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Окт 2021, 12:27

Естествено, проверката е висша форма на доверие според другаря Сталин.
На всичко отгоре 27-ми, ама...зависи в коя част на света си, че часовата зона не се знае къде е.
А тоя какво да го цитираме чак. Нищо не заслужават. Дайте ни власт, дайте ни власт, накрая я дадоха на Радев и БСП да управляват половин година със служебни правителства. 0.1%-та дано изкарат на изборите тия клоуни.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 27 Окт 2021, 12:33

Изображение
:lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 27 Окт 2021, 12:44

Top Gun Maverick написа:А тоя какво да го цитираме чак. Нищо не заслужават. Дайте ни власт, дайте ни власт, накрая я дадоха на Радев и БСП да управляват половин година със служебни правителства. 0.1%-та дано изкарат на изборите тия клоуни.

За кого говориш?
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Окт 2021, 12:54

Иво Сиромахов. Нали големи революции щяха да правят, накрая един гол.

П.п: В Кипър открили нов щам. 10%-та по-заразен делтата. :mhihi: Все новите са по-заразни бе ейиии, на мама хубавците. Как да не им вярваш на всяка дума.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 27 Окт 2021, 13:07

Top Gun Maverick написа:Иво Сиромахов. Нали големи революции щяха да правят, накрая един гол.

Иво Сиромахов не е част от ИТН , нещо се бъркаш …
Изображение

...

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 27 Окт 2021, 13:09

steeN написа:
bai_ILIA написа:“Днес е 27 Октомври. Това, разбира се, е мое мнение, на никого не го натрапвам. Всеки сам си преценя коя дата е” Иво Сиромахов

Много добре, но аз предпочитам да си направя собствено проучване по темата :lol:

Викам на децата, дайте да ви пръсна малко физиологичен разтвор в нослетата, а те - не. Не знаем, викат, какво има в него. Я бръже на диваня, ще се занимавам аз с теб. Тук е така :mhihi: Първо покръстването, сега и чипирането
"Чемодан, вокзал, Москва"

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Окт 2021, 13:21

:mhihi: Чалъмите другаде.

Илков, а от какво е част, от тяхната пропаганда ли само? Или викаш като няма политически пост не е слуга на Слави, не водеше активно кампания по тв и въобще като момина сълза. Както и да е де, има тема за политика, на хартия си прав де.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Окт 2021, 14:43

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Окт 2021, 15:08

Абе стига пуска такива линкове, ще вземат наистина да ми хакнат телефона, че ще те проседя тогава аз тебе. :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: e46 318i

Мнение от max- » 27 Окт 2021, 15:32

K_Ilkov написа:Единия не се сеща защо има повече тестове от населението другия не може да си представи как ще се фалшифицира тест :mhihi:

Лаборатория, 50 проби днес, 10 положителни и 40 отрицателни, лаборанта топва от положителна и цъка на твоята кутишка с взет материал от заразения материал :dunno:
Не ми изглежда толкова сложно :dunno:

Не е нужно и това да си причинява лаборантът, даже и лабораторията да има LIS. В крайна сметка не е важен резултата, дори не е нужно да има такъв, важно е какво е въвел в системата.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата