Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
Re: Войната започна ...
enigma написа:mr_petroff написа:Aу ,нашият форум интернационален .И американци кравари си имаме тук .Дали говорят на български с акцент - тогава вече и червата ще ми се обърнат
Имаме тук всякакви, дори канадци с руски акцент.
Mini-то от Монреал ли визираш? Отдавна не се е мяркал

Американците и любителите на свободата на словото яко банят неправилни политически ориентираните. Говоря за ютюбата естествено. От друга страна, според РИА (контролирана от правителството на Русия медия), кака ви Нюланд е признала за наличието в Украйна на "обекти за биологически изслeдвания". Това няма нищо общо с химически оръжия и лаборатории за разработка и производство на такива.
https://ria.ru/20220309/nuland-1777200166.html
Последна промяна BMW_POWER на 09 Мар 2022, 3:16, променена общо 1 път
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Преди дни руснаците пуснаха документи от лаборатории в Украйна...за съвместна работа Украйна и САЩ, по различни видове щамове....западните медии, казаха че е лъжа и фейк.
Сега е истина,но руснаците планирали биологична атака:
https://twitter.com/i/status/1501324063926534148
Цялото излсушване...има и за северен поток, Венецуела, лндж и кво ли не...
https://youtu.be/20fgoWZeIps
Сега е истина,но руснаците планирали биологична атака:
https://twitter.com/i/status/1501324063926534148
Цялото излсушване...има и за северен поток, Венецуела, лндж и кво ли не...
https://youtu.be/20fgoWZeIps
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Помните ли дето се спомена в темата за онази антика на румънците МИГ-21 дето се разби, после и въртолета дето тръгна да го търси също. С един ден закъснение го споменаха в новините. Вчера вече се оказа че антиката е свалена - познайте от кого
Потвърдили са го румънците. Намерени са остатъци в корпуса от свалилата го ракетка. Да видим сега някой от медиите ще го отрази ли като новина
Ето картата за 8-ми март на ситуацията:
Мисля че бяхме от първите тук дето споменахме за разработките на биологичните оръжия. Вече се споменава тук-там че ще се появят и факти какво се е мътило относно опити за създаване на ядрено...
Скоро време си мисля, ако клоуна продължава в същият дух да почне прилагането на сирийският сценарий и първи ще е донецкият корпус дето вече е в котела видно от картата. За съжаление натам отиват нещата.

Ето картата за 8-ми март на ситуацията:
Мисля че бяхме от първите тук дето споменахме за разработките на биологичните оръжия. Вече се споменава тук-там че ще се появят и факти какво се е мътило относно опити за създаване на ядрено...
Скоро време си мисля, ако клоуна продължава в същият дух да почне прилагането на сирийският сценарий и първи ще е донецкият корпус дето вече е в котела видно от картата. За съжаление натам отиват нещата.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
laviatan написа:Полша дава всичките си Миг-ове
https://m.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_uk ... _na_sasht/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Засега доставките на миг 29 се отлага, опасно е. Има останали неунищожени още няколко зенитни украински установки, а руснаците са се оплакали, че за тях не остава ред да свалят нещо украинско

Искам да напиша ЦИРК с огромни думи. Дори умния ни премиер започна да постопля всъщност какво се случва и какво го чака, само санксаджиите от форума на бмв, не успяват. Момчета вие какво, искате да слезете на неговото ниво ли? Санкции щели да налагат, начело с умниците ни от форума

На заблудените да кажа, че най-хубавото е, че Путин не се поддаде първата седмица, че натиска от целия свят е бил ОГРОМЕН. За ваше сведение само дни са минали и той вече не е

Последна промяна ivoaudi на 21 Мар 2022, 3:41, променена общо 2 пъти
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Сега в отделно мнение ще ви напиша нещо безкрайно важно, за което като ви гледам не се сещате. Понеже назад стана въпрос и всъщност въпроса на е34 си бе резонен, та вие за себе си се замислете за следните супер важни и простички неща:
Имате си храна, имате си покрив над главата, децата ви са облечени и не зъзнат навън, дори електричество имате, течаща вода, та чак телефони и телевизори. На слепоочието на ваш близък не е допрян пистолет и др.
До настоящия момент не може да се каже, че всичко това е застрашено. Благодарете искрено, успокойте се и това е.
Имате си храна, имате си покрив над главата, децата ви са облечени и не зъзнат навън, дори електричество имате, течаща вода, та чак телефони и телевизори. На слепоочието на ваш близък не е допрян пистолет и др.
До настоящия момент не може да се каже, че всичко това е застрашено. Благодарете искрено, успокойте се и това е.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
Haй големите цървули на Европа ( Бг) ще налагали и санкции на Русия.
Това е като -- Видяла жабата че подковават коня,и тя вдигнала крака
Путин със сигурност много се е притеснил като е разбрал това. До 2ч вечер се въртял в леглото и не можел да заспи

Това е като -- Видяла жабата че подковават коня,и тя вдигнала крака

Путин със сигурност много се е притеснил като е разбрал това. До 2ч вечер се въртял в леглото и не можел да заспи

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Директорът на ЦРУ бил на изслушване и казал, че Путин е имал намерение да превземе Киев за 2 дни като сега бил много ядосан и непредвидим.
Не знам дали наистина така е мислил или това е пропаганда на Американците като се натъртва на това ядосан и непредвидим...
Не знам дали наистина така е мислил или това е пропаганда на Американците като се натъртва на това ядосан и непредвидим...
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Вечна българо-европейска дружба, джендъри напред !!! Аз доколкото разбирам от някой съфорумници и коментарите от онлайн новини, за България е най-добре да предприемем следната политика:
1. Да прекратим икономическите си взаймоотношения с Русия, защото са глупаци и не е редно да имаме добри взаймоотношения с тях, и да започнем да купуваме суровините, които ни трябват от прекупвачи на по-високи цени.
2. Най-добре да дадем на нато да ни милитаризира и паралелно с това да започнем да лаем по Русия!
Заради тези политики и мислене сме на този хал!
1. Да прекратим икономическите си взаймоотношения с Русия, защото са глупаци и не е редно да имаме добри взаймоотношения с тях, и да започнем да купуваме суровините, които ни трябват от прекупвачи на по-високи цени.
2. Най-добре да дадем на нато да ни милитаризира и паралелно с това да започнем да лаем по Русия!
Заради тези политики и мислене сме на този хал!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Абе то ясно като бял ден Z - Зоро ,защитник на слабите и борец за справедливост
И децата го знаят ,аре стига конспирации 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Много ни се смеехте на конспирациите, ама като гледам в последните две години много народ започна да си задава въпросите защо така и какво е това.
А за това зет...може да е всичко, но първосигнално ми идва наум нацизма. Ама не, че те да нацисти, ами че отиват до Украйна да изнесат нацистите, а защо не и двете заедно. Та точния отговор може да го получите от Путин защото подозирам, че иначе за всяка си група хора ще има различно значение. За тези националистически формирования е ясно какво значи, а и все пак да не забравяме, че втората световна е започната от Германия и Русия, тоест така наречените нацисти са били в един отбор с Раша.
А колегата отгоре с това Зоро, щеше да падне идеално на Американците и налагането на тяхното демокраси за справедливост и свобода разбира се.
Абе, защо Американците имат 1500 герои тип Супермен, Батман, Капитан Америка и т.н. а Руснаците нямат нито един? Явно Янките искат много да изградят роля на добрите във всяко отношение за пред света и за собствените си граждани.
А иначе ввбдругите неща имат подобни неща като Том и Джери от една страна и Ни, погоди от друга... 

А за това зет...може да е всичко, но първосигнално ми идва наум нацизма. Ама не, че те да нацисти, ами че отиват до Украйна да изнесат нацистите, а защо не и двете заедно. Та точния отговор може да го получите от Путин защото подозирам, че иначе за всяка си група хора ще има различно значение. За тези националистически формирования е ясно какво значи, а и все пак да не забравяме, че втората световна е започната от Германия и Русия, тоест така наречените нацисти са били в един отбор с Раша.

А колегата отгоре с това Зоро, щеше да падне идеално на Американците и налагането на тяхното демокраси за справедливост и свобода разбира се.

Абе, защо Американците имат 1500 герои тип Супермен, Батман, Капитан Америка и т.н. а Руснаците нямат нито един? Явно Янките искат много да изградят роля на добрите във всяко отношение за пред света и за собствените си граждани.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Най вероятно не става въпроса изобщо за буква Z , а за друг символ с който се маркират войскова част или войскова група . Абсурдно е Русия да използва латиница за такава маркировка . Все едно американците като нападат Ирак да пишат по танковете на руски идите на хой .. 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Първо към колегата #Пещеходец на въпроса за правилната гледна точка.
Ти говориш за обикновени хора, които са ти колеги, ама те едва ли са казали какво мислят за войната.
Аз говоря за да кажем главният диригент на Мюнхенската филхармония, уволнен заради това, че не споделя общата гледна точка.
Цитирам:
"Кметът Дитер Райтер даде на Гергиев срок до понеделник да заклейми руските действия в Украйна.
Гергиев, който е главен диригент на Мюнхенската филхармония от 2015 г., не е направил подобно изявление, съобщи Райтер "
Срок му дал даже
И не е единственият.
Да не говорим и това преди войната, не позволяваха на руснаците да си сложат флага на олимпийските игри.
А спорта беше за "един мирен свят"...
Как и да е.
В крайна сметка не се намираме през 1939 година и тази война е политическа!
Какво означава това?!
Тук не се говори за завладяване на територия, тук не става въпрос след войната да се вземат военнопленници, няма да ги вкарват в концлагери, няма да ги разстрелват, да ги пъхат в газови камери и тн.
Тук има политически искания и въобще не става дума президента Зеленски какво казва по телевизията, че "ще се бият и няма да се предадат"
Тези призиви са от втората световна война и никой не им иска територията и всяка жертва е тотално излишна.
Това за мен са тестове. Една да кажем структура тества друга структура, но умират истински хора!
А всичко можеше/може да е просто!
Просто наистина не разбирам някой колеги, как подкрепят украинците и все едно гледат видео игра, радват се , когато някой ги подкрепя и то с оръжия.
Въпроса е, вашите синове бихте ли ги пратили в мелачката на войната или ще искате примирие на всяка цена?!
Хората са казали "И най-лошият мир е по-добър т една успешна война"
Зак пък чете новините по диагонал за поляците.
Дават миговете си, ама в никакъв случай да не излитат от полски летища, ей там в Германия ако искат да излитат.
Немците не им харесва идеята от там да излетят въпросните мигове.
Абе вътрят сучат, всички знаят за какво става въпрос ама с някакво надменно самочувствие Европа казва "само ние определяме реда, бюрокрацията и какво ще става, не някакви славяни (както казахме, произлиза от роб)"
И пак ще повторя за онези графики , дето ги мотаете тук, без никаква аналитична мисъл (IQ).
Русия преди 2012 година беше в топ 6!
А малко помислете дейва какво точно означава това!
Иначе, лично аз не подкрепям войната, не бих живял в Русия и където и да е било, аз съм българин и живея в България!
Обичам демокрацията и обичам ЕС!
Надявам се правите разлики.
Ти говориш за обикновени хора, които са ти колеги, ама те едва ли са казали какво мислят за войната.
Аз говоря за да кажем главният диригент на Мюнхенската филхармония, уволнен заради това, че не споделя общата гледна точка.
Цитирам:
"Кметът Дитер Райтер даде на Гергиев срок до понеделник да заклейми руските действия в Украйна.
Гергиев, който е главен диригент на Мюнхенската филхармония от 2015 г., не е направил подобно изявление, съобщи Райтер "
Срок му дал даже

И не е единственият.
Да не говорим и това преди войната, не позволяваха на руснаците да си сложат флага на олимпийските игри.
А спорта беше за "един мирен свят"...
Как и да е.
В крайна сметка не се намираме през 1939 година и тази война е политическа!
Какво означава това?!
Тук не се говори за завладяване на територия, тук не става въпрос след войната да се вземат военнопленници, няма да ги вкарват в концлагери, няма да ги разстрелват, да ги пъхат в газови камери и тн.
Тук има политически искания и въобще не става дума президента Зеленски какво казва по телевизията, че "ще се бият и няма да се предадат"
Тези призиви са от втората световна война и никой не им иска територията и всяка жертва е тотално излишна.
Това за мен са тестове. Една да кажем структура тества друга структура, но умират истински хора!
А всичко можеше/може да е просто!
Просто наистина не разбирам някой колеги, как подкрепят украинците и все едно гледат видео игра, радват се , когато някой ги подкрепя и то с оръжия.
Въпроса е, вашите синове бихте ли ги пратили в мелачката на войната или ще искате примирие на всяка цена?!
Хората са казали "И най-лошият мир е по-добър т една успешна война"
Зак пък чете новините по диагонал за поляците.
Дават миговете си, ама в никакъв случай да не излитат от полски летища, ей там в Германия ако искат да излитат.
Немците не им харесва идеята от там да излетят въпросните мигове.
Абе вътрят сучат, всички знаят за какво става въпрос ама с някакво надменно самочувствие Европа казва "само ние определяме реда, бюрокрацията и какво ще става, не някакви славяни (както казахме, произлиза от роб)"
И пак ще повторя за онези графики , дето ги мотаете тук, без никаква аналитична мисъл (IQ).
Русия преди 2012 година беше в топ 6!
А малко помислете дейва какво точно означава това!
Иначе, лично аз не подкрепям войната, не бих живял в Русия и където и да е било, аз съм българин и живея в България!
Обичам демокрацията и обичам ЕС!
Надявам се правите разлики.
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Сондьора написа:Право куме в очи
https://twitter.com/i/status/1501212708116766720
Незнам, един руснак обясняваше така:
При започване на учението през април миналата година са ги обозначили, коя армия от къде идва и за къде е разпределена в учението:
Z армия западен окръг
V източен окръг
О армия център
А чеченците влезнаха с V сега вторите пак са с V.

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...