кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол

Мнение от deyan-enchev » 25 Мар 2017, 22:12

Е65 LCI

IMG_0348.JPG

Sent from my iPhone using Tapatalk
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 25 Мар 2017, 23:48

изчаках след монтажа и на 2те части да пробвам колата ... еми доволен съм и от двете - чисто нов , БГ производство X-brace в комплект с крепежите и боя по избор + новички "керамични" накладки JURID WHITE, определено спират не по-зле от АТЕ (което беше много мекичко и цапаше зверски джантите), сега ще си чистя с пъти по-лесно 17ките
Последна промяна host на 31 Мар 2017, 15:48, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: e61 535d LCI
Мечтае да кара: F90

Мнение от datchko » 26 Мар 2017, 11:19

host написа:изчаках след монтажа и на 2те части да пробвам колата ... еми доволен съм и от двете - чисто нов , БГ производство X-brace в комплект с крепежите и боя по избор + новички "керамични" накладки JURID WHITE, определено спират не по-зле от АТЕ (което беше много мекичко и цапаше зверски джантите), сега ще си чистя с пъти по-лесно 17ките

Изображение

Изображение

Аз карах с Jurid White на е34-ката и не бях доволен. Искаха твърде много каране, за да загреят достатъчно, за да спират добре. А преди това едва спираше - буквално.
Сега сложих EBC GreenStuff и са перфектни отвсякъде - студени им трябва точно 1-2 леки спирания и след това коват. Топли пак са бетон :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 M5 20 JAHRE
Мечтае да кара: E34 520 на метан

Мнение от sixstraight » 26 Мар 2017, 13:47

А кои издържат повече на топлина и спиране от висока скорост понеже съм с ате ама нещо ми малеят
Всички пътища водят към НАДИН :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от host » 26 Мар 2017, 14:07

нито едните по мое мнение между Jurid и AТЕ ... колегата преди мен който е писал да сподели за EBC , но и аз бих предположил че те са по-добре

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 26 Мар 2017, 14:58

host написа:нито едните по мое мнение между Jurid и AТЕ ... колегата преди мен който е писал да сподели за EBC , но и аз бих предположил че те са по-добре

Изображение

Аз съм с EBC червени и с дикове EBC(нови) и честно казано Не съм доволен. Нито цапат по малко както е обявено, нито спират повече от старите ми Цимерман дискове и Текстар накладки , които също бях купил чисто нови. След 4 авариини спирания прегряха точно както ми прегряваха и старите. На всичко отгоре диковете им нямат цинково покритие и ръждясаха и дори визуално вече са по зле от старите ми дискове.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от host » 26 Мар 2017, 15:24

А с каква течности ги караш? Защото и това има голямо значение. Моята е Ate SL и точно 1г след като е сложена, както пише и на опаковката й, се усеща че е за смяна...

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 26 Мар 2017, 15:32

Текстар, сменяна е преди половин година, а маркучите са ми Гоодридж. И не, не ми прегря течноста, а накладките, защото си замириса на прегряти накладки. Спирачните апарати са ми ревизирани с нови бутала и уплътнения. Отделно спирачките са ми по големи от оригиналните за модела -300мм от 328 е46.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от host » 26 Мар 2017, 18:34

еми за съжалние следва другия типичен въпрос "въздуховодите в бронята на мястото си ли са" :)

иначе жалко за setup-a аз смятах от 328i e36 апарати и дискове да мина на 328i e46 ... но явно няма смисъл

ентусиаст
Аватар
Кара: e61 535d LCI
Мечтае да кара: F90

Мнение от datchko » 26 Мар 2017, 19:38

Моите дискове са на Текстар Про серия(с покритие), но и дисковете и накладките са на няма и 300км, не съм ги разработил напълно още и съм имал само едно по-сериозно спиране. Днес се качих на Витоша да разходя кучето и на слизане EBC-то се представиха перфектно. Иначе поне за мен дали цапат повече или по-малко няма значение, въпросът е да спират така, както очаквам (и засега се оправдава очакването).

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Мнение от Bexim » 27 Мар 2017, 10:14

Аз също съм фен на ЕВС, два пъти съм ги ползвал (e36 328 с апарати от е46 330, като там беше с дискове Цимерман, другото М5 с гриййн стъф и ЕВС дискове - нарязани - направо ми сваляше лицето, но не знам на пистово каране как би било..) и двата пъти съм бил мега доволен.. Колега, явно си за йелоу-стъф.. Нещо по-трак ориентирано, може би :confused: .. Аз съм си ги карал изцябо стрийт, може би за това съм си доволен..
За цапането не мога да споделя, защото и на мен ми е все тая..
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 27 Мар 2017, 10:22

deyan-enchev написа:Е65 LCI

бензин ?
Ubi dubium, ibi libertas

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 27 Мар 2017, 10:49

DSC_0083.JPG

Вчера ги покарах по предназначение. Доволен съм :yes:
Бях доста предубеден заради марката, но за писта се оказа не лош бюджетен вариант ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Мар 2017, 11:57

Bexim написа:Аз също съм фен на ЕВС, два пъти съм ги ползвал (e36 328 с апарати от е46 330, като там беше с дискове Цимерман, другото М5 с гриййн стъф и ЕВС дискове - нарязани - направо ми сваляше лицето, но не знам на пистово каране как би било..) и двата пъти съм бил мега доволен.. Колега, явно си за йелоу-стъф.. Нещо по-трак ориентирано, може би :confused: .. Аз съм си ги карал изцябо стрийт, може би за това съм си доволен..
За цапането не мога да споделя, защото и на мен ми е все тая..

Жълто отпред и червено отзад съм карал на Серес. Предните изкараха един трак дей повече.

Взех едни зелени за отзад, щото бях на зор. Те изкараха само едно каране и са на 0. :shock:
Колко цапат не знам, че са ми черни джантите.

Никога не са ми прегрявали за около 2000км само на писта може би, а съм един пишман пилот, карам и спирам безкрайно не ефективно и реално са видяли голям зор.

Далеч не са върха на сладоледа със сигурност, но пък и цената им е такава. Читави накладки за писта комплект са си 7-800лв.

А по темата- нова моторетка си взех.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от host » 27 Мар 2017, 12:10

значи малко включване пак за тия прословути накладки, че гледам има интерес

тоз Jurid White явно не е толкова мек като ATE ... тази сутрин тръгнах на свалени прозорци и се чу отчетливо свирене (рейскар :D ) от към предните апарати ... 3 спирания ... с всяко звука намаляваше и след това вече го няма , та явно не съм прав че са толкова меки колкото ATE-то

Много, много положителни мнения видях като търсех за Ferodo Racing накладки , но като видях клиповете как хвърлят огън и жупел :D прецених, че не съм чак състезател , иначе нз за другите модели, но за е36 6цил цената на DS300 е не много далеч от EBC
https://www.autopower.bg/%D0%BD%D0%B0%D ... 30830.html

EBC пак едни момчета от Nurburgring които имат канал в YouTube споделиха че за Orange накладките доста се предават , чак притеснително

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата