Тръмп трети мандат?
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Тръмп трети мандат?
Данчо, представяш ли си Тити?
Добре, че ми падна в очите с един случай преди време и няма да го жаля.
Относно ние какво правим...не знам, един самолет отива за Оман...представяте ли си, Оман?
Пък не е като да сме милиардери, имаме и служебно правителство даже. Иначе Боко лично щеше да ходи на ръце да ги носи, както улавяше снежинките и боклука като е на власт.
Даже сега чувам, някакъв полет кацал във Варна със 180 човека от региона. Даже ги докараха.
Да са в района сега, няма да им създаваме неудобства в София да кацат.
Добре, добре, бързо действат за служебно.
Обаче ме кефи подхода на Русия - ние си имаме военни приоритети, проблема на давещите се е проблем на самите давещи.
Само където не им казаха, че техния съюзник като бомби навсякъде и да убие някой руски гражданин, не е проблем. 
Сетих се тоя куку защо съм го задраскал, бях забравил точно, но само помнех, че е от едно гостуване при другия сдуханяк Тото, който се кефеше на извращенията му като издевателствал върху приятелката си. Това по повод онзи случай с Дебора от Стара Загора се разкри, иначе нямаше да се знае, а тоя грам вина не изпитва, почва от 3:20:
https://youtu.be/CX45MEUSI18?is=W-Tjuzol_Dle5cBZ
Относно ние какво правим...не знам, един самолет отива за Оман...представяте ли си, Оман?
Даже сега чувам, някакъв полет кацал във Варна със 180 човека от региона. Даже ги докараха.
Да са в района сега, няма да им създаваме неудобства в София да кацат. Обаче ме кефи подхода на Русия - ние си имаме военни приоритети, проблема на давещите се е проблем на самите давещи.
Сетих се тоя куку защо съм го задраскал, бях забравил точно, но само помнех, че е от едно гостуване при другия сдуханяк Тото, който се кефеше на извращенията му като издевателствал върху приятелката си. Това по повод онзи случай с Дебора от Стара Загора се разкри, иначе нямаше да се знае, а тоя грам вина не изпитва, почва от 3:20:
https://youtu.be/CX45MEUSI18?is=W-Tjuzol_Dle5cBZ
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Какво очакваш, да иде посланика пред хотела с една пачка и да раздава доларес ли. Намерил за кого да се косиш. Там има над 50 000 тяхни човека и някои които там си и живеят и познай като си толкова загрижен колко до сега са прибрани в Русия и колко са прибрани наши от там
В ОАЕ няма значение от къде са туристите държавата ОАЕ ще поеме всички разноски ( и това го казаха още първият ден) поради обстоятелствата и вече престани да пишеш глупости
По добре виж тези: https://nova.bg/news/view/2026/03/04/529155/българи-блокирани-в-шри-ланка-очакваме-помощ-от-държавата-финансовите-ни-средства-са-ограничени/ че са го закъсали яко.
А на оня кукумицин външния що не и пишеш да им прати един самолет а?

Между другото турците свалиха балистична над Турция. Само една е била. Да предположим ли къде е била насочена? А ще свалят ли хиперзвук ако бъде пусната или пуснати?За един приАтел питам

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Ама ти се радваш, че може би искат да ударят наше летище или нещо с половин уста се изказа? Ако не съм те разбрал правилно, моля, извинявам се и ме поправи.
А за Шри Ланка ще са били от онова Ергена сигурно.
Не знам какво повече искаш, от Дубай вече кацат във Варна, отиват за Оман, ама нищо не било това. Друго си е да ти кажат да го духаш в прав текст от Кремъл. И в статията пише 20000, те може и 200000 да са в крайна сметка, това какво променя в отношението на властта в Кремъл? Защо обясняваш на мен, обясни на хората в социалните мрежи, гледам са руснаци и не са съгласни с теб. На мен няма какво да ми казваш колко е готино да ги кажат да се оправяш сам.
Благодаря за съвета за доктора и хапчетата, но ако ида и се окаже, че не съм за хапчета това ще значи ли, че някой друг може би се нуждае от помощ?
Винаги съм се чудел какво ми липсва в този живот, а то било хапчета, понеже не само не вземам големи, ами никакви дози, че съм против фармата и даже за леко кофти настинки през няколко години избягвам да вземам, че съм против фармата, ама трябва да се замисля явно.
.
А за Шри Ланка ще са били от онова Ергена сигурно.
Не знам какво повече искаш, от Дубай вече кацат във Варна, отиват за Оман, ама нищо не било това. Друго си е да ти кажат да го духаш в прав текст от Кремъл. И в статията пише 20000, те може и 200000 да са в крайна сметка, това какво променя в отношението на властта в Кремъл? Защо обясняваш на мен, обясни на хората в социалните мрежи, гледам са руснаци и не са съгласни с теб. На мен няма какво да ми казваш колко е готино да ги кажат да се оправяш сам.

Благодаря за съвета за доктора и хапчетата, но ако ида и се окаже, че не съм за хапчета това ще значи ли, че някой друг може би се нуждае от помощ?
.
Последна промяна Top Gun Maverick на 04 Мар 2026, 16:14, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
nikola59 написа:Между другото турците свалиха балистична над Турция. Само една е била. Да предположим ли къде е била насочена? А ще свалят ли хиперзвук ако бъде пусната или пуснати?
За един приАтел питам
Дай малко информация от кухнята

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
По повод тази ракета и появилите се хвалби преди няколко дни как им били хакнали всичко технологично евреите (оттам и всички високоточни атаки по висшия ешелон на властта в Иран)...дали пък не е възможно и да е изстреляна в тази посока без желанието на иранците с цел ескалация на напрежението и по посока НАТО
Вярно, че малко като фантастика звучи ама знае вече ли човек...
Вярно, че малко като фантастика звучи ама знае вече ли човек...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Щото всичко са им "хакнали" затова ли избяга онова корито от залива в арабско море ? Как Аеджис система противорракетния щит на амърика за няколко милиарда долара пропуска десетки ракети и са поразени ключови елементи от ПВО в региона ? Аеджис идва от гръцкото Егида / козя кожа , от такова гърците са правили щитове . Явно тоя Аеджис не струва колкото пършива козя кожа ... 
Последна промяна Jordana на 04 Мар 2026, 21:53, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Явно няма да има отделна тема за тази нова СВО... , а аз има два въпроса!
1. Откъде е имал толкова пари аятолаха? Това е огромна сума! Нали 'божиите хора' са доволни и на съвсем оскъдното, не ги блазнят светските блага... От братския ирански народ ли е отклонявана?
2. Този проток не е изцяло в техни териториални води! Може би само половината... Другата част се пада във водите на други държави! Как ще 'твърдят', че го затварят? Могат да затворят тяхната част... Т.е. , ако решат да стрелят по корабите, които не минават през техните води, то това е директно посегателство върху чужда собственост. Ако са американски - разбирам! Ако не са американски, нали не трябва така? Искат всички да се обърнат срещу тях ли?
1. Откъде е имал толкова пари аятолаха? Това е огромна сума! Нали 'божиите хора' са доволни и на съвсем оскъдното, не ги блазнят светските блага... От братския ирански народ ли е отклонявана?
2. Този проток не е изцяло в техни териториални води! Може би само половината... Другата част се пада във водите на други държави! Как ще 'твърдят', че го затварят? Могат да затворят тяхната част... Т.е. , ако решат да стрелят по корабите, които не минават през техните води, то това е директно посегателство върху чужда собственост. Ако са американски - разбирам! Ако не са американски, нали не трябва така? Искат всички да се обърнат срещу тях ли?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Jordana написа:Щото всичко са им "хакнали" затова ли избяга онова корито от залива в арабско море ? Как Аеджис система противорракетния щит на амърика за няколко милиарда долара пропуска десетки ракети и са поразени ключови елемнти от ПВО в региона ? Аеджис идва от гръцкото Егида / козя кожа , от такова гърците са правили щитове . Явно тоя Аеджис не струва колкото пършива козя кожа ...
… кое корито- това ли? …
https://www.foxnews.com/politics/us-sub ... rld-war-ii
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
ildivvy написа:...? Могат да затворят тяхната част... Т.е. , ако решат да стрелят по корабите, които не минават през техните води, то това е директно посегателство върху чужда собственост. Ако са американски - разбирам! Ако не са американски, нали не трябва така? Искат всички да се обърнат срещу тях ли?
Точно затова се твърди, че блокада на Ормузкия проток не може да продължи дълго, ама да видим... За момента петролът спря да се вдига.
I love the sound of V8 in the morning...
ildivvy написа:Нали 'божиите хора' са доволни и на съвсем оскъдното, не ги блазнят светските блага...
Никога в историята това не е било вярно. Религиите са схема за източване на пари от хората, без да плащат данъци. Добър бизнес модел е.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Другото , бени линкъл ...… кое корито- това ли? …
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
ildivvy написа:Явно няма да има отделна тема за тази нова СВО... , а аз има два въпроса!
Искат да вдигнат сериизно цената на петрола за да може да има външен и вътрешен натиск върху Тръмп. Доста добра стратегия, друг е въпроса дали ще им се получи (според мен не) . Със сигурност много по-добре отколкото да изтрелят всички фърчилки към Израел.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Скоро няма да има с какво да се перят на който и да е! Единствено ще могат да убиват жените си, шибаните гнусни човекоподобни!
Дори не разбирам как може да има хора, които да са на страната на подобни уроди....
https://x.com/i/status/2029249746511024306
https://x.com/i/status/2029066021232058377
https://x.com/i/status/2029197003868057905
https://x.com/i/status/2029204495297626207
https://x.com/i/status/2029186078146494630
Дори не разбирам как може да има хора, които да са на страната на подобни уроди....
https://x.com/i/status/2029249746511024306
https://x.com/i/status/2029066021232058377
https://x.com/i/status/2029197003868057905
https://x.com/i/status/2029204495297626207
https://x.com/i/status/2029186078146494630
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Да ти имам и демократичните ценности Зак…умираш си от кеф да показваш как се избиват хора
И как генерализираш нещата…щом е иранец - терорист е, не заслужава са живее
И как генерализираш нещата…щом е иранец - терорист е, не заслужава са живее

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Загрижените за Иран и за разни брадати, къде бяхте когато умираха деца и цивилни в Украйна? А когато падаха някакви дронове по болници? Или щом атакува онова лайно путлер, няма проблем..