Имотният пазар
Модератор: Общи модератори
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Re: Имотният пазар
Зак, чудя ти се защо си го причиняваш, какъв е този мазохизъм, такива отрицателни неща да им отделяш толкова време и внимание
с добри чувства го казвам
Изпратено от моят moto e6 play с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят moto e6 play с помощта на Tapatalk
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
barabqga написа:Зак, чудя ти се защо си го причиняваш, какъв е този мазохизъм, такива отрицателни неща да им отделяш толкова време и внимание
Опитвам се да не го правя, даже книги съм си купил, ама хич не ми се получава, щото средата си е брала лайката.
Как да се получи, като от всякъде сме заобиколени от пепиеврота, нотариуси, боковци, гешевци, шишита
и >90% от населението иска да е като тях

Надявам се в някакво близко бъдеще да изпълня желанието си от оная другата тема

Пия си кафето и ми излиза реклама във Фейсбук на това

Някой има ли идея какво е трябвало да бъде, особено този тунел пригоден за нещо като всекидневна? Или това е била идеята

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b170091504756684&slink=aamr6p&f1=1&fe7=1
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Най ме кефи скосения таван и душа над мивката монтиран. Телевизорите захванати за тавана, да ги гледаш по диагонал в коридора-хол....
Компания ще ви правят вашите спътници в живота плексит, лумбаго и ишиас.... 

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Може би става за AirBnB и да ги купуват с такава цел.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Коридоро-холът е топ. Заради него бих казал, че е евтин даже

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
като видя така телевизор и ме побиват тръпки... и почва да ме боли врата

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Преди няколко страници се "мереха" платени данъци. Ето за Пловдив.
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv ... _vp9E31Ymk
На мен това ми показва, че от смяна на собственост се събира повече данък, отколкото от собственост
Сигурен съм, че за други градове е сходно.
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv ... _vp9E31Ymk
Най-много средства от планираните приходи за настоящата година ще се придобият от имуществени и други местни данъци, а именно – 103 100 000 лева, от които данък върху недвижими имоти - 31, 5 млн. лв.; данък върху превозните средства - 28,5 млн. лв.; данък при придобиване на имущество по дарения и възмезден начин - 42,5 млн лв., туристически данък - 600 000 лева.
На мен това ми показва, че от смяна на собственост се събира повече данък, отколкото от собственост

което ме навежда на мисълта че, нищо не знаете за годишни данъци кви цифри са по света...
ето ти ги в масачузетс- на 1000 долара оценена стойност (която е доста близо до пазарната). медианата цена в масачузетс на дом е $655k.. при средно $13 на $1000 е $8500 на година.. а има и градове със $22 / 1000...
https://joeshimkus.com/MA-Tax-Rates-2024.aspx
ето ти ги в масачузетс- на 1000 долара оценена стойност (която е доста близо до пазарната). медианата цена в масачузетс на дом е $655k.. при средно $13 на $1000 е $8500 на година.. а има и градове със $22 / 1000...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Щото имате пътища и канализация, училища и работеща полиция, а тротоари нямате щото не ходите.
Кой както се е уредил, на нас такива неща не ни трябват.
Кой както се е уредил, на нас такива неща не ни трябват.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Няма, щото не ни трябват както казах
Като гледам не им пречи на тия дето купуват имоти в нивите. 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:което ме навежда на мисълта че, нищо не знаете за годишни данъци кви цифри са по света...
Стана ми ясно защо масово американците живеят в каравани
nickstorm написа:alx написа:което ме навежда на мисълта че, нищо не знаете за годишни данъци кви цифри са по света...
масово? това е хоби бе младеж... скъпо хоби. които има каравана като цяло има и нормален хубав дом. хубавите каравани почват от $100к нагоре... каравани в смисъла на европа тука няма...
това за което говориш са trailer homes които са големи каравани и в един момент ги паркирват някъде, свалят колелата, слагат основи или запълват празното до земята и ги дострояват да станат малки къщички.. кат се съберат повече такива на едно място и става на trailer park... та тия нямат нищо общо със караваната дето я теглиш да ходиш на кепминг. тука това не е въобще популярно.. има го но е като цяло рядкост да срещнеш голям специализиран пикап да тегли някаква каравана.. това джип или кола да тегли някаква малка кутийка на колела- аз не помня да съм виждал
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:nickstorm написа:alx написа:което ме навежда на мисълта че, нищо не знаете за годишни данъци кви цифри са по света...
масово? това е хоби бе младеж... скъпо хоби. които има каравана като цяло има и нормален хубав дом. хубавите каравани почват от $100к нагоре... каравани в смисъла на европа тука няма...
това за което говориш са trailer homes които са големи каравани и в един момент ги паркирват някъде, свалят колелата, слагат основи или запълват празното до земята и ги дострояват да станат малки къщички.. кат се съберат повече такива на едно място и става на trailer park... та тия нямат нищо общо със караваната дето я теглиш да ходиш на кепминг. тука това не е въобще популярно.. има го но е като цяло рядкост да срещнеш голям специализиран пикап да тегли някаква каравана.. това джип или кола да тегли някаква малка кутийка на колела- аз не помня да съм виждал
Ами точно тези trailer homes имах предвид. Няма да ги пиша че живеят в ремаркета я