Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от немо » 14 Май 2020, 12:13

Абе тоя Кирил Ананиев въобще не е с медицинско образование :banghead: ебаси...Снощи,като го слушах как мънка и въобще не може ясно да обясни какво се случва и защо се случва направо имах чувството,че гледам някой,който разказва лошо научен урок :kuku:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 14 Май 2020, 12:52

Venko написа:Преди края на септември не очаквайте нищо добро.

Е чакай сега, нали жегата щяла да разкаже играта на вируса? А след края на септември... идва дъжд и студ, и... какво "добро" да очакавам тогава... Освен нови вируси и грипни епидемии... :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 14 Май 2020, 14:16

Да ти пШибам и вируса ( да се чете "нещо го намразих тоя вирус" ). До преди два месеца по два пъти на ден ми се обаждаха, да ми предлагат финансиране за каквато кола искам. Сега когато реших да си купя кола, същите ми отказаха фифнасирането, което е една трета от годишната ми заплата. Било рисково в условията на корона вирус. Ама ако съм идел след юни, можело и много по-голяма сума да ми отпуснат за по-хубава кола. То се оказа, че не мога и с оналйн банкирането да прехвърля голяма сума, за първоначалната вноска. Трябвало да отида в банката. А там 50 човека опашка, три четвърти от които латиноси. Майната и на колата. И без това е Рено :roll: Всъщност си бях харесал една Х1-ца, но продавачът ми каза, че е била карана от някакъв поп в Италия и ми се видя съмнителна история. В Италия попове няма, там са католици и имат епископи, пастори и свещенници. Нашите дажмбази срам нямат и пред нищо не се спират, ебаси. Взеха на старите хора в Италия колите и сега налазиха и католическата църква. Всъщност винаги съм се замислял на кого си продават колите, тези които не са старци, доктори и свещенници в Италия. Защото тук което дайде от Итлия, все от старци, доктори или/и свещенници е карано :mhihi: И цялата тази история с финансирането се случва в задушно помещение и с маски. А аз си бях взел една от най-хубавите фпп3 маски и буквално ми спря въздуха. Обаче банкерката по едно време си махна нейната маска и при мен изгря слънцето, ангелчета започнаха да прелитат между трезорите, Сири без да я питам нищо ми предложи, да ми пусне сомптинг романтик сонг и даже коронавирусът се почувства неловко и напусна сградата на банката.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 14 Май 2020, 14:27

sub_eleven написа:
Venko написа:Преди края на септември не очаквайте нищо добро.

Аз след края на септември очаквам лошото и повтаряне на сценария им.
Нали всички чакат 2 и 3 вълна.
Дори да няма такива, ще стане по-зле със сигурност.

Сега обявиха, че в Испания където знаем колко болни има, само около 5% от прекаралите болестта имат антитела.

И преди се говореше, че има повторили болестта хора, но по-скоро се говореше за инцидентни случаи. След като само 5% имат антитела може и по 5 пъти на година да караме това чудо..

Обратно на теорията, че много забилели са били безсимптомни, сега се обявява, че около 25% са такива.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 14 Май 2020, 14:31

Сега обявиха, че в Испания където знаем колко болни има, само около 5% от прекаралите болестта имат антитела.

И преди се говореше, че има повторили болестта хора, но по-скоро се говореше за инцидентни случаи. След като само 5% имат антитела може и по 5 пъти на година да караме това чудо..

ЕВах таА гадна чума, където ни налази. То това значи, че и ваксината, ако я измислят, ще трае ден до пладне.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 14 Май 2020, 14:43

ukelichko написа:

ЕВах таА гадна чума, където ни налази. То това значи, че и ваксината, ако я измислят, ще трае ден до пладне.

Лъжа е..
Сега разрових и се оказа, че 5% от испанците или около 2 милиона имали антитела, не 5% от заболелите, което е много различно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 14 Май 2020, 14:45

Аз отдавна съм спрял да чета и гледам новини аз тая тъпотия, такава дезинформация има и то на най-високо ниво та какво остава за пресата и разните му там сайтове, където всеки си пише каквото му щукне :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 14 Май 2020, 14:50

ukelichko написа:... Всъщност винаги съм се замислял на кого си продават колите, тези които не са старци ...

Много просто - карат ги докато остареят... :dunno: :dunno:

Колко пари ти трябват за това рено изкривено? Обади се и ще оправим работата. Имаш ми телефона.
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Май 2020, 16:37

Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 14 Май 2020, 19:19

TNT написа:Бахти наркотиците :shock: :shock: :shock: https://www.facebook.com/AntoniGerasimo ... 326349330/

Тая ми напомня на (поне) една от моите бивши :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 14 Май 2020, 19:37

Веднага я използваха да "омаскаряване" на протестите обаче :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Май 2020, 19:49

Аз за протеста разбрах от лайфове във фейсбук от хора, споделящи от сутрин до вечер за 5жи и ваксини :kuku: Народа е опасно глупав направо.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 14 Май 2020, 19:52

5 жи ще е новия коронавирус, има полудели по темата, чак се чудя как може да има толкова прости хора

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 14 Май 2020, 21:14

https://youtu.be/n37l1pgo1wA?t=3372

Годжи изпатка нацяло :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 14 Май 2020, 21:17

Тоя е требвАло да стане гробар , не доктор :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата