Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от Bogat-Beden » 22 Юли 2012, 13:31

.::Братоев::. написа:
Bogat-Beden написа:я кажете на годишна база някаква почивка правите ли?
ако да-колко? :roll:

Аз си правя по 2-3 седмици , може и месец :yes:

ето оправдание да се улежа тая отпуска :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Юли 2012, 13:51

TNT написа:http://novinata.net/Fitnes-maniak-umrya-pod-shtangite

Причините за смъртта ще се изясняват след аутопсията

Причините са, че един спорт който по начало трябва да помогне за по-добро здраве и по-качествен живот се е изродил нещо, което никога
не би могло да бъде наречено правилно и здравословно.

Мания за кила, маса, размери води до употреба на какви ли не разрешени и неразрешени боклуци. Хора тренират по 20 години и правят по 45см ръце и метър талия вярвайки, че са спортисти :kuku: Същевременно сърце, черен дроб и ендокринна система са станали на пастет. Да не говорим за тия с 20% мазнини живи кумири във фитнесите, щото са по 100+ кила с огромни ръце.. Много от тия имат една приказка "живота е прекалено кратък за да си малък". В тоя случай явно и за да бъдеш голям живота е още по-кратък.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 22 Юли 2012, 16:39

Или другата приказка... По-добре да умреш на 30 с 50см ръка, отколкото на 50 с 30см ръка :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 23 Юли 2012, 0:11

баси, колко нещо сте изписали, ако вместо да пишете тва време го бяхте вложили в трениране, досега да сте машини :mhihi: :mhihi: ще извинявате, че съм :OT: :smoke:
never drive faster, than your guardian angel can !

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Юли 2012, 0:30

Radinka написа:баси, колко нещо сте изписали, ако вместо да пишете тва време го бяхте вложили в трениране, досега да сте машини :mhihi: :mhihi: ще извинявате, че съм :OT: :smoke:

е някои вече са..
за това няколко човека пишат,а повечето четем ;) :bchug:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 23 Юли 2012, 20:22

67kg лично тегло! От понеделник почвам анимал пак-а!
Изображение
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 23 Юли 2012, 21:03

Nukem написа:67kg лично тегло! От понеделник почвам анимал пак-а!

От понеделник почни да клякаш пък тогава пак-а :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 23 Юли 2012, 21:32

TNT написа:Или другата приказка... По-добре да умреш на 30 с 50см ръка, отколкото на 50 с 30см ръка :mhihi:

Тая приказка не е много на място,човека от линка по долу беше мой приятел и комшия във Враца.Доста пъти сме тренирали заедно,и от него се запалих по тоя спорт.Определено беше най големия който съм виждал на живо.Беше....огромен в буквалния смисъл.Лично съм му мерил ръката и беше...55 см :bowdown:
Та Цветко почина малко след като навърши 33 години,оставяйки дъщеричка на няма и годинка.
Не мисля,че би се съгласил с написаното.
Допълнителната информация под клипа е написана супер глупаво и некадърно от някой,който не знае истинските причини за смъртта му,така че не приемайте всичко за чиста монета,то даже и името му в началото на клипа объркано !

http://vbox7.com/play:71e95d49

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Юли 2012, 22:40

Там работата е друга. Въпреки, че никой не може да ме убеди, че човек който сам си докарва хепаторален синдром мисли трезво за себе си и за семейството си. Много има такива "от 10 години не съм спирал зоба ама нищо ми няма, щото знам кво правя".

На мен мисълта ми беше и за хилядите други, които се хранят и тренират крайно нездравословно наричайки се "спортисти", а като режим, хранене и общо здравословно състояние нямат нищо общо с това. Т.е. голямата ръка е самоцел, високите кила са самоцел, нищо че талията става метър, нищо че ставаш 100 кила ама 20 от тях са чиста мас, нищо че имаш баси баницата, а крачето е като на жена.. На това не му викам аз спорт и здраве.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 24 Юли 2012, 0:37

До преди година тренирах усилено, съчетавайки фитнес + бокс. Може би имам общо към 3 години упорити тренировки, преди това само съм се лигавил в залите. Сега, ако в темата се включва някой начинаещ и не му се четат 260стр и прескочи директно на последните мнения, бих посъветвал - в залата клекове, повече тренировки на лостове и много, много бокс :) Който не е тренирал, само той не знае каква мания е това...Да не говорим колко много развива рефлекси и умения. Иначе аз лично винаги съм се чудил на хората, които си мерят бицепсите и си гледат плочките...Лошото е, че в повечето случаи фитнеса се ползва за избиване на комплекси, а не като идея и начин на живот. И тука ми е интересно едно нещо - от всички трениращи тук, колко са започнали да взимат препарати още с първите стъпки в залата? Т.е., още като начинаещи ли започнахте да спазвате стриктни програми, съчетани с добавки или сте имали период (примерно година), без да взимате каквото и да било?

P.S. Тоя съвет горе дето го дадох е отнесен към любителите, които просто искат да започнат да тренират, но не и да стават професионалисти....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 24 Юли 2012, 7:18

Що пък аз не вярвам в лостовете, може би щото ми тежи газъ и краката и не мога да се набирам като хората :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 24 Юли 2012, 9:52

mangini написа:Сега, ако в темата се включва някой начинаещ и не му се четат 260стр и прескочи директно на последните мнения, бих посъветвал - в залата клекове, повече тренировки на лостове и много, много бокс :)

Викаш само БОКС, а всичко друго е ташак работа :mhihi: Даже много бокс, защото само бокс не върши работа. Ти току що разказа играта на 99.9% от спортовете :mhihi:

В БОКСА ,като изключително контактен спорт, травмите са много сериозни с тези удари в главата ... и повечето дърти боксьори си пикат на обувките и плюят на брадата. Иначе викаш полезно и за здраве :no:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 24 Юли 2012, 9:53

Jim Beam написа:Що пък аз не вярвам в лостовете, може би щото ми тежи газъ и краката и не мога да се набирам като хората :dunno:

Може би те отказва точно това, че ти е трудно. Ако не можеш нито веднъж в началото ще ти е много тегаво, но после всичко си идва на мястото и даже ще си окачваш тежести.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 24 Юли 2012, 13:38

vlad0 написа: В БОКСА ,като изключително контактен спорт, травмите са много сериозни с тези удари в главата ... и повечето дърти боксьори си пикат на обувките и плюят на брадата. Иначе викаш полезно и за здраве :no:

Ако под "бокс" автоматично имаш предвид мач на Кличко, да, опасно е... :lol: Имах предвид любителски тренировки - развива се страхотна кондиция, рефлекси и умения, нещо, което фитнеса не ти дава. Пък и смятам, че при умерен спаринг, ударите изобщо не са толкова силни, просто нямат нищо общо с удар в официален мач.
Мисълта ми беше, че аз лично не виждам смисъл някой като иска да стане здрав, автоматично да се забие във фитнеса с една кофа протеини до него и през ден да си мери бицепса, дали е 45 или 46см. Един познат беше така - протеини, програми, направи едни ръце, после спря да тренира и в момента няма и помен от резултатите, да не говорим, че не е и особено силен. Та пак изрично казвам - ако говорим за любителски тренировки, за мен перфектният вариант е лостове + бокс/кик бокс/муай тай и т.н....

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 25 Юли 2012, 13:07

Абе ейтака като кажете ..... "като спря да тренира и всичко изчезна" еми как няма да изчезне, като не тренираш. И да не си взимал никакви добавки като спреш да тренираш пак ше станеш плужек. С всеки спорт е така иска си постоянство за да си поддържаш форма.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата