Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
.::Братоев::. написа:Bogat-Beden написа:я кажете на годишна база някаква почивка правите ли?
ако да-колко?
Аз си правя по 2-3 седмици , може и месец
ето оправдание да се улежа тая отпуска

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
TNT написа:http://novinata.net/Fitnes-maniak-umrya-pod-shtangite
Причините за смъртта ще се изясняват след аутопсията
Причините са, че един спорт който по начало трябва да помогне за по-добро здраве и по-качествен живот се е изродил нещо, което никога
не би могло да бъде наречено правилно и здравословно.
Мания за кила, маса, размери води до употреба на какви ли не разрешени и неразрешени боклуци. Хора тренират по 20 години и правят по 45см ръце и метър талия вярвайки, че са спортисти

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Или другата приказка... По-добре да умреш на 30 с 50см ръка, отколкото на 50 с 30см ръка 

- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
баси, колко нещо сте изписали, ако вместо да пишете тва време го бяхте вложили в трениране, досега да сте машини
ще извинявате, че съм

never drive faster, than your guardian angel can !
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Radinka написа:баси, колко нещо сте изписали, ако вместо да пишете тва време го бяхте вложили в трениране, досега да сте машини![]()
ще извинявате, че съм
![]()
е някои вече са..
за това няколко човека пишат,а повечето четем

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Nukem написа:67kg лично тегло! От понеделник почвам анимал пак-а!
От понеделник почни да клякаш пък тогава пак-а

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
TNT написа:Или другата приказка... По-добре да умреш на 30 с 50см ръка, отколкото на 50 с 30см ръка
Тая приказка не е много на място,човека от линка по долу беше мой приятел и комшия във Враца.Доста пъти сме тренирали заедно,и от него се запалих по тоя спорт.Определено беше най големия който съм виждал на живо.Беше....огромен в буквалния смисъл.Лично съм му мерил ръката и беше...55 см

Та Цветко почина малко след като навърши 33 години,оставяйки дъщеричка на няма и годинка.
Не мисля,че би се съгласил с написаното.
Допълнителната информация под клипа е написана супер глупаво и некадърно от някой,който не знае истинските причини за смъртта му,така че не приемайте всичко за чиста монета,то даже и името му в началото на клипа объркано !
http://vbox7.com/play:71e95d49
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Там работата е друга. Въпреки, че никой не може да ме убеди, че човек който сам си докарва хепаторален синдром мисли трезво за себе си и за семейството си. Много има такива "от 10 години не съм спирал зоба ама нищо ми няма, щото знам кво правя".
На мен мисълта ми беше и за хилядите други, които се хранят и тренират крайно нездравословно наричайки се "спортисти", а като режим, хранене и общо здравословно състояние нямат нищо общо с това. Т.е. голямата ръка е самоцел, високите кила са самоцел, нищо че талията става метър, нищо че ставаш 100 кила ама 20 от тях са чиста мас, нищо че имаш баси баницата, а крачето е като на жена.. На това не му викам аз спорт и здраве.
На мен мисълта ми беше и за хилядите други, които се хранят и тренират крайно нездравословно наричайки се "спортисти", а като режим, хранене и общо здравословно състояние нямат нищо общо с това. Т.е. голямата ръка е самоцел, високите кила са самоцел, нищо че талията става метър, нищо че ставаш 100 кила ама 20 от тях са чиста мас, нищо че имаш баси баницата, а крачето е като на жена.. На това не му викам аз спорт и здраве.
До преди година тренирах усилено, съчетавайки фитнес + бокс. Може би имам общо към 3 години упорити тренировки, преди това само съм се лигавил в залите. Сега, ако в темата се включва някой начинаещ и не му се четат 260стр и прескочи директно на последните мнения, бих посъветвал - в залата клекове, повече тренировки на лостове и много, много бокс
Който не е тренирал, само той не знае каква мания е това...Да не говорим колко много развива рефлекси и умения. Иначе аз лично винаги съм се чудил на хората, които си мерят бицепсите и си гледат плочките...Лошото е, че в повечето случаи фитнеса се ползва за избиване на комплекси, а не като идея и начин на живот. И тука ми е интересно едно нещо - от всички трениращи тук, колко са започнали да взимат препарати още с първите стъпки в залата? Т.е., още като начинаещи ли започнахте да спазвате стриктни програми, съчетани с добавки или сте имали период (примерно година), без да взимате каквото и да било?
P.S. Тоя съвет горе дето го дадох е отнесен към любителите, които просто искат да започнат да тренират, но не и да стават професионалисти....

P.S. Тоя съвет горе дето го дадох е отнесен към любителите, които просто искат да започнат да тренират, но не и да стават професионалисти....
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Що пък аз не вярвам в лостовете, може би щото ми тежи газъ и краката и не мога да се набирам като хората 

mangini написа:Сега, ако в темата се включва някой начинаещ и не му се четат 260стр и прескочи директно на последните мнения, бих посъветвал - в залата клекове, повече тренировки на лостове и много, много бокс![]()
Викаш само БОКС, а всичко друго е ташак работа

В БОКСА ,като изключително контактен спорт, травмите са много сериозни с тези удари в главата ... и повечето дърти боксьори си пикат на обувките и плюят на брадата. Иначе викаш полезно и за здраве

Jim Beam написа:Що пък аз не вярвам в лостовете, може би щото ми тежи газъ и краката и не мога да се набирам като хората
Може би те отказва точно това, че ти е трудно. Ако не можеш нито веднъж в началото ще ти е много тегаво, но после всичко си идва на мястото и даже ще си окачваш тежести.
vlad0 написа: В БОКСА ,като изключително контактен спорт, травмите са много сериозни с тези удари в главата ... и повечето дърти боксьори си пикат на обувките и плюят на брадата. Иначе викаш полезно и за здраве
Ако под "бокс" автоматично имаш предвид мач на Кличко, да, опасно е...

Мисълта ми беше, че аз лично не виждам смисъл някой като иска да стане здрав, автоматично да се забие във фитнеса с една кофа протеини до него и през ден да си мери бицепса, дали е 45 или 46см. Един познат беше така - протеини, програми, направи едни ръце, после спря да тренира и в момента няма и помен от резултатите, да не говорим, че не е и особено силен. Та пак изрично казвам - ако говорим за любителски тренировки, за мен перфектният вариант е лостове + бокс/кик бокс/муай тай и т.н....
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Абе ейтака като кажете ..... "като спря да тренира и всичко изчезна" еми как няма да изчезне, като не тренираш. И да не си взимал никакви добавки като спреш да тренираш пак ше станеш плужек. С всеки спорт е така иска си постоянство за да си поддържаш форма.