Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от ryan83 » 11 Май 2020, 13:48

Мен ме интересува кога ще отворят фитнесите :mhihi: :mhihi:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 11 Май 2020, 14:03

Вчера като пътувах по подбалканския път труженичките бяха на работните места, отива към добре работата.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 11 Май 2020, 15:31

TNT написа:От днес официално отварят и кино салоните с до 30% капацитет. Демек в 300 човека зала, ще има 100 човека :no: То вече останаха ли някакви мерки ? За къв хОй 2 месеца спазвахме мерки и сега за няма и 10 дни махнаха всичко ? Защо хора оставаха без работа, след като сега всичко се разпусна буквално за 10 дена ? Аз това "постепенното" си го представях тази седмица паркове, другата КПП-та, третата заведения, после маски... то ква стана :kuku:

Просто и децата прозряха истината. Нито грипа можеш да спреш, нито корона вируса. Под една или друга форма всички ще трябва да минат през това. Въпросът е да се контролира заразата дотолкова, че да няма струпване над капацитета на болници. Вероятно ще има локални карантини, локални ограничения при достигане на капацитета на лечебните заведения някъде, но дотам. Сега просто наваксваме. Вижте една Сърбия колко заболели има, вижте колко имаме ние.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 11 Май 2020, 15:37

ID A написа:
TNT написа:От днес официално отварят и кино салоните с до 30% капацитет. Демек в 300 човека зала, ще има 100 човека :no: То вече останаха ли някакви мерки ? За къв хОй 2 месеца спазвахме мерки и сега за няма и 10 дни махнаха всичко ? Защо хора оставаха без работа, след като сега всичко се разпусна буквално за 10 дена ? Аз това "постепенното" си го представях тази седмица паркове, другата КПП-та, третата заведения, после маски... то ква стана :kuku:

Просто и децата прозряха истината. Нито грипа можеш да спреш, нито корона вируса. Под една или друга форма всички ще трябва да минат през това. Въпросът е да се контролира заразата дотолкова, че да няма струпване над капацитета на болници. Вероятно ще има локални карантини, локални ограничения при достигане на капацитета на лечебните заведения някъде, но дотам. Сега просто наваксваме. Вижте една Сърбия колко заболели има, вижте колко имаме ние.

Въпросът е защо не седнаха да го обяснят човешки, така както ти си го написал, или както повече умни хора го виждат, а трябваше да се правят такива безумия?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 11 Май 2020, 16:03

ID A написа: Въпросът е да се контролира заразата дотолкова, че да няма струпване над капацитета на болници.

Да де. В момента каква е разликата с 15 февруари примерно :dummy: Не работят дискотеките. И моловете. Ама в моловете всички банки и дрогерии си работят. Говори се за пускане на училища, детски градини и университети.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 11 Май 2020, 16:39

Може би имаш предвид 15 март? Разликата е, че тогава се надяваха до два месеца или да има ваксина или топлото време да го затрие. И понеже и двете не са верни по начало, сега ударно се разхлабват мерките и ще се затегнат ако или когато се напълнят болниците. Въпросът е защо оставиха Годжи да плещи глупости, две седмици вкъщи и после няма? Ако това е експертизата на държавата, жална ни майка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 11 Май 2020, 16:46

zAcK написа:
Jordana написа: От свинския грип в България са починали хиляди да не кажа десетки хиляди щото са доста години вече , не е изчезнал защото заради движението на хора по цял свят си присъства перманентно .

Къде са тези данни, защото официалните са за точно 40 починали от свински грип? :dunno:

Нали пускахте тука линкове с някакво светило професор дето разправяше че 4000 били умрели 2009 за няколко месеца ? Официалната статистика регистрира 3-4к всяка година починали от респираторни усложнения . Силно ме съмнява да им правят тестове кой от какво е починал , особено над 40-50 години с по две три съпътстващи заболявания диабет инсулти инфаркти онкоболни белодробни заболявания всичко отива щета на заболяването . Сега е малко по различно , има депеша свише да се борим с вироса и го "доказваме " с тестове тука има тука нема . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 11 Май 2020, 16:53

ID A написа:Може би имаш предвид 15 март? Разликата е, че тогава се надяваха до два месеца или да има ваксина или топлото време да го затрие. И понеже и двете не са верни по начало, сега ударно се разхлабват мерките и ще се затегнат ако или когато се напълнят болниците. Въпросът е защо оставиха Годжи да плещи глупости, две седмици вкъщи и после няма? Ако това е експертизата на държавата, жална ни майка.

Февруари имам предвид. Освен училища и детски градини, остана ли още нещо затворено ? Затворените дискотеки.

Мерките никога не са били да изчезне вируса, а да се ограничи и забави. Болниците със сигурност са по-подготвени от март. Сега обаче ще си играем 2 месеца вкъщи - 2 месеца навън ли :kuku:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 11 Май 2020, 17:05

cod-cdbp написа:Въпросът е защо не седнаха да го обяснят човешки, така както ти си го написал, или както повече умни хора го виждат, а трябваше да се правят такива безумия?

:bchug:

Някой беше писал за странични последствия. При всеки грип и болест ги има, помня жена ми как подкашляше една година сигурно след един грип дето изкара.

Искам да споделя по повод обонянието ми, дето ме тормози, че изчезна, а знам, че и Боримечката имаше проблеми с него.
По съвет на приятел снощи си намазах ходилата на краката с йодасепт, обух два чифта чорапи за да не изцапам и така пренощувах. Той каза, че по този начин лекувал всичко свързано с настинка и нос, активирал се някакъв протеин. Днес на обяд ми се завърна обонянието. :kuku: :lalala: :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 11 Май 2020, 23:17

mr_petroff написа:
Benord написа:То този вирус е изобретен отдавна!Казва се демокрация.

А, Станишев , и ти ли си във форума? Кога си взе BMW - то нали малко капиталистическо-с Москвича кво стана? :mhihi:

Тоя не ми го споменавай колега,че като ги свържа с Костов,Борисов и всичката паплач,която се изреди да яде от баницата,разбирайте от кръвта на народа,досега,даже вече ни станаха и монарси по привилегия,направо ми идва да хвана гората! Защо още не съм ли? Защото вече няма смисъл. България отдавна е само територия за жалост! Бунт се прави с хора,пък били завистливи и бедни,но без хора не става.С шепа крадливи цигани и умиращи не от старост,а от нищета пенсионери в по-голямата си част жени,история не се прави.
Нещата с глобализма стигнаха до там,че светът изпадна като цяло под абсолютното си невежество и упадък без да има и малък шанс за измъкване.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Май 2020, 20:42

cod-cdbp написа:Въпросът е защо не седнаха да го обяснят човешки, така както ти си го написал, или както повече умни хора го виждат, а трябваше да се правят такива безумия?

защото всяко правителство се опитва да играе на сигурно без много риск. особено като бъдещето е неясно и здравната ни система издиша и без ковид 19... затова по-добре жестоки мерки и бавно контролирано отпускане от колкото да подценят ситуацията, да напълнят болниците, да стане тегаво и да загубят следващите избори...

аз бих го отиграл по същия начин.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 13 Май 2020, 1:06

:shock:Това гледахте ли го: https://youtu.be/gcTXQDQMtHQ

Аватар

Мнение от arnold » 13 Май 2020, 1:29

[
Последна промяна arnold на 13 Май 2020, 1:37, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от arnold » 13 Май 2020, 1:32

arnold написа:
nikola59 написа::shock:Това гледахте ли го: https://youtu.be/gcTXQDQMtHQ

https://www.youtube.com/watch?v=PXxsJHQmeGU

Това е истината https://www.facebook.com/STTrifonov/vid ... 916601130/

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 13 Май 2020, 7:37

Нема да ядете папая, че е заразна :lol:
https://www.dropbox.com/s/1ate8hs65tml7 ... -.mp4?dl=0
https://www.dropbox.com/s/g25qq0dtd83dy ... n.mp4?dl=0

"John Magufuli е президентът на Танзания. Преди няколко дни ми попадна негово видео, което е изтрито навсякъде, разбира се, където той обяснява, че са изпращали проби от ПЛОДОВЕ "папая", моторно масло, кръв от коза, от овца и т.н. Като всички тези проби са казали, че са от хора, сложили са им измислени имена, сложили са им възраст в диапазона 24-35 години и са ги пратили в лаборатории да ги тестват с тези измислените тестове. Някои от пробите при тестовете са били положителни - примерно от папаята, овцата или козата, а другите са били с неопределени резултати или са били отрицателни"
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата