FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Модератор: Общи модератори
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Последна промяна JOGI на 23 Юли 2010, 0:40, променена общо 1 път
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
JOGI написа:некакъв странен компакт KARMANN
По-грозно БМВ не бях виждал

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
На някои може да им се стори гадно, ма аз се скъсах да се смея

ЦЕЦ - Циганска Електрическа Централа
от ЦЕЦ към съвършенство...
Ми... не! Аз не мразя циговците! Само малко не ми харесва как ВОНЯТ , пък и са големи мърльовци не може да им се отрече. Не искам да кажа: “МРЕТЕ В КОФИТЕ МЪРЛЬОВЦИ”, не то ще се окаже, че съм някой расист – не и аз. Правилно! Обичам естествено кат се качи някоя мангуста в рейса и да ми се насълзят очите от воня – ми да така е то моята чувствителна природа.
Ма те от малки са такива, такива ги възпитават – родителите им са виновни! ХА, ама те и родителите им циговци ... псувня(по техен адрес)! Неее аз не съм расист. Но понякога ми се иска да се издрайфам от тия гнидки неземни! По някога ми се иска да хвана нещо тежко и да млатя и да разбивам тиквенца на малки и големи осакатени от природата грешки на ... някой алел там някъде си... на маймуните! Ми да де дори те са по-чисти и по-умни от тия мангали – напаст. Ако имам да избирам между хлебарка и циговец – избирам хлебарката – по-чиста е със сигурност.
Тъй та след като изказах любовта си към магаленцата ми дойде как и тия ненаебани недоразумения на природата могат да влезнат в работа за човешкия вид. ЦЕЦ – Циганска Електрическа Централа.... Да отговорът на въпроса е – Да. Ще станат гориво. Най-доброто им предназначение. Колкото и да звучи “дойчланд, дойчланд – юберале” -това е единственото решение за тази напаст. Но погледнато реално това е чудесно справяме се със проблема с малцинствата и произвеждаме електроенергия ... като луди. До всеки град ЦЕЦ – и никой няма да има проблем с топло или студено. През лятото ще е задължително да има по един климатик във всяка стая – който да работи постоянно. Ми все пак трябва да се хаби таз енергия. През зимата пак същото ама и с по един маслен радиатор, а който мине в преразход ще се награждава! А освен това тъй като ЦЕЦ-а работи на принципа на ТЕЦ – познайте – парното ще е без пари и тъй като ще има парно и през лятото задължителните климатици дето споменах че са безплатни раздавани от управляващите. Изобщо така ще заживеем в хубави години на безметежност ... ех утопия! А освен това и ЕС – няма как нищо да ни кажат – та ние интегрираме цингалите във всеки дом във всяка крушка във всеки котлон – е вярно в малко по различна форма ама лошо няма.
Ех прогрес! Проблем е малко, горивния материал, но като гледам циганенцата си мисля това е напаст няма как да вземе да свърши – винаги ще има. А може да се отглеждат в плантации, оградени с високи стени с бодлива тел – естествено няма да се хранят – да хабят ценни човешки ресурси тия гниди. А сега се сетих – някой може да каже че няма да има кой да чисти – ДА – ама няма да има и кой да цапа, пък ако цапа – ще има нов ред – или не цапаш или в ЦЕЦ-а! Пък един ден когато вече човечеството е далеч напред в бъдещето и циганите свършат (ах душевен оргазъм) винаги ще останат и араби ... и подобни мърльовци и кукуриговци и ТЕ в ЦЕЦ-а
Дам ще се появят нови лафове: “айде на топло ама в ЦЕЦ-а”, “гори в ЦЕЦ-а гадино” и “ЦЕЦ едно добро начало” – в крайна сметка аз не мразя циганите просто любовта ми е безгранични и им мисля доброто. Ами така е ако ние не ги затрием те ще ни затрият.
Така, че искам да кажа само едно “мрете в ЦЕЦ-а” и това да е пожелание за всички цигани, циганки и циганенца – безмозъчни, мърляви, недомлъвки на природата ...
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
deyan-enchev написа:Йода стайл навигация за Том Том
http://www.youtube.com/watch?v=FdcJVuylmsM
Тая с Дарт Вейдър е по-готина

http://www.youtube.com/watch?v=2ljFfL-mL70
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
^ тъй си е и Дарт Вейдър важи.
Мъж си купил ново БМВ и го подкарал с висока скорост. След малко обаче забелязал преследваща го полицейска кола с включена червена лампа. Шофьорът си казал 'Аз съм с БМВ, няма начин да ме стигне' и ускорил още повече. След няколко минути пр...еследване, обаче решил, че така си влошава положението, отбил встрани и спрял. Полицаят приближил и казал:
- Добрее. Днес имах тежък ден, края на смяната ми е, освен това е петък 13-ти. Не ми се пишат разни актове и фишове, така че ако ми дадеш за превишената ти скорост добро обяснение, каквото не съм чувал досега, те пускам да си ходиш.
Шофьорът помислил и казал:
- Предната седмица жена ми избяга с един полицай. Уплаших се да не би да ме гони, за да ми я върне.
Полицаят казал:
- Приятна събота и неделя!
Мъж си купил ново БМВ и го подкарал с висока скорост. След малко обаче забелязал преследваща го полицейска кола с включена червена лампа. Шофьорът си казал 'Аз съм с БМВ, няма начин да ме стигне' и ускорил още повече. След няколко минути пр...еследване, обаче решил, че така си влошава положението, отбил встрани и спрял. Полицаят приближил и казал:
- Добрее. Днес имах тежък ден, края на смяната ми е, освен това е петък 13-ти. Не ми се пишат разни актове и фишове, така че ако ми дадеш за превишената ти скорост добро обяснение, каквото не съм чувал досега, те пускам да си ходиш.
Шофьорът помислил и казал:
- Предната седмица жена ми избяга с един полицай. Уплаших се да не би да ме гони, за да ми я върне.
Полицаят казал:
- Приятна събота и неделя!
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Si non confectus, non reficiat.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
6per40 написа:Последното защо ли така е ръждасяло... нещо нямам обяснение за този странен факт![]()
![]()
![]()
Аз па една минута се пуля в снимката и не мога да загрея, кое точно трябва да е смешното

http://vbox7.com/play:361e60f6 - Бързи и яростни - циганска версия

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Нямам какво да правя вкъщи

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.