С какво ни пръскат от небето?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: С какво ни пръскат от небето?

Мнение от Хаос » 28 Мар 2011, 14:41

Feanor написа:Добри гъби е пушил някой... :mhihi:

а на някого са му изпушили мозъка и са му го заместили със сюнгер напоен с тъпотия
и сега от този някой струи тъпотия, ама на талази, се точи лениво и бавно като охладена меласа
проблемът в случая е, че въпросната "меласа" има свойството да увлича и други хора и веднъж попаднали в нея хората затъпяват прогресивно

ся тук ше пропусна да сложа подхилкваща се емотиконка, че ще вземе да ми изглежда поста твърде умен и вдъхновен
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 28 Мар 2011, 15:00

larbi написа:Ти не допускаш НЕЕЕ , ти ОТХВЪРЛЯШ С НАСМЕШКА всичко което не е казано официално и признато от всички

Ето в това е разликата!

Тц. :) Отхвърлям с насмешка нещата, които са очевидни глупости. Като технически неграмотните обяснения за елемент 115 например. :)
Разликата е в това, че мога повече неща да категоризирам като "очевидни глупости", просто защото имам някакви знания в конкретните области. ;)

larbi написа:

Тука пък какъв смешен автогол си вкара не е истина :mhihi:
Точно шаманите и всякакви подобни пушат някакви субстанции за да влезнат в контакт с там каквото влизат и като изпаднат в транс имат видения за бъдеще и тем подобни.
Това по целия свят. А тук в Европа Оракула от Делфи беше мисля , не съм 100% сигурен.

Кажи ми, че под "влизат в контакт" имаш предвид "имат халюцинации", моля те. Много те моля. Може да ми спасиш живота. :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 28 Мар 2011, 15:20

Feanor написа:
larbi написа:Ти не допускаш НЕЕЕ , ти ОТХВЪРЛЯШ С НАСМЕШКА всичко което не е казано официално и признато от всички

Ето в това е разликата!

Тц. :) Отхвърлям с насмешка нещата, които са очевидни глупости. Като технически неграмотните обяснения за елемент 115 например. :)
Разликата е в това, че мога повече неща да категоризирам като "очевидни глупости", просто защото имам някакви знания в конкретните области. ;)

larbi написа:

Тука пък какъв смешен автогол си вкара не е истина :mhihi:
Точно шаманите и всякакви подобни пушат някакви субстанции за да влезнат в контакт с там каквото влизат и като изпаднат в транс имат видения за бъдеще и тем подобни.
Това по целия свят. А тук в Европа Оракула от Делфи беше мисля , не съм 100% сигурен.

Кажи ми, че под "влизат в контакт" имаш предвид "имат халюцинации", моля те. Много те моля. Може да ми спасиш живота. :mhihi:

Елемента , че не се намира на Земята в естествено състояние не означава , че някъде другаде не може да съществува готов!

А за халцинациите имам предвид само шаманите , но и там не можеш да докажеш, че са луди. Ето отново се хващаш за думите конкретно и се заяждаш за глупости. Просто елементарно и праволинейно ниво на разсъждения и откровени заяждания. По-добре можете ли ?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 28 Мар 2011, 15:30

larbi написа:Елемента , че не се намира на Земята в естествено състояние не означава , че някъде другаде не може да съществува готов!

Законите на физиката важат навсякъде за съжаление. :) А техническата неграмотност си е техническа неграмотност.

larbi написа:А за халцинациите имам предвид само шаманите , но и там не можеш да докажеш, че са луди. Ето отново се хващаш за думите конкретно и се заяждаш за глупости. Просто елементарно и праволинейно ниво на разсъждения и откровени заяждания. По-добре можете ли ?

А, изобщо не съм казал, че са луди. Просто се дрогират хората. Известно е, че употребата на халюциногенни вещества предизвиква халюцинации... всъщност думата точно това означава, ако се замислиш. Това, че те някои хора интерпретират халюцинациите си (или тези на другите) като видения за бъдещето е продукт на най-обикновено незнание. Хората търсят обяснение за феномен, който не могат да си обяснят и приемат онова, което им пасва. Звучи ли ти познато? :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 28 Мар 2011, 15:35

Feanor написа:
larbi написа:Елемента , че не се намира на Земята в естествено състояние не означава , че някъде другаде не може да съществува готов!

Законите на физиката важат навсякъде за съжаление. :) А техническата неграмотност си е техническа неграмотност.

larbi написа:А за халцинациите имам предвид само шаманите , но и там не можеш да докажеш, че са луди. Ето отново се хващаш за думите конкретно и се заяждаш за глупости. Просто елементарно и праволинейно ниво на разсъждения и откровени заяждания. По-добре можете ли ?

А, изобщо не съм казал, че са луди. Просто се дрогират хората. Известно е, че употребата на халюциногенни вещества предизвиква халюцинации... всъщност думата точно това означава, ако се замислиш. Това, че те някои хора интерпретират халюцинациите си (или тези на другите) като видения за бъдещето е продукт на най-обикновено незнание. Хората търсят обяснение за феномен, който не могат да си обяснят и приемат онова, което им пасва. Звучи ли ти познато? :)

Там е то работата, че тези обекти се движат в тотален разрез със законите на физиката! Освен в небето са забелязвани да влизат, излизат и да се движат под водата. От това отричане твоето излиза, че Земята е една огромна дискотека и всичко е от лазерите на тази дискотека.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 28 Мар 2011, 15:41

larbi написа:Там е то работата, че тези обекти се движат в тотален разрез със законите на физиката!

Можеш да се обзаложиш, че не го правят. ;)

larbi написа:Освен в небето са забелязвани да влизат, излизат и да се движат под водата. От това отричане твоето излиза, че Земята е една огромна дискотека и всичко е от лазерите на тази дискотека.

Отново правиш прибързани заключения. Сигурната информация е крайно недостатъчна, разбери го вече. ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 28 Мар 2011, 15:47

Feanor написа:
larbi написа:Там е то работата, че тези обекти се движат в тотален разрез със законите на физиката!

Можеш да се обзаложиш, че не го правят. ;)

larbi написа:Освен в небето са забелязвани да влизат, излизат и да се движат под водата. От това отричане твоето излиза, че Земята е една огромна дискотека и всичко е от лазерите на тази дискотека.

Отново правиш прибързани заключения. Сигурната информация е крайно недостатъчна, разбери го вече. ;)

Сигурна информация ще бъде ако ти се представят и те повозят ама ти тогава ще припаднеш и после ще кажеш че си сънувал. Ще им отвориш учебник по физика и ще им кажеш "Момчета какво правите, я вижте какво пише тук. Не мога да си го представя това нещо значи вие сте илюзорни и аз съм се напушил"
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 28 Мар 2011, 15:53

Стремежът ти да съчиняваш хипотези от нищото е изумителен. Нещо друго имаш ли да предположиш по мой адрес? Може да е забавно. :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 28 Мар 2011, 15:57

Feanor написа:Стремежът ти да съчиняваш хипотези от нищото е изумителен. Нещо друго имаш ли да предположиш по мой адрес? Може да е забавно. :mhihi:

Забавното е , че след толкова много пъти след като сам си отговори на въпроса защо нищо от това не е официално оповестено продължаваш да го задаваш този въпрос. Това е истински забавното.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 28 Мар 2011, 16:06

Аз обаче, очевидно съм по-глупавичък и така и не разбрах защо не е "официално оповестено".
Даже вече май не разбирам и кое/какво е трябвало да бъде оповестеното.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

Потребител
Аватар
Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI

Мнение от Leudi » 28 Мар 2011, 16:33

Не съм чел цялата тема, само искам да вметна две неща:

1- По въпроса за 115 елемент. Според химията не бяха ли всички елементи след 81 номер нестабилни, следователно радиоактивни и следователно елементите след 110 номер примерно имат време на живот от мили- или микросекунди? Тогава какво точно ще се постигне с този тежък и нестабилен 115 елемент?

2- Някой спомена, че човечеството напредва едва от 100 години, а преди това всичко е било тъмна Индия. Поне да изгледа няколко епизода от Engineering Connections ако не друго, за да види как сложни наглед неща дължат съществуването си на открития от преди стотици и хиляди години. Повечето физични закони са формулирани преди много години и са в основата на "великите" открития от преди 100 години. Или си мислите че компютъра и диодите са измислени от нулата. Ако погледне и историята ще види защо преди 14 век примерно науката е била толкова назад.
Nope ... it's Chuck Testa !!!

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 28 Мар 2011, 16:43

KoolyO написа:Аз обаче, очевидно съм по-глупавичък и така и не разбрах защо не е "официално оповестено".
Даже вече май не разбирам и кое/какво е трябвало да бъде оповестеното.

Ти сам си го каза макар и иронично да си го написал :mhihi:
Но ще ти го обясня въпреки огромния риск да не ме разбереш.
през 1947 година когато публикуват във вестниците , че военните притежават НЛО което не е известно от къде идва и на кого принадлежи настъпва всеобща паника
сред населението. Ама от къде е това нещо ама как така , ама какво искат от нас ама ще ни наранят ли ама ама ама ... Много въпроси без отговор. На другия ден излизат военните и замазват всичко като казват, че бил техен балон и няква нова техника разбиишли ...
И хората си отдъхват казват си опа няма страшно всичкото това притеснение е било напразно...
Ако утре се оповести всичко което е ставало и става, голяма част от хората ЩЕ БЛОКИРАТ! И вие ще сте първите. И не само ще обират банки ами ще са всички за лудница.
Сега имаш някаква ИЛЮЗОРНА сигурност - казано ти е, че полицията те пази и, че ако някой ти направи нещо то си има съд и присъда и така.
ДА ама утре ако се окаже, че скитосват някви образи с летящи апарати които никой изтребител не може да прихване ко праим? Утре ако те отвлекат и те нарежат или правят нещо против волята си на кого ще се оплачеш на арменския поп ли ? И той кво ще направи - ще прати Спец частите след тях ли ? Къде ще ги прати тия спец части? На някое крайпланетарно кафене на Плутон или как ?
Познавам хора като вас. ограничени и не можещи да мислят аут ъф дъ бокс. В компания някой спомена за извънземни и чинии , аз си мълча гледам ко става :shock:
2-3 блокираха тотално в погледа им се чете че им доиде в повече и само очнаха да повтарят "Няма такова нещо, не може да бъде, а е как ще ги има е само ние сме си" :kuku:
Голяма картинка бяха същата сте и вие и жалко, че този разговор не е на живо. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 28 Мар 2011, 16:45

може ли да се включа отново с едно питане от лаик?
как бихте обяснили феномена Ванга?
и след като дарбата и противоречи на физични, еволюционни и т.н. закони трябва ли да приема, че не е съществувала?
или този феномен е още една конспирация?

питането ми е към хората с техническо образование и на "ти" с научно обоснованите факти за случващото се около нас...
тези, които се самоопределят като "глупавички" спокойно могат да подминат тоя пост...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 28 Мар 2011, 16:50

larbi написа:ДА ама утре ако се окаже, че скитосват някви образи с летящи апарати които никой изтребител не може да прихване ко праим?

Нищо. Ама съвсем нищичко. Продължаваме да си ходим на работа, да се срещаме с приятели и т.н. Ти какво очакваш?
Иначе - да, жалко, че не е на живо разговорът... :)

zazomazo, какво точно питаш? Можеш ли да цитираш документирани факти, които противоречат на физични закони?
Еволюционните по-добре да не ги коментирам, че... :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 28 Мар 2011, 16:57

Feanor написа:
larbi написа:ДА ама утре ако се окаже, че скитосват някви образи с летящи апарати които никой изтребител не може да прихване ко праим?

Нищо. Ама съвсем нищичко. Продължаваме да си ходим на работа, да се срещаме с приятели и т.н. Ти какво очакваш?
Иначе - да, жалко, че не е на живо разговорът... :)
Еволюционните по-добре да не ги коментирам, че... :mhihi:

Викаш пак ще ходиш на протест срещу вдигането на цените на петрола, а няма да се наредиш на опашка да си купиш личен летящ апарат с който можеш да ходиш за секунди до всяка една точка на планетата и отвъд :kuku:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата