Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Киномания

Мнение от v_p_m » 19 Сеп 2011, 23:52

Ако е постван извинете ме :wave:
http://zamunda.net/details.php?id=265043&hit=1
[AllCDCovers]_the_saint_1997_ws_r1_retail_dvd-front.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 25 Сеп 2011, 12:32

Горещо НЕпрепоръчвам "SETUP" :no: Чиста загуба на време, бездарна актьорска игра, никаква история....абе жалка работа !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 25 Сеп 2011, 12:44

Изображение

http://zamunda.net/details.php?id=280434&hit=1

Мисля да го гледам някой да си изкаже мнението :mhihi: Но смятам ,че е страхотен :angel:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 25 Сеп 2011, 12:59

Ето ми стария пост за филма :
След отрицателно ми мнение за първите 2 части , реших да гледам тази на 3Д да видя как е , а и чух доста положителни отзиви . . . ако приемеш за даденост малката глупост, гигантски роботи да се превръщат в автомобилчета ... се наслаждаваш на НАЙ-НЕНОРМАЛНИЯ ЕКШЪН в последните 10 години :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Сериозно , това няма нищо общо с предните инфатилни серии - тази е адски добра . Прилича на нещо като война на световете , но направено както трябва . Наивните моменти са горе-долу премахнати а действието не се развива (много) предсказуемо .
Филма те грабва още първите минути . Лично аз много се накефих на това изключително зрелище и тази вечер отивам пак да го гледам :lol:
Лична оценка - 9/10 (заради ефектите ест) .

ПС: БъМВълби - защо тогава са го направили Камаро :mhihi:

- тегли 1080п и пускай на пламзата (ако нямаш твоя , иди при приятел) - забавлението е гарантирано :bang:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 25 Сеп 2011, 13:12

Немога да повярвам ,че се вдига толкова шум около тая детинщина "Трансформърс" ОМГ робот който раздава супер баналните реплики се превръща в грозен камион на шеви и поне имало ефекти било супер....

Зарежете тия глупости и си пуснете някой от истинските екшън класики от 90-те :

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 25 Сеп 2011, 13:28

Немога да повярвам ,че се вдига толкова шум около тая детинщина "Трансформърс" ОМГ робот който раздава супер баналните реплики се превръща в грозен камион на шеви и поне имало ефекти било супер....

- отричаш целия жанр на си-фай с едно изречение . На мен лично 1 и 2 ми бяха много детски , но 3ката направо ме разби . Просто е едно страхотно развлечение - като ПС игра , но с опити за дебат на морални проблеми :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 25 Сеп 2011, 13:47

acho.rs написа:

- отричаш целия жанр на си-фай с едно изречение . На мен лично 1 и 2 ми бяха много детски , но 3ката направо ме разби . Просто е едно страхотно развлечение - като ПС игра , но с опити за дебат на морални проблеми :)

Не бе не отричам, и аз имам любими Sci fi. Примерно на Х-мен съм страшен фен най-добрите филми по комикс за мен, (като изключиме новите за Батман) Starwars, Matrix и много други.

За забавление наистина става, но иначе ми е прекалено децки и прекалено ме дразни рекламата на Шеви.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 25 Сеп 2011, 13:54

Е правен по комикс все пак - няма как да не е детски :)
Единствено последните 2 Батмана от този жанр , успяха да избягат от детското . А за Шеви - кво се косиш - намесиха и лош СЛС и тореадор 458 :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 26 Сеп 2011, 8:56

acho.rs написа:На мен лично 1 и 2 ми бяха много детски , но 3ката направо ме разби . Просто е едно страхотно развлечение - като ПС игра , но с опити за дебат на морални проблеми :)

1 и 2 си струваха и само заради каката да се гледат и определено не ми бяха детски помислите докато ги гледах :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 27 Сеп 2011, 15:05

http://zamunda.net/details.php?id=280445&hit=1 Born to Race/Роден да се състезава
Не знам дали е пускано.
Хареса ми филмчето, има рев на мотори, края също ми хареса, приятно за гледане! :yes:
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 29 Сеп 2011, 0:26

АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Сеп 2011, 0:37

Изображение
Рядко гледам филми, защото си ги подбирам, и за пореден път май уцелих.
Филма ми хареса много, не е някой оплетен екшън или нещо кой знае какво, но определено ми хареса като подбор на декори, костюми и всичко.
За актьорската игра бих казал, че е на ниво :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 29 Сеп 2011, 14:54

acho.rs написа:

Колега, ако за теб sci-fi = ефекти... много жалко. Ефектите ли са определящите в "Gattaca" например?
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: модерен ВАЗ

Мнение от _r3sp3c7_ » 03 Окт 2011, 20:43

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 03 Окт 2011, 22:23

http://zamunda.net/details.php?id=281450&hit=1 Flypaper / Мухоловка (2011)
Филмчето е много забавно. Комедия на фона на банков обир, препоръчвам за добро настроение! Има и малко напрежение и лек трилър с неочакван край :lol: Абе гледайте! :ok:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата