Киномания
Модератор: Общи модератори
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Re: Киномания
Горещо НЕпрепоръчвам "SETUP"
Чиста загуба на време, бездарна актьорска игра, никаква история....абе жалка работа !

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

http://zamunda.net/details.php?id=280434&hit=1
Мисля да го гледам някой да си изкаже мнението

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Ето ми стария пост за филма :
- тегли 1080п и пускай на пламзата (ако нямаш твоя , иди при приятел) - забавлението е гарантирано
След отрицателно ми мнение за първите 2 части , реших да гледам тази на 3Д да видя как е , а и чух доста положителни отзиви . . . ако приемеш за даденост малката глупост, гигантски роботи да се превръщат в автомобилчета ... се наслаждаваш на НАЙ-НЕНОРМАЛНИЯ ЕКШЪН в последните 10 години![]()
![]()
Сериозно , това няма нищо общо с предните инфатилни серии - тази е адски добра . Прилича на нещо като война на световете , но направено както трябва . Наивните моменти са горе-долу премахнати а действието не се развива (много) предсказуемо .
Филма те грабва още първите минути . Лично аз много се накефих на това изключително зрелище и тази вечер отивам пак да го гледам
Лична оценка - 9/10 (заради ефектите ест) .
ПС: БъМВълби - защо тогава са го направили Камаро
- тегли 1080п и пускай на пламзата (ако нямаш твоя , иди при приятел) - забавлението е гарантирано

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Немога да повярвам ,че се вдига толкова шум около тая детинщина "Трансформърс" ОМГ робот който раздава супер баналните реплики се превръща в грозен камион на шеви и поне имало ефекти било супер....
Зарежете тия глупости и си пуснете някой от истинските екшън класики от 90-те :

Зарежете тия глупости и си пуснете някой от истинските екшън класики от 90-те :

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Немога да повярвам ,че се вдига толкова шум около тая детинщина "Трансформърс" ОМГ робот който раздава супер баналните реплики се превръща в грозен камион на шеви и поне имало ефекти било супер....
- отричаш целия жанр на си-фай с едно изречение . На мен лично 1 и 2 ми бяха много детски , но 3ката направо ме разби . Просто е едно страхотно развлечение - като ПС игра , но с опити за дебат на морални проблеми

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
acho.rs написа:Немога да повярвам ,че се вдига толкова шум около тая детинщина "Трансформърс" ОМГ робот който раздава супер баналните реплики се превръща в грозен камион на шеви и поне имало ефекти било супер....
- отричаш целия жанр на си-фай с едно изречение . На мен лично 1 и 2 ми бяха много детски , но 3ката направо ме разби . Просто е едно страхотно развлечение - като ПС игра , но с опити за дебат на морални проблеми
Не бе не отричам, и аз имам любими Sci fi. Примерно на Х-мен съм страшен фен най-добрите филми по комикс за мен, (като изключиме новите за Батман) Starwars, Matrix и много други.
За забавление наистина става, но иначе ми е прекалено децки и прекалено ме дразни рекламата на Шеви.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Е правен по комикс все пак - няма как да не е детски
Единствено последните 2 Батмана от този жанр , успяха да избягат от детското . А за Шеви - кво се косиш - намесиха и лош СЛС и тореадор 458

Единствено последните 2 Батмана от този жанр , успяха да избягат от детското . А за Шеви - кво се косиш - намесиха и лош СЛС и тореадор 458

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
acho.rs написа:На мен лично 1 и 2 ми бяха много детски , но 3ката направо ме разби . Просто е едно страхотно развлечение - като ПС игра , но с опити за дебат на морални проблеми
1 и 2 си струваха и само заради каката да се гледат и определено не ми бяха детски помислите докато ги гледах

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
http://zamunda.net/details.php?id=280445&hit=1 Born to Race/Роден да се състезава
Не знам дали е пускано.
Хареса ми филмчето, има рев на мотори, края също ми хареса, приятно за гледане!
Не знам дали е пускано.
Хареса ми филмчето, има рев на мотори, края също ми хареса, приятно за гледане!

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили

Рядко гледам филми, защото си ги подбирам, и за пореден път май уцелих.
Филма ми хареса много, не е някой оплетен екшън или нещо кой знае какво, но определено ми хареса като подбор на декори, костюми и всичко.
За актьорската игра бих казал, че е на ниво

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
acho.rs написа:Немога да повярвам ,че се вдига толкова шум около тая детинщина "Трансформърс" ОМГ робот който раздава супер баналните реплики се превръща в грозен камион на шеви и поне имало ефекти било супер....
Колега, ако за теб sci-fi = ефекти... много жалко. Ефектите ли са определящите в "Gattaca" например?
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- _r3sp3c7_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: модерен ВАЗ
Шифърът на Леонардо !!
http://zamunda.net/details.php?id=245767&hit=1
http://zamunda.net/details.php?id=280535&hit=1
http://zamunda.net/details.php?id=245767&hit=1
http://zamunda.net/details.php?id=280535&hit=1
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
http://zamunda.net/details.php?id=281450&hit=1 Flypaper / Мухоловка (2011)
Филмчето е много забавно. Комедия на фона на банков обир, препоръчвам за добро настроение! Има и малко напрежение и лек трилър с неочакван край
Абе гледайте! 
Филмчето е много забавно. Комедия на фона на банков обир, препоръчвам за добро настроение! Има и малко напрежение и лек трилър с неочакван край