Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Войната започна ...
И това трябва да ни успокоява, или?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Don_Diego написа:Exclusive89 написа:И няколко пъти засичам, как путиофилите не отговарят на въпроса, защо аджеба не живеят и работят в Русия като им харесва толкова много. А живеят в ''гейропа'' и т.н.
По същата логика защо тия дето защитават обратната теза не са в Щатите?![]()
Или то Щатите или Европа е все тая щото вторите правят каквото им кажат първите
Защото, уви, не е толкова лесно да се отиде отвъд океана, за нещо повече от екскурзия

"Все тая" е защото имат сходни ценности, права, задължения и привилегии. Различни от североизточните. За щастие от година на година тук нещата стават все по-добри за кадърните хора, бавно, но осезаемо, въпреки десетте години на бейко.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Вие не може сериозно да ги мислите тия неща
Манданът е следствие на това, че Янукович(лакеят на Путлер) отказа да подпише споразумението за присъединяване към ЕС. И всичко останало е следствие на това. Ама явно руксата пропаганда работи яко в БГ. Къде избяга тая гнус Янукович? В САЩ ли?
Пак си признавам, че на моменти и аз съм се замислял дали руснаците не са прави, особено след масираната пропаганда, включително на >60-70% от сънародниците ми. Но след това се опитвам да мисля като нормално човешко същество и осъзнавам, че блядовете са зло
Зло, което е избивало цвета на България, Русия и т.н. деситилетия наред...

Манданът е следствие на това, че Янукович(лакеят на Путлер) отказа да подпише споразумението за присъединяване към ЕС. И всичко останало е следствие на това. Ама явно руксата пропаганда работи яко в БГ. Къде избяга тая гнус Янукович? В САЩ ли?

Пак си признавам, че на моменти и аз съм се замислял дали руснаците не са прави, особено след масираната пропаганда, включително на >60-70% от сънародниците ми. Но след това се опитвам да мисля като нормално човешко същество и осъзнавам, че блядовете са зло

Последна промяна zAcK на 08 Мар 2022, 11:10, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Bogat-Beden написа:И това трябва да ни успокоява, или?
Като чета форума, голяма част дори се радват, че има разтворени бузки.

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Лайнокович ли спомена някой? Ей го, обадил се е!
https://dnes.dir.bg/svyat/yanukovich-kam-zelenski-sprete-kravoprolitieto-na-vsyaka-tsena
Съвети дава...
https://dnes.dir.bg/svyat/yanukovich-kam-zelenski-sprete-kravoprolitieto-na-vsyaka-tsena
Съвети дава...
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
zAcK написа:Вие не може сериозно да ги мислите тия неща![]()
Манданът е следствие на това, че Янукович(лакеят на Путлер) отказа да подпише споразумението за присъединяване към ЕС. И всичко останало е следствие на това. Ама явно руксата пропаганда работи яко в БГ. Къде избяга тая гнус Янукович? В САЩ ли?![]()
Как да отиде в САЩ като те му спретнаха преврата?

После като си сложиха тяхно правителство дето не събра гласовете за сваляне на Янукович защо не си разписаха нищо за влизане в ЕС ами продължиха да бомбят районите с руско население

Някакъв коментар за тия неща?
https://www.osce.org/special-monitoring ... ine/512683
Манданът е следствие на това, че Янукович(лакеят на Путлер) отказа да подпише споразумението за присъединяване към ЕС. И всичко останало е следствие на това. Ама явно руксата пропаганда работи яко в БГ. Къде избяга тая гнус Янукович? В САЩ ли?![]()
Според мен просто хората не четат и бързат да се изкажат по проблем с който не са запознати

Всъщност пред Русия стои един неразрешим проблем - дори при хипотетична победа, те трябва да сложат някои от про-руските партии да управлява страната... никоя от тях не минаваше 10% подкрепа преди войната. Русия освен ако не преселят росгвардия-та изцяло в Украйна, имат точно нулев шанс да задържат властта.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- MrManson
- Потребител
-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
Пак си признавам, че на моменти и аз съм се замислял дали руснаците не са прави, особено след масираната пропаганда, включително на >60-70% от сънародниците ми. Но след това се опитвам да мисля като нормално човешко същество и осъзнавам, че блядовете са злоЗло, което е избивало цвета на България, Русия и т.н. деситилетия наред...
Ето един документален филм за Майдана - на Нетфликс е: https://www.youtube.com/watch?v=yzNxLzFfR5w
В края има кадри как този боклук бяга насран към Русия.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Добре де, изгониха ония, дето не искаше ЕС и дойде нов, който иска ЕС.
Това май преди 8 години.
Осем години какво стана, Украйна все още не е в ЕС
Това май преди 8 години.
Осем години какво стана, Украйна все още не е в ЕС

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Don_Diego написа:Exclusive89 написа:И няколко пъти засичам, как путиофилите не отговарят на въпроса, защо аджеба не живеят и работят в Русия като им харесва толкова много. А живеят в ''гейропа'' и т.н.
По същата логика защо тия дето защитават обратната теза не са в Щатите?![]()
Или то Щатите или Европа е все тая щото вторите правят каквото им кажат първите
Колега ние сме в Европа и ЕС и САЩ е съюзник, тоест ние сме в съюза който защитаваме, ама дургите колеги са в същия съюз, но го ненавиждат все едно ги е пратил в Белене.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
На някои хора незнам какво са им направили руснаците, че такава омраза... аз като тийнеджър съм работил като сервитьор и барман по курортите и съм се сблъсквал с някои други народи. Руснаците са най-близки по култура и манталитет до българите, и лошо от тях не съм видял. С американци съм работил малко, те не са лоши хора, но са уникално тъпи, на тях ако утре по медиите им кажат, че руснаците са превзели луната и марс - 99,9% от американците ще го повярват! Германците са ебати долните хора, ако може да ти бръкне отзад по законен начин, само за удоволствие ще го направи! По незаконен начин няма да се опита само и единствено защото го е страх...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
///M Power написа:Колега ние сме в Европа и ЕС и САЩ е съюзник, тоест ние сме в съюза който защитаваме, ама дургите колеги са в същия съюз, но го ненавиждат все едно ги е пратил в Белене.
Ами предвид, че нашия ЕС не отстоява своя си позиция в случая и е използван като маша да разбърква ла*ната в Украйна мисля, че напълно оправдано част от пишещите тук го ненавиждат в момента

Тия пикови цени вчера на тукашните борси дали ги касаят американците или само ние ще ядем дървото

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Don_Diego написа:///M Power написа:Колега ние сме в Европа и ЕС и САЩ е съюзник, тоест ние сме в съюза който защитаваме, ама дургите колеги са в същия съюз, но го ненавиждат все едно ги е пратил в Белене.
Ами предвид, че нашия ЕС не отстоява своя си позиция в случая и е използван като маша да разбърква ла*ната в Украйна мисля, че напълно оправдано част от пишещите тук го ненавиждат в момента![]()
Тия пикови цени вчера на тукашните борси дали ги касаят американците или само ние ще ядем дървото
За това си прав. Аз от колко време повтарям, че ние ще го духаме, или това, че не обичам ФАЩ

Както и да е. Това, че политиците в ЕС са зла означава ли, че един комплексиран и асоциален джуджак, криещ се в бункера си от от хората(или от ковида) през последните 2 години, може да избива невинни, или да разруши цяла една държава и т.н. И да заплашва останалия свят с ядрените си оръжия?
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Не съм чел темата назад, че не мога да смогна на написаното, та не знам това дали е пускано и коментирано, че са ни добавили в списъка с неприятелски държави...
https://www.google.com/amp/s/fakti.bg/a ... priatelski
Има го по всички сайтове преди някой да каже, че е от факти бг.
https://www.google.com/amp/s/fakti.bg/a ... priatelski
Има го по всички сайтове преди някой да каже, че е от факти бг.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911