Имотният пазар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: Имотният пазар

Мнение от zAcK » 18 Яну 2024, 13:59

Тоя скандал със Сименс от преди 20 години още колко ще се дава за пример? :mhihi:

И да не забравяме каква е разликата. Колко осъдени директори, кметове, политици, експерти и т.н. има в БГ? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 18 Яну 2024, 15:17

Корупция и комисионни има навсякъде. Разликата е, че тук държавата я организира, контролира, пази и върши неща само, ако може да я прилага. Всичко в държавните инстиитуции се случва само и единствено с корупционни подбуди. Основните функции са сведени до екзистенц минимум колкото да работи държавата криво-ляво. Това е реалността и ако не я осъзнаем, няма да я променим никога. Имотният пазар е малко отражение на тези процеси. Нямаше правителство досега, чиито член/ове да не са забъркани в някакъв имотен скандал/схема/съмнения... За чиновници, които не са под светлината на прожекторите да не говорим. Такава ние народопсихологията - имотна. От Антоан Николов до Лорер, покрай хиляди политици излязоха имотни схеми или съмнителни подаръци и прехвърляния, без абсолютно никакви последици. Един бивш (скорошен) председател на СОС се оказа с 97 новопридобити имота за мандат и половина... и не са селски ливади. Отделно застрои 10-на кооперации из квартала, където живея. И всичко е законно. Така че пазарните принципи на имотния пазар в София са не повече от 50%, из страната не знам, но едва ли е много различно.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 19 Яну 2024, 18:13

Само аз ли чувам рекламата по радиото в колата всеки ден, за апартаменти в един комплекс на едни доста по-'убави цени, спрямо преди няколко месеца :mhihi:

Имам там един човек (не е брокер), преди месец - два ми се обади сам, и ми оТпери оферта, на доста по-ниско от това, което сега говорят по радиото.

Питах го що така ... :mrgreen: ... историята мълчи ... Казах му НЕ. Ще чакам още. :mrgreen:

Та, само нагоре с имотите :mhihi:

Щом до радиото стигнаха да рекламират :mhihi: И да се обаждат сами на потенциални куПвачи, пра'й сметка :mhihi:

От една страна тва не ме кефи, щот за моите инвестиции в земи с цел trade-in не е добре, ама от друга страна пък ме кефи, че ако тоя тренд продължи, ще налазя 'хапартаменти :mrgreen:

Ама аз си чакам, нямам бърза работа. Ще видим.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 19 Яну 2024, 19:31

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Яну 2024, 19:44

STEVAL написа:https://youtu.be/qjcassnHyU8

много добро и мноо точно го изигра пича :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 23 Яну 2024, 10:52

STEVAL написа:https://youtu.be/qjcassnHyU8

Евала на Кито, ама и многоооо истина има в тоя клип :ok: :mhihi: А финалът е :bowdown: :bowdown: :bowdown:

През това време, къде са колегите, дето казаха, че Румбата ще се върне с 300 км/ч в България? :ok:
Трета година започва там и като гледам хич не му се връща :mhihi:

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 23 Яну 2024, 11:17

Е като е завлякъл сума си народ с курса за дропшипинг, как да се върне? Вече беше обсъждано това, имаше и някаква тема по форуми от хора, завлечени от него. Тоя е брутален мошеник, не виждам какво само го споделяте. И от там ще възира по някое време, само да създаде необходимото "портфолио"
Понеже и голям инвеститор в еторо го играеше, в профила му там за последните 2г е на -5%. Аз за това време с лаишките си познания, никакви стратегии и влизане когато имам време съм на +4,2%

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 23 Яну 2024, 11:29

pampo написа:Е като е завлякъл сума си народ с курса за дропшипинг, как да се върне? Вече беше обсъждано това, имаше и някаква тема по форуми от хора, завлечени от него. Тоя е брутален мошеник, не виждам какво само го споделяте. И от там ще възира по някое време, само да създаде необходимото "портфолио"
Понеже и голям инвеститор в еторо го играеше, в профила му там за последните 2г е на -5%. Аз за това време с лаишките си познания, никакви стратегии и влизане когато имам време съм на +4,2%

:OT:

Може ли профила, да разгледам :ok:
Ще трябва да прочета из форумите къде кой е измамил.
Като цяло го гледам от време на време, щото такива дестинации като Бали са ми интересни :ok:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 23 Яну 2024, 12:38

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 23 Яну 2024, 13:31

pampo написа:Ето го - https://www.etoro.com/people/rumensimeonov

:OT:

Аз единственото, което виждам притеснително е, че е прехвърлил по-голямата част в Тесла :idea:
Което му даваш шанс да дръпне много, ако ония напушен ненормалник не направи някоя простотия :bchug:
Около 90% от инвестираното в момента му е в Тесла.

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 23 Яну 2024, 14:31

Този имам усещането, че тотално се е изчерпал откъм материал за снимане и се чуди вече какви небивалици да пуска. Вече не е толкова активен на тема сток маркет и DCA което е напълно нормално след като тотално се насра когато криптото падна до към 17к и го разпродаде, вместо тогава пък и после до към 30 да купува. Дори във видеото му за биткоина преди няколко месеца се усеща едно нервно напрежение, самоуправдание и самоуспокоение за извършената глупост. Що ли имам усещането, че и с Тесла и другите ще постъпи по същия начин съвсем скоро и ще излезе с поредната глупост че макар и на загуба уж му трябвали свежи пари за нови "инвестиции". Само не знам какъв ще го запее когато да речем биткоина стане 6 цифри. Относно вилите му въобще не е сигурно дали са негови. Преди няколко месеца като се ровех из airbnb за Бали ми излезе една за която съм почти сигурен, че е тази от която румбакиса снима, същата дето от басейна гледа към едно равно поле и нищо друго. Другата пък е към една бара с доста мътна вода. И двете са някъде на майната си на около 20 км от морето и плажовете за което разстояние според трафика си отиват 1-3 часа.

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 24 Яну 2024, 13:54

Вилите му са в Убуд, което е далече от морето, Бали не е плажна дестинация като цяло и той никога не се е целил там. Има негови само 2 вили, другите ги строи за инвеститори.
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 24 Яну 2024, 18:27

на мен ми е интересно такива мошенници като този как и защо имат здрави капачки на колената :mrgreen:

явно наистина има късмет и завлича правилните хора :dunno:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 24 Яну 2024, 19:13

vicho написа:на мен ми е интересно такива мошенници като този как и защо имат здрави капачки на колената :mrgreen:
явно наистина има късмет и завлича правилните хора :dunno:

Щото навярно не е извършил престъпление, за разлика от примерно стотици хиляди други българи, с какви ли не професии, постове и т.н. :ok: :bchug:

Като се почне от всички тия, дето плащат част от апартаментите си кеш, под масата, на баба си у утката и се стигне до прибиращите комисионни за милиони.
Щото като укриваш данъци и т.н. си престъпник. Ама никой не го боли кура тука за тая работа, най-малкото институциите.

Да не каже някой нещо, до момента като съм купувал жилища съм изповядвал всичко до стотинка и съм плащал всички данъци, т.е. десетки хиляди :dunno:
И 90% от хората ми казват, че съм балък!

Вероятно същите тия плащат на Румбата за разни курсове и т.н., по свое собствено желание, но това не го прави престъпник!

Щото иначе всички издателства, книжарници и т.н. трябва да ги затворят, съдят и т.н.!
Понеже във всяка една книжарница има по един тон книги, в които например пише как се лекува всичко, да речем с корен от глухарче... :dunno: :banghead:
Или аптеки, дето продават хапчета за по-големи паци, или за бърз растеж на коса и да не изброявам, че няма да ми стигнат 300 страници :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Живеем в свят на мошеници, ама Румбата бил лош :mhihi: Да, добре :mhihi:
Като е мошеник, има ли един сигнал за него в прокУратурата? :ok: :mhihi: :mhihi:

P.S. Не одобрявам ако продава разни неща на балъци, ама то и тия дето ни продават например подобие на хляб и всякакви храни не са по-добри! Напротив :idea:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 24 Яну 2024, 19:31

zAcK написа:Щото като укриваш данъци и т.н. си престъпник.

FhxOpV1WIAIvzvA.jpeg

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата