Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- AVK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: Porsche Carrera GT
Re: iOS тема
Като се има предвид 11-ката колко е бъгава смятам да поизчакам малко със High Sierrа и новата файлова система 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- AVK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: Porsche Carrera GT
Два таблета ъпдейтнах (Air 2 & Mini 4), frame drop-ове навсякъде
Стабилна ще е 11.1, която се очаква Ноември. 6-цата ми е на 10.3.3 и трябва да я сменям, а не виждам с какво
Много съм разочарован тази година.

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Я кажете сега честно кой има мераци да купи Х-а?
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
Направо страхотно стана с тоя иос на 5с е все едно на пентиум 2 да подкараш някоя модерна игра острая ми телефона за миг, все повече заприличват на една голяма компания с прозорци 

Всички пътища водят към НАДИН 

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Първи по-сериозен бъг за мен с 11-ката. По-точно сякаш е от 11.0.1, която сложих днес. Почти всяко позвъняване ми е много много тихо. Най-често телефонно, но и май месинджъра хванах да го прави. Не всеки път звъни тихо де, но най-често ми го прави като е важно обаждането
Естествено ми е усилен достатъчно (над 50%), но е тихо.. Рестартирах, файда никаква.. аман от андроидски гяволъци... Колко добре си бях като не ъпдейтвах няколко месеца. А, забравих да кажа, телефона е 7-ца 128 гб...

dextuar написа:Я кажете сега честно кой има мераци да купи Х-а?
да си я купя- не. никога не бих дал такива пари за телефон (епъл или андроид)... но ако служебно случайно се появи както се се появявали всичките до сега на бюрото ми- няма да я върна
Последна промяна alx на 28 Сеп 2017, 18:47, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Аз не забелязвам нищо особено с 11.Поща, календар и разговорите си работят, което за мен е най-важното. Приложенията, които ползвам също са си ОК.
Само Майкрософт направиха Скайп неизползваем... с тоя нов интерфейс, някакви от психодиспансер ли са му правили дизайна
Само Майкрософт направиха Скайп неизползваем... с тоя нов интерфейс, някакви от психодиспансер ли са му правили дизайна

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
steeN написа:Само Майкрософт направиха Скайп неизползваем... с тоя нов интерфейс, някакви от психодиспансер ли са му правили дизайна
ха! а аз си мислех, че само аз съм некъв тъпанар и не съм в крак с времето...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Не намирам от къде да пусна светкавицата при нотификации. С 11 съм.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Kroki написа:Не намирам от къде да пусна светкавицата при нотификации. С 11 съм.
General >>Accessibility >> LED Flash on Alerts
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
xela написа:Kroki написа:Не намирам от къде да пусна светкавицата при нотификации. С 11 съм.
General >>Accessibility >> LED Flash on Alerts
Благодаря!

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Не знам как е при вас, но при мен на 11-та батерията я смуква доста бързо 

- Gpenev
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M5 E39
100imenov написа:Не знам как е при вас, но при мен на 11-та батерията я смуква доста бързо
И при мен е така, доста бързо пада батерията, уж щели да го оправят този бъг с ъпдейта който инсталирах снощи но уви, пак си пада доста по бързо батерията.
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
И аз си ъпдейтнах преди седмица 7цата с иос 11. Усеща се сякаш подобрение при работата на телефона, но ето и някои неща, които ме дразнят
- Батерията, една идея по-бързо пада.
- От плъзгащото меню, като спреш ви-фито, същност не спира, а само ти дисконектва мрежата, докато не го натиснеш пак. И като влезеш от Сетингс се вижда, че е пуснат и пише нот конектед, което един вид кво спира, нищо. Пак си дърпа ток, докато търси мрежи. Мислих, че е бъг и с фикса от вчера ли, кога излезе ще се оправи, но не.
С блутута е същата история.
- Леките изкривения по шрифта, които са готини, но бие на андроид малко

- Батерията, една идея по-бързо пада.
- От плъзгащото меню, като спреш ви-фито, същност не спира, а само ти дисконектва мрежата, докато не го натиснеш пак. И като влезеш от Сетингс се вижда, че е пуснат и пише нот конектед, което един вид кво спира, нищо. Пак си дърпа ток, докато търси мрежи. Мислих, че е бъг и с фикса от вчера ли, кога излезе ще се оправи, но не.
С блутута е същата история.
- Леките изкривения по шрифта, които са готини, но бие на андроид малко