Имотният пазар
Модератор: Общи модератори
Re: Имотният пазар
TNT написа:По глупостите и вижданията им
разкриха ни... баси колко сме проз(аи)(ра)чни

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Kroki написа::OT: Аз играя за промяна в статистиката. В неделя сина стана на 1г, а май месец очакваме и сестричката му.
трябва още едно за да обърнеш нещата... един вид- добро усилие, но на общия фон- крайно недостатъчно

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:TNT написа:Реалистично... най-много да спрем да намаляме. За растеж не мисля.
за да стане това при нула имиграция навън -всяка- жена в родината трябва да роди поне по 2 деца... което на практика означава, че нормалното трябва да е по три деца на семейство... това как го виждаш?
три деца независимо от дохода е абсолютно заробване и жертвоприношение на родителите на алтара на личния социален живот. тряя си луд да имаш три деца... или много да ги искаш. а най- вероятно и двете... което при съвременната младеж е абсолютно немислимо квито социопати са.
Аз пък намирам за луди тези, които не са готови да жертват личния си социален живот.

Доходът далеч не основния фактор. Много по-важно е какъв процент от личните си, грубо казано, удоволствия си склонен да премахнеш. И разбира се над 2 деца жилището и колата стават сериозен проблем.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Имотният пазар
Ай чиститУ.Kroki написа::OT: Аз играя за промяна в статистиката. В неделя сина стана на 1г, а май месец очакваме и сестричката му.
Аз на втория гол спрях. А имах желание за още 1-2, защото децата са прекрасно нещо.
Обаче няма как. И проблема далеч не е в парите. И още 2 ще ги изгледаме без да им липсва нищо. Да не говорим, че не държавата трябва да ни гледа децата.
Обаче- жилище, училище, градина, транспорт, условия за спорт и почивка.. нанайси (колко струва хотел с 2 деца и колио с 3?).
После пишат като приклещени тия - демографска криза, нацията се топи..
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Аз бих играл за 3 броя, бал съм го в социалния живот, но мен вероятно точно финансите ще ме спрат, живели сме като деца в яка мизерия и си имаше своите отражения в социален аспект, като си тийнейджър и нямаш 2лв в джоба ни да отидеш някъде със съученици, ни да "почерпиш" некое гадже. Но ако имам възможност, нямам нищо против.
Имам приятели с две деца, ходят по авто събори нон стоп и даже нямат комби, нито миниван, явно има начин. Даже съм виждал снимки как жената си ги вози двете деца с една Е21-ца.
Иначе имам не малко познати жени, дето са 30+, нямат деца и за момента не желаят, макар че след 33-34 ги виждам, че почват лека полека са омекват, може някоя да склони да има деца.

Имам приятели с две деца, ходят по авто събори нон стоп и даже нямат комби, нито миниван, явно има начин. Даже съм виждал снимки как жената си ги вози двете деца с една Е21-ца.
Иначе имам не малко познати жени, дето са 30+, нямат деца и за момента не желаят, макар че след 33-34 ги виждам, че почват лека полека са омекват, може някоя да склони да има деца.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Две деца сме отгледали с компакт, като за второто даже вече нямахме количка, защото преценихме, че е ненужна.
Тук някой някога каза, че съм си мъчил семейството с тоя компакт. Но от къде бедната душица да знае, че едно дете няма нужда нито от гъзарска кола, нито от скъпа количка и най-важните неща, които можеш да му дадеш до една доста значима възраст са безплатни? И че "измъченото" семейство вероятно е мноого повече смейство от на повечето милионери.
Тук някой някога каза, че съм си мъчил семейството с тоя компакт. Но от къде бедната душица да знае, че едно дете няма нужда нито от гъзарска кола, нито от скъпа количка и най-важните неща, които можеш да му дадеш до една доста значима възраст са безплатни? И че "измъченото" семейство вероятно е мноого повече смейство от на повечето милионери.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Децата имат нужда от вниманието на родителите си, с всичко друго могат да се справят... Да, идиотщина е да живееш в мизерия и да правиш деца, но сигурно половината дето се оправдават, че не могат да гледат повече деца не им се занимава, а могат да си го позволят само с цигарите и алкохола, който употребяват месечно... Но темата е за имоти 

Never mistake motion for action...
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
DigitalExile написа:...
Към днешна датата, не сме държавата с най-бързо намаляващо население, може да го провериш.
Прав си, наистина има няколко държави, които са по-зле и от нас в момента и дано прогнозите да не се окажат верни.
Това не е добре за имотите.
П.С. аз съм 80-ти набор и масово приятелите от детството ми нямат деца. Емиграция + липса на деца е много лоша комбинация.
I love the sound of V8 in the morning...
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
zAcK написа:Буквално са милиарди! От всеки публичен разход се крадат 20-30-40-50-60% в зависимост от това, колко са нагли!
Това е без да преувеличавам!
Без да преувеличавам няма държава където да не е така... сега някъде е 20 на други и 80 може да е, но навсякъде има комисионни...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
///M Power написа:zAcK написа:Буквално са милиарди! От всеки публичен разход се крадат 20-30-40-50-60% в зависимост от това, колко са нагли!
Това е без да преувеличавам!
Без да преувеличавам няма държава където да не е така... сега някъде е 20 на други и 80 може да е, но навсякъде има комисионни...
не е така. писал съм го и преди- моята фирма правеше проучване да отвори р§д център в родината. не стана, ама след време един от групата дойде при мене и ми вика- ти нали си българин? това нормално ли е да ни искат пари? говориме за огромна компания която щеше да прави инвестиции за милиарди... което ме навежда на мисълта, че не на всякъде е така или поне не в западните страни... а ние имаме клонове в доста бананови държави та явно там не са искали щото процедурата за отваряне на офиси е една и съща на нашата компания.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
DigitalExile написа:Към днешна датата, не сме държавата с най-бързо намаляващо население, може да го провериш.
Какво значи "към днешна дата"? Намаляването на населението не става ей така на конкретна дата

alx написа:
не е така. писал съм го и преди- моята фирма правеше проучване да отвори р§д център в родината. не стана, ама след време един от групата дойде при мене и ми вика- ти нали си българин? това нормално ли е да ни искат пари? говориме за огромна компания която щеше да прави инвестиции за милиарди... което ме навежда на мисълта, че не на всякъде е така или поне не в западните страни... а ние имаме клонове в доста бананови държави та явно там не са искали щото процедурата за отваряне на офиси е една и съща на нашата компания.
При вас не се искат директно пари. Малко по-завоалирани са нещата. Малко като с начина на изразяване.
Нима няма лобистки скандали? Строителна мафия в Ню Йорк? Бюджетът на SLS? Бюджетът на Ф-35?
Локхийд Мартин си е направо лицето на подобен тип корупция. Както вътрешна така и международна - Ф-104 в Германия, Ф-16 в България......
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Пък при комунизЪма от нямане какво да се прави и скука, масово хората имаха по поне две деца.
Ние бяхме 3 деца и въпреки мизерията, опашките за храна и всичко, което виждам да се пуска в нета като снимки някакси оцеляхме, даже и шокиращо, но се и изучихме.
Сега обясняват, било немислимо да имаш 1 или две деца, за което аз пак се шокирам, при положение, че държавата дава и сипва с пълни шепи всякакви благини и удобства.
Ние бяхме 3 деца и въпреки мизерията, опашките за храна и всичко, което виждам да се пуска в нета като снимки някакси оцеляхме, даже и шокиращо, но се и изучихме.
Сега обясняват, било немислимо да имаш 1 или две деца, за което аз пак се шокирам, при положение, че държавата дава и сипва с пълни шепи всякакви благини и удобства.
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Е.Димитров написа:Сега обясняват, било немислимо да имаш 1 или две деца, за което аз пак се шокирам, при положение, че държавата дава и сипва с пълни шепи всякакви благини и удобства.
Моля? Какво по-точно сипва държавата, че явно съм изпуснал