Емиграция и имиграция
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Емиграция и имиграция
Да не забравяме и абсолютно чистия доход на огромна част от БГ-населението от сива икономика...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Щото в САЩ няма нали?
Само у нас има сив доход.
Ще излезе, че сме най-добре в света, даже на книга, без да гледаме олигарсите, които гонят 10% вече.
А като си покажа главата през прозореца, гледам чисто гето навсякъде ...
Само у нас има сив доход.Ще излезе, че сме най-добре в света, даже на книга, без да гледаме олигарсите, които гонят 10% вече.
А като си покажа главата през прозореца, гледам чисто гето навсякъде ...
в някои аспекти сме сред най-добрите в европа - пример е сигурността (причина за емиграция преди 20тина години за някои хора), за света не знам. субективно и обективно.
откъм доходи/разходи - всеки го гледа от собствената си камбанария - според мен в щатите ако си изиграеш картите правилно ще си много по-добре със същите големи усилия, отколкото в европа.
откъм доходи/разходи - всеки го гледа от собствената си камбанария - според мен в щатите ако си изиграеш картите правилно ще си много по-добре със същите големи усилия, отколкото в европа.
Като доходи и потенциал за правене на пари, Щатите е далеч пред Европа. Най-бедния щат, Мисисипи, е с по-високи средни доходи от Франция, Италия, ЮК. Това, което тия статистики не виждат обаче, е броя на богати хора, процентно, където световно само Швейцария може да е по-напред. Повечето от тия богати американци не се усещат такива и си мислят, че са средна класа. Системата и културата насърчава кадърните, мотивираните и удря здраво мързеливите и сърдитите, дето друг им е виновен. Горе долу обратно на Европа.
zAcK написа:Алекс, работата стана като компютрите и компотите малко
Убягва ти генералната ми мисъл- че началната статистика дето си я сложил не е представителна и си зависи от това къде живееш. Което го обяснявам тука от 100 години. Че Америка е такава и онакава и има за всички по нещо.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
И плюс това в САЩ е най-лесно да се преместиш на друго място, ако сегашното не те устройва.
I love the sound of V8 in the morning...
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Z3 1.9, C32AMG, CLS55AMG,XF SV8
- Мечтае да кара: 612
Spunky написа:Системата и културата насърчава кадърните, мотивираните и удря здраво мързеливите и сърдитите, дето друг им е виновен. Горе долу обратно на Европа.
+1
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!